Πού θα πάτε φέτος διακοπές;

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.561 μηνύματα.
Η aegean ,όντως δεν θα το κάνει θέμα !!! Πέρυσι σκέψου ότι είχα κλείσει να ταξιδέψω με lufthansa και μου το άλλαξαν στο check in σε aegean ... Στο εισιτήριο που είχα κλείσει εγώ είχα ένα προσωπικό αντικείμενο+ μια βαλίτσα καμπίνας. Το αντίστοιχο στην aegean όμως ήταν μόνο προσωπικό αντικείμενο. Το είπα στην κοπέλα στο τσεκ ιν κ μου λέει δεν πειράζει . Στην επιβίβαση όμως μου έκαναν "παρατήρηση " (ευγενικά)κ μου είπαν να ξέρετε ότι μόνο με προσωπικό αντικείμενο μπορείτε να ταξιδέψετε κανονικά αλλά δεν πειράζει . Της εξήγησα τι έγινε αλλά μάλλον δεν κατάλαβε γτ μου λέει "εντάξει απλά να το ξέρετε για την επόμενη φορά "

Ουσιαστικά νόμιζαν ότι έχω πάρει μαζί μου μια ολόκληρη βαλίτσα επιπλέον κ πάλι δεν με χρέωσαν οπότε μην φοβάσαι :)
Ωραια, είναι 1η φορα που μπαίνω σε αεροπλανο και με ψιλοαγχωσε

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γράψε άκυρο σε αυτό που είπα !!! Τελικά νομίζω ότι μπορούσα μόνο βαλίτσα κ το προσωπικό αντικείμενο ήταν το επιπλέον. Όπως κ να χει μην φοβάσαι ... Ή αφαίρεσε κάτι από την βαλίτσα κ φόρεσε το :shifty:

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.672 μηνύματα.
Το νου σου στο παράθυρο!:P

Γράψε άκυρο σε αυτό που είπα !!! Τελικά νομίζω ότι μπορούσα μόνο βαλίτσα κ το προσωπικό αντικείμενο ήταν το επιπλέον. Όπως κ να χει μην φοβάσαι ... Ή αφαίρεσε κάτι από την βαλίτσα κ φόρεσε το :shifty:
Μου θύμισες χρυσές εποχές Ryanair 2010-2016 που φορούσαν οι γριές δυο-δυο τα κεντήματα Μάιο μήνα!:lol:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.142 μηνύματα.
Σαντορ…
:closed:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.
μια και ήρθε καλοκαιράκι, για πείτε, τι σκέφτεστε για διακοπές;
Έχετε κλείσει;
Τι σκέφτεστε να κάνετε;

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.809 μηνύματα.
δεν θα πάω πουθενά, όπως πάντα. :beach:

το καλό είναι ότι η θάλασσα είναι 42 δευτερόλεπτα από το σπίτι μου.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.
μια και ήρθε καλοκαιράκι, για πείτε, τι σκέφτεστε για διακοπές;
Έχετε κλείσει;
Τι σκέφτεστε να κάνετε;
Φετος το μπατζετ εφυγε στο δίπλωμα οδήγησης, οπότε....ταπεινά πίσω στο χωριό :laugh:

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.672 μηνύματα.

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.772 μηνύματα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.244 μηνύματα.
α)Να μου πεις σε ποιες περιοχές της πόλης κινείσαι να ξέρω να φυλάγομαι, β)ποιο χωριό;:)
Αφού είναι Αθήνα μωρέ και εσύ

πάντως και εγώ ενώ είχα κανονίσει εννοείται για 8282728 φορά ακυρώθηκε

αν και δεν χτυπιέμαι παιδιά για τις καλοκαιρινές διακοπές, προτιμώ τις χειμερινές

Μου αρκεί να πάω θάλασσα να φάω τους μεζέδες μου και να διαβάσω το βιβλιαράκι μου δίπλα στο κύμα

Τελευταία επεξεργασία:

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.142 μηνύματα.
πουθενά.

ξεκινάω νέα δουλειά μες το κατακαλόκαιρο θα με φάει η Αθήνα, καλά θα πάει αυτό :wall:

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Λοιπόν, για να είμαστε κι εντός θέματος:
-Εντός Ελλάδας: Κρήτη (όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος), Φολέγανδρος, Παξοί/Αντίπαξοι, Κουφονήσια, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Ικαρία και λίγο από Πελοπόννησο για τα τελευταία (πριν παιχτεί η ταινία του Nolan και πάνε τα δωμάτια 5 φορές πάνω)
-Εκτός Ελλάδας: Νορβηγία (φιόρδ κ.λπ.), Μάλτα, Μαλδίβες

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.437 μηνύματα.
-Εντός Ελλάδας: Κρήτη (όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος), Φολέγανδρος, Παξοί/Αντίπαξοι, Κουφονήσια, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Ικαρία και λίγο από Πελοπόννησο για τα τελευταία (πριν παιχτεί η ταινία του Nolan και πάνε τα δωμάτια 5 φορές πάνω)
Για αυτο το καλοκαιρι λεμε , οχι για ολα τα καλοκαιρια της δεκαετιας :popeanim:

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Για αυτο το καλοκαιρι λεμε , οχι για ολα τα καλοκαιρια της δεκαετιας :popeanim:
Όταν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας σπάνια βρίσκεις ολόκληρο καλοκαίρι διαθέσιμο, οπότε βαράς στο ψαχνό!;)

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.205 μηνύματα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.680 μηνύματα.
Στην Αθήνα είμαι πλέον το 30%-40% του χρόνου μου!
Υπάρχουν 3 εκατομμύρια αυτοκίνητα στη Αθήνα, αν δε σε χτυπήσει αυτή, θα σε χτυπήσει κάποιο άλλο αμάξι.
Όχι ότι δε είναι καλή οδηγός η Duchess αλλά υπάρχουν και χειρότεροι οδηγοί οπως τα ταξί στη Ομόνοια.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.809 μηνύματα.
εσύ είσαι μονίμως σε διακοπές, τυχερούλη. Αν επιτρέπεται, ποια περιοχή περίπου;

τα τελευταία χρόνια μένω σε μια παραλία της βόρειας πελοποννήσου. έρημη το χειμώνα, με κόσμο το καλοκαίρι.

touvlo

Διάσημο μέλος

σε φτάνει ένα καλοκαίρι για όλα αυτά;
Εκτός αν είναι επαγγελματικά ταξίδια/αστραπές
Για πες μας μερικά: Φολέγανδρος πώς είναι; :)
(Ηράκλεια, Σχοινούσα: Κουφονήσια δεν είναι, ή κάνω λαθος;):cool:
Ικαρία αχ βαχ, ήταν να πάμε πέρυσι, αλλά τελικά καταλήξαμε σε Σκύρο. Λένε πως είναι εμπειρία ζωής η Ικαρία. Χόρεψε και ένα ικαριώτικο για μένα:group:
Νορβηγία αχ βαχ, τι ονειρεμένα ταξίδια είναι αυτά; Ταξίδι ζωής!:angel:
Μάλτα.... αδιάφορη για μένα:heat:
Μαλβίδες;;;!!! Τελικά εσύ είτε μας δουλεύεις, είτε είσαι στ΄αλήθεια πλούσιος. :hello:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια