Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Ο Guest 990498: #21 01-11-10 01:19 Φωτόσπαθο και μάλιστα του Darth Maul. Kαι έλα μετά εσύ να με πυροβολήσεις, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Η Isiliel έγραψε: #22 01-11-10 01:19 Μπλιαχ...Το "αγαπημένο" μου θέμα, ξαναβγήκε στην επιφάνεια... "Όνειρο" και "όπλο" στην ίδια πρόταση... Με ένα όπλο μπορείς να τινάξεις τα όνειρά σου στον αέρα... μαζί με τα μυαλά σου ενίοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 12:13 Ο Achilles έγραψε: #23 01-11-10 12:13 Όλες οι βολές κέντρο. Δυστυχώς μέχρι να νομιμοποιηθούν ή να γίνω δημότης Κρήτης θα μείνει όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 13:05 Ο Άγγελος έγραψε: #24 01-11-10 13:05 υδρογονοβομβα.. πανεμορφη.. απο αποσταση.. οταν ο Ηλιος ακουμπαει τη Γη.. και γενικα οτι οπλο επιστημονικης φαντασιας μπορει να υπαρξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 13:39 Η DreamsRevenge: #25 01-11-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μπλιαχ...Το "αγαπημένο" μου θέμα, ξαναβγήκε στην επιφάνεια... "Όνειρο" και "όπλο" στην ίδια πρόταση... Με ένα όπλο μπορείς να τινάξεις τα όνειρά σου στον αέρα... μαζί με τα μυαλά σου ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Κι αν τα όνειρα γίνονταν όπλα? (επί του θέματος) ...ναι το μυαλό είναι όπλο και μάλιστα επιδεικνύεται ως τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 16:13 Ο Mr Positive: #26 02-11-10 16:13 Katana. Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teoulaki Νεοφερμένο μέλος Η Τεουλινι Τρελοο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σύμη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Η Teoulaki έγραψε: #27 28-02-11 20:58 χμμμμ.... δεν θα ελεγα οχι σε...bazuuuuuuca!!!! χ0αχ0α0χχχ εγκληματικο μυαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Καραγκιόζης Νεοφερμένο μέλος Ο Καραγκιόζης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 15:48 Ο Καραγκιόζης: #28 23-03-11 15:48 Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Ο Great Chaos: #29 23-03-11 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Καραγκιόζης: Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Click για ανάπτυξη... Και θα την εκτόξευες εναντίον ποιων; Όσων δεν είχες καταφέρει να σκοτώσεις με το πληκτρολόγιό σου; Ευγενής φιλοδοξία, δεν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:31 Η αδαμαντια52071: #30 23-03-11 22:31 οπως δεν φερνει ενας κουκος την ανοιξη ,ετσι και ενα ονειρο δεν ερχεται(δεν πραγματοποιειται)με ενα οπλο.... προσωπικα τα αγαπημενα μου οπλα ειναι - η αγαπη μου για ζωη -η δυναμη που αντλω απ τους φιλους μου -ενα απλο χαμογελο και πιστεψτε με αυτα τα ''οπλα'' ειναι ανυπερβλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 23-03-11 22:38 Έχω μια αδυναμία στα Μεσαιωνικά όπλα. Να μερικά από τα πιο αγαπημένα όπλα αυτής της περιόδου: 1. Η βαλλίστρα (Αγγλιστί crossbow). Όπλο το οποίο εφηύραν οι Κινέζοι αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη Δυτική Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα. Εξαιτίας του μηχανισμού που διαθέτει, χρειάζεται λιγότερο κόπο από τον τοξότη και έχει μεγαλύτερη ευθυβολία και βεληνεκές από το απλό τόξο. 2. To halberd. Ακόντιο με δύο αιχμές εκατέρωθεν του κονταριού. Χρησιμοποιείτο από φάλαγγες για να νικήσει το σιδηρόφρακτο μεσαιωνικό ιππικό. Σημειωτέον ότι μπορούσε να συνθλίβει και την πανοπλία που φόραγαν τα άλογα... 3. Το κέλτικο σπαθί (broadsword). Το γνωστό σπαθί που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι. Το μυθικό Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου είναι ένα χαρακτηριστικό broadsword. Αρκετά βαρύ και δύσκολο στο χειρισμό αλλά πολύ θανατηφόρο και επίσης πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Η rosa azul: #32 24-03-11 00:40 ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 02:04 Η marina289: #33 24-03-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φωτόσπαθο και μάλιστα του Darth Maul. Kαι έλα μετά εσύ να με πυροβολήσεις, θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 01:19 Η Isiliel έγραψε: #22 01-11-10 01:19 Μπλιαχ...Το "αγαπημένο" μου θέμα, ξαναβγήκε στην επιφάνεια... "Όνειρο" και "όπλο" στην ίδια πρόταση... Με ένα όπλο μπορείς να τινάξεις τα όνειρά σου στον αέρα... μαζί με τα μυαλά σου ενίοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 12:13 Ο Achilles έγραψε: #23 01-11-10 12:13 Όλες οι βολές κέντρο. Δυστυχώς μέχρι να νομιμοποιηθούν ή να γίνω δημότης Κρήτης θα μείνει όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 13:05 Ο Άγγελος έγραψε: #24 01-11-10 13:05 υδρογονοβομβα.. πανεμορφη.. απο αποσταση.. οταν ο Ηλιος ακουμπαει τη Γη.. και γενικα οτι οπλο επιστημονικης φαντασιας μπορει να υπαρξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 13:39 Η DreamsRevenge: #25 01-11-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μπλιαχ...Το "αγαπημένο" μου θέμα, ξαναβγήκε στην επιφάνεια... "Όνειρο" και "όπλο" στην ίδια πρόταση... Με ένα όπλο μπορείς να τινάξεις τα όνειρά σου στον αέρα... μαζί με τα μυαλά σου ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Κι αν τα όνειρα γίνονταν όπλα? (επί του θέματος) ...ναι το μυαλό είναι όπλο και μάλιστα επιδεικνύεται ως τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 16:13 Ο Mr Positive: #26 02-11-10 16:13 Katana. Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teoulaki Νεοφερμένο μέλος Η Τεουλινι Τρελοο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σύμη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Η Teoulaki έγραψε: #27 28-02-11 20:58 χμμμμ.... δεν θα ελεγα οχι σε...bazuuuuuuca!!!! χ0αχ0α0χχχ εγκληματικο μυαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Καραγκιόζης Νεοφερμένο μέλος Ο Καραγκιόζης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 15:48 Ο Καραγκιόζης: #28 23-03-11 15:48 Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Ο Great Chaos: #29 23-03-11 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Καραγκιόζης: Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Click για ανάπτυξη... Και θα την εκτόξευες εναντίον ποιων; Όσων δεν είχες καταφέρει να σκοτώσεις με το πληκτρολόγιό σου; Ευγενής φιλοδοξία, δεν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:31 Η αδαμαντια52071: #30 23-03-11 22:31 οπως δεν φερνει ενας κουκος την ανοιξη ,ετσι και ενα ονειρο δεν ερχεται(δεν πραγματοποιειται)με ενα οπλο.... προσωπικα τα αγαπημενα μου οπλα ειναι - η αγαπη μου για ζωη -η δυναμη που αντλω απ τους φιλους μου -ενα απλο χαμογελο και πιστεψτε με αυτα τα ''οπλα'' ειναι ανυπερβλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 23-03-11 22:38 Έχω μια αδυναμία στα Μεσαιωνικά όπλα. Να μερικά από τα πιο αγαπημένα όπλα αυτής της περιόδου: 1. Η βαλλίστρα (Αγγλιστί crossbow). Όπλο το οποίο εφηύραν οι Κινέζοι αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη Δυτική Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα. Εξαιτίας του μηχανισμού που διαθέτει, χρειάζεται λιγότερο κόπο από τον τοξότη και έχει μεγαλύτερη ευθυβολία και βεληνεκές από το απλό τόξο. 2. To halberd. Ακόντιο με δύο αιχμές εκατέρωθεν του κονταριού. Χρησιμοποιείτο από φάλαγγες για να νικήσει το σιδηρόφρακτο μεσαιωνικό ιππικό. Σημειωτέον ότι μπορούσε να συνθλίβει και την πανοπλία που φόραγαν τα άλογα... 3. Το κέλτικο σπαθί (broadsword). Το γνωστό σπαθί που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι. Το μυθικό Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου είναι ένα χαρακτηριστικό broadsword. Αρκετά βαρύ και δύσκολο στο χειρισμό αλλά πολύ θανατηφόρο και επίσης πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Η rosa azul: #32 24-03-11 00:40 ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 02:04 Η marina289: #33 24-03-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπλιαχ...Το "αγαπημένο" μου θέμα, ξαναβγήκε στην επιφάνεια... "Όνειρο" και "όπλο" στην ίδια πρόταση... Με ένα όπλο μπορείς να τινάξεις τα όνειρά σου στον αέρα... μαζί με τα μυαλά σου ενίοτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Achilles Πολύ δραστήριο μέλος Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 12:13 Ο Achilles έγραψε: #23 01-11-10 12:13 Όλες οι βολές κέντρο. Δυστυχώς μέχρι να νομιμοποιηθούν ή να γίνω δημότης Κρήτης θα μείνει όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 13:05 Ο Άγγελος έγραψε: #24 01-11-10 13:05 υδρογονοβομβα.. πανεμορφη.. απο αποσταση.. οταν ο Ηλιος ακουμπαει τη Γη.. και γενικα οτι οπλο επιστημονικης φαντασιας μπορει να υπαρξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 13:39 Η DreamsRevenge: #25 01-11-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μπλιαχ...Το "αγαπημένο" μου θέμα, ξαναβγήκε στην επιφάνεια... "Όνειρο" και "όπλο" στην ίδια πρόταση... Με ένα όπλο μπορείς να τινάξεις τα όνειρά σου στον αέρα... μαζί με τα μυαλά σου ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Κι αν τα όνειρα γίνονταν όπλα? (επί του θέματος) ...ναι το μυαλό είναι όπλο και μάλιστα επιδεικνύεται ως τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 16:13 Ο Mr Positive: #26 02-11-10 16:13 Katana. Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teoulaki Νεοφερμένο μέλος Η Τεουλινι Τρελοο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σύμη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Η Teoulaki έγραψε: #27 28-02-11 20:58 χμμμμ.... δεν θα ελεγα οχι σε...bazuuuuuuca!!!! χ0αχ0α0χχχ εγκληματικο μυαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Καραγκιόζης Νεοφερμένο μέλος Ο Καραγκιόζης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 15:48 Ο Καραγκιόζης: #28 23-03-11 15:48 Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Ο Great Chaos: #29 23-03-11 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Καραγκιόζης: Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Click για ανάπτυξη... Και θα την εκτόξευες εναντίον ποιων; Όσων δεν είχες καταφέρει να σκοτώσεις με το πληκτρολόγιό σου; Ευγενής φιλοδοξία, δεν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:31 Η αδαμαντια52071: #30 23-03-11 22:31 οπως δεν φερνει ενας κουκος την ανοιξη ,ετσι και ενα ονειρο δεν ερχεται(δεν πραγματοποιειται)με ενα οπλο.... προσωπικα τα αγαπημενα μου οπλα ειναι - η αγαπη μου για ζωη -η δυναμη που αντλω απ τους φιλους μου -ενα απλο χαμογελο και πιστεψτε με αυτα τα ''οπλα'' ειναι ανυπερβλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 23-03-11 22:38 Έχω μια αδυναμία στα Μεσαιωνικά όπλα. Να μερικά από τα πιο αγαπημένα όπλα αυτής της περιόδου: 1. Η βαλλίστρα (Αγγλιστί crossbow). Όπλο το οποίο εφηύραν οι Κινέζοι αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη Δυτική Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα. Εξαιτίας του μηχανισμού που διαθέτει, χρειάζεται λιγότερο κόπο από τον τοξότη και έχει μεγαλύτερη ευθυβολία και βεληνεκές από το απλό τόξο. 2. To halberd. Ακόντιο με δύο αιχμές εκατέρωθεν του κονταριού. Χρησιμοποιείτο από φάλαγγες για να νικήσει το σιδηρόφρακτο μεσαιωνικό ιππικό. Σημειωτέον ότι μπορούσε να συνθλίβει και την πανοπλία που φόραγαν τα άλογα... 3. Το κέλτικο σπαθί (broadsword). Το γνωστό σπαθί που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι. Το μυθικό Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου είναι ένα χαρακτηριστικό broadsword. Αρκετά βαρύ και δύσκολο στο χειρισμό αλλά πολύ θανατηφόρο και επίσης πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Η rosa azul: #32 24-03-11 00:40 ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 02:04 Η marina289: #33 24-03-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλες οι βολές κέντρο. Δυστυχώς μέχρι να νομιμοποιηθούν ή να γίνω δημότης Κρήτης θα μείνει όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 13:05 Ο Άγγελος έγραψε: #24 01-11-10 13:05 υδρογονοβομβα.. πανεμορφη.. απο αποσταση.. οταν ο Ηλιος ακουμπαει τη Γη.. και γενικα οτι οπλο επιστημονικης φαντασιας μπορει να υπαρξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Νοεμβρίου 2010 DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 13:39 Η DreamsRevenge: #25 01-11-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μπλιαχ...Το "αγαπημένο" μου θέμα, ξαναβγήκε στην επιφάνεια... "Όνειρο" και "όπλο" στην ίδια πρόταση... Με ένα όπλο μπορείς να τινάξεις τα όνειρά σου στον αέρα... μαζί με τα μυαλά σου ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Κι αν τα όνειρα γίνονταν όπλα? (επί του θέματος) ...ναι το μυαλό είναι όπλο και μάλιστα επιδεικνύεται ως τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 16:13 Ο Mr Positive: #26 02-11-10 16:13 Katana. Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teoulaki Νεοφερμένο μέλος Η Τεουλινι Τρελοο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σύμη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Η Teoulaki έγραψε: #27 28-02-11 20:58 χμμμμ.... δεν θα ελεγα οχι σε...bazuuuuuuca!!!! χ0αχ0α0χχχ εγκληματικο μυαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Καραγκιόζης Νεοφερμένο μέλος Ο Καραγκιόζης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 15:48 Ο Καραγκιόζης: #28 23-03-11 15:48 Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Ο Great Chaos: #29 23-03-11 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Καραγκιόζης: Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Click για ανάπτυξη... Και θα την εκτόξευες εναντίον ποιων; Όσων δεν είχες καταφέρει να σκοτώσεις με το πληκτρολόγιό σου; Ευγενής φιλοδοξία, δεν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:31 Η αδαμαντια52071: #30 23-03-11 22:31 οπως δεν φερνει ενας κουκος την ανοιξη ,ετσι και ενα ονειρο δεν ερχεται(δεν πραγματοποιειται)με ενα οπλο.... προσωπικα τα αγαπημενα μου οπλα ειναι - η αγαπη μου για ζωη -η δυναμη που αντλω απ τους φιλους μου -ενα απλο χαμογελο και πιστεψτε με αυτα τα ''οπλα'' ειναι ανυπερβλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 23-03-11 22:38 Έχω μια αδυναμία στα Μεσαιωνικά όπλα. Να μερικά από τα πιο αγαπημένα όπλα αυτής της περιόδου: 1. Η βαλλίστρα (Αγγλιστί crossbow). Όπλο το οποίο εφηύραν οι Κινέζοι αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη Δυτική Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα. Εξαιτίας του μηχανισμού που διαθέτει, χρειάζεται λιγότερο κόπο από τον τοξότη και έχει μεγαλύτερη ευθυβολία και βεληνεκές από το απλό τόξο. 2. To halberd. Ακόντιο με δύο αιχμές εκατέρωθεν του κονταριού. Χρησιμοποιείτο από φάλαγγες για να νικήσει το σιδηρόφρακτο μεσαιωνικό ιππικό. Σημειωτέον ότι μπορούσε να συνθλίβει και την πανοπλία που φόραγαν τα άλογα... 3. Το κέλτικο σπαθί (broadsword). Το γνωστό σπαθί που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι. Το μυθικό Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου είναι ένα χαρακτηριστικό broadsword. Αρκετά βαρύ και δύσκολο στο χειρισμό αλλά πολύ θανατηφόρο και επίσης πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Η rosa azul: #32 24-03-11 00:40 ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 02:04 Η marina289: #33 24-03-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υδρογονοβομβα.. πανεμορφη.. απο αποσταση.. οταν ο Ηλιος ακουμπαει τη Γη.. και γενικα οτι οπλο επιστημονικης φαντασιας μπορει να υπαρξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge Περιβόητο μέλος Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.785 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2010 στις 13:39 Η DreamsRevenge: #25 01-11-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μπλιαχ...Το "αγαπημένο" μου θέμα, ξαναβγήκε στην επιφάνεια... "Όνειρο" και "όπλο" στην ίδια πρόταση... Με ένα όπλο μπορείς να τινάξεις τα όνειρά σου στον αέρα... μαζί με τα μυαλά σου ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Κι αν τα όνειρα γίνονταν όπλα? (επί του θέματος) ...ναι το μυαλό είναι όπλο και μάλιστα επιδεικνύεται ως τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 16:13 Ο Mr Positive: #26 02-11-10 16:13 Katana. Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teoulaki Νεοφερμένο μέλος Η Τεουλινι Τρελοο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σύμη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Η Teoulaki έγραψε: #27 28-02-11 20:58 χμμμμ.... δεν θα ελεγα οχι σε...bazuuuuuuca!!!! χ0αχ0α0χχχ εγκληματικο μυαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Καραγκιόζης Νεοφερμένο μέλος Ο Καραγκιόζης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 15:48 Ο Καραγκιόζης: #28 23-03-11 15:48 Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Ο Great Chaos: #29 23-03-11 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Καραγκιόζης: Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Click για ανάπτυξη... Και θα την εκτόξευες εναντίον ποιων; Όσων δεν είχες καταφέρει να σκοτώσεις με το πληκτρολόγιό σου; Ευγενής φιλοδοξία, δεν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:31 Η αδαμαντια52071: #30 23-03-11 22:31 οπως δεν φερνει ενας κουκος την ανοιξη ,ετσι και ενα ονειρο δεν ερχεται(δεν πραγματοποιειται)με ενα οπλο.... προσωπικα τα αγαπημενα μου οπλα ειναι - η αγαπη μου για ζωη -η δυναμη που αντλω απ τους φιλους μου -ενα απλο χαμογελο και πιστεψτε με αυτα τα ''οπλα'' ειναι ανυπερβλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 23-03-11 22:38 Έχω μια αδυναμία στα Μεσαιωνικά όπλα. Να μερικά από τα πιο αγαπημένα όπλα αυτής της περιόδου: 1. Η βαλλίστρα (Αγγλιστί crossbow). Όπλο το οποίο εφηύραν οι Κινέζοι αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη Δυτική Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα. Εξαιτίας του μηχανισμού που διαθέτει, χρειάζεται λιγότερο κόπο από τον τοξότη και έχει μεγαλύτερη ευθυβολία και βεληνεκές από το απλό τόξο. 2. To halberd. Ακόντιο με δύο αιχμές εκατέρωθεν του κονταριού. Χρησιμοποιείτο από φάλαγγες για να νικήσει το σιδηρόφρακτο μεσαιωνικό ιππικό. Σημειωτέον ότι μπορούσε να συνθλίβει και την πανοπλία που φόραγαν τα άλογα... 3. Το κέλτικο σπαθί (broadsword). Το γνωστό σπαθί που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι. Το μυθικό Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου είναι ένα χαρακτηριστικό broadsword. Αρκετά βαρύ και δύσκολο στο χειρισμό αλλά πολύ θανατηφόρο και επίσης πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Η rosa azul: #32 24-03-11 00:40 ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 02:04 Η marina289: #33 24-03-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Μπλιαχ...Το "αγαπημένο" μου θέμα, ξαναβγήκε στην επιφάνεια... "Όνειρο" και "όπλο" στην ίδια πρόταση... Με ένα όπλο μπορείς να τινάξεις τα όνειρά σου στον αέρα... μαζί με τα μυαλά σου ενίοτε. Click για ανάπτυξη... Κι αν τα όνειρα γίνονταν όπλα? (επί του θέματος) ...ναι το μυαλό είναι όπλο και μάλιστα επιδεικνύεται ως τέτοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr Positive Δραστήριο μέλος Ο Mr Positive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 403 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 16:13 Ο Mr Positive: #26 02-11-10 16:13 Katana. Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Teoulaki Νεοφερμένο μέλος Η Τεουλινι Τρελοο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σύμη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Η Teoulaki έγραψε: #27 28-02-11 20:58 χμμμμ.... δεν θα ελεγα οχι σε...bazuuuuuuca!!!! χ0αχ0α0χχχ εγκληματικο μυαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Καραγκιόζης Νεοφερμένο μέλος Ο Καραγκιόζης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 15:48 Ο Καραγκιόζης: #28 23-03-11 15:48 Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Ο Great Chaos: #29 23-03-11 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Καραγκιόζης: Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Click για ανάπτυξη... Και θα την εκτόξευες εναντίον ποιων; Όσων δεν είχες καταφέρει να σκοτώσεις με το πληκτρολόγιό σου; Ευγενής φιλοδοξία, δεν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:31 Η αδαμαντια52071: #30 23-03-11 22:31 οπως δεν φερνει ενας κουκος την ανοιξη ,ετσι και ενα ονειρο δεν ερχεται(δεν πραγματοποιειται)με ενα οπλο.... προσωπικα τα αγαπημενα μου οπλα ειναι - η αγαπη μου για ζωη -η δυναμη που αντλω απ τους φιλους μου -ενα απλο χαμογελο και πιστεψτε με αυτα τα ''οπλα'' ειναι ανυπερβλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 23-03-11 22:38 Έχω μια αδυναμία στα Μεσαιωνικά όπλα. Να μερικά από τα πιο αγαπημένα όπλα αυτής της περιόδου: 1. Η βαλλίστρα (Αγγλιστί crossbow). Όπλο το οποίο εφηύραν οι Κινέζοι αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη Δυτική Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα. Εξαιτίας του μηχανισμού που διαθέτει, χρειάζεται λιγότερο κόπο από τον τοξότη και έχει μεγαλύτερη ευθυβολία και βεληνεκές από το απλό τόξο. 2. To halberd. Ακόντιο με δύο αιχμές εκατέρωθεν του κονταριού. Χρησιμοποιείτο από φάλαγγες για να νικήσει το σιδηρόφρακτο μεσαιωνικό ιππικό. Σημειωτέον ότι μπορούσε να συνθλίβει και την πανοπλία που φόραγαν τα άλογα... 3. Το κέλτικο σπαθί (broadsword). Το γνωστό σπαθί που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι. Το μυθικό Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου είναι ένα χαρακτηριστικό broadsword. Αρκετά βαρύ και δύσκολο στο χειρισμό αλλά πολύ θανατηφόρο και επίσης πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Η rosa azul: #32 24-03-11 00:40 ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 02:04 Η marina289: #33 24-03-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Katana. Τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Teoulaki Νεοφερμένο μέλος Η Τεουλινι Τρελοο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σύμη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 28 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:58 Η Teoulaki έγραψε: #27 28-02-11 20:58 χμμμμ.... δεν θα ελεγα οχι σε...bazuuuuuuca!!!! χ0αχ0α0χχχ εγκληματικο μυαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Καραγκιόζης Νεοφερμένο μέλος Ο Καραγκιόζης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 15:48 Ο Καραγκιόζης: #28 23-03-11 15:48 Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Ο Great Chaos: #29 23-03-11 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Καραγκιόζης: Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Click για ανάπτυξη... Και θα την εκτόξευες εναντίον ποιων; Όσων δεν είχες καταφέρει να σκοτώσεις με το πληκτρολόγιό σου; Ευγενής φιλοδοξία, δεν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:31 Η αδαμαντια52071: #30 23-03-11 22:31 οπως δεν φερνει ενας κουκος την ανοιξη ,ετσι και ενα ονειρο δεν ερχεται(δεν πραγματοποιειται)με ενα οπλο.... προσωπικα τα αγαπημενα μου οπλα ειναι - η αγαπη μου για ζωη -η δυναμη που αντλω απ τους φιλους μου -ενα απλο χαμογελο και πιστεψτε με αυτα τα ''οπλα'' ειναι ανυπερβλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 23-03-11 22:38 Έχω μια αδυναμία στα Μεσαιωνικά όπλα. Να μερικά από τα πιο αγαπημένα όπλα αυτής της περιόδου: 1. Η βαλλίστρα (Αγγλιστί crossbow). Όπλο το οποίο εφηύραν οι Κινέζοι αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη Δυτική Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα. Εξαιτίας του μηχανισμού που διαθέτει, χρειάζεται λιγότερο κόπο από τον τοξότη και έχει μεγαλύτερη ευθυβολία και βεληνεκές από το απλό τόξο. 2. To halberd. Ακόντιο με δύο αιχμές εκατέρωθεν του κονταριού. Χρησιμοποιείτο από φάλαγγες για να νικήσει το σιδηρόφρακτο μεσαιωνικό ιππικό. Σημειωτέον ότι μπορούσε να συνθλίβει και την πανοπλία που φόραγαν τα άλογα... 3. Το κέλτικο σπαθί (broadsword). Το γνωστό σπαθί που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι. Το μυθικό Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου είναι ένα χαρακτηριστικό broadsword. Αρκετά βαρύ και δύσκολο στο χειρισμό αλλά πολύ θανατηφόρο και επίσης πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Η rosa azul: #32 24-03-11 00:40 ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 02:04 Η marina289: #33 24-03-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμμμμ.... δεν θα ελεγα οχι σε...bazuuuuuuca!!!! χ0αχ0α0χχχ εγκληματικο μυαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καραγκιόζης Νεοφερμένο μέλος Ο Καραγκιόζης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 38 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 15:48 Ο Καραγκιόζης: #28 23-03-11 15:48 Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Ο Great Chaos: #29 23-03-11 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Καραγκιόζης: Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Click για ανάπτυξη... Και θα την εκτόξευες εναντίον ποιων; Όσων δεν είχες καταφέρει να σκοτώσεις με το πληκτρολόγιό σου; Ευγενής φιλοδοξία, δεν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:31 Η αδαμαντια52071: #30 23-03-11 22:31 οπως δεν φερνει ενας κουκος την ανοιξη ,ετσι και ενα ονειρο δεν ερχεται(δεν πραγματοποιειται)με ενα οπλο.... προσωπικα τα αγαπημενα μου οπλα ειναι - η αγαπη μου για ζωη -η δυναμη που αντλω απ τους φιλους μου -ενα απλο χαμογελο και πιστεψτε με αυτα τα ''οπλα'' ειναι ανυπερβλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 23-03-11 22:38 Έχω μια αδυναμία στα Μεσαιωνικά όπλα. Να μερικά από τα πιο αγαπημένα όπλα αυτής της περιόδου: 1. Η βαλλίστρα (Αγγλιστί crossbow). Όπλο το οποίο εφηύραν οι Κινέζοι αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη Δυτική Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα. Εξαιτίας του μηχανισμού που διαθέτει, χρειάζεται λιγότερο κόπο από τον τοξότη και έχει μεγαλύτερη ευθυβολία και βεληνεκές από το απλό τόξο. 2. To halberd. Ακόντιο με δύο αιχμές εκατέρωθεν του κονταριού. Χρησιμοποιείτο από φάλαγγες για να νικήσει το σιδηρόφρακτο μεσαιωνικό ιππικό. Σημειωτέον ότι μπορούσε να συνθλίβει και την πανοπλία που φόραγαν τα άλογα... 3. Το κέλτικο σπαθί (broadsword). Το γνωστό σπαθί που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι. Το μυθικό Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου είναι ένα χαρακτηριστικό broadsword. Αρκετά βαρύ και δύσκολο στο χειρισμό αλλά πολύ θανατηφόρο και επίσης πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Η rosa azul: #32 24-03-11 00:40 ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 02:04 Η marina289: #33 24-03-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos Περιβόητο μέλος Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.918 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Ο Great Chaos: #29 23-03-11 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Καραγκιόζης: Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Click για ανάπτυξη... Και θα την εκτόξευες εναντίον ποιων; Όσων δεν είχες καταφέρει να σκοτώσεις με το πληκτρολόγιό σου; Ευγενής φιλοδοξία, δεν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:31 Η αδαμαντια52071: #30 23-03-11 22:31 οπως δεν φερνει ενας κουκος την ανοιξη ,ετσι και ενα ονειρο δεν ερχεται(δεν πραγματοποιειται)με ενα οπλο.... προσωπικα τα αγαπημενα μου οπλα ειναι - η αγαπη μου για ζωη -η δυναμη που αντλω απ τους φιλους μου -ενα απλο χαμογελο και πιστεψτε με αυτα τα ''οπλα'' ειναι ανυπερβλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 23-03-11 22:38 Έχω μια αδυναμία στα Μεσαιωνικά όπλα. Να μερικά από τα πιο αγαπημένα όπλα αυτής της περιόδου: 1. Η βαλλίστρα (Αγγλιστί crossbow). Όπλο το οποίο εφηύραν οι Κινέζοι αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη Δυτική Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα. Εξαιτίας του μηχανισμού που διαθέτει, χρειάζεται λιγότερο κόπο από τον τοξότη και έχει μεγαλύτερη ευθυβολία και βεληνεκές από το απλό τόξο. 2. To halberd. Ακόντιο με δύο αιχμές εκατέρωθεν του κονταριού. Χρησιμοποιείτο από φάλαγγες για να νικήσει το σιδηρόφρακτο μεσαιωνικό ιππικό. Σημειωτέον ότι μπορούσε να συνθλίβει και την πανοπλία που φόραγαν τα άλογα... 3. Το κέλτικο σπαθί (broadsword). Το γνωστό σπαθί που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι. Το μυθικό Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου είναι ένα χαρακτηριστικό broadsword. Αρκετά βαρύ και δύσκολο στο χειρισμό αλλά πολύ θανατηφόρο και επίσης πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Η rosa azul: #32 24-03-11 00:40 ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 02:04 Η marina289: #33 24-03-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Καραγκιόζης: Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου. Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς. Click για ανάπτυξη... Και θα την εκτόξευες εναντίον ποιων; Όσων δεν είχες καταφέρει να σκοτώσεις με το πληκτρολόγιό σου; Ευγενής φιλοδοξία, δεν λέω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:31 Η αδαμαντια52071: #30 23-03-11 22:31 οπως δεν φερνει ενας κουκος την ανοιξη ,ετσι και ενα ονειρο δεν ερχεται(δεν πραγματοποιειται)με ενα οπλο.... προσωπικα τα αγαπημενα μου οπλα ειναι - η αγαπη μου για ζωη -η δυναμη που αντλω απ τους φιλους μου -ενα απλο χαμογελο και πιστεψτε με αυτα τα ''οπλα'' ειναι ανυπερβλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 23-03-11 22:38 Έχω μια αδυναμία στα Μεσαιωνικά όπλα. Να μερικά από τα πιο αγαπημένα όπλα αυτής της περιόδου: 1. Η βαλλίστρα (Αγγλιστί crossbow). Όπλο το οποίο εφηύραν οι Κινέζοι αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη Δυτική Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα. Εξαιτίας του μηχανισμού που διαθέτει, χρειάζεται λιγότερο κόπο από τον τοξότη και έχει μεγαλύτερη ευθυβολία και βεληνεκές από το απλό τόξο. 2. To halberd. Ακόντιο με δύο αιχμές εκατέρωθεν του κονταριού. Χρησιμοποιείτο από φάλαγγες για να νικήσει το σιδηρόφρακτο μεσαιωνικό ιππικό. Σημειωτέον ότι μπορούσε να συνθλίβει και την πανοπλία που φόραγαν τα άλογα... 3. Το κέλτικο σπαθί (broadsword). Το γνωστό σπαθί που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι. Το μυθικό Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου είναι ένα χαρακτηριστικό broadsword. Αρκετά βαρύ και δύσκολο στο χειρισμό αλλά πολύ θανατηφόρο και επίσης πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Η rosa azul: #32 24-03-11 00:40 ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 02:04 Η marina289: #33 24-03-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οπως δεν φερνει ενας κουκος την ανοιξη ,ετσι και ενα ονειρο δεν ερχεται(δεν πραγματοποιειται)με ενα οπλο.... προσωπικα τα αγαπημενα μου οπλα ειναι - η αγαπη μου για ζωη -η δυναμη που αντλω απ τους φιλους μου -ενα απλο χαμογελο και πιστεψτε με αυτα τα ''οπλα'' ειναι ανυπερβλητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2011 στις 22:38 Ο Πατρεύς έγραψε: #31 23-03-11 22:38 Έχω μια αδυναμία στα Μεσαιωνικά όπλα. Να μερικά από τα πιο αγαπημένα όπλα αυτής της περιόδου: 1. Η βαλλίστρα (Αγγλιστί crossbow). Όπλο το οποίο εφηύραν οι Κινέζοι αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη Δυτική Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα. Εξαιτίας του μηχανισμού που διαθέτει, χρειάζεται λιγότερο κόπο από τον τοξότη και έχει μεγαλύτερη ευθυβολία και βεληνεκές από το απλό τόξο. 2. To halberd. Ακόντιο με δύο αιχμές εκατέρωθεν του κονταριού. Χρησιμοποιείτο από φάλαγγες για να νικήσει το σιδηρόφρακτο μεσαιωνικό ιππικό. Σημειωτέον ότι μπορούσε να συνθλίβει και την πανοπλία που φόραγαν τα άλογα... 3. Το κέλτικο σπαθί (broadsword). Το γνωστό σπαθί που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι. Το μυθικό Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου είναι ένα χαρακτηριστικό broadsword. Αρκετά βαρύ και δύσκολο στο χειρισμό αλλά πολύ θανατηφόρο και επίσης πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Η rosa azul: #32 24-03-11 00:40 ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 02:04 Η marina289: #33 24-03-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω μια αδυναμία στα Μεσαιωνικά όπλα. Να μερικά από τα πιο αγαπημένα όπλα αυτής της περιόδου: 1. Η βαλλίστρα (Αγγλιστί crossbow). Όπλο το οποίο εφηύραν οι Κινέζοι αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη Δυτική Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα. Εξαιτίας του μηχανισμού που διαθέτει, χρειάζεται λιγότερο κόπο από τον τοξότη και έχει μεγαλύτερη ευθυβολία και βεληνεκές από το απλό τόξο. 2. To halberd. Ακόντιο με δύο αιχμές εκατέρωθεν του κονταριού. Χρησιμοποιείτο από φάλαγγες για να νικήσει το σιδηρόφρακτο μεσαιωνικό ιππικό. Σημειωτέον ότι μπορούσε να συνθλίβει και την πανοπλία που φόραγαν τα άλογα... 3. Το κέλτικο σπαθί (broadsword). Το γνωστό σπαθί που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι. Το μυθικό Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου είναι ένα χαρακτηριστικό broadsword. Αρκετά βαρύ και δύσκολο στο χειρισμό αλλά πολύ θανατηφόρο και επίσης πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 00:40 Η rosa azul: #32 24-03-11 00:40 ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 02:04 Η marina289: #33 24-03-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289 Περιβόητο μέλος Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2011 στις 02:04 Η marina289: #33 24-03-11 02:04 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: ...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....) Click για ανάπτυξη... Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα! Έβλεπα στα διάφορα θέματα που συμφωνούσαμε και τώρα είδα ότι είσαι και συ παλατζάκι!!! Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-, η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό- και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου..... Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 13:40 Ο DrStrangelove: #34 04-04-11 13:40 To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To σπαθί και μόνο αυτό είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:12 Ο Άγγελος έγραψε: #35 04-04-11 17:12 two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
two handed sword,,Conan.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IL PENSIERO Δραστήριο μέλος Η IL PENSIERO αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 513 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:20 Η IL PENSIERO: #36 04-04-11 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου. Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου: όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...] Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν. Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana) Click για ανάπτυξη... Πολύ σωστή...... Τα νύχια συγκαταλέγονται στα όπλα;;;; Διαφορετικά το μόνο όπλο που μου αρέσει είναι η διπλωματία..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:24 Ο D_G έγραψε: #37 04-04-11 17:24 Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αγάπη και η ευγένεια ! Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 17:41 Ο Άγγελος έγραψε: #38 04-04-11 17:41 Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 4 Απριλίου 2011 Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala A350 giannhs2001 American Economist Scandal bibliofagos Kate1914 taketrance Unboxholics Memetchi charmander Μήτσος10 fockos fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας; Click για ανάπτυξη... θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? υγ.: ακουστηκα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νωεύς Τιμώμενο Μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής και μας γράφει από Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5.713 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 18:48 Ο Νωεύς έγραψε: #39 04-04-11 18:48 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας? ... Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως μ' αυτό, ...συνήθως αυτοχειριάζονται οι άντρες! Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 4 Απριλίου 2011 στις 19:00 Ο Άγγελος έγραψε: #40 04-04-11 19:00 Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου! Click για ανάπτυξη... μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.