Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.038 μηνύματα.

08-04-22

13:19
Ωραίο νησί, όμως αν πας Χίο πήγαινε και Μυτιλήνη. Είναι και η πρωτεύουσα των βορειοανατολικών νησιών άρα...μονιμα ολο το καλικαιρι αν βολεψει λεω φετος και ανυπομονώ πραγματικα ,ελπιζω να μην απογοητευτώ
Τι να τι κάνεις την Λήμνο και την Χίο όταν υπάρχει ολόκληρη Λέσβος στη μέση

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.

08-04-22

13:19
Αχ διακοπές... Χρόνια έχω να κάνω
πέρυσι οι πανελλήνιες, φέτος προετοιμασία για μία άλλη σχολή... Του χρόνου να μαστε καλά

Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

08-04-22

13:23
πηγα Μυτιληνη ουκ ολιγες φορες και παω καθε χρονο ενα 3ημερο για πολυ συγκεκριμενο λογοΩραίο νησί, όμως αν πας Χίο πήγαινε και Μυτιλήνη. Είναι και η πρωτεύουσα των βορειοανατολικών νησιών άρα...
Τι να τι κάνεις την Λήμνο και την Χίο όταν υπάρχει ολόκληρη Λέσβος στη μέση![]()

Οσο για την Λημνο λιγα λογια ,εχω ριζες απο εκει και τα παιδικα μου καλοκαιρια μυριζουν ΜΟΝΟ Λημνο

Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

08-04-22

14:17
Πήγα Κολομβία και επόμενος στόχος είναι να κάνω ένα μικρό τουρ βόρεια και στερεάς Ελλάδας.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.604 μηνύματα.

08-04-22

16:31
Το Πάσχα θα πάω Σκωτία για 5 μέρες, το Ιούλιο μπορεί να πάω σε κανένα νησί αλλά σίγουρα το 15Αυγούστο θα πάω στη Μακεδονία.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.655 μηνύματα.

08-04-22

22:53
θα πάρω κάνα δεκαήμερο άδεια τον Αύγουστο λογικά, και θα την αράζω στην παραλία κάτω απ το σπίτι μου γιατί μου έχει πέσει και η βιταμίνη D. δε νομίζω να πάω πουθενά αλλού. 

Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

08-04-22

22:54
Εγώ θα φυγω για ένα μήνα!
το μισό διάστημα θα μαι με τα παιδιά και το υπόλοιπο θα ρθει ο συζυγος να μας βρει γιατί δουλευει
Προτιμάμε να χαλάμε εκεί τα χρήματα παρα σε αλλα, θεωρούμε σημαντικά ζωτικής σημασιας τα ταξιδάκια είτε μόνο ημέρα είτε πολλες ημέρες.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το πασχα κι εμείς θα φυγουμε για δεκα μέρες. Γενικά ταξιδεύουμε σαν οικογένεια με την πρωτη ευκαιρίαΤο Πάσχα θα πάω Σκωτία για 5 μέρες, το Ιούλιο μπορεί να πάω σε κανένα νησί αλλά σίγουρα το 15Αυγούστο θα πάω στη Μακεδονία.
Προτιμάμε να χαλάμε εκεί τα χρήματα παρα σε αλλα, θεωρούμε σημαντικά ζωτικής σημασιας τα ταξιδάκια είτε μόνο ημέρα είτε πολλες ημέρες.
Ορέστης40
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Ορέστης40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 148 μηνύματα.

09-04-22

04:15
Ποτε κλεινετε δωματιο συνηθως;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.109 μηνύματα.

09-04-22

10:49
Φετος θα παω διακοπες εκει που πηγα και περισυ
Στην υπεροχη αυτη παραλιαρα,που ειναι 5 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι μου.

ΥΓ Καλα φετος με την ΔΕΗ και την ενεργειακη κριση και ολες αυτες τις αυξησεις σε ΟΛΑ στη ζωη μας,θα μεινω σπιτακι μου...θα ερθουν βεβαια φιλαρακια μου,δοξα το θεο βουνο πανεμορφο εχουμε,θαλασσα εχουμε υπεροχη...ζωη και κοτα και ουτε ευρω παραπανω για εισητηρια,διαμονη κλπ.
ΖΩΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Στην υπεροχη αυτη παραλιαρα,που ειναι 5 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι μου.

ΥΓ Καλα φετος με την ΔΕΗ και την ενεργειακη κριση και ολες αυτες τις αυξησεις σε ΟΛΑ στη ζωη μας,θα μεινω σπιτακι μου...θα ερθουν βεβαια φιλαρακια μου,δοξα το θεο βουνο πανεμορφο εχουμε,θαλασσα εχουμε υπεροχη...ζωη και κοτα και ουτε ευρω παραπανω για εισητηρια,διαμονη κλπ.
ΖΩΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.850 μηνύματα.

09-04-22

11:13
Εγώ θα παω στο νησί μου τη Χίο κλασικά, όμως ίσως πάω και καμία μονομερή με 2 παιδιά από το πανεπιστήμιο μέχρι την Αίγινα.
Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.

09-04-22

11:15
Εγώ Πάσχα Σκιάθο, στο νησί μου οικογενειακάΕγώ θα καώ στο νησί μου τη Χίο κλασικά, όμως ίσως πάω και καμία μονομερή με 2 παιδιά από το πανεπιστήμιο μέχρι την Αίγινα.
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

09-04-22

13:00
Guest 528707
Επισκέπτης

09-04-22

13:12
Έλα ξεκινα προτάσεις για εμάς που θα είμαστε εκεί πολυ καιρό ...Εγώ θα παω στο νησί μου τη Χίο κλασικά, όμως ίσως πάω και καμία μονομερή με 2 παιδιά από το πανεπιστήμιο μέχρι την Αίγινα.
Το κυριότερο ωραίες παραλίες και που να γίνεται χαμός για χαβαλέ αλλά και κάπου ήρεμα χωρίς αδιάκριτα βλέμματα..
Επίσης καλό φαγητό και κυρίως ψαράκι..
Ωραια μαγαζιά με κοκτέιλ
Μονοημερες εκδρομουλες..
Γενικά ότι καλό ξέρεις περιμένω

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

09-04-22

13:12
Εγώ μετά από 2,5 χρόνια θα ταξιδέψω ξανά εξωτερικό 
Βέβαια θα είναι λόγω ενός συνεδρίου, όπου θα παρουσιάσω την διπλωματική μου. Και δεν νομίζω ότι θα έχω χρόνο να ταξιδέψω πολύ μετά (ή πριν) το συνέδριο, γιατί θα έχω υποχρεώσεις που θα τρέχουν εδώ. Αλλά και πάλι, η χαρά είναι στα ύψη

Βέβαια θα είναι λόγω ενός συνεδρίου, όπου θα παρουσιάσω την διπλωματική μου. Και δεν νομίζω ότι θα έχω χρόνο να ταξιδέψω πολύ μετά (ή πριν) το συνέδριο, γιατί θα έχω υποχρεώσεις που θα τρέχουν εδώ. Αλλά και πάλι, η χαρά είναι στα ύψη

Guest 896561
Επισκέπτης

09-04-22

13:26
Χαλκιδική και Σαμοθράκη σίγουρα, όπως κάθε χρόνο, για κάτι άλλο θα δούμε αν βολέψει και με την δουλειά. Μου πρότειναν για Μάλτα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

09-04-22

15:26
Πήγα Κολομβία και επόμενος στόχος είναι να κάνω ένα μικρό τουρ βόρεια και στερεάς Ελλάδας.
Σκέφτομαι Κορέα ή Καναδά ... αλλά σε 1 μήνα μάλλον θα έχω αλλάξει γνώμη
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

09-04-22

15:37
Αυτό ήταν λίγο "Χλαπακιασα δύο αρνιά, ένα κοκορέτσι, δέκα πιτογυρα, τρία προφιτερολ και τώρα έχω στόχο να δοκιμάσω σούπες με όσπρια".
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το ήξερα ότι θα με συγχύσεις, θυμάμαι που είχες πάει και Ιαπωνία... Καναδά να πας για να μη ζηλεύω τόσο.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

09-04-22

15:48
Korea it is then!Το ήξερα ότι θα με συγχύσεις, θυμάμαι που είχες πάει και Ιαπωνία... Καναδά να πας για να μη ζηλεύω τόσο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.850 μηνύματα.

09-04-22

15:59
Ο Καναδάς είναι πολύ ωραία επιλογή. Ειδικά αν πας British Columbia και central Ontario που έχει ωρεες γραφικές πόλεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 287 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Jack of Spades
- rafaela11
- AggelikiGr
- Paragontas7000
- iew
- American Economist
- johnsala
- Unboxholics
- Εριφύλη
- taketrance
- Kate1914
- Reader
- Giorgkalo
- Athens2002
- userguest
- Μήτσος10
- Wonderkid
- bibliofagos
- fmarulezkd
- Joji
- thenutritionist
- touvlo
- Ilma
- Scandal
- Ωρορα
- fockos
- Libertus
- despoina13
- еще один пророк р...
- mixaelaaa
- BatGuin
- Arianara S3
- Luludaki
- theodle
- fourkaki
- physicscrazy
- phleidhs
- Φινεύς
- teacher_40
- Hased Babis
- Fernando_A
- grtt
- GeorgePap2003
- Μαρια43
- melmel
- Antonia Alexandra
- Maraki_lar_1980
- charmander
- kalhkardia
- Totreno
- Esperos1
- marww
- Ariana2018
- jj!
- Jim175
- suaimhneas
- msk
- epote
- Maria23667
- Alessandra Eliza
- Δροσουλίτης
- Human being
- User2350
- P.Dam.
- ggl
- Εχέμυθη
- Countdown
- yellow
- Helen06
- glaros22
- camil
- Βασιλης1234
- Ιντερλουδιο
- giannhs2001
- augustine
- Meow
- Maraki4you
- Sosstoss
- Memetchi
- Μαυρίκιος
- Abiogenesis
- hirasawayui
- Τodoroki
- Johnny15
- maria89
- xristarac
- eukleidhs1821
- ΘανάσοςG4
- Panagiotis849
- kleoniki05
- penelopenick
- Maria_Xagorari
- thegreeknick
- chester20080
- bigthor
- Natsuko
- tsiobieman
- AK-92
- SlimShady
- giannis777
- J.Cameron
- Έμμα
- Αναστασία197
- Idontknoww
- Στεφανος56
- tslef8
- oups
- Stelios725
- nicks1999
- Citylights
- alexd99
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- Nikoleta_Giann
- VasoGrimes
- Viedo
- bruh_234
- Mt73
- sophiaa
- F1L1PAS
- Nikoleta93
- edouardos
- CiNeFiL
- New member
- gregory nub
- Giii
- GeoCommand
- gwgw_5
- Ryuzaki
- ag97
- Satan Claus
- Inquisitive
- Ace of Spades
- Helen93
- globglogabgalab
- Kostis-Palamas
- Nikos350zed
- azula
- Nickx
- barkos
- Loozen
- sunsetpp
- Unseen skygge
- Necropolis
- Johnman97
- johnietraf
- norbit
- Eua5
- angies
- ΠηνελόπηΤ
- Cookie_Monster
- orchidea
- Scott
- leo41
- nicole1982
- igeorgeoikonomo
- iminspain
- harry akritas
- McManus
- pacheiko
- Βλα
- Μπλακ Πητ
- Nefeloula
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.