emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear :Κι εγώ έπαιζα handball 2 χρόνια στον ΠΓΣ ώσπου με πρόδωσαν τα γονατά μου και το γύρισα στο πινκ πονκ.. :p
Και ακριβώς τι δουλειά έχει αυτο με τις πολεμικές τέχνες?

Βγήκες μόνος σου off-topic να αυτομαστηγωθείς !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone :θα το ξανα δοκιμασω γιατί δεν είμαι σίγουρος αν το έχω δοκιμασει με αυτα τα λέξη κλειδία
Ας πώ μια χαζη ιδέα.....
Μήπως να μην ψάχνατε τι πολεμική τέχνη κάνουν στο έργο και να ψάχνατε τι πολεμική τέχνη κάνει ο Wesley Snipes που είναι ο blade?

Απόσπασμα βιογραφία του :
Practices Capoeira, Brazilian martial arts.
Πρέπει να είναι αυτό με τον χορό
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

thanks....Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Ας πώ μια χαζη ιδέα.....
Μήπως να μην ψάχνατε τι πολεμική τέχνη κάνουν στο έργο και να ψάχνατε τι πολεμική τέχνη κάνει ο Wesley Snipes που είναι ο blade?![]()
![]()
Απόσπασμα βιογραφία του :
Practices Capoeira, Brazilian martial arts.
Πρέπει να είναι αυτό με τον χορό
κάθολου χάζη η ιδεά σου ,βρήκα αρκέτες πληροφορίες αλλά όχι τόσο ενδιαφέρουσες όσο της περίμενα ...
TAZ250
Νεοφερμένο μέλος

yahoo.com
και ίσος βρεις περισσότερες πληροφορίες.
Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλα ολα κιολα, ο kronos ειναι πραγματικος φιλος, ξερετε ποσα μπουκετα εχει χωσει σε βουλγαρακια και αλβανακια ο φιλος σας για να μην της φαω εγω; Καλο ειναι να εχει φιλο 1 χρονο μεγαλυτερο...

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Τώρα θα έλεγα τίποτα αλλά θα μου πούνε πάλι ότι προσβάλλω μέλη του forum...![]()
Γιατι; Τι ειπα;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Εντάξει δεν λέω αλλά δεν είναι τέχνη το απλό μπουκέτοΑρχική Δημοσίευση από Kaimaktsalan:Ασχολουμε με το να πλακωνομαι με αλβανακια και βουλγαρακια στο σχολειο στα αληθεια και με τον krono στο σπιτι του η σπιτι μου για πλακα![]()
Αλλα ολα κιολα, ο kronos ειναι πραγματικος φιλος, ξερετε ποσα μπουκετα εχει χωσει σε βουλγαρακια και αλβανακια ο φιλος σας για να μην της φαω εγω; Καλο ειναι να εχει φιλο 1 χρονο μεγαλυτερο...![]()

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Προφανώς άμα έχει στόχο αλβανάκια και βουλγαράκια είναι...Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Εντάξει δεν λέω αλλά δεν είναι τέχνη το απλό μπουκέτο![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν το συνεχίσω μιας και θα καταντήσει Ρατσιστές vs μη ρατσιστές...Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Προφανώς άμα έχει στόχο αλβανάκια και βουλγαράκια είναι...![]()
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

High_Voltage
Νεοφερμένο μέλος

modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

High_Voltage
Νεοφερμένο μέλος

High_Voltage
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως εμείς είμαστε αρχάριοι εκει οποτε δεν μπορουμε να κανουμε προχωρημενα κολπα. λολ! Μου αρέσουν πολύ οι πολεμικές τέχνες ομως επειδή ξεκίνησα ηδη μεγαλη ( ειμαι 25 χρονων) δεν ξέρω ποσο θα μπορέσω να προχωρήσω σε αυτο το αθλημα! Το γουστάρω πολυ όμως και θέλω να το συνεχίσω.
Πάντως δοξα το Θεο είμαι καλη στα λόγια εγω! χαχ! Και ειλικρινά ευχομαι να μη μου χρειαστεί να εξασκησω αυτα που μαθαίνω εκέι εξω! Αλλα για καλο και για κακο πρέπει να γνωριζουμε τετοια πράγματα! Γιατι αν μας την πέσει κανα περίεργο τυπάκι που δεν πέρνει απο λόγια τι κάνουμε τοτε?

Anemos75
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Αυτό που μου αρέσει από της πολεμικές τέχνες , αν και δεν είμαι σίγουρος αν είναι πολεμική τέχνη είναι η ξηφομαχία![]()
Η ξιφομαχία μπορεί να αποτελεί κομμάτι μίας ΠΤ. Από μόνη της ωστόσο δεν χαρακτηρίζεται έτσι, τουλάχιστον επίσημα.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Θυμαμαι επισης οταν με διαλεγε απο το πληθος για να δειξει την ασκηση.Με χτυπουσε κανονικα σχεδον και οταν εκανα πισω τα επερνε στο κρανιο με φωναζε και με εβαζε για πους απς.Ουσιαστικα ηθελε να μας κανει να μην φοβομαστε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.