Ajusshi
Διάσημο μέλος

αλλά και πάλι, ποτέ μη λες ποτέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
penni_k
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029
Επισκέπτης

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

νομίζω σε σφαγείο, κατά το αρχικό στάδιο θανάτωσης του ζώου,
αλλά και πάλι, ποτέ μη λες ποτέ.
Κάποτε περνούσα κάθε μέρα από μια περιοχή όπου υπήρχε σφαγείο γουρουνιών. Καταρχήν πολλές φορές τύχαινε το φορτηγό που μετέφερε τα γουρούνια ακριβώς μπροστά μου, όλα στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο. Φυσικά το φορτηγό πήγαινε με 20, οπότε έπρεπε να ανεχθώ αυτήν την εικόνα για κάμποση ώρα χωρίς δυνατότητα προσπέρασης. Εκτός από αυτό όλη εκείνη η περιοχή μύριζε αιματίλα. Κρατούσα την αναπνοή μου για να μην μυρίζω αυτήν την απαίσια μυρωδιά θανάτου.
Άθλιες εικόνες.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Επισης δε θα γινομουν γιατρος.
olga_serb
Εκκολαπτόμενο μέλος

WITTMANN
Εκκολαπτόμενο μέλος

Engineer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Περιπτεράς. Πρέπει να είναι η πιο βαρετή δουλειά.
Αν ήμουν περιπτεράς, θα είχα φάει ότι υπάρχει στο περίπτερο.

Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

Καὶ ἀπὸ πάνω νὰ σοῦ τραγουδᾶνε καὶ αὐτό...

Ὁ ἀδελφός μου πάντως ὁ ὁποῖος μία περίοδο δούλεψε περιπτεράς, δὲ μοῦ εἶχε πεῖ ὅτι ἦταν βαρετά. Ἴσα-ἴσα γνώριζε καὶ κόσμο καὶ ὅλο κάποιος βρισκόταν γιὰ νὰ πιάσουν τὴν κουβέντα. Μάθαινε καὶ τί μάρκα τσιγάρα κάπνιζαν οἱ τακτικοὶ πελάτες, γενικὰ ἔβαζε το μυαλό του νὰ δουλεύῃ. Τὸ μόνο ζόρικο ἦταν τὸ χειμῶνα ποὺ ἔκανε κρύο καὶ τὸ περίπτερο μέσα ἔμπαζε ἀπὸ παντοῦ. Κατὰ τἄλλα δὲν εἶναι καὶ τόσο χάλια ὅσο ἀκούγεται.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

αν έχεις το περίπερό σου σε σημείο κεντρικό σε μία πόλη,απέναντι από νοσοκομείο κλπ βγάζεις τα κέρατά σου
δεν θα μπορούσα να κάνω οτιδίποτε έχει σχέση με πτηνά(με ανατριχιάζουν απίστευτα)
δεν θα μπορούσα να γίνω γιατρός που έχει σχέση με αίματα (πχ. ενδοκρινολόγος ή ψυχολόγος/ψυχίατρος ανετα θα μπορούσα)
δεν θα μπορούσα να είμαι αθλήτρια,δεν είμαι αθλητικός τύπος και δεν αντέχω την πίεση σε σχεση με τη διατροφη,για προπόνηση ή το άγχος που θα δημιουργούσε ένας διαγωνισμός
Engineer
Εκκολαπτόμενο μέλος

αν έχεις το περίπερό σου σε σημείο κεντρικό σε μία πόλη,απέναντι από νοσοκομείο κλπ βγάζεις τα κέρατά σου
Υπάρχουν πολλά επαγγέλματα που βγάζεις...... "τα κέρατά σου"....το θέμα είναι να βγάζεις τα κέρατά σου, κάνοντας συγχρόνως και κάτι ευχάριστο. Δεν υπάρχουν πονηρές λέξεις.... μόνο πονηρά μυαλά

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Συμφωνώ. Είναι από τα πιο κοινωνικά επαγγέλματα. Προσωπικά, ως καπνίστρια συνηθίζω στα μέρη που μένω να κάνω τα περίπτερα της γειτονιάς μου στέκι. Κάθομαι εκεί, λέμε καμιά μαλ@κία με τον περιπτερά να περάσει η ώρα και μετά φεύγω.Ὁ ἀδελφός μου πάντως ὁ ὁποῖος μία περίοδο δούλεψε περιπτεράς, δὲ μοῦ εἶχε πεῖ ὅτι ἦταν βαρετά. Ἴσα-ἴσα γνώριζε καὶ κόσμο καὶ ὅλο κάποιος βρισκόταν γιὰ νὰ πιάσουν τὴν κουβέντα. Μάθαινε καὶ τί μάρκα τσιγάρα κάπνιζαν οἱ τακτικοὶ πελάτες, γενικὰ ἔβαζε το μυαλό του νὰ δουλεύῃ. Τὸ μόνο ζόρικο ἦταν τὸ χειμῶνα ποὺ ἔκανε κρύο καὶ τὸ περίπτερο μέσα ἔμπαζε ἀπὸ παντοῦ. Κατὰ τἄλλα δὲν εἶναι καὶ τόσο χάλια ὅσο ἀκούγεται.
Έχει τύχει να με αφήσει στο πόδι του κάποιος περιπτεράς, γιατί έπρεπε να πεταχθεί κάπου και δούλεψα κι εγώ λίγο.
Ερχόταν οι πελάτες για τσιγάρα και έψαχνα 100 ώρες πού ήταν

Engineer
Εκκολαπτόμενο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
merry poppins
Δραστήριο μέλος

δε θα μπορουσα να γινω δικηγορος...μου φαινεται τοσο δυσκολο να πρεπει να υπερασπιστω εναν ανθρωπο που χει κανει εγκληματικη ενεργεια....και δε μπορω το ψεμα
Δε θα μπορυσα να γινω ψαρας....αυτο το πρωινο ξυπνημα με σκοτωνει
φουρναρης ...για τον ιδιο ακριβως λογο
να δουλευω σε φαση wall street ...δεν αντεχω το κινητο να βαραει καθε τρεις κ λιγο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
φρι
Διάσημο μέλος

silverdog
Δραστήριο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

δε θα μπορουσα να γινω δικηγορος...μου φαινεται τοσο δυσκολο να πρεπει να υπερασπιστω εναν ανθρωπο που χει κανει εγκληματικη ενεργεια....και δε μπορω το ψεμα
Δεν ειναι ολοι οι δικηγοροι σαν τα μεγαλα ονοματα που βγαινουν στην τηλεοραση να υπερασπιζονται εγκληματιες, για την ακριβεια οι περισσοτεροι δεν ειναι ετσι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.