Giovanna
Επιφανές μέλος

κατι σχολες στην καλλιθεα και το νεο κοσμο μονο... αλλα τι να ξεκινησεις, αν δε ξερεις σε τι δασκαλο θα πεσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

οποτε θα το δω πιο σοφα το θεμα μετα τις καλοκαιρινες μου διακοπες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για Αικιντο ειχε απο παλια μεγαλη σχολη κοντα στην πλατεια Βικτωριας. Αλλα αν ηταν να προτεινω καποια σχολη αικιντο, θα προτεινα, αυτη στο Νεο Κοσμο.χμ... μου την ειχε βαρεσει το αικιντο αλλα δε βρηκα ακρη τελικα που να βολευει...
κατι σχολες στην καλλιθεα και το νεο κοσμο μονο... αλλα τι να ξεκινησεις, αν δε ξερεις σε τι δασκαλο θα πεσεις?
viki_thess το tae kwon do δεν ειναι τοσο για αυτοαμυνα, εκτος αν εννοεις κατι αλλο με το "αυτοαμυνα".

Giovanna
Επιφανές μέλος

Για Αικιντο ειχε απο παλια μεγαλη σχολη κοντα στην πλατεια Βικτωριας. Αλλα αν ηταν να προτεινω καποια σχολη αικιντο, θα προτεινα, αυτη στο Νεο Κοσμο.
το λες εκ πειρας αυτο?
δλδ, την ξερεις τη σχολη, το δασκαλο?
επισης, η σχολη στη βικτωρια, δεν υπαρχει πια?
θενξ..!

Την αλλη του Νεου Κοσμου την ξερω, ξερω και το δασκαλο, μεσω του αδερφου μου.
Γιδι, δεν εχω ασχοληθει με καποια πολ.τεχνη γιατι εχω συγγενεια με τον Τσακ Νορις, οποτε σκοτωνω με τη σκεψη.

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

Η σχολη στη Βικτωρια υπαρχει ακομα, απλα δε θα πηγαινα προσωπκα.
Την αλλη του Νεου Κοσμου την ξερω, ξερω και το δασκαλο, μεσω του αδερφου μου.
ενδιαφεροντα ολα αυτα.
δε μου στελνεις ενα πμ να μου πεις για του νεου κοσμου?
και γιατι δεν προτεινεις της βικτωριας?
επισης, εχω ακουσει οτι ο δασκαλος πρεπει να ναι ειδικος για γυναικες...
δεν καταλαβα γιατι αυτο... στις γυναικες υπαρχει καποια διαφορα στη διδασκαλια?
τελοσπαντων... αν ξερει καποιος ας μου πει!
adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επισις οι περισοτεροι θα δινουν ενα μαθημα δωρεαν, οποτε ζητα να το κανεις να δεις αν σου ταιριαζει ο ανθρωπος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoodDayToDie
Νεοφερμένο μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

Επειδή οι ζούμε σε επικύνδυνους καιρούς καλό είναι όλοι και ιδιαίτερα οι γυναίκες να γνωρίζουνε κάποιες βασικές τεχνκές αυτοάμυνας ώστε να μπορούν να προστατευθούνε σε περίπτωση επίθεσης. Γενικώς σε μία επίθεση πχ ληστείας όλα είναι θέμα ταχύτητας και μυαλού. Ακόμα και ένας πολύ καλός στο καράτε π.χ. μπορεί να τα χάσει και να παγώσει απέναντι σε κάποιον άγνωστο με μαχαίρι απλώς και μόνο γιατί είναι τελίως διαφορετικό το να προπονείσε στο γυμναστήριο ή να παλεύεις σε ένα τουρνουα καράτε με το να δέχεσαι επίθεση και να απηλείται η ζωή σου.
Η krav maga πχ είναι μια πολεμική τέχνη αυτοάμυνας που σε διδάσκει κυρίως πως να αντιμετοπίζεις ξαφνικές επιθέσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και κάτι άλλο, τα δίδακτρα σε τι ποσά κυμαίνονται;
δίδακτρα. dafuq
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Ποιες οι διαφορές μεταξύ karate και kung fu? Ποιο από τα δύο έχει περισσότερη "δράση" βασικά.
Και κάτι άλλο, τα δίδακτρα σε τι ποσά κυμαίνονται;
δίδακτρα. dafuq
Εϊναι άλλη η φιλοσοφία του καθενός.Καταρχάς το kung fu είναι κινέζικο,και το καράτε ιαπωνικό.Τώρα το ποιό έχει παραπάνω δράση..ανάλογα σε ποιά σχολή πολεμικής τέχνης θα πάς,υπάρχουν πολλές "σχολές" σε κάθε τέχνη.
Τα δίδακτρα νομίζω κυμαίνονται σε λογικά επίπεδα κοντά στα 30 ευρώ...
Τουλάχιστον στην σχολή του πατέρα μου τόσο τους χρεώνουν.
tsompanos
Νεοφερμένο μέλος

άντζυ
Δραστήριο μέλος

Μετά από λίγο καιρό άρχισε να μου λείπει και ίσως κάποια στιγμή να ξανα αρχίσω...!
Νεογέννητος
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 845212
Επισκέπτης

Eσυ προσωπικα εχεις ασχοληθει με αυτην την πολεμικη τεχνη; Μοιαζει με mma; Παντως μου φαινεται πολυ ενδιαφερον ως πολεμικη τεχνη να ασχοληθει καποιος...
Νεογέννητος
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 845212
Επισκέπτης

Ναι, ο αδερφός μου έχει αποκτήσει και δίπλωμα. Είναι συνδυασμός πάλης και πυγμαχίας. Το βράδυ που θα γυρίσω από τη δουλειά θα σου πω περισσότερα.
οκ ευχαριστω περιμενω να μου πεις πληροφοριες μιας και ασχολεισαι προσωπικα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.