Πράσινο φως για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες από το ΣτΕ

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.278 μηνύματα.
Ακόμα το πιερακκάκις;

Ουτε εναν αριθμο σε ενα πλαστικο δε μπορουν να βαλουν, δεν εχουν βρει ποιος θα παρει τον τενεκέ με το λάδι λογικά.

Θέλουν και ΑΦΜ και ΙΡ για κατεβασμα και 750 ευρω.

Ούστ, ανθελληνικο προτεκτοράτο για κράτος.

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.703 μηνύματα.
Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι γιατί χρειαζόμαστε άλλο αριθμό αφού υπάρχει το ΑΦΜ.

Είναι ένας αριθμός που έχουν όλοι οι πολίτες, πλέον αυτόματα έχουν υποχρεωτικά και οι ανήλικοι ΑΦΜ και ήδη υπάρχει κάποιας μορφής διασύνδεση με τα συστήματα του ΕΦΚΑ αφου για ότι έχει να κάνει με ΕΦΚΑ συνδέεσαι με κωδικούς gov.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι γιατί χρειαζόμαστε άλλο αριθμό αφού υπάρχει το ΑΦΜ.

Είναι ένας αριθμός που έχουν όλοι οι πολίτες, πλέον αυτόματα έχουν υποχρεωτικά και οι ανήλικοι ΑΦΜ και ήδη υπάρχει κάποιας μορφής διασύνδεση με τα συστήματα του ΕΦΚΑ αφου για ότι έχει να κάνει με ΕΦΚΑ συνδέεσαι με κωδικούς gov.
Σε δουλειά να βρισκόμαστε, γενικότερα...

Αυτός ο αριθμός (προσωπικός...), θα αντικαταστήσει τους άλλους δύο : ΑΦΜ & ΑΜΚΑ, οι οποίοι θα καταργηθούν εντός διετίας.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.152 μηνύματα.
Μετέφερα το ραντεβού μου για τέλη Ιουλίου :rolleyes:
@American Economist

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.928 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.928 μηνύματα.
@Scandal

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.152 μηνύματα.
@Scandal

Ωραία!

Αλλά άλλο η πλατφόρμα έκδοσης και άλλο το πότε θα αποφασίσουν να ενημερώσουν τα συστήματα της αστυνομίας που τυπώνουν τις νέες ταυτότητες.
Οπότε ναι μεν θα κάνω τη διαδικασία στο myinfo.gov.gr που λέει, αλλά κρατάω μικρό καλάθι ακόμα για την αναγραφή στις ταυτότητες.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.438 μηνύματα.
Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θα γίνει με αυτό, θα ολοκληρώνεται η διαδικασία online και τέλος ή θα πρέπει να ξαναπάμε στο τμήμα που τη βγάλαμε για κάτι άλλο;

Μόλις πήρα τη δικιά μου και έκανα ολόκληρη διαδικασία να πάω στη πόλη μου για αυτό ελπίζω να μην χρειαστεί να πάω παλι στο τμημα

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.090 μηνύματα.
Ένας χρόνος ακόμα πριν καταστεί αναγκαίο το έκτρωμα...

Μετά από τα τελευταία γεγονότα με τα αδέλφια μου στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο που θέλω είναι να δώσω τα αποτυπώματα μου σε αυτό το κρατίδιο.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.594 μηνύματα.
Ένας χρόνος ακόμα πριν καταστεί αναγκαίο το έκτρωμα...

Μετά από τα τελευταία γεγονότα με τα αδέλφια μου στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο που θέλω είναι να δώσω τα αποτυπώματα μου σε αυτό το κρατίδιο.
Όταν ο Χριστόδουλος έκανε πόλεμο για να μην αφαιρεθεί το θρήσκευμα από τις ταυτότητες τον λέγατε Χριστιανοταλιμπάν. Ένα ένα στα παίρνουν και σε φακελώνουν όσο πάει. Το εμφύτευμα (λεγόμενο τσιπάκι) δεν φαντάζει και τόσο θεωρία συνωμοσίας πια.
Έναν Χριστόδουλο θέλουμε να ξεσηκώσει τον κόσμο.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.331 μηνύματα.
Όταν ο Χριστόδουλος έκανε πόλεμο για να μην αφαιρεθεί το θρήσκευμα από τις ταυτότητες τον λέγατε Χριστιανοταλιμπάν.
Έναν Χριστόδουλο θέλουμε να ξεσηκώσει τον κόσμο.
Τον Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη τον λέγανε και Καναλιώτατο, καθώς ο μόνος σκοπός του πάντα ήταν η προβολή του στην τηλεόραση.

1747215109528.png

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.438 μηνύματα.

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.331 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.602 μηνύματα.
Τί συμφορά, θα μου βάλουν τσιπάκι και θα ξέρει η κυβέρνηση οτι σήμερα πήγα Σκλαβενίτη και το απόγευμα έβγαλα το σκυλί βόλτα. Καταστροφή.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Τί συμφορά, θα μου βάλουν τσιπάκι και θα ξέρει η κυβέρνηση οτι σήμερα πήγα Σκλαβενίτη και το απόγευμα έβγαλα το σκυλί βόλτα. Καταστροφή.
Άκουσα πως αν είσαι με το σκυλί -που έχει κι αυτό τσιπάκι- κάνει παρεμβολές και δεν δείχνει ακριβώς την τοποθεσία, δεν ξέρω αν ισχυει

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.602 μηνύματα.
Άκουσα πως αν είσαι με το σκυλί -που έχει κι αυτό τσιπάκι- κάνει παρεμβολές και δεν δείχνει ακριβώς την τοποθεσία, δεν ξέρω αν ισχυει
Αχά! Έτσι θα τους ξεγελάσω και θα τους ξεφύγω!

Creeping Dirty Mind GIF by LarryJuneTFM

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.325 μηνύματα.
Οι γατουλίνες μου, είναι κι αυτές τσιπαρισμένες. Προστατεύομαι;; 😂

amarelia

Περιβόητο μέλος

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα.
Είμαστε η τελευταία χώρα χωρίς αυτές τις ταυτότητες που τις έχουν ήδη εδώ και αρκετά χρόνια. Θυμάμαι όταν έφυγα από την Ελλάδα και είδα Ρουμάνικη ταυτότητα, μου έμεινε στο μυαλό πόσο μοντέρνα ήταν. Αυτό ήταν πριν 4-5 χρόνια και τελικά... ήταν ολόιδια με αυτές που βγάζουμε τις καινούργιες.

Είναι λίγο ντροπή ως χώρα της Ευρώπης και της Ευρωπαικής Ένωσης να θέλεις να ταξιδεύεις στο εξωτερικό και μόλις δείχνεις τη ταυτότητα να την βλέπουν 100 φορές γιατί είναι... του 80'.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μου έτειχε περίπτωση που δεν είχα διαβατήριο και μου ζητούσαν άλλα έγγραφα για να αποδείξω ότι είμαι εγώ... ευτυχώς είχα το δίπλωμα οδήγησης και μετά από αυτό μόλις γύρισα πήγα κατευθείαν για διαβατήριο... τόσο καλά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια