meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

ειδικα απο αυτους που εχουν και κανουν τους κακομοιρους![]()
Αυτή την κατηγορία ανθρώπων δεν μπορώ αλήθεια να την καταλάβω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε ναι προς Θεου. Δεν θα κατηγορησει καποιος ενα ανθρωπο επειδη δεν ξοδευει οταν ξερει οτι δεν κρατα. Αλλα οταν ξερεις καποιον πολυ καλα και ξερεις οτι οχι μονο δεν εχει οικονομικο προβλημα αλλα ειναι και πλουσιος και ειναι τοσο κακομοιρης τι να πεις!εγω θα προσθεσω, αν και εχει ειπωθει και πιο πανω, το ελαττωμα της τσιγκουνιας. μακρυα απο τσιγκουνηδες παιδια, ειδικα απο αυτους που εχουν και κανουν τους κακομοιρους![]()
Ισως τελικα γι αυτο να ειναι πλουσιοι. Καποιος που δεν ειναι τσιγκουνης ισως ειναι και δυσκολο να γινει πλουσιος μαλλον!
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από meetmeinmontauk:εγω θα προσθεσω, αν και εχει ειπωθει και πιο πανω, το ελαττωμα της τσιγκουνιας. μακρυα απο τσιγκουνηδες παιδια, ειδικα απο αυτους που εχουν και κανουν τους κακομοιρους
![]()
Θέλουν να μαζέψουν λεφτά για τα παιδιά τους υποθέτω
Con_Boo
Νεοφερμένο μέλος

Cody
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Τα χετε γραψει ολα τα χειροτερα!
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Οι άνθρωποι είμαστε όλοι ίσοι ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, απόψεων, προτιμήσεων κλπ! Όταν αδιαφορείς για τους υπόλοιπους ανθρώπους, για τη φύση που σου δίνει οξυγόνο για να ζήσεις, για τα ζώα που είναι αθώες ψυχούλες και νιώθουν ΑΚΡΙΒΩΣ ο,τι νιώθεις και εσύ, τότε δεν χρειάζεται να σε αποκαλείς τον εαυτό σου άνθρωπο...

Επίσης, θεωρώ το ''δήθεν'' και την υποκρισία μεγάλες βρομιές... είσαι αυτό που είσαι και δεν χρειάζεται να το παίζεις καλός στον άλλον.. να είσαι ο αληθινός εαυτός σου!
Guest 209912
Επισκέπτης

Οι άνθρωποι είμαστε όλοι ίσοι ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, απόψεων, προτιμήσεων κλπ! Όταν αδιαφορείς για τους υπόλοιπους ανθρώπους, για τη φύση που σου δίνει οξυγόνο για να ζήσεις, για τα ζώα που είναι αθώες ψυχούλες και νιώθουν ΑΚΡΙΒΩΣ ο,τι νιώθεις και εσύ, τότε δεν χρειάζεται να σε αποκαλείς τον εαυτό σου άνθρωπο...Θα κοιτάς πάντα το δικό σου συμφέρον και θα αδιαφορείς για το κοινό καλό..
Εσύ δηλαδή δεν κοιτάς το δικό σου συμφέρον αλλά το κοινό καλό? Αν ναι πως το το κάνεις αυτό στην πράξη?
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ είμαι 14 χρονών και δυστυχώς δε μου έχει δοθεί (ακόμα) η ευκαιρία να κάνω κάτι που θα βοηθήσει όλους τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας..Εσύ δηλαδή δεν κοιτάς το δικό σου συμφέρον αλλά το κοινό καλό? Αν ναι πως το το κάνεις αυτό στην πράξη?
Λοιπόν, προσπαθώ όσο μπορώ να κοιτάω το τι θα είναι καλό για όλους και όχι για εμένα.. Και μάλιστα αν έμενες για 2 μέρες μαζί μου, ίσως να θύμωνες με το πόσο συμβιβαστικός και υποχωρητικός είμαι, όσον αφορά τα θέλω μου για τους άλλους...

Στην πράξη όπως προανέφερα δεν έχω μπορέσει ακόμα να κάνω κάτι, αλλά όταν είμαι π.χ. σε μία συζήτηση για τον ρατσισμό και όλα τα συναφή θέματα, ΠΑΝΤΑ προσπαθώ να υπερασπίζομαι τη διαφορετικότητα και την αγάπη πάνω απ'όλα..

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Η γκρινια ρε παιδια!! Η μουρμουρα ολη την ωρα!!! Δεν την αντεχω με τιποτα!!!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος

Χειρότερα απ' όλα θεωρώ πρώτη πρώτη την μιζέρια που βγάζουν κάποιοι άνθρωποι χωρίς λόγο και αιτία, αλλά ακόμα και όταν έχουν αιτία. Δυστυχώς χωρίς κέφι και αισιοδοξία η ζωή δεν βγαίνει, τέτοια που είναι.
Επίσης τους ξερόλες και τους ισχυρογνώμονες ανθρώπους.

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Αυτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

Νομίζω ο εγωισμός και η πονηριά είναι τα χειρότερα που μαζί με αυτά ακολουθούν κι άλλα πολλά από πίσω.
Και δεν μιλάμε για τον εγωισμό του τύπου: προσέχω τον εαυτό μου βάζω τα όρια μου κτλ κτλ
Μιλάμε για άλλο πράγμα.. τον εγωισμό που σε τυφλώνει, που δε σε κάνει να βλέπεις πέρα από το εγώ σου, που από εκεί μετά βγαίνει και η ζήλια, η απληστία και όλα τα συναφή.
Οι άνθρωποι που πληγώνουν άλλους ανθρώπους και κοιμούνται ήσυχα το βράδυ, για εμένα λοιπόν είναι οι χειρότεροι άνθρωποι, και έχουν το χειρότερο ελάττωμα.
Ο γκρινιάρης, ο ξερόλας και ο τσιγκούνης στη τελική μπορεί να έχουν καλή καρδιά, μέσα από τα τραυματα τους, και να βελτιωθούν.
Αλλά οι αναίσθητοι, οχι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 60 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.