Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

Και δυστυχώς γνώρισα στη ζωή μου αρκετούς που αν ο γλύπτης είχε εμπνευστεί ποτέ το "άγαλμα της τσιγκουνιάς" θα τους είχε υποψήφιους για μοντέλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Soleado Febrero ~
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ajusshi
Διάσημο μέλος

αλλά με αυτά έτσι και αλλιώς δεν πλησιάζω καθόλου,
τα φυαιολογικά ελαττώματα, αν μπορώ να τα πω έτσι που δεν μπορώ καθόλου,
είναι, να μην καταλαβαίνει ο άλλος πότε γίνεται βάρος, ή να το καταλαβαίνει και να
κάνει πως δεν το καταλαβαίνει,
όπως και νσ μην ξέρει πότε να μιλήσει και πότε όχι.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Δύσκολο να διαλέξω ένα μόνο οπότε θα γράψω το top 3 μου
1. Έλλειψη προσωπικότητας-αδυναμία ανάληψης πρωτοβουλιών ("μου αρέσουν πολύ οι queen" "κι εμένα!!!", "τρελαίνομαι για γεμιστά" "κι εγώ το ίδιο!!!")
2. Αλαζονεία-ναρκισσισμός-εγωισμός-αδιαφορία ("μα δεν είμαι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ σήμερα;;;", "θες να συζητήσουμε το πρόβλημά μου;" "γιατί τι πρόβλημα έχεις, δε θυμάμαι")
3. Ανειλικρίνεια-υπουλοσύνη

Έχω απορρίψει αρκετούς "φίλους" με αυτά τα χαρακτηριστικά...
notis_19
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγωισμός
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

εντάξει ελαττώματα υπάρχουν πολλά, ψεύτες, χαρτοπαίχτες, γυναικάδες, αλκοολικοί, κλέφτες κοκ
αλλά με αυτά έτσι και αλλιώς δεν πλησιάζω καθόλου,
τα φυαιολογικά ελαττώματα, αν μπορώ να τα πω έτσι που δεν μπορώ καθόλου,
είναι, να μην καταλαβαίνει ο άλλος πότε γίνεται βάρος, ή να το καταλαβαίνει και να
κάνει πως δεν το καταλαβαίνει,
όπως και νσ μην ξέρει πότε να μιλήσει και πότε όχι.
Ποσο συμφωνω!!!

Στρουφιτα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ πιστεύω πως το χειρότερο απ' όλα είναι η τσιγκουνιά. Έχω τσιγκούνη παππού και πίστεψέ με αποφεύγω να πηγαίνω σπίτι του ακριβώς γι' αυτό το λόγο (για να μην τον ακούω να μουρμουρίζει για το ρεύμα όταν ανοίγω την τηλεόραση ή τον Η/Υ.Και μου είναι αρκετά δύσκολο να βλέπω όλους τους συμμαθητές μου να παίρνουν 50ευρα κάθε μήνα απ' τους παππούδες τους και να τους πληρώνουν και όλες τις εκδρομές-ακόμα και τις πολυήμερες- και ο δικός μου να μη δίνει ΤΙΠΟΤΑ. Και να πω ότι δεν έχει ή ότι έχει έξοδα! Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα!
Και ο παππούς μου τα ιδια κανει ειχαμε παει τις προαλλες
στο Σκλαβενίτη και πληρωσε 30ευρω μετα τον ακουσα να μουρμουραει ο
τι τους κλεβουνε και οτι δεν ειναι πραγματα αυτα
Στο κατω κατω μην ξαναπας στον Σκλαβενίτη
Impressionist
Νεοφερμένο μέλος

pkat876
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το χειρότερο ελάττωμα, κατά τη γνώμη μου, είναι η υποκρισία σε όλες τις μορφές της. Να προσποιείται κάποιος ότι συμπαθεί άτομα για τα οποία αργότερα θα μιλήσει πίσω από την πλάτη τους ή να κάνει πράγματα μόνο και μόνο για το συμφέρον και όλα τα σχετικά.. Έτσι χάνεται η "ταυτότητα" του ανθρώπου και πραγματικά, με το να μην είναι αληθινός μόνο κακό μπορεί να κάνει και στον εαυτό του και στους γύρω του.
Πόσο συμφωνώ...

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Μύριαμ4
Νεοφερμένο μέλος

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

life12
Πολύ δραστήριο μέλος

η αλαζονεια...
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεύτερο χειροτερο ελαττωμα θεωρω την υποκρισία και αυτους που το παίζουν διπλωμάτες και θελουν να τα εχουν καλα με ολους. Αυτο δεν το μπορω με τιποτε. Οτι με ενοχλεί το λεω στον αλλο και αν δεν του αρεσει προβλημα του! Καποιοι αλλοι θελουν να τα χουν καλα ακομα και με αυτους που δεν χωνεύουν μηπως χρειαστούν κατι απο αυτους στο μέλλον.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nymphet
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.