ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.679 μηνύματα.
Τελείως ελευθεριακή οπτική του θέματος. Κι εγώ θα σε ρωτήσω το εξής: τι είναι προτιμότερο, να επικεντρώνεσαι στο ατομικό ή στο συλλογικό; Γιατί αν επικεντρωθείς στο πρώτο, όντως είναι προτιμότερο το κέρατο που γίνεται με συναίνεση αλλά ανοίγεις άλλες πόρτες, πολύ χειρότερες από την προδοσία του απατημένου που έχουμε στη δεύτερη περίπτωση και αυτές οι πόρτες είναι μια κοινωνία ένα μεγάλο κρεβάτι, ένα μεγάλο μπουρδέλο. Όχι βέβαια τελείως διαφορετική από τη σημερινή, αλλά όταν κανονικοποιείς κάτι το κάνεις ακόμα χειρότερο.Αυτό που ρώτησα είναι τι είναι προτιμότερο; Το κέρατο που είναι όντως απιστία (αφού γίνεται σε βάρος συντρόφου που δεν συναίνεσε ποτέ) ή μία τέτοια ιδιόμορφη σχέση στην οποία τουλάχιστον όλα τα μέρη συναινούν για αυτό που γίνεται;
Είπαμε, ο κόσμος χρειάζεται την ντροπή, τους ηθικούς φραγμούς. Και όχι μόνο ωφελιμιστικά, που τα βλέπετε όλα έτσι. Πέρα από το ρημάδι το σώμα έχουμε και ψυχή, που είναι πολύ σημαντικότερη (για όσους τέλος πάντων έμειναν να μην βλέπουν τελείως υλιστικά τον κόσμο) και το να μαθαίνεις στους πολίτες σου ότι το να γαμιέσαι σαν ζώο είναι ηθικό γιατί το ξέρει ο σύντροφος ή οι σύντροφοί σου (εμετός) να μην σου πω τι την κάνει την ψυχή...
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.380 μηνύματα.
Η σχετική ορολογία θέτει την έννοια ως εξής :Η πολυσυντροφικότητα αφορά την ανάπτυξη πολλαπλών συναισθηματικών και ερωτικών σχέσεων με τη συναίνεση όλων των μερών.Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για ηθική όταν η απιστία δεν υιοθετείται μέσα σε μια polyamori σχέση;
Προσωπικά το βρίσκω πολύπλοκο , ενεργοβορο και αργά ή γρήγορα αδιέξοδο , αν και εφόσον και πιθανότατα αισθήματα ζήλιας και δυσφορίας από κάποιον από τους εμπλεκόμενους θα εμφανιστούν, ωστόσο για όσους προτιμούν ανοικτά με το σύντροφό τους τέτοιου είδους σχέση είναι ξεκάθαρο πως δεν τίθεται θέμα απιστίας, όταν υπάρχει διαφάνεια στο τι κάνουν.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.421 μηνύματα.
Η στιγμή που δεν ξέρεις ποιο από τα διορατικός, ευχαριστώ ή μπράβο είναι πιο κατάλληλο για να βάλεις για αντίδραση, που λες και εσύ.Είπαμε, ο κόσμος χρειάζεται την ντροπή, τους ηθικούς φραγμούς. Και όχι μόνο ωφελιμιστικά, που τα βλέπετε όλα έτσι. Πέρα από το ρημάδι το σώμα έχουμε και ψυχή, που είναι πολύ σημαντικότερη (για όσους τέλος πάντων έμειναν να μην βλέπουν τελείως υλιστικά τον κόσμο) και το να μαθαίνεις στους πολίτες σου ότι το να γαμιέσαι σαν ζώο είναι ηθικό γιατί το ξέρει ο σύντροφος ή οι σύντροφοί σου (εμετός) να μην σου πω τι την κάνει την ψυχή...
Α ρε Ηλία, να είχα μια αδελφή να στην έδινα.
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.380 μηνύματα.
Εγώ θα πω το εξής.. Χριστιανικά να το δούμε η κατάκριση δεν είναι καλή για την ψυχή μας. Ας αφήσουμε τι κάνουν και πως το κάνουν και το αν ωφελούν ή όχι την ψυχή τους ή το αν είναι ηθικοί ή ανηθικοι οι άλλοι και ας κοιτάξουμε να είμαστε εμείς συνεπείς με βάση τις αρχές μας στις σχέσεις μας .
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.181 μηνύματα.
Προφανως !Γιατί δεν είναι μόνο η πίστη ηθική. Για σένα ναι, όπως φαίνεται. Για άλλους όχι. Οπότε μπορείς να κρίνεις κάποιον σύμφωνα με τη δική σου ηθική αλλά όχι να τους βγάζεις όλους σκάρτους όταν δεν έχουν τη δική σου ηθική.
Παράδειγμα: Σύμφωνα με έναν Χριστιανό το να τρως κρέας την Μεγάλη Παρασκευή είναι αμάρτημα. Για έναν βουδιστή όμως δεν είναι. Αν λοιπόν ο βουδιστής φάει κρέας εκείνη τη μέρα και ο Χριστιανός τον πει αμαρτωλό, θα είναι άτοπο και λάθος αφού ο βουδιστής δεν πιστεύει σε αυτά που πιστεύει ο Χριαστιανός.
Ομοίως για κάποιον που έχει μια πολυγαμική σχέση δεν είναι ανήθικη η απιστία.
Μαλιστα εγραψα και συγκερκιμενο παράδειγμα !
Ενα ζευγαρι που γνωρισα ΜΕ παιδια ..
Τα παιδια αυτα αραγε ποιον ειχαν πατερα ;
Η αξια της οικογενιες εδω που ειναι ;
Εκτος και αν μου το πας στην νεες μορφες οικογενειας οπου εκει προφανως σταματα η κουβεντα !
Επειδη η δυτικη επιρροή προσπαθει με διαφορους ορους να ομαλοποιησει καταστασεις που απαξιωνουν βασικες αξιες αυτο δεν παει να πει οτι ειμαστε αναγκασμενοι να το δεχτουμε .
ΑΡΑ για να το κλεισω ,ειμαστε σε ενα θεμα που απο μονο του αλλοιώνει βασικες αξιες και φυσικα δεν ειναι και κοινωνικα αποδεκτο .Ειδικα στην αξια της οικογενειας !
Ας το δουμε ως ενα ειδος σχεσης που συμμετεχουν ατομα με ενα τελειως διαφορετικο συστημα αξιων και ειναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ να μην συμφωνούμε αρκετοί ...
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.181 μηνύματα.
Εγω του το εχω πει και το λεω και δημοσια ...Η στιγμή που δεν ξέρεις ποιο από τα διορατικός, ευχαριστώ ή μπράβο είναι πιο κατάλληλο για να βάλεις για αντίδραση, που λες και εσύ.
Α ρε Ηλία, να είχα μια αδελφή να στην έδινα.
Στραβες ειναι οι ελευθερες στο θεμα του Ηλια ;
Τετοιοι ανδρες σπανιζουν στην εποχη μας και θα το λεω οσο περισσοτερο βλεπω τις αντιδρασεις του σε εμενα προσωπικα μακρυα απο τις δημοσιες περσονες του φορουμ ..
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.679 μηνύματα.
Ο Χριστιανός δεν πρέπει να κατακρίνει τον άλλον σε προσωπικό επίπεδο, ναι, αλλά έχει ευθύνη να στηλιτεύει τα κακώς κείμενα της εποχής του. Προφανώς και δεν είμαστε εμείς σωστοί, προφανώς είμαστε και εμείς αμαρτωλοί, αλλά δεν γίνεται να μην μιλήσουμε όταν πχ η απιστία κοντεύει να γίνει νόρμα στην κοινωνία μας (στις περισσότερες σχέσεις που γνωρίζω/παρατηρώ έχει υπάρξει απιστία) και η καραμέλα «όλα είναι καλά και άγια αρκεί να υπάρχει συναίνεση» να αποτελεί κανόνα... Όχι, πρέπει να μιλάμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε να συνεχίζεται όλο αυτό για να φαινόμαστε καλοί και προοδευτικοί...Εγώ θα πω το εξής.. Χριστιανικά να το δούμε η κατάκριση δεν είναι καλή για την ψυχή μας. Ας αφήσουμε τι κάνουν και πως το κάνουν και το αν ωφελούν ή όχι την ψυχή τους ή το αν είναι ηθικοί ή ανηθικοι οι άλλοι και ας κοιτάξουμε να είμαστε εμείς συνεπείς με βάση τις αρχές μας στις σχέσεις μας .
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.922 μηνύματα.
Υπάρχουν διάφορα μοντέλα με πολυαμούρ σχέσεις. Υπάρχουν κοινόβια, και διάφορα τέτοια μπερδεμένα, που δεν έχω ασχοληθεί.
Όχι από άποψη ηθικής, αλλά από: πρακτική και συναισθηματική σκοπιά, όλα αυτά είναι μη λειτουργικά, κατά τη γνώμη μου. Βέβαια, όσο αυτοί εκεί μέσα είναι σύμφωνοι, εμένα δε μου πέφτει λόγος.
Σα γυναίκα, έχω την απορία, πώς μπορούν τώρα να κοιμούνται με κάποιον, ο οποίος αύριο θα κοιμηθεί με την άλλη και αυτές αύριο θα είναι με τον άλλο, αλλά και η μεταξύ τους σχέση υπάρχει. Είναι ένας μύλος. Εγώ δε θα λειτουργούσα.
Και πρακτικά η οικογένεια έχει κάποιον πυρήνα, κάποιον πατέρα και κάποια μάνα. Αν μπλέξουν πατεράδες, μανάδες, σπίτια, ετεροθαλή αδέρφια κλπ, πώς λειτουργεί ;
Όχι από άποψη ηθικής, αλλά από: πρακτική και συναισθηματική σκοπιά, όλα αυτά είναι μη λειτουργικά, κατά τη γνώμη μου. Βέβαια, όσο αυτοί εκεί μέσα είναι σύμφωνοι, εμένα δε μου πέφτει λόγος.
Σα γυναίκα, έχω την απορία, πώς μπορούν τώρα να κοιμούνται με κάποιον, ο οποίος αύριο θα κοιμηθεί με την άλλη και αυτές αύριο θα είναι με τον άλλο, αλλά και η μεταξύ τους σχέση υπάρχει. Είναι ένας μύλος. Εγώ δε θα λειτουργούσα.
Και πρακτικά η οικογένεια έχει κάποιον πυρήνα, κάποιον πατέρα και κάποια μάνα. Αν μπλέξουν πατεράδες, μανάδες, σπίτια, ετεροθαλή αδέρφια κλπ, πώς λειτουργεί ;
aLe3ouLa
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.344 μηνύματα.
Πέρα από τα ηθικά ζητήματα που έχω με τις πολυγαμικές σχέσεις —τις οποίες εγώ αντιλαμβάνομαι ως έναν εύκολο τρόπο "κοινής" απιστίας— υπάρχει και ένα σοβαρό θέμα υγείας που δεν μπορώ να αγνοήσω. Ακόμα κι αν θεωρητικά εσύ είσαι προσεκτικός/ή και κάνεις τακτικά εξετάσεις, πώς μπορείς να είσαι βέβαιος/η ότι όλοι οι επιπλέον άνθρωποι με τους οποίους έρχεται σε επαφή ο/η σύντροφός σου είναι το ίδιο υπεύθυνοι και υγιείς;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.416 μηνύματα.
Πέρα από τα ηθικά ζητήματα που έχω με τις πολυγαμικές σχέσεις —τις οποίες εγώ αντιλαμβάνομαι ως έναν εύκολο τρόπο "κοινής" απιστίας— υπάρχει και ένα σοβαρό θέμα υγείας που δεν μπορώ να αγνοήσω. Ακόμα κι αν θεωρητικά εσύ είσαι προσεκτικός/ή και κάνεις τακτικά εξετάσεις, πώς μπορείς να είσαι βέβαιος/η ότι όλοι οι επιπλέον άνθρωποι με τους οποίους έρχεται σε επαφή ο/η σύντροφός σου είναι το ίδιο υπεύθυνοι και υγιείς;
Προφυλακτικο σε όλες τις επαφές σας εάν έχετε αποφασίσει πολυγαμικη σχεση.
aLe3ouLa
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.344 μηνύματα.
Σαφώς επιβάλλεται. Όμως η πραγματικότητα δείχνει ότι τα ατυχήματα δεν αποκλείονται,κοινώς shit happens.Προφυλακτικο σε όλες τις επαφές σας εάν έχετε αποφασίσει πολυγαμικη σχεση.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.416 μηνύματα.
Σαφώς επιβάλλεται. Όμως η πραγματικότητα δείχνει ότι τα ατυχήματα δεν αποκλείονται,κοινώς shit happens.
Ε νταξει και μια φορά να σπάσει αν κάτι παει στραβά μια στο τόσο δεν κολλάς τόσο ευκολα.
Τώρα αν σπάει συνέχεια μάλλον δεν ξέρουν να το χρησιμοποιουν!
aLe3ouLa
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε νταξει και μια φορά να σπάσει αν κάτι παει στραβά μια στο τόσο δεν κολλάς τόσο ευκολα.
Τώρα αν σπάει συνέχεια μάλλον δεν ξέρουν να το χρησιμοποιουν!![]()
Από προσωπική εμπειρία μια φορά είναι αρκετή για να γίνει η μαλκία
Μάλλον είμαι άτυχη, άλλα ίσως αυτό με έκανε και υπερβολικά κάθετη στο όχι σε θέματα πολυγαμίας, open relations etc!Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Από προσωπική εμπειρία μια φορά είναι αρκετή για να γίνει η μαλκίαΜάλλον είμαι άτυχη, άλλα ίσως αυτό με έκανε και υπερβολικά κάθετη στο όχι σε θέματα πολυγαμίας, open relations etc!
Γενικά ναι και μια φορά είναι αρκετή αλλά είναι σπάνιο να κολλήσεις κάτι σοβαρό από μια φορά εκτός κ αν ο άλλος έχει πληγη στο πεος του που αιμορραγεί η αίμα περιοδου στο κολπο. Τώρα εντάξει κονδυλώματα ναι, ουρολοίμωξη ίσως εγώ παντως δεν έχω παθει ποτε ουτε αυτά και έχει σπάσει το προφυλακτικο βέβαια το κατάλαβα και δια κόψαμε. Όποτε είναι εξαιρετικά απίθανο με τέτοια συμπεριφορά να κολλήσεις πχ κάτι σοβαρό τυπου HIV η ηπατίτιδα. Τώρα τα αλλά όχι πως τα υποτιμώ αλλά με μια αντιβίωση τα θεραπευεις.
Μιλάμε τώρα για σπάσιμο 2 φορές στα10 χρόνια που ήμουν ενεργός 3-4 φορές το μήνα τουλάχιστον. Νταξει αχρείαστη λεπτομέρεια κ πληροφορια αλλά για τις ανάγκες της συζήτησης
Δεν λειτουργεί εναλλάξ επειδή το ένα είναι ενήλικο στο μυαλό και αντιλαμβάνεται τι σημαίνει ηθική και σεβασμός ενώ το άλλο είναι ανήλικο στο μυαλό και δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει.Τι είναι ηθική και σεβασμός ?( Γιατί να είναι το άλλο ηθικό και το άλλο ανήλικο και όχι εναλλαξ)
---------------
Κατά τα άλλα μάλλον πρέπει να ξεκινήσουμε τον κόσμο από το α για να βάλουμε κάποιες βασικές αξίες της ζωής στην θέση τους πράγμα που δεν βλέπω να γίνεται επειδή όταν κυλάει κάτι στην κατηφόρα δεν έχει σταματημό.
΄Οταν λέμε αυτός είναι ο άνθρωπός μου (ασφαλώς όχι με την αρνητική έννοια της κτητικότητας), αυτή είναι η αγάπη μου, αυτός είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι, αυτός είναι ο άνθρωπος που θα μου σταθεί στις καλές και στις δύσκολες στιγμές μου, αυτός είναι ο άνθρωπος που θα κάνουμε κοινά όνειρα και θα θέσουμε κοινούς στόχους, αυτός είναι ο άνθρωπος που ποθώ, αυτός είναι ο άνθρωπος που με "θαυμάζει" και με εκτιμά, αυτός είναι ο άνθρωπος που με ξέρει από την καλή και από την ανάποδη και μπορεί να με κατανοήσει, αυτός είναι ο άνθρωπος που είναι ο καλύτερος φίλος μου, αυτός είναι ο άνθρωπος που θέλω να κάνω παιδιά μαζί του και, και, και... (εννοείται ότι όλα αυτά λειτουργούν αμφίδρομα)
Είναι ΕΝΑΣ γμτ μου. Είναι μόνο ΕΝΑΣ!!!
Δεν είναι πολλοί.
aLe3ouLa
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω πως το σημαντικό στη συζήτηση δεν είναι μόνο η σοβαρότητα του νοσήματος που μπορεί να κολλήσει κανείς, αλλά το ότι ταλαιπωρείται άδικα για κάποιον δεύτερο ή τρίτο άνθρωπο, που στο τέλος της ημέρας μπορεί να μη γνωρίζει καν.Γενικά ναι και μια φορά είναι αρκετή αλλά είναι σπάνιο να κολλήσεις κάτι σοβαρό από μια φορά εκτός κ αν ο άλλος έχει πληγη στο πεος του που αιμορραγεί η αίμα περιοδου στο κολπο. Τώρα εντάξει κονδυλώματα ναι, ουρολοίμωξη ίσως εγώ παντως δεν έχω παθει ποτε ουτε αυτά και έχει σπάσει το προφυλακτικο βέβαια το κατάλαβα και δια κόψαμε. Όποτε είναι εξαιρετικά απίθανο με τέτοια συμπεριφορά να κολλήσεις πχ κάτι σοβαρό τυπου HIV η ηπατίτιδα. Τώρα τα αλλά όχι πως τα υποτιμώ αλλά με μια αντιβίωση τα θεραπευεις.
Μιλάμε τώρα για σπάσιμο 2 φορές στα10 χρόνια που ήμουν ενεργός 3-4 φορές το μήνα τουλάχιστον. Νταξει αχρείαστη λεπτομέρεια κ πληροφορια αλλά για τις ανάγκες της συζήτησης![]()
Εύχομαι όσοι επιλέγουν τέτοιες σχέσεις να το κάνουν τουλάχιστον με ασφάλεια· προσωπικά όμως είναι κάτι που μου το καθιστά ακόμη πιο αποκρουστικό
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.377 μηνύματα.
Σθεναρά κατά του λάστιχου και κατά της πολυγαμίας.Προφυλακτικο σε όλες τις επαφές σας εάν έχετε αποφασίσει πολυγαμικη σχεση.
Μαγειρεύετε μαζί ενα κοκκινιστό με την καλή σου, είσαι τρελός για κείνη, κι εκείνη για σένα. Σε μια στιγμή, χαζεύεις τον κωλο της, τι θα κανεις εκεινη την ωρα; Θα ανοιγεις φακελάκια να ξεδιπλώνεις καπότες;
Την ξεβρακώνεις σε ένα δευτερόλεπτο στα όρθια και πάρτον μέσα σ' αγαπώ. Ούτε καθυστέρηση.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Σθεναρά κατά του λάστιχου και κατά της πολυγαμίας.
Μαγειρεύετε μαζί ενα κοκκινιστό με την καλή σου, είσαι τρελός για κείνη, κι εκείνη για σένα. Σε μια στιγμή, χαζεύεις τον κωλο της, τι θα κανεις εκεινη την ωρα; Θα ανοιγεις φακελάκια να ξεδιπλώνεις καπότες;
Την ξεβρακώνεις σε ένα δευτερόλεπτο στα όρθια και πάρτον μέσα σ' αγαπώ. Ούτε καθυστέρηση.
Αυτές οι περιγραφες σ με τρελαίνουν στο τέλος θα σ κάτσω κ εγώ.
Valder
Επιφανές μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.377 μηνύματα.
Δε μπορώ αυτή τη βδομάδα να σε πάρω πάνθερ μου, κάτι έγινε κι έκλασα τοσο ισχυρά που τσούζει ο κώλος μου εδω και δυο μερες. Μα την Παναγία δεν κανω πλάκα.Αυτές οι περιγραφες σ με τρελαίνουν στο τέλος θα σ κάτσω κ εγώ.![]()
Πρέπει να μαι αγνοκώλης. Απαλός. Αχνούλης.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Νομίζω πως το σημαντικό στη συζήτηση δεν είναι μόνο η σοβαρότητα του νοσήματος που μπορεί να κολλήσει κανείς, αλλά το ότι ταλαιπωρείται άδικα για κάποιον δεύτερο ή τρίτο άνθρωπο, που στο τέλος της ημέρας μπορεί να μη γνωρίζει καν.
Εύχομαι όσοι επιλέγουν τέτοιες σχέσεις να το κάνουν τουλάχιστον με ασφάλεια· προσωπικά όμως είναι κάτι που μου το καθιστά ακόμη πιο αποκρουστικό
Ωραία... Και πες ότι κάνει να σ κάτσει γυναίκα για σχέση σοβαρή 2-3-4 χρόνια μέχρι τότε τι κάνεις ; θα σε κτυπήσει στο κεφάλι.
Περαιτέρω.... Επειδή κ εγώ τα χω ψάξει μέχρι αηδιας επειδή καμια φορα με προβληματιζει ότι μπορεί να παω με κάποια της οποίας το στάτους δε μπορω να ξέρω... Ακόμη κ αν η χρήση πρπφυλακτικου είναι αδιαμφισβήτητα για μένα αναγκαιότητα σε κάθε επαφή είτε κολπική είτε στοματική κτλ... Ξέρεις τελικά τι διάβασα ;;;; ότι έχετε 98-100% προστασια όταν φοράτε σωστά το προφυλακτικο. Όποιος θέλει 100% η μοναδική αξιόπιστη λυση ειναι η αποχή.
Το θεωρώ ακραίο να παθεις κάτι όταν κινείσαι έτσι... Αν παλι κτυπά ξυλο το παθεις Εεεεε ήταν της μοίρας σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 5 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool