Πολιτική αναταραχή στο Ιράν (2025-2026)

Η Ελλάδα δεν έχει στρατηγικό όφελος από έναν πόλεμο εκτός συνόρων. Οι κίνδυνοι είναι πολλαπλοί: ανθρώπινα θύματα, οικονομικό κόστος, πολιτική και κοινωνική αστάθεια, και αποδυνάμωση της εθνικής άμυνας. Αυτα ο Κούλης τα ξέρει. Δεν θα υποχρεώσει κανένας κανέναν...έτσι λέγατε και για τον Ζελένσκι...

Δεν καταλαβες τι έγραψα Γιώργο μου... Δεν είπε κανένας ότι θα κάνεις πολεμο. Ο Γεωργιάδης περα απο το να γράφει φανφάρες στο φβ δεν είναι για τέτοια κόλπα άλλοι είναι σκυλιά του πολεμου σε αυτό το κόσμο.... Είπαμε απλά ότι με τις Ταρζανιες αυτές και το υπέρ γλείψιμο στους αμερικανους στο τέλος θα εκνευρίσεις κανέναν κ θα σου στείλει καμια οβίδα. Εσυ τι ανακατευεσαι ρε βλακα θα σου πουν ; οχι εσένα βλακα γενικά. Και θα έχουν κ δίκιο. Μη παρασυρεσυε από τον Άδωνις. Ο άνθρωπος είναι χλαπατσας χρόνια τώρα απλά πηρε κ προαγωγη σε αρχιχλαπατσα.

Ντάξει , ζήστε στο συνεφάκι της αριστερής προπαγανδας σας...

Με Τσίπρα εγώ ήδη θα έτρεμα...
Ποια αριστερη προπαγανδα μωρε; Κανενας δεν ελεγχει το ιραν μπορεις να το αντιληφθεις; Εδω επιτεθηκε στο μαχρειν και στο ντουμπαι...εδω γιατι να μην το κανει;

Πετανε στη σουδα μια χαρα πυραυλο.Μπορεις να το αντιληφθεις ή να στο ζωγραφισω αγαπουλα;
Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα...

Να μαζέψουμε τους πάντες εδω πέρα για να ειναι χαρούμενοι οι αριστεροί...

Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς...
Απο εδω μέσα ,το 95% δεν θα άντεχε στο Ιραν να ζήσει ούτε 20 λεπτά...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κανενας δεν ελεγχει το ιραν μπορεις να το αντιληφθεις; Εδω επιτεθηκε στο μαχρειν και στο ντουμπαι...εδω γιατι να μην το κανει;
Τι σχέση έχει η Ελλάδα με το Μπαχρείν; Είμαστε στην ίδια ζώνη; Όχι...

Παιδιά το Ιραν κάνει επιθέσεις σε χώρες γύρω από τον κόλπο...και την Κύπρο...

Χαλαρώστε

Να τις χαλάσουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις! Να φτιάξουμε βάσεις για το Ιραν , το Ιρακ και τη Βορεια Κορέα...

Λοιπον , η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ έναντι του Ιραν. Οι ΗΠΑ ειναι η ισχυρότερη δύναμη στον κόσμο παντού-καλως ή κακως πρεπει να τα έχουμε καλά μαζί τους. Το Ιραν δεν έχει καμία σχέση με εμάς...
Αυτα λεω εγω;
Εγω λεω την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.Μπορεις να την αντιληφθεις; Ασχετα με το τι υποστηριζει ο καθενας..,.ειμαστε ηδη μπλεγμενοι και ανετα μας στελνουν φιλακια με πυραυλο.ΑΣΧΕΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙς ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
Βγαλε το κεφαλι σου εξω απο το χωμα.
1772469061248.png

Χαλαρώστε
Δεν ξερω αν το εχεις αντιληφθει αλλα και εγω εναντια στο ΙΡΑΝ ειμαι και μαζι με ΗΠΑ και ισραηλ σε αυτον τον πολεμο.Οποτε αυτα τα αριστεριστικα αλλου.

ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ;

Ελα τσακωθείτε και μεταξυ σας τώρα ποιος είναι ο λιγότερο διεθνής εγκληματίας.

Σημαιάκια και μπλουζακια του βαψομαλια έχουμε βγάλει ; πειτε νουμερα να στείλω παραγγελια.

Χαλαρώστε

Ε αυτό είναι το βασικό επιχείρημα όπως; έγραψα χθες επειδή είναι για κάποιους οι πιο ισχυροί πρεπει να τους γλείφουμε το κωλο σαν να λέμε είμαστε σε μια εταιρεία κ γλείφουμε το διευθυντή ότι μαλακία κ αν κάνει.

Η τέχνη του αυλικου. Κανονικό πρωτοκολλο και μεθοδολογία. Μόλις παω Αθήνα κ βρω το άλλο το βιβλίο θα το ανεβάσω σε screenshot.

Εγώ δεν είμαι με κανέναν... Αυτοί έχουν χρονιές βεντέτες. Είμαι με τον άνθρωπο και τον καθημερινό δίκαιο αγωνιστή.

Για μενα βασεις απο ΚΑΝΕΝΑΝ δεν θα ηθελα.
Το ζητημα ειναι οτι ΤΩΡΑ τις εχουμε και ανετα ειμαστε μπλεγμενοι.
Κατα τα αλλα θα το ξαναπω για να μην υπαρχουνα μφιβολιες.
ΝΑΙ..ειμαι με ΙΣΡΑΗΛ και ΗΠΑ σε αυτον τον πολεμο.
Καποτε αυτο το καθεστως του ιραν θα επρεπε να εξολοθρεφτει και πολυ αργησαν..ενα τσακ πριν την δημιουργια πυρηνικης βομβας ηταν και μετα τιποτα δεν θα μας εσωζε.
Τσουζει η αληθεια αλλα παραμενει αληθεια/.
Τα υπολοιπα ειναι γραφικοτητες.

Αν τον υποχρεώσουν ΗΠΑ, Ευρωπαίοι; Προβοκατόρικο το ερώτημα..θα πει όχι;
Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. :look:

μα δεν γελάει κανείς.
Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση;
Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει.
και το νιωθω στο πετσί μου
Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it.

Μπορεί να επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής. :look:

Πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που είμαι τελείως ζεν. Πραγματικά δεν έχει περάσει ούτε δευτερόλεπτο να ανησυχήσω. Αν είναι η ώρα μας να φύγουμε από πυρηνικά ή βόμβα, so be it.
Δεν ειναι οτι ανησυχω και εγω οτι κατι θα παθω.
Κουβεντα να γινεται βρε αδελφε.. :queen:

Αναμένουμε οδηγίες και από τον Αρχιχλαπατσα που είναι έτοιμος λέει να πολεμησει.

Ουτε το 50% του βάρους του δε μπορεί να κάνει σε παγκο αλλά παμε πολεμο.... Α ρε κομμαντο

Συνημμένα

• Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2026-03-02-18-59-46-585_com.facebook.katana.jpg
    274,4 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg
    Screenshot_2026-03-02-19-00-02-267_com.facebook.katana.jpg
    241,6 KB · Εμφανίσεις: 15

Σε αντιθεση με τους ομοιδεατες σου το 1974 ,η ελλαδα πηρε τη σωστη αποφαση αυτη τη φορα να προστατευσει και να βοηθησει την κυπρο .
Πρωτον, δεν ήταν ομοϊδεάτες μου. Δεύτερον, παπάρια θα προστατέψει η Ελλάδα. Να σε θυμίσω το μεγάλο φιάσκο ενάντια στους Χούθι με τη φρεγάτα που γύρισε άρον άρον πίσω με το πρώτο drone που προσπαθούσαν να στοχεψουν λες και ρίχνουν σε ορτύκια; Οριακά δεν είχαμε νεκρό.

Θα το πληρωσει ακριβα το θεοκρατικο κρατος το ιραν αυτο που εκαναν χθες στο ακρβτηρι. Ξυδακι φασιστακο.
Οκει, εγώ να πιω ξυδάκι. Εσύ θα πιεις κανένα φου μπας και ηρεμήσεις λίγο γιατί ζαλίζεις; Φου, δημοκράτη.

ελπιζουν χρονια σε επανασταση εναντι της τυρρανιας
Πώς γίνεται να λες ελπίζω σε μία επανάσταση χωρίς να λαμβάνεις ο ίδιος δράση; Καλά έκαναν και ήθελαν επανάσταση, αλλά το ελπίζω απέχει έτη φωτός από το επαναστατώ.
Μόνο εμένα μου φαίνεται κουλό όπως το έθεσες;
Τέλος πάντων μπροστά στις εξελίξεις εστιάζω σε κάτι ανούσιο, αλλά μου κάνει εντύπωση σαν δήλωση.
η Ελλάδα καλά κάνει κ υποστηρίζει τις ΗΠΑ
Βασικά το καλύτερο θα ήταν να μην υποστηρίζει κανέναν και να κοιτάει τον εαυτό της και το εθνικό συμφέρον, αλλά σαν καλός δορυφόρος που είμαστε αυτό δε γίνεται.

μα δεν γελάει κανείς.
Έχετε αντιληφθεί πως κανείς δεν μας εγγυάται την αποκλιμάκωση;
Εγώ πραγματικά χωρίς καμιά υπερβολή τα τελευταία βράδια πέφτοντας προς το μαξιλάρι σκέφτομαι πως μπορεί να μην δω καν την επόμενη μέρα ή τι άλλο μου ξημερώνει.
και το νιωθω στο πετσί μου
Ξέρω πολλούς που μειδιάζουν. Συνήθως είναι θλιβερά μικροαστάρια που τσιτώνουν την αδρεναλίνη τους με το που βλέπουν βόμβες και σκοτωμούς στα κανάλια των ειδήσεων.

Άλλοι το παίζουν cool... :popcorn: (έλα μωρέ σιγά και..)

Ό,τι και να' σαι, όπως και να συμπεριφέρεσαι στο τέλος θα πιάσει και σένα η μπάλα, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Η μόνη λύση να χτίσουμε ένα αντιπολεμικό μέτωπο τώρα και να απαιτήσουμε την ειρήνη.

Κουλούρι φορέβερ

To βατραχι τα γράφει καλυτερα...

Πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κατανοώ τη φιλοσοφία σου περί όχι αναπαραγωγής. Αν δεν είχαμε και μεις παιδιά, έστω και ενήλικα, θα ήμασταν εξίσου ζεν

Back