Ποιο είναι το τέλειο σώμα για εσάς;

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Κουβεντούλα το κάνατε εδώ μέσα :whistle:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.
στο μυαλό μου δεν πάνε ποτέ οι εφημερες σχέσεις. Μη με σταυρώσετε, τις θεωρώ χάσιμο χρόνου. 🤷🏼‍♀️
Φαιά ουσία που ξέρεις ότι δεν θα καταλήξει κάπου. Για εμένα όταν κάποιος σου αρέσει πραγματικα, πας με τη προοπτική να επενδύσεις σε αυτό τον άνθρωπο, μέχρι εκεί που βγει φυσικά, δεν μπορείς να ξέρεις τι έρχεται στο μέλλον. Το να σου αρέσει λίγο αλλά δε βαριέσαι, απλά κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον.

Ο καθένας κάνει ο,τι θέλει εννοείται.

Χάσιμο χρόνου είναι, γιατι σε λίγο καιρό θα ξαναψάχνεις γκόμενο / γκόμενα και μάντεψε

την περίοδο που ήσουν στην χάσιμο-χρόνου-ελευθεροσχέση μπορεί να σου τύχαινε μια καλή περίπτωση αν είχες ΟΛΟ το χρόνο σου διαθέσιμο και τα μάτια σου ανοιχτά 100% να βρείς μια σταθερή σχέση που θα κρατήσει.

τα λέγαμε και στο άλλο θρέντ αλλα στου κουφού τη πόρτα...... αρχισαν πλαλι οι ηλιθιοι ανταγωνισμοι φάση 16 χρονων λυκειου

¨Ουυυ εγω ξέρεις ποσες πιτσιρικες ρίχνω... και ποσες πηδάω τσάμπα'

ελα μπραβο ελα να σου δωσω το βραβείο.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.
Ας πω κάποια πράγματα πάνω σε αυτό.
Οχι, το να απορρίψεις κάποιον εκ των προτέρων επειδή δεν είναι εμφανισιακά όπως τον θες δεν είναι κακό πράγμα και δεν δείχνει κάτι για σένα. Κάποια πράγματα είναι turn offs μικρά ή μεγάλα.
Δεύτερον, το να γουστάρεις κάποιον και στην πορεία να αλλάξει σωματικά προς το χειρότερο και να σταματήσεις να τον γουστάρεις επίσης δεν είναι κακό. You didnt sign up for this και αν σταματήσει ο άλλος να σε ελκύει σεξουαλικά είναι game over. Όσο μικρή η μεγάλη η αλλαγή.
Δεν λειτουργούμε όλοι το ίδιο αλλά να μη βάλουμε και ταμπέλες.

Όταν είπα εγώ ότι το να απορρίψεις κάποιον για κάτι τόσο ασήμαντο, εννοώ ότι αν τα έχει όλα και τον απορρίψεις για κάτι μικρό της εμφάνισης του, πάει να πει ότι είσαι επιφανειακός τύπος.

Δεν μίλησα ούτε να μείνεις εξαναγκαστικα με κάποιον, ούτε ότι είναι κακό αν δεν σου αρέσει κάποιος πια να τον αφήσεις, ίσα ίσα είσαι ειλικρινής.
Αλλά εξαρτώνται και πολλά πράγματα πάνω σε αυτό. Αυτό απλώς.

Τέλος πάντων πολύ ανάλυση. Συμφωνούμε σε ένα ποσοστό.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.488 μηνύματα.
Εαν χωρίσεις για ψύλλου πήδημα βασικά είναι ζήτημα και εαν ανέπτυξες κάποιο συναισθηματικό δέσιμο με τον άλλο και ποτέ. Τα καλά νέα πάντως είναι οτι όλα αυτά είναι υποκειμενικά, δεν υπάρχει "σωστό" και "λάθος". I mean υπάρχει σε ορισμένα πράγματα, αλλά στο τέλος της ημέρας ο άλλος θα κάνει οτι θέλει ούτως η άλλως. Για αυτό βρίσκεις έναν άνθρωπο που αντιλαμβάνεστε αυτό το κομμάτι της ανθρώπινης φύσης με έναν κοινό τρόπο, και έτσι καλύπτετε ο ένας τον άλλο συναισθηματικά.

Υ.Γ. πολύ cute avatar όντως.

Ακριβώς. Γενικά άνθρωποι που χωρίζουν εύκολα ή απροσδιόριστα και δεν καταλαβαινει κανείς το λόγο που χώρισαν εκτος βεβαια απο τους ίδιους..... μάλλον δεν ειναι ικανοί να δένονται συναισθηματικα με άλλους ανθρωπους ή οταν πάει να γινει αυτό φοβούνται και κάνουν πίσω.

Ρίξτε Χ. Δε θα βγάλει πουθενά.

Και σε επόμενες σχέσεις θα κάνουν ακριβώς τα ίδια.... ειναι θέμα ειδικών πλέον αυτό οχι δικό μας.

:)

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Όταν είπα εγώ ότι το να απορρίψεις κάποιον για κάτι τόσο ασήμαντο, εννοώ ότι αν τα έχει όλα και τον απορρίψεις για κάτι μικρό της εμφάνισης του, πάει να πει ότι είσαι επιφανειακός τύπος.

Δεν μίλησα ούτε να μείνεις εξαναγκαστικα με κάποιον, ούτε ότι είναι κακό αν δεν σου αρέσει κάποιος πια να τον αφήσεις, ίσα ίσα είσαι ειλικρινής.
Αλλά εξαρτώνται και πολλά πράγματα πάνω σε αυτό. Αυτό απλώς.

Τέλος πάντων πολύ ανάλυση. Συμφωνούμε σε ένα ποσοστό.

Δεν ειναι απαραίτητα κακό βεβαια το να κρούσεις τον κώδωνα του κινδύνου σε κάποια / κάποιον αν έχει επαναπαυτει και δεν προσέχει τον εαυτό του.

Εχω ζήσει το να πηγαίνει το πολύ καλό σέξ απο μόνο του.... γιατι υπήρχε ολο το υπόβαθρο αλλα απο ενα σημείο και μετά κουράζεσαι. Λες στην αλλη/ αλλο φροντισε λιγο τον εαυτο σου... βαλε ενα σεξυ ρουχο που με φτιάχνει ακομη περισσότερο. Μην μου έρχεσαι πχ με τις πιτζάμες απλα να το κάνουμε να βγάλεις την υποχρέωση της βδομάδας :laugh::laugh:

Αυτο και κόβω και εγω το οφφ τοπικ!

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.
Το να απορρίψεις κάποιον/α επειδή είναι κοντός/ή, ψηλός/ή, παχύσαρκος/η ή ο,τιδήποτε, δεν λέει κάτι όπως ειπώθηκε. Όλοι έχουν τα standards τους και καλά κάνουν και τα έχουν. Λέει πολλά για εσένα το να προσβάλλεις τον άλλον/την άλλην όμως. Άλλο απορρίπτω άλλο σκουπιδιάζω τον άλλον.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.542 μηνύματα.
Να απαντήσω για το νήμα:
Για άντρες: Μυώδες και γραμμωμένο, όχι σε υπερβολικό βαθμό αμφότερα.
Για γυναίκες: Με καμπύλες, όχι αδύνατο, καλύτερα λίγα παραπάνω παρά λίγα παρακάτω κιλά.
Τα ιδανικά σώματα για εμένα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Ό,τι είπαν οι επιστήμονες:
IMG_20240815_165925.jpg

Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί επικρατεί το αδύνατο ως το πιο ωραίο..

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.
Ό,τι είπαν οι επιστήμονες:
View attachment 136985
Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί επικρατεί το αδύνατο ως το πιο ωραίο..
Επειδή προφανώς το λιγότερο ύφασμα αποτελούσε πηγή περισσότερων εσόδων στη βιομηχανία γυναικεία μόδας.

Προσωπικά οι αδύνατες γυναίκες αυτό που πιάνεις οστά αντί για χέρι, δεν μου αρέσουν αισθητικά.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Επειδή προφανώς το λιγότερο ύφασμα αποτελούσε πηγή περισσότερων εσόδων στη βιομηχανία γυναικεία μόδας.

Προσωπικά οι αδύνατες γυναίκες αυτό που πιάνεις οστά αντί για χέρι, δεν μου αρέσουν αισθητικά.
Μα και ο κόσμος έχει σαλτάρει τελείως! Βλέπουν μια πιο juicy γυναίκα και την λένε χοντρή και αντιαισθητική. Δυστυχώς η μόδα έκανε μεγάλη ζημιά. Δεν μιλάω για παχύσαρκες προφανώς, αλλά αν η γυναίκα δεν έχει στήθος, δεν έχει πιασίματα και καμπύλες προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου..

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.583 μηνύματα.
Εσύ το θέτεις τελείως ερωτικά.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.029 μηνύματα.
Δεν μου αρέσει το αδύνατο και απορώ γιατί επικράτησε ΠΑΝΤΟΥ.
Γιατί σε κάποιους/ες αρέσει χδ.

Οι επιστήμονες αποφάσισαν το ιδανικό σώμα και κουραφέξαλα. Δεν υπάρχει ιδανικό σώμα αντικειμενικά, μόνο υποκειμενικά.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.542 μηνύματα.
Γιατί σε κάποιους/ες αρέσει χδ.

Οι επιστήμονες αποφάσισαν το ιδανικό σώμα και κουραφέξαλα. Δεν υπάρχει ιδανικό σώμα αντικειμενικά, μόνο υποκειμενικά.
Ακριβώς όπως τα λες είναι, καρντάσι. Οι επιστήμονες είπαν επίσης ότι αν δεν σου αρέσουν οι παχύσαρκες είσαι χοντροφοβικός και αν δεν πας με τρανς, μάντεψε τι, τρανσοφοβικός. Τρελό;
Το είδα τις προάλλες στο cnn, το είπε ένας δημοσιογράφος που κατεβαίνει με τους δημοκρατικούς και έχει Phd στα gender studies.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

nPb

Επιφανές μέλος

H μόδα πήγε στο ανορεξικό με βάση τελείως "υποθετικά" σενάρια και πάνω εκεί χτίστηκε ένας κόσμος μέσω των ΜΜΕ. Αντικειμενικά, μια όμορφη γυναίκα απέχει τελείως από το χ ανορεξικό μοντέλο, γιατί η ομορφιά είναι τελείως υποκειμενική έννοια.

Σε διάφορα ντοκυμαντέρ μόδας που έχω δει, διαπίστωσα ότι το βιομηχανία ενδυμάτων, κόμμωσης, ... μέχρι και ταξιδίων επένδυσαν σε ένα πρότυπο γυναίκας ως βολικό σώμα για ειδικά ρούχα των σχεδιαστών μόδας. Όχι απαραίτητα γοητευτικών ή όμορφων. Εκεί κάπου χάθηκε η μπάλα και μετά βλέπεις νέες κοπέλες να κυνηγούν τη ματαιδοξία της ομορφιάς καταστρέφοντας την υγεία τους με αυστηρές δίαιτες.

Τελευταία επεξεργασία:

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.
Τέλειο σώμα δεν υπάρχει, απλά ο καθένας μας έχει μια Χ, Ψ προτίμηση. Το γυναικείο μου αρέσει αδύνατο, «slim thick », ενώ το αντρικό ελαφρώς γυμνασμένο.

Dr. Gl. Luminous

Δραστήριο μέλος

Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 556 μηνύματα.
H μόδα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δείχνει κάτι όμορφο. Το BMI γύρω στο 18 ποτέ δεν ήταν το ιδανικό. Ναι υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να το φτάσουν αλλά δεν είναι ότι η κοινωνία το θεωρούσε το πιο όμορφο.

Μπορεί να υπάρχουν κάποια υποκειμενικά στοιχεία που αλλάζουν ανα κουλτούρες πχ χρώμα δέρματος, αλλά η αισθητική του προσώπου είναι αντικειμενική. Όταν υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που αρέσει στην συντριπτική πλειοψηφία είναι όντως υποκειμενικό; Εάν ρωτήσω 100 άνδρες προτιμάς να είσαι 1,65 ή 1,85 ξέρουμε ποια θα είναι η απάντηση. Μια γυναίκα bmi 22, κλεψύδρα, κλπ θα αρέσει στην συντριπτική πλειοψηφία περισσότερο από μια γυναίκα bmi 35.

Τυχαίες φωτογραφίες.

1723736646318.png

1723736518299.png
1723736548407.png

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

αλλά δεν είναι ότι η κοινωνία το θεωρούσε το πιο όμορφο.
Όλοι το θεωρούν το πιο όμορφο. Επειδή τους το έχουν περάσει.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αμ το άλλο το εκνευριστικό. Βλέπουν μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ γυναίκα γύρω στα 70-75 κιλά και της λένε: να χάσεις κιλά, για την υγεία σου το λέω🤡

Αν δουν όμως το 45κιλο δεν θα το πουν αυτό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια