Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

20-01-24

00:06
Αφού ματιά μου δεν έχει κανόνες κ περιορισμούς αυτή η ιδέα.. γιατί να βάλεις από μόνος σου , αν δεν είχε κανέναν λογικο περιορισμό ?
Γιατί μόνος? Δεν νιώθεις με κανέναν κοντά?
[/QUOTE]
Ε νταξει εκτός από τους γονείς μου κ την αδερφή μ ξερωγω ίσως μια φίλη μ(παίζεται αυτό αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο) που είμαστε σχετικά κοντα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Γιατί μόνος? Δεν νιώθεις με κανέναν κοντά?
[/QUOTE]
Ε νταξει εκτός από τους γονείς μου κ την αδερφή μ ξερωγω ίσως μια φίλη μ(παίζεται αυτό αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο) που είμαστε σχετικά κοντα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

20-01-24

00:07
Το σκέφτηκα αυτο πριν που ειπε η @rafaela11 αν εχω υπηρετες. Οχι γιατι ειμαι Ορθόδοξος και θα παω στην Κόλαση αν φαω ανθρωπο. Ηθικα με την επιθυμία μου θα φταιω εγω που θα πεθανει για να τον φάω, οπότε όχι θα μεινω σε βρωσιμα γευματα.Θα ήθελες να φας άνθρωπο? Τύπου last cannibal meal ?
Και εκει καλο ειναι να παιξεις το κολπο με τους μεγαλους μπουφεδες all you can eat που αποφευγεις τους υδατανθρακες, ψωμιά, σφολιάτες κλπ και πας κατευθειαν στο τελος στα ακριβα ψαρικα και κρέατα.
Ε το ιδιο σκεπτικο εχω κι εδω.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

20-01-24

00:08
Εγώ το είχα,στο μυαλό μου τύπου είμαστε μελοθανατοι γιατί ειμαστε ένοχοιΚαλύτερα να σκάσεις από το φαϊ τότε. Άκου φακές τελευταίο γεύμα...
Ναι, αφού θα τον σκότωναν. Λογικό είναι
Ο μονος λόγος που δεν θα ήθελες να φας κάποιον είναι η θρησκεία?Το σκέφτηκα αυτο πριν που ειπε η @rafaela11 αν εχω υπηρετες. Οχι γιατι ειμαι Ορθόδοξος και θα παω στην Κόλαση αν φαω ανθρωπο. Ηθικα με την επιθυμία μου θα φταιω εγω που θα πεθανει για να τον φάω, οπότε όχι θα μεινω σε βρωσιμα γευματα.
Και εκει καλο ειναι να παιξεις το κολπο με τους μεγαλους μπουφεδες all you can eat που αποφευγεις τους υδατανθρακες, ψωμιά, σφολιάτες κλπ και πας κατευθειαν στο τελος στα ακριβα ψαρικα και κρέατα.
Ε το ιδιο σκεπτικο εχω κι εδω.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

20-01-24

00:11
Ναι αμα δεν υπηρχε ο φόβος της Κόλασης και του Νόμου, θα ειχα κάνει πάρα πολλά. Κάθε μερα θα έκλεβα τα πάντα πχ. ή οτιδηποτε άλλο.Εγώ το είχα,στο μυαλό μου τύπου είμαστε μελοθανατοι γιατί ειμαστε ένοχοι
Ο μονος λόγος που δεν θα ήθελες να φας κάποιον είναι η θρησκεία?
Αλλά μη βγουμε εκτος θεματος.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

20-01-24

00:12
Εμένα πάλι αν ήταν οι τελευταίες μου ώρες πάνω στη γη το τελευταίο που θα με ενδιέφερε θα ήταν το φαΐ.
Θα πήγαινα να αγοράσω ένα συλλεκτικό Cabernet Sauvignon και θα έπινα συνοδεία χορού μέχρι τέλους
Θα πήγαινα να αγοράσω ένα συλλεκτικό Cabernet Sauvignon και θα έπινα συνοδεία χορού μέχρι τέλους
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

20-01-24

00:13
Έχεις δίκιο κ ένα beachομπαρο θα ήταν ωραίο
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.

20-01-24

00:16
Αχ δε θέλω κόσμο.. Βοή και ξεφώνηταΈχεις δίκιο κ ένα beachομπαρο θα ήταν ωραίο
Σκεφτόμουν κάτι πιο ζεστό ως χώρο με παλ φωτισμό και ένα δυο ανθρώπους ακόμη το πολυ
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.699 μηνύματα.

20-01-24

00:22
Αν το πάρεις έτσι είναι ακόμη χειρότερα, γιατί η εκδικητική σου φύση θα βγει ακόμη πιο αβίαστα. Αλλά ας μη βγαίνουμε εκτός θέματος.Εγώ το είχα,στο μυαλό μου τύπου είμαστε μελοθανατοι γιατί ειμαστε ένοχοι
Wonderful
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.

20-01-24

08:36
Αρνί στη σούβλα ξεροψημενο να τρώω τις πετσουλες μαζί με πατάτες τηγανητές και τζατζίκι, διαφορετικά γουρουνοπουλα ξεροψημενη με τα ίδια συνοδευτικά. Από ποτό 2-3 μπουκάλια κρασί κόκκινο να μεθύσω να μην καταλάβω τίποτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.