poyka
Νεοφερμένο μέλος

Ο δεύτερος που δεν καταλαβα τελικα αν ποτέ ενιωσε ερωτευμένος, (εγώ πάντως ήμουν) κάποια φορα τον πήρα στην αγκαλιά μου και ακουγα την καρδιά του να χτυπά πολυ γρηγορα και δυνατά. Ισως τελικά να ένιωσε αλλά φοβόταν να αφεθεί. Τελικά ο φόβος του υπερίσχυσε του όποιου συναισθήματος.
Δυστυχώς οι περισσότεροι που λένε λόγια δεν τα εννοούν συνήθως. Εγώ στην τελευταία περίπτωση ό, τι είπα το εννοούσα γι'αυτο δεν χρησιμοποιώ ποτέ βαρύγδουπες φράσεις του τύπου για πάντα. Εχω πει σε λατρεύω όταν μου αφιέρωνε τραγούδια που μιλούσαν μέσα μου. Μονο σε κεινον έχω πει τα πιο μεγάλα. θανούλη μου ακόμα και τώρα πονάω που δεν σε έχω, όμως εφυγα γιατί δεν σε έκανα ευτυχισμένο. Η θλιψη στα μάτια σου δεν έφυγε ποτέ..........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Speedy
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

-Δηλαδή;
-Όταν βρέχει, μου αρέσει.
Μου αρέσει αυτός ο καιρός και να το περπατάω στην βροχή!
Γι'αυτό και σε θυμήθηκα!

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Συνηθως επιλεγω το δευτερο, καθε μερα θα ακουσω κατι που θα μου ανεβασει τη διαθεση και θα σκεφτομαι θετικα.
Το συστηνω σε ολους, ειναι μια επιλογη χωρις καμια χημεια και στρες!
Επισης στο χερι μας ειναι αυτο που δε μας αρεσει να μετατρεψουμε σε καποιο μαθημα, το μαθημα και η γνωση ειναι κατι ωραιο. Αρα δεν εχουμε λογο να εχουμε πεσμενη διαθεση για πολλη ωρα. Ευκολα πολλες φορες το θετικο που ακουμε μετατρεπεται σε θλιψη.
ενα παραδειγμα. εισαι καποιος που πηρε προαγωγη στη δουλεια του, γυρνας σπιτι τρελος απο τη χαρα σου και θελεις να το μοιραστεις, δεν υπαρχει κανεις ομως στο σπιτι. τι να την κανεις αυτη τη χαρα αν δεν εχεις να τη μοιραστεις?
οποτε τα καλα τα αφηνουμε ως καλα και τα μοιραζομαστε, τα ασχημα τα μετατρεπουμε σε καλα και τα μοιραζομαστε επισης!
Αν εννοεις ερωτικα λογια, συμβαινει ακριβως το ιδιο με αυτα που ειπα με τη μονη διαφορα πως αυτα ειναι ερωτολογα.. τη μια μερα μπορει να τα σκεφτεις και να καταχαρεις , την αλλη μερα να σε ριξουν αφου ο καλος σου σε στενοχωρησε χθες.

Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Είτε το ακούσατε από το σύντροφό σας, είτε από τους γονείς σας, συγγενείς, φίλους, οτιδήποτε..
Κάτι που σας έκανε να χαμογελάσετε και να το σκέφτεστε μέρες μετά συνεχίζοντας να χαμογελάτε.. κάτι που σας φτιάχνει τη μέρα όποτε και να το σκέφτεστε...
Το κινητό σου έχει χαλάσει;
Παίρνω, παίρνω και δεν μπορώ να σε βρω,
όλο θα ειδοποιηθείς μου λέει...

.....

Neraida
Επιφανές μέλος

Καλα, εμενα γιατι μου κανει ανεκδοτο για ξανθιες?!
kalypso
Περιβόητο μέλος

Πριν λίγο, από έναν φίλο μου επειδή με στενοχώρησε με τη συμπεριφορά του.
Ο τρόπος που το είπε, το έκανε να είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ακούσει

Vkey
Επιφανές μέλος

Αλλά κάνω προσπάθειες και είμαι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σου...
love_angel
Επιφανές μέλος

και μεις σαγαπαμε μαμα.

dark angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

iriniem
Νεοφερμένο μέλος

ο παπούς μου....φιλία γορδιος δεσμός...ανθίζει σπάνια..μα όταν ανθίσει ανθίζει αιωνίως
εγω στην φίλη μου...για μένα είσαι η αδερφή που δεν έχω
η φίλη μου...με αγκαλιάζει....
από το τελευταιο συμπερανα ότι καμιά φορα δεν είναι να πούμε κάτι το λένε οι πράξεις μας,ένα νεύμα,ένα χαμόγελο,ένα άγγιγμα..
suspiria
Διάσημο μέλος

Επίσης το άλλο που μου είπε και μου άρεσε -κάνω σα χαζογκόμενα αλλά έλιωσαααα- ήταν σε κάποια φάση που καθόμουν εγώ στο πάτωμα και πίσω μου καθόταν μία γάτα που χαίδευε εκείνος πριν και τον είχε αγαπήσει σύμφωνα με τα λεγόμενα του και εκείνος είχε σταθεί όρθιος μπροστά μας και μας κοιτούσε και ενώ εγώ του μιλούσα ξαφνικά σταμάτησε να μου απαντάει και απλά μας κοιτούσε και τεσπααα μετά από μισή ώρα που έλεγα εγώ "ΕΕΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ?" και τα σχετικά εκείνος (ψωνάρα) είπε "Κοίτα, με κοιτάνε και οι δύο μες τα μάτια"
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Ταξίδευα με το λεωφορείο και επειδή είχα πιαστεί, έβαλα τις ποδάρες μου στο κάθισμα (ξυπόλητη.. ήταν και καλοκαίρι) και χάζευα εξω από το παράθυρο σιχτιρίζοντας για τις παλιοστροφές και το 5ωρο που έχω μπροστά μου μέχρι να φτάσω Αθήνα.
Όπου ως δια μαγείας, ένας Κύριος μου λέει με γλυκιά, μελωδική, γεμάτη διακριτικότητα και δισταγμό φωνή (

"Με συγχωρείτε δεσποινίς, δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω .. αλλά να, ετσι όπως καθόσαστε μοιάζετε με τη γοργόνα της κοπεγχάγης"
Κάποιοι άνθρωποι ρε παιδί μου ΑΠΛΑ το ΄χουν!
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Το θυμήθηκα τελείως τυχαία σήμερα.
Ταξίδευα με το λεωφορείο και επειδή είχα πιαστεί, έβαλα τις ποδάρες μου στο κάθισμα (ξυπόλητη.. ήταν και καλοκαίρι) και χάζευα εξω από το παράθυρο σιχτιρίζοντας για τις παλιοστροφές και το 5ωρο που έχω μπροστά μου μέχρι να φτάσω Αθήνα.
Όπου ως δια μαγείας, ένας Κύριος μου λέει με γλυκιά, μελωδική, γεμάτη διακριτικότητα και δισταγμό φωνή ():
"Με συγχωρείτε δεσποινίς, δεν μπορούσα να μην το σχολιάσω .. αλλά να, ετσι όπως καθόσαστε μοιάζετε με τη γοργόνα της κοπεγχάγης"
Κάποιοι άνθρωποι ρε παιδί μου ΑΠΛΑ το ΄χουν!
Εκπληκτικό!

e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Και μου είπε" Εγώ αυτό που θέλω δεν ξέρω αν μπορείς να μου το κάνεις>> τι"
αν μπορείς να με αγαπάς όπως την πρώτη μέρα" αυτό θέλω μόνο ..Σ΄ αγαπώ.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

ria82
Εκκολαπτόμενο μέλος

στην δουλεια μου, δεν θα ξεχασω την φραση: " αργησαμε αλλα την πετυχαμε" αυτο για μενα σημαινει πολλα!!
αααα και κατι προσφατο και τελευταιο, ειχαμε παει με τον φιλο μου εκδρομη στο ναυπλιο. εκει λοιπον που ψαχναμε να βρουμε τον δρομο για το σπιτι, ρωταμε εναν παππουλη να μας βοηθησει, αφου μας κατατοπιζει λεει στον φιλο μου :" αγορι μου εισαι πολυ μαγκας που εχεις διπλα σου μια τοσο ομορφη κοπελα"
η απαντηση του φιλου μου ομως ηταν αυτη που με εκανε να νιωσω τελεια
"το ξερω και ειμαι περηφανος"

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- Paragontas7000
- charmander
- Μήτσος10
- giannhs2001
- Kate1914
- fmarulezkd
- Reader
- Ωρορα
- touvlo
- Memetchi
- Εριφύλη
- rafaela11
- Luludaki
- orchidea
- Dr. Gl. Luminous
- Joji
- Wonderkid
- despoina13
- Unboxholics
- Galleon
- Antonia Alexandra
- Wanda
- taketrance
- Ariana2018
- Alessandra Eliza
- Scandal
- marww
- fourkaki
- Fernando_A
- Requiem
- stupid bitch
- χημεια4λαιφ
- camil
- allall1
- tsiobieman
- _pathfinder_
- dpap
- chester20080
- tslef8
- sunsetpp
- Loozen
- elena
- Scott
- louminis
- Nikos 7
- physicscrazy
- Έμμα
- Athens2002
- idontknow1
- Insertcoin
- T C
- 1011
- Slytherin
- American Economist
- Viedo
- globglogabgalab
- SlimShady
- Μάρκος Βασίλης
- cortomaltese
- Μί–Κά-Ἔλ
- hirasawayui
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.