καταλαβες γιατι σε ειπα σουρεαλ και ποια στιγμη; Βρε κοριτσι μου καλο, ακουσε με λιγο και μην αρπαζεσαι. Εγω σου γραψα οτι εισαι σουρεαλ οκ; Και μου απαντας ετσι:
Απλα τολμηρη και δεν φοβαμαι αλλωστε αν το κανεις με το σωστο τροπο πιανει αυτο ξερω εγω
αλλωστε απο τη στιγμη που εχω καταφερει τον Σακη Ρουβα να τραγουδησει για τα αδεσποτα ολα τα αλλα ειναι τριχες...
Εγραψες αυτο, οκ; Οταν αυτο το διαβαζει καποιος , ας μιλησω για μενα μια και απαντησα εγω, αυτο το μυνημα εμπεριεχει μεσα οχι μια περηφανεια στρωτη μετα απο κουβεντα μαζι μου για το τι κανεις και τι προσπαθεις με τους τραγουδιστες και ολα αυτα. Το σκας ξαφνικα, σαν απαντηση σε κατι αλλο. ΕΕΕ Εγω αντιλαμβανομαι οτι μου το λες με ενα σαρκασμο αυτο κανοντας χιουμορ!!!!!! Ειναι απλο!! Και σου απαντω με τον ιδιο τροπο!! Το μυνημα ετσι, εσυ το εστειλες.
Εγω εχω καταλαβει τι παιζει Γιασμιν.
Η γραφη σου εχει το προβλημα, γιατι σε εχω γνρισει απο κοντα και εισαι οκ,μαι χαρα κοπελα εισαι.
δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Γιαυτο και σε λεω σουρεαλ, σαν να εχες μια τρελα στην γραφη σου δηλαδη και λειτουργεις συνειρμικα.
Εγω αυτο καταλαβαινω, απο αυτο και σου λεω: ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΙΩΣ!!!!
ΚΑι μην μου πεις για γραφη...ξερω κατι παραπανω για να στο λεω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.