Guest 990498
Επισκέπτης

Φωτόσπαθο και μάλιστα του Darth Maul.
Kαι έλα μετά εσύ να με πυροβολήσεις,
θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

"Όνειρο" και "όπλο" στην ίδια πρόταση...

Με ένα όπλο μπορείς να τινάξεις τα όνειρά σου στον αέρα... μαζί με τα μυαλά σου ενίοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλες οι βολές κέντρο.
Δυστυχώς μέχρι να νομιμοποιηθούν ή να γίνω δημότης Κρήτης
θα μείνει όνειρο.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

υδρογονοβομβα..
πανεμορφη..
απο αποσταση..
οταν ο Ηλιος ακουμπαει τη Γη..
και γενικα οτι οπλο επιστημονικης φαντασιας μπορει να υπαρξει..

DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος

Μπλιαχ...Το "αγαπημένο" μου θέμα, ξαναβγήκε στην επιφάνεια...
"Όνειρο" και "όπλο" στην ίδια πρόταση...![]()
Με ένα όπλο μπορείς να τινάξεις τα όνειρά σου στον αέρα... μαζί με τα μυαλά σου ενίοτε.![]()
Κι αν τα όνειρα γίνονταν όπλα?

(επί του θέματος)
...ναι το μυαλό είναι όπλο και μάλιστα επιδεικνύεται ως τέτοιο

Mr Positive
Δραστήριο μέλος

Teoulaki
Νεοφερμένο μέλος

χ0αχ0α0χχχ εγκληματικο μυαλο

Καραγκιόζης
Νεοφερμένο μέλος

Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Από τα όπλα που διαθέτω, το αγαπημένο μου είναι το πληκτρολόγιό μου.
Απο αυτά που θα ήθελα να έχω, το αγαπημένο μου είναι η θερμοπυρηνική κεφαλή τύπου W88 (σύντηξη υδρογόνου με πυροκρότηση ουρανίου/πλουτωνίου) σε πύραυλους Trident δεύτερης γενιάς.
Και θα την εκτόξευες εναντίον ποιων;

Όσων δεν είχες καταφέρει να σκοτώσεις με το πληκτρολόγιό σου;

Ευγενής φιλοδοξία, δεν λέω...

αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος

προσωπικα τα αγαπημενα μου οπλα ειναι
- η αγαπη μου για ζωη
-η δυναμη που αντλω απ τους φιλους μου
-ενα απλο χαμογελο
και πιστεψτε με αυτα τα ''οπλα'' ειναι ανυπερβλητα
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

1. Η βαλλίστρα (Αγγλιστί crossbow). Όπλο το οποίο εφηύραν οι Κινέζοι αλλά χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη Δυτική Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα. Εξαιτίας του μηχανισμού που διαθέτει, χρειάζεται λιγότερο κόπο από τον τοξότη και έχει μεγαλύτερη ευθυβολία και βεληνεκές από το απλό τόξο.

2. To halberd. Ακόντιο με δύο αιχμές εκατέρωθεν του κονταριού. Χρησιμοποιείτο από φάλαγγες για να νικήσει το σιδηρόφρακτο μεσαιωνικό ιππικό. Σημειωτέον ότι μπορούσε να συνθλίβει και την πανοπλία που φόραγαν τα άλογα...

3. Το κέλτικο σπαθί (broadsword). Το γνωστό σπαθί που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι. Το μυθικό Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου είναι ένα χαρακτηριστικό broadsword. Αρκετά βαρύ και δύσκολο στο χειρισμό αλλά πολύ θανατηφόρο και επίσης πολύ εντυπωσιακό στην εμφάνιση.

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

marina289
Δραστήριο μέλος

Πουλάκι μουουου.... σε τσάκωσα!...Η αστειρευτη θεληση μου για ζωη, η πιστη μου στη δικαιοσυνη (ζυγος γαρ)και η φαντασια (climp to the moon and dream....dream...dream....love.....love...love....)![]()

Και απαντώ στην ερώτηση...- το συναίσθημά μου -μπόόόόλικο αποθεματικό-,
η ευθύτητά μου - εδώ κόντρα στον διπλωμάτη Ζυγό-
και η παρορμητικότητα-αυθορμητισμός μου.....
Δίκοπο μαχαίρι και τα τρία, αλλά δεν τα διαπραγματεύομαι!

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

IL PENSIERO
Δραστήριο μέλος

Θα πρέπει να παραδεχτείς Dark Crow πως η διατύπωση του θέματος ("Ποιό είναι το όπλο των ονείρων σας?") επιτρέπει μια πιο σφαιρική θεώρηση του αντικειμένου.
Σας διαβάζω από το λεξικό του Τεγόπουλου:
όπλο (το) ουσ. [<αρχ. όπλον (=εργαλείο) κάθετι που χρησιμεύει ως μέσο επιθέσεως ή άμυνας. ||εφόδιο για επιτευξη οποιουδήποτε σκοπού [...]
Είναι γνωστό άλλωστε πως πολλοί αγωνίζονται με την πένα τους, με το λόγο τους, με το θάρρος τους...κτλ
Προσωπικά θα προτιμήσω όπλα (εργαλεία) που δημιουργούν και όχι αυτά που καταστρέφουν.
Τα ποστ που μεταφέρθηκαν δε τα θεωρώ off-topic. (σε ένα από αυτά αναφέρεται και το katana)
Πολύ σωστή......

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειδικά το δεύτερο, συνήθως αφοπλίζει !
Άγγελος
Επιφανές μέλος

θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας?

υγ.: ακουστηκα..

Νωεύς
Τιμώμενο Μέλος

θα ακουστω καφρος αν πως οτι ισχυροτερο οπλο το εχουμε μεσα στο παντελονι μας?
...
Νομίζω πως μ' αυτό,

Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου

Άγγελος
Επιφανές μέλος

μαλλον η βλακεια ειναι..το απολυτο υπεροπλο..Προσωπικά θεωρώ, ότι το ακατανίκητο όπλο είναι η ταπεινοφροσύνη, αλλά ακόμη το βρίσκω υπερβολικά ακριβό για ...τα μέτρα μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 37 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.