Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.278 μηνύματα.

28-03-25

00:43
Ακόμα το πιερακκάκις;
Ουτε εναν αριθμο σε ενα πλαστικο δε μπορουν να βαλουν, δεν εχουν βρει ποιος θα παρει τον τενεκέ με το λάδι λογικά.
Θέλουν και ΑΦΜ και ΙΡ για κατεβασμα και 750 ευρω.
Ούστ, ανθελληνικο προτεκτοράτο για κράτος.
Ουτε εναν αριθμο σε ενα πλαστικο δε μπορουν να βαλουν, δεν εχουν βρει ποιος θα παρει τον τενεκέ με το λάδι λογικά.
Θέλουν και ΑΦΜ και ΙΡ για κατεβασμα και 750 ευρω.
Ούστ, ανθελληνικο προτεκτοράτο για κράτος.
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.703 μηνύματα.

28-03-25

12:10
Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι γιατί χρειαζόμαστε άλλο αριθμό αφού υπάρχει το ΑΦΜ.
Είναι ένας αριθμός που έχουν όλοι οι πολίτες, πλέον αυτόματα έχουν υποχρεωτικά και οι ανήλικοι ΑΦΜ και ήδη υπάρχει κάποιας μορφής διασύνδεση με τα συστήματα του ΕΦΚΑ αφου για ότι έχει να κάνει με ΕΦΚΑ συνδέεσαι με κωδικούς gov.
Είναι ένας αριθμός που έχουν όλοι οι πολίτες, πλέον αυτόματα έχουν υποχρεωτικά και οι ανήλικοι ΑΦΜ και ήδη υπάρχει κάποιας μορφής διασύνδεση με τα συστήματα του ΕΦΚΑ αφου για ότι έχει να κάνει με ΕΦΚΑ συνδέεσαι με κωδικούς gov.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

28-03-25

12:54
Σε δουλειά να βρισκόμαστε, γενικότερα...Αυτό που ποτέ δεν κατάλαβα είναι γιατί χρειαζόμαστε άλλο αριθμό αφού υπάρχει το ΑΦΜ.
Αυτός ο αριθμός (προσωπικός...), θα αντικαταστήσει τους άλλους δύο : ΑΦΜ & ΑΜΚΑ, οι οποίοι θα καταργηθούν εντός διετίας.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.152 μηνύματα.

30-04-25

00:46
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.928 μηνύματα.

30-04-25

07:09
Έχω κλείσει ραντεβού για τέλη Μαΐου και σκέφτομαι να το αλλάξω ξανά.

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.928 μηνύματα.

@Scandal
www.protothema.gr

Προσωπικός Αριθμός Πολίτη: Πώς θα εκδοθεί, τι θα γίνει με τις ταυτότητες - Σε 10 ημέρες διαθέσιμη η πλατφόρμα, λέει ο Παπαστεργίου
Ανοίγει σε λίγες ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη, τι είπε ο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.152 μηνύματα.

Ωραία!@Scandal
![]()
Προσωπικός Αριθμός Πολίτη: Πώς θα εκδοθεί, τι θα γίνει με τις ταυτότητες - Σε 10 ημέρες διαθέσιμη η πλατφόρμα, λέει ο Παπαστεργίου
Ανοίγει σε λίγες ημέρες η πλατφόρμα για τον Προσωπικό Αριθμό Πολίτη, τι είπε ο υπ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίουwww.protothema.gr
Αλλά άλλο η πλατφόρμα έκδοσης και άλλο το πότε θα αποφασίσουν να ενημερώσουν τα συστήματα της αστυνομίας που τυπώνουν τις νέες ταυτότητες.
Οπότε ναι μεν θα κάνω τη διαδικασία στο myinfo.gov.gr που λέει, αλλά κρατάω μικρό καλάθι ακόμα για την αναγραφή στις ταυτότητες.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.438 μηνύματα.

Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θα γίνει με αυτό, θα ολοκληρώνεται η διαδικασία online και τέλος ή θα πρέπει να ξαναπάμε στο τμήμα που τη βγάλαμε για κάτι άλλο;
Μόλις πήρα τη δικιά μου και έκανα ολόκληρη διαδικασία να πάω στη πόλη μου για αυτό ελπίζω να μην χρειαστεί να πάω παλι στο τμημα
Μόλις πήρα τη δικιά μου και έκανα ολόκληρη διαδικασία να πάω στη πόλη μου για αυτό ελπίζω να μην χρειαστεί να πάω παλι στο τμημα
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.090 μηνύματα.

Ένας χρόνος ακόμα πριν καταστεί αναγκαίο το έκτρωμα...
Μετά από τα τελευταία γεγονότα με τα αδέλφια μου στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο που θέλω είναι να δώσω τα αποτυπώματα μου σε αυτό το κρατίδιο.
Μετά από τα τελευταία γεγονότα με τα αδέλφια μου στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο που θέλω είναι να δώσω τα αποτυπώματα μου σε αυτό το κρατίδιο.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.594 μηνύματα.

Όταν ο Χριστόδουλος έκανε πόλεμο για να μην αφαιρεθεί το θρήσκευμα από τις ταυτότητες τον λέγατε Χριστιανοταλιμπάν. Ένα ένα στα παίρνουν και σε φακελώνουν όσο πάει. Το εμφύτευμα (λεγόμενο τσιπάκι) δεν φαντάζει και τόσο θεωρία συνωμοσίας πια.Ένας χρόνος ακόμα πριν καταστεί αναγκαίο το έκτρωμα...
Έναν Χριστόδουλο θέλουμε να ξεσηκώσει τον κόσμο.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.331 μηνύματα.

Τον Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη τον λέγανε και Καναλιώτατο, καθώς ο μόνος σκοπός του πάντα ήταν η προβολή του στην τηλεόραση.Όταν ο Χριστόδουλος έκανε πόλεμο για να μην αφαιρεθεί το θρήσκευμα από τις ταυτότητες τον λέγατε Χριστιανοταλιμπάν.
Έναν Χριστόδουλο θέλουμε να ξεσηκώσει τον κόσμο.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.438 μηνύματα.

και να μη ξεχάσουμε και τα απειρα φράγκα και τη περιουσία που είχε συσσωρεύσειΤον Χριστόδουλο Παρασκευαΐδη τον λέγανε και Καναλιώτατο, καθώς ο μόνος σκοπός του πάντα ήταν η προβολή του στην τηλεόραση.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.331 μηνύματα.

Τι βρέθηκε όταν πέθανε:και να μη ξεχάσουμε και τα απειρα φράγκα και τη περιουσία που είχε συσσωρεύσει
ΣΟΚ: Βγήκε στο φως η περιουσία του Χριστόδουλου! (πάρτε υπογλώσσιο)

Τί συμφορά, θα μου βάλουν τσιπάκι και θα ξέρει η κυβέρνηση οτι σήμερα πήγα Σκλαβενίτη και το απόγευμα έβγαλα το σκυλί βόλτα. Καταστροφή.
amarelia
Περιβόητο μέλος

Άκουσα πως αν είσαι με το σκυλί -που έχει κι αυτό τσιπάκι- κάνει παρεμβολές και δεν δείχνει ακριβώς την τοποθεσία, δεν ξέρω αν ισχυειΤί συμφορά, θα μου βάλουν τσιπάκι και θα ξέρει η κυβέρνηση οτι σήμερα πήγα Σκλαβενίτη και το απόγευμα έβγαλα το σκυλί βόλτα. Καταστροφή.

Αχά! Έτσι θα τους ξεγελάσω και θα τους ξεφύγω!Άκουσα πως αν είσαι με το σκυλί -που έχει κι αυτό τσιπάκι- κάνει παρεμβολές και δεν δείχνει ακριβώς την τοποθεσία, δεν ξέρω αν ισχυει

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.325 μηνύματα.

Οι γατουλίνες μου, είναι κι αυτές τσιπαρισμένες. Προστατεύομαι;;Άκουσα πως αν είσαι με το σκυλί -που έχει κι αυτό τσιπάκι- κάνει παρεμβολές και δεν δείχνει ακριβώς την τοποθεσία, δεν ξέρω αν ισχυει

amarelia
Περιβόητο μέλος

κέρδισες στην ζωή!Οι γατουλίνες μου, είναι κι αυτές τσιπαρισμένες. Προστατεύομαι;;![]()
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.067 μηνύματα.

Είμαστε η τελευταία χώρα χωρίς αυτές τις ταυτότητες που τις έχουν ήδη εδώ και αρκετά χρόνια. Θυμάμαι όταν έφυγα από την Ελλάδα και είδα Ρουμάνικη ταυτότητα, μου έμεινε στο μυαλό πόσο μοντέρνα ήταν. Αυτό ήταν πριν 4-5 χρόνια και τελικά... ήταν ολόιδια με αυτές που βγάζουμε τις καινούργιες.
Είναι λίγο ντροπή ως χώρα της Ευρώπης και της Ευρωπαικής Ένωσης να θέλεις να ταξιδεύεις στο εξωτερικό και μόλις δείχνεις τη ταυτότητα να την βλέπουν 100 φορές γιατί είναι... του 80'.
Μου έτειχε περίπτωση που δεν είχα διαβατήριο και μου ζητούσαν άλλα έγγραφα για να αποδείξω ότι είμαι εγώ... ευτυχώς είχα το δίπλωμα οδήγησης και μετά από αυτό μόλις γύρισα πήγα κατευθείαν για διαβατήριο... τόσο καλά
Είναι λίγο ντροπή ως χώρα της Ευρώπης και της Ευρωπαικής Ένωσης να θέλεις να ταξιδεύεις στο εξωτερικό και μόλις δείχνεις τη ταυτότητα να την βλέπουν 100 φορές γιατί είναι... του 80'.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μου έτειχε περίπτωση που δεν είχα διαβατήριο και μου ζητούσαν άλλα έγγραφα για να αποδείξω ότι είμαι εγώ... ευτυχώς είχα το δίπλωμα οδήγησης και μετά από αυτό μόλις γύρισα πήγα κατευθείαν για διαβατήριο... τόσο καλά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- taketrance
- Scandal
- fmarulezkd
- charmander
- American Economist
- giannhs2001
- Wonderkid
- A350
- back2967
- Joji
- Paragontas7000
- Memetchi
- Ryuzaki
- Entropy24
- fourkaki
- Vera
- Unicex
- AggelikiGr
- touvlo
- johnsala
- J.Cameron
- Fernando_A
- Kate1914
- Unboxholics
- theodle
- jj!
- synthnightingale
- Hecticism
- phleidhs
- chester20080
- kost28
- ROM32
- Αντικειμενικός
- afantos
- Totreno
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- Hased Babis
- Steliosgkougkou
- Εριφύλη
- Panagiotis849
- Maynard
- Shadowban
- arko
- Meow
- aggorf
- ggl
- exotic xo
- epote
- fockos
- Helen06
- camil
- alexd99
- Βασιλης1234
- gademis
- Libertus
- User2350
- Γιώτα Γιαννακού
- Εχέμυθη
- Captaingeorge
- marww
- eukleidhs1821
- Maraki4you
- GeorgePap2003
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.