Ποιος είναι ο συνηθέστερος τρόπος γνωριμιών σήμερα;

Ποιος είναι ο συνηθέστερος τρόπος γνωριμιών σήμερα;
Multiple votes are allowed.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 97)
  • Στο πανεπιστήμιο/Σχολή/Σχολείο

    Ψήφοι: 34 35.1%
  • Σε Club/Bar

    Ψήφοι: 8 8.2%
  • Μέσω κοινής παρέας (φίλοι, συγγενείς κτλ)

    Ψήφοι: 59 60.8%
  • Μέσω Internet

    Ψήφοι: 40 41.2%
  • Τυχαία (π.χ. σε ταξίδι, στον δρόμο, στις διακοπές κτλ)

    Ψήφοι: 10 10.3%

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,796 μηνύματα.
Eφόσον στην Κίνα δεν υπάρχει επικρατούσα θρησκεία, οι γάμοι είναι περισσότερο οικονομικές συμφωνίες με ευθύνη των κρατικών υπηρεσιών. Οι Κινέζες γενικά τεκνοποιούν για να μην έχουν την στάμπα της "ανίκανης" και πίεση από το σπίτι-σόι (πότε θα κάνεις παιδί) και μετά οι Κινέζοι τις χωρίζουν, καθώς δεν υπάρχει σεξουαλική έλξη. :) Αν και είναι μια χώρα όπου ο θεσμός της οικογένειας είναι ιερός (λόγω του παρελθόντος) σε σχέση με πολλές χώρες του κόσμου, τα τελευταία χρόνια έφτασε και εκεί το μικρόβιο της single mother που ψάχνει. Η Κινέζικη κοινωνία εκτός από το χρήμα παλιά, στηριζόταν σε δυο βασικές αξίες της ζωής: τον γάμο και το πλούσιο φαγητό (ανεξαρτήτως οικονομικής τάξης). Οι Κινέζοι δίνουν μεγάλη σημασία στο πλούσιο φαγητό στο τέλος της εργάσιμης μέρας.

:giveup:

Αυτό που διαπιστώνω τελευταία είναι ότι ο κόσμος δε φλερτάρει...έχει γίνει ψωμοτύρι η κοινή παρέα και εύκολη λύση, για ανάπτυξη γνωριμιών

Ναι! Παλιά αυτό λεγόταν "συνοικέσιο". :book: Ο μοντερνισμός το ονόμασε "δικτύωση", "γνωριμία μέσω κοινών γνωστών" (που κάνει πάσες).
 
Τελευταία επεξεργασία:

Nelliel

Περιβόητο μέλος

Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,061 μηνύματα.
Γνωριμία μέσω dating app και τα μυαλά στα κάγκελα 😉

Γλιτώνεις χρόνο και χρήμα.
Δαιφωνω. Χανεις χρονο και μαλιστα πολυ. Μου πηρε 5 μηνες, καμια 200αρια συνομιλιες και πανω απο 50+ πρωτα ραντεβου για να πεσω σε 2-3 νορμαλ ανθρωπους. Δεν θα το ξανα εκανα. Με τιποτα. Εφιαλτης.

Toυλάχιστον όσους Φιλιππινέζους έχω γνωρίσει είναι καλοί άνθρωποι, εννοώντας ότι έχουν καθαρή ψυχή. :) Οι Κινέζες είναι το χειρότερο είδος γυναίκας του πλανήτη με τεράστια κόμπλεξ εμφάνισης και σκέψης καθώς:

- κάνουν πλαστική χειρουργική αρκετές για να αλλάξουν το σχήμα των ματιών τους
- χρησιμοποιούν μόνιμα φίλτρα σε φωτογραφίες με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν πάντα αλλοιωμένες σε σχέση με την κανονική εικόνα τους

- πάσχουν από κατάθλιψη καθώς οι Κινέζοι γενικώς της φτύνουν (έχουν ακουστεί περιπτώσεις διαζυγίων με ακραία αιτία ότι βρωμούσαν τα πόδια της συζύγου με αποτέλεσμα να κάνει παράπονα ο όροφος, επειδή τα παπούτσια τα βγάζουν έξω από την πόρτα και έτσι ο σύζυγος να απαιτήσει άμεσο διαζύγιο)

- πολλοί (κυρίως) Αμερικάνοι μετανάστες που εργάζονται στην Κίνα ως στελέχη εταιριών και βιομηχανιών ή καθηγητές Αγγλικών, ή σε Πανεπιστήμια συνάπτουν γάμους και μετά τις παρατάνε με 1-2 παιδιά χωρίς να αναγνωρίζουν την πατρότητά τους και έτσι μετά αυτές έχουν σχηματίσει τελείως λάθος άποψη για το ανδρικό φύλο καθώς πριν ήταν παρθένες

- χρησιμοποιούν ανδρικά προφίλ με ψεύτικα στοιχεία και κύρια απασχόληση τις επενδύσεις bitcoin ή σε εμπόριο ρούχων (όπου οι ίδιες είναι το αφεντικό) και ότι ενδιαφέρονται να κάνουν επενδύσεις στην Γερμανία, Γαλλία κτλ και να κάνουν σεξ! (εδώ αρχίζει η παράνοια της ιστορίας)

Η κύρια κουλτούρα ζωής και αντίληψης της Κίνας βασίζεται στην ακραία ανισότητα με μοναδικό όχημα εξέλιξης, το χρήμα και την "συστημική" προώθηση. Σχέσεις, φιλίες, γνωριμίες κτλ βασίζονται όπως πολύ σωστά αναφέρεις Nelliel, στο χρήμα. Επειδή μεγάλο ποσοστό κοριτσιών μεγαλώνουν σε ακραία φτώχια στην Κινέζικη επαρχία αλλά με iphone, η ζωή τους είναι στην εικονική πραγματικότητα του διαδικτύου (instagram δεν υπάρχει) θέλοντας ο έρωτάς τους να τις μεταμορφώσει οικονομικά και να πίνουν σαμπάνιες μέσα στο τζακούζι επειδή αυτό είδαν ότι κάνει η Lopez. :D Στην ίδια ακρότητα, οι περισσότεροι Κινέζοι άντρες είναι παρθένοι και στα 40-45 τους. :book:
Την μια φιλη που εχω απο Χονγκ Κονγκ την εχω κοψει για ολα τα παραπανω. Παρολο που δεν μενει Κινα και εχει φυγει απο εκει εδω και 25 χρονια, η νοοτροπια ειναι ιδια. Εχω αρκετες φιλες κινεζες και ανεβαζουν μονο φωτο με φιλτρα και παντα οι φωτο δειχνουν οτι ξοδευουν $$. Ανεβαζουν συνεχως φωτο φαγητων σε ακριβα εστιατορια και γενικα δειχνουν οτι κανουν ζωη εκατομμυριουχων.

Οι Φιλιππινεζες τεινουν να κανουν επιδειξη και αυτες. Απλα ειναι πιο αγαθες και ησυχες. Βεβαια ισως φταιει και η πολη που μενω και εχουν αποκτησει και αυτες τετοια συμπεριφορα. Γενικα επικρατει μια ταση να βλεπεις γκομενες να ψαχνουν για πριγκηπες σε ασπρα αλογα. Μακρια παντως απο Κινεζες μεσω dating apps. Εχω ακουσει οτι και εδω σου ζητανε whatsapp κατευθειαν.
 

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 20,797 μηνύματα.
Παιδια αφηστε τις κινεζες απο τις εφαρμογες γιατι ειναι απάτη η δουλειά. Κάντε το απλο βγειτε ενα βράδυ ή και περισσοτερα και δειτε με ποια γινεται παιχνιδι και αν σας αρέσει. Αν θέλετε κινεζουλα πηγαινετε λάιβ στην Πλάκα στα Αναφθιώτικα απο εκει περνάνε και μπορειτε να χαιρετησετε να πειτε ενα καλως ηρθες και να ξεκινησετε κουβεντα αν ειναι διαθεσιμες.... Προσωπικα ειμαι ανοιχτος (οταν ειμαι ελευθερος) σε καθε ειδους γνωριμια....

Απο κοινη παρέα
Απο φλερτ-καμακι εξω σε αγνωστες (το αγαπημενο μου καθως ανεβαζει το σασπενς και τις συγκινησεις) μέχρι τα 70 θα το κανω αν ζω ωστε να το δειξω στο γιο ή τον εγγονο μου ! χαχα
Απο το Ιντερνετ
Απο τη σχολη
Απο τη δουλεια
Απο γραφειο συνοικεσιων
Απο την καφετζου της γειτονιας....

δεν εχω κολλήματα... το θεμα ειναι να γνωριστειτε κ να γινει παιχνιδι μετά.
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,796 μηνύματα.
Οι Φιλιππινεζες τεινουν να κανουν επιδειξη και αυτες. Απλα ειναι πιο αγαθες και ησυχες. Βεβαια ισως φταιει και η πολη που μενω και εχουν αποκτησει και αυτες τετοια συμπεριφορα. Γενικα επικρατει μια ταση να βλεπεις γκομενες να ψαχνουν για πριγκηπες σε ασπρα αλογα. Μακρια παντως απο Κινεζες μεσω dating apps. Εχω ακουσει οτι και εδω σου ζητανε whatsapp κατευθειαν.

Νόμιζα ότι μόνο εγώ τα έβλεπα αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Ναι, συνήθως στον πρώτο διάλογο σε ρωτάνε

- τι δουλειά κάνεις; (σου απαντούν ότι εργάζονται ως επενδυτές bitcoin ή επιχειρηματίες με υποκατάστημα στην πόλη που είσαι στην Ευρώπη)
- αμέσως ποιο είναι το whatsapp επειδή λόγω δουλειάς δεν έχουν χρόνο πολύ να μπαίνουν στην εφαρμογή

και μετά βλέπεις: ότι στο Whatsapp δεν απαντούν! ή εμφανίζονται με άλλο όνομα. Από τόσες ερωτήσεις γνωριμίας με έναν άνθρωπο εστιάζουν μόνο στη δουλειά και στο κινητό ενώ ανανεώνουν φωτογραφίες αρχείου με φαγητό σε ακριβά εστιατόρια.

Αυτό το θεωρώ τουλάχιστον κακία και μισανθρωπιά. Γι' αυτό αυτές τις Κινέζες των κοινωνικών δικτύων, τις θεωρώ ως τις χειρότερες γυναίκες του πλανήτη (αν είναι γυναίκες ή κάτι άλλο). Επειδή γνωρίζω ότι η εταιρία whatsapp δεν επιτρέπεται στην Κίνα, με προβληματίζει λίγο πως γίνεται να έχουν πρόσβαση σε τέτοιες εφαρμογές. ;)
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top