Andreas542
Νεοφερμένο μέλος
Ο Andreas542 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.

20-12-21

17:37
Χαχαχ ..όσο περίεργο και αν ακούγεται ..μέσα στην ίδια μέρα μπορεί το απόγευμα να μιλούσε νορμαλ ,λογικά ,να ήταν δοτικός κλπ ,να συζητούσαμε ηρεμα ,και μετά το βράδυ ξαφνικά να έκανε μια κρίση .Και αυτά όχι από την αρχή και όχι συνεχώς .Γενικά υπάρχει κάτι που σου αρεσε σε εκείνον κι έφαγες τόσο κόλλημα τέλος πντων;![]()
Για παράδειγμα στο καπάκι μετά από αυτό με την κυτταρίτιδα ,μπορεί να έλεγε <<εντάξει μωρό μου αφού διαβάζεις θέλεις να έρθω να σου φέρω κανένα γλυκάκι ;>>
Στον σερβιτόρο :<<πω δουλεύει τόσες ώρες ο καημένος ,να του αφήσουμε καλό μπουρμπυαρ κλπ >>..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
24Καταλαβα... απλα ολα αυτα σε ξενέρωσαν...
ετσι οπως τα λές έχεις δικιο... δεν ειναι και τοσο ελκυστικά χαρακτηριστικά.
Ποσο ειναι 22-23 ;
mataioths
Δραστήριο μέλος
Η mataioths αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

20-12-21

17:38
Α καταλαβα. Είναι λίγο bipolar ο δικός σου. Κακο κουσούρι.Χαχαχ ..όσο περίεργο και αν ακούγεται ..μέσα στην ίδια μέρα μπορεί το απόγευμα να μιλούσε νορμαλ ,λογικά ,να ήταν δοτικός κλπ ,να συζητούσαμε ηρεμα ,και μετά το βράδυ ξαφνικά να έκανε μια κρίση .Και αυτά όχι από την αρχή και όχι συνεχώς .
Για παράδειγμα στο καπάκι μετά από αυτό με την κυτταρίτιδα ,μπορεί να έλεγε <<εντάξει μωρό μου αφού διαβάζεις θέλεις να έρθω να σου φέρω κανένα γλυκάκι ;>>
Στον σερβιτόρο :<<πω δουλεύει τόσες ώρες ο καημένος ,να του αφήσουμε καλό μπουρμπυαρ κλπ >>..

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

20-12-21

17:41
Ε δεν τον έκανα πάνω απο 25.... κοιτα καλως ή κακως αυτοι οι εγωισμοι σε αυτες τις ηλικίες υπάρχουν.
Το θεμα ειναι καταρχας οτι δεν σε πηρε κάν τηλεφωνο.....
βασικα ολοι κάνουμε λάθη... κ κάποιοι θέλουν χρονο να τα διορθωσουν. Προσωπικα μετα το χωρισμο θα έλεγα να εκανε μια προσπαθεια ο άντρας επανασυνδεσης ακομη κ αν χωρισε η άλλη... κ να εβλεπαν μαζι τα λάθη.
Αλλα ξέρεις σοβαρα, οχι να τον παιρνεις εσυ τηλεφωνο και να στο παιζει κ τρέλα πχ.
Εσυ τι ζητησες στο τηλεφωνο... να κοψει ολα αυτα τα ενοχλητικά που ηδη μας περιεγραψες ;
βασικα ολοι κάνουμε λάθη... κ κάποιοι θέλουν χρονο να τα διορθωσουν. Προσωπικα μετα το χωρισμο θα έλεγα να εκανε μια προσπαθεια ο άντρας επανασυνδεσης ακομη κ αν χωρισε η άλλη... κ να εβλεπαν μαζι τα λάθη.
Αλλα ξέρεις σοβαρα, οχι να τον παιρνεις εσυ τηλεφωνο και να στο παιζει κ τρέλα πχ.
Εσυ τι ζητησες στο τηλεφωνο... να κοψει ολα αυτα τα ενοχλητικά που ηδη μας περιεγραψες ;
Andreas542
Νεοφερμένο μέλος
Ο Andreas542 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.

20-12-21

17:50
Λοιπόν εγώ όπως είπα κράτησα για καιρό μεγάλη απόσταση .Αυτός εβαλε φίλους ,μίλησε με φίλες μου ,ήρθε στα μερη που σύχναζα ,επιδίωξε κοινές μαζώξεις κλπ ,χωρίς καμία δίκη μου ανταπόκριση .Τον είχα βγάλει και από τα σοσιαλ μίντια και από όλα .Ε δεν τον έκανα πάνω απο 25.... κοιτα καλως ή κακως αυτοι οι εγωισμοι σε αυτες τις ηλικίες υπάρχουν.
Αυτός μετά από αυτό εβλεπε και αλληλεπιδρούσε με ο ,τι ανέβαζα, παρολο που δεν με ακολουθούσε ,μέχρι που στο τέλος απλά με ξανά έκανε φολοου παντού .Όταν με εβλεπε έξω δεν με χαιρετούσε (όπως και εγώ βέβαια ) και μετά έπιανε φίλες μου και έλεγε ότι με είδε .
Επειδή όλα αυτά μου φαινόταν πολύ παιδικά ,και ίσως και εγώ είχα μερίδιο ευθύνης ,έστειλα ένα απλό μήνυμα για να του πω πως 1) νιώθω πραγματα και δεν αδιαφόρησα επειδή τον βαρέθηκα αλλά επειδή με ενόχλησαν κάποια θέματα 2) νιώθω ότι έχουμε και οι δυο μια ανώριμη στάση και θέλω να ανακοψω όλο αυτό το παιδικό κυνήγι .
Μετά από αυτό ,μόνος του μου ζήτησε καλύτερα να τα πούμε από κοντά .Και από κοντά όταν του έφερα το παράδειγμα ότι με βλέπει -δεν χαιρετάει και μετά πιάνει τις φίλες μου ,έκανε ότι δεν θυμάται τίποτα τέτοιο

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.

20-12-21

17:53
Λοιπόν εγώ όπως είπα κράτησα για καιρό μεγάλη απόσταση .
Ποσο καιρο ;
Αυτός εβαλε φίλους ,μίλησε με φίλες μου ,ήρθε στα μερη που σύχναζα ,επιδίωξε κοινές μαζώξεις κλπ ,χωρίς καμία δίκη μου ανταπόκριση .Τον είχα βγάλει και από τα σοσιαλ μίντια και από όλα .
Αυτός μετά από αυτό εβλεπε και αλληλεπιδρούσε με ο ,τι ανέβαζα, παρολο που δεν με ακολουθούσε ,μέχρι που στο τέλος απλά με ξανά έκανε φολοου παντού .Όταν με εβλεπε έξω δεν με χαιρετούσε (όπως και εγώ βέβαια ) και μετά έπιανε φίλες μου και έλεγε ότι με είδε .
Αρα εκανε προσπάθειες να ξαναβρεθειτε αν κ όχι άμεσες αυτο ειναι λάθος του αλλα δικαιολογειται λογω ηλικίας....
Επειδή όλα αυτά μου φαινόταν πολύ παιδικά ,και ίσως και εγώ είχα μερίδιο ευθύνης ,έστειλα ένα απλό μήνυμα για να του πω πως 1) νιώθω πραγματα και δεν αδιαφόρησα επειδή τον βαρέθηκα αλλά επειδή με ενόχλησαν κάποια θέματα 2) νιώθω ότι έχουμε και οι δυο μια ανώριμη στάση και θέλω να ανακοψω όλο αυτό το παιδικό κυνήγι .
Ωραιο εκ μέρους σου.
Μετά από αυτό ,μόνος του μου ζήτησε καλύτερα να τα πούμε από κοντά .Και από κοντά όταν του έφερα το παράδειγμα ότι με βλέπει -δεν χαιρετάει και μετά πιάνει τις φίλες μου ,έκανε ότι δεν θυμάται τίποτα τέτοιο.
Εντάξει αυτο τωρα τι να αναλυσουμε.... εισασταν περιεργα κ έγινε... οκ.
Οταν του ειπες οτι κάποια πραγματα σε ενοχλησαν.... οπως το να λεει πχ το σερβιτορο κοντοχοντρο... κ εσένα οτι θα κάνεις κυτταριτιδα αν τρως πολλα γλυκα που μεταξυ μας δεν ειναι και τιποτα τρομερο... να σε προφυλάξει στο ειπε εντάξει....
τι ακριβως απαντησε ;
Andreas542
Νεοφερμένο μέλος

20-12-21

17:58
Λοιπόν εγώ όπως είπα κράτησα για καιρό μεγάλη απόσταση .Αυτός εβαλε φίλους ,μίλησε με φίλες μου ,ήρθε στα μερη που σύχναζα ,επιδίωξε κοινές μαζώξεις κλπ ,χωρίς καμία δίκη μου ανταπόκριση .Τον
Λοιπόν εγώ όπως είπα κράτησα για καιρό μεγάλη απόσταση .Αυτός εβαλε φίλους ,μίλησε με φίλες μου ,ήρθε στα μερη που σύχναζα ,επιδίωξε κοινές μαζώξεις κλπ ,χωρίς καμία δίκη μου ανταπόκριση .Τον είχα βγάλει και από τα σοσιαλ μίντια και από όλα .
Μετά από αυτό ,μόνος του μου ζήτησε καλύτερα να τα πούμε από κοντά .Και από κοντά όταν του έφερα το παράδειγμα ότι με βλέπει -δεν χαιρετάει και μετά πιάνει τις φίλες μου ,έκανε ότι δεν θυμάται τίποτα τέτοιο Αυτός μετά από αυτό εβλεπε και αλληλεπιδρούσε με ο ,τι ανέβαζα, παρολο που δεν με ακολουθούσε ,μέχρι που στο τέλος απλά με ξανά έκανε φολοου παντού .Όταν με εβλεπε έξω δεν με χαιρετούσε (όπως και εγώ βέβαια ) και μετά έπιανε φίλες μου και έλεγε ότι με είδε .
Μετά από αυτό ,μόνος του μου ζήτησε καλύτερα να τα πούμε από κοντά .Και από κοντά όταν του έφερα το παράδειγμα ότι με βλέπει -δεν χαιρετάει και μετά πιάνει τις φίλες μου ,έκανε ότι δεν θυμάται τίποτα τέτοιο.
Δεν καταλάβαινε για ποιον λόγο με ενοχλεί ,όταν αυτός κρίνει άλλους .Το θεώρησε υπερβολικό από πλευράς μου .Πιστεύω ότι ενοχλήθηκα επειδή δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό .Ποσο καιρο ;
Αρα εκανε προσπάθειες να ξαναβρεθειτε αν κ όχι άμεσες αυτο ειναι λάθος του αλλα δικαιολογειται λογω ηλικίας....
Ωραιο εκ μέρους σου.
Εντάξει αυτο τωρα τι να αναλυσουμε.... εισασταν περιεργα κ έγινε... οκ.
Οταν του ειπες οτι κάποια πραγματα σε ενοχλησαν.... οπως το να λεει πχ το σερβιτορο κοντοχοντρο... κ εσένα οτι θα κάνεις κυτταριτιδα αν τρως πολλα γλυκα που μεταξυ μας δεν ειναι και τιποτα τρομερο... να σε προφυλάξει στο ειπε εντάξει....
τι ακριβως απαντησε ;
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-21

18:01
Η αληθεια ειναι οτι η επικριτικοτητα προς άλλους δεν ειναι και το καλύτερο χαρακτηριστικό. Δεν ειναι ελκυστικο και σε αυτο συμφωνω μαζί σου. Ενδομυχα εσυ καταλαβαινες οτι οπως κρινεις τους άλλους θα κρίνει κ σένα.
Βεβαια δεν ξερω σε τι στυλ γινοταν κ αν συμμετειχες και εσυ σε αυτό.... οποτε αυτος νομιζε οτι κανατε πλάκα μαζι γιατι λιγο πολυ ολοι οι ανθρωποι κραζουν κ κουτσομπολευουν τους άλλους.... ακομη κ εδω μεσα το βλεπεις ψάχνουν αφορμη σε κάποια ποστ να βγάλουν λαγό παρεξηγησης,,,, ειναι αυτο το αισθημα που θέλει να νιώθει ο ανθρωπος καποιες φορες οτι ειναι ανωτερος... οτι ελεγχει... οτι διορθωνει κτλπ
Εσυ ειχες αρνητικα που αυτος σου ειχε επισημάνει.....;
σε ολα τα υπολοιπα στη σχεση τα πηγαινατε καλα ;
αρα με λιγα λογια δεν ήθελε δηλαδη να το διορθωσει αυτό που εσενα σε ενοχλούσε.
Βεβαια δεν ξερω σε τι στυλ γινοταν κ αν συμμετειχες και εσυ σε αυτό.... οποτε αυτος νομιζε οτι κανατε πλάκα μαζι γιατι λιγο πολυ ολοι οι ανθρωποι κραζουν κ κουτσομπολευουν τους άλλους.... ακομη κ εδω μεσα το βλεπεις ψάχνουν αφορμη σε κάποια ποστ να βγάλουν λαγό παρεξηγησης,,,, ειναι αυτο το αισθημα που θέλει να νιώθει ο ανθρωπος καποιες φορες οτι ειναι ανωτερος... οτι ελεγχει... οτι διορθωνει κτλπ
Εσυ ειχες αρνητικα που αυτος σου ειχε επισημάνει.....;
σε ολα τα υπολοιπα στη σχεση τα πηγαινατε καλα ;
αρα με λιγα λογια δεν ήθελε δηλαδη να το διορθωσει αυτό που εσενα σε ενοχλούσε.
Andreas542
Νεοφερμένο μέλος

20-12-21

18:08
Κράτησα απόσταση για ένα τετράμηνο (ίσως ήταν πολύ ,αλλά ενδιάμεσα χρειάστηκε να λείψω από την πόλη ) .Λοιπόν εγώ όπως είπα κράτησα για καιρό μεγάλη απόσταση .Αυτός εβαλε φίλους ,μίλησε με φίλες μου ,ήρθε στα μερη που σύχναζα ,επιδίωξε κοινές μαζώξεις κλπ ,χωρίς καμία δίκη μου ανταπόκριση .Τον
Δεν καταλάβαινε για ποιον λόγο με ενοχλεί ,όταν αυτός κρίνει άλλους .Το θεώρησε υπερβολικό από πλευράς μου .Πιστεύω ότι ενοχλήθηκα επειδή δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό .
Ένιωθα ότι τρώγεται με τον εαυτό του ,με τους άλλους ,ίσως με εμένα .Ένας συνδυασμός ανασφάλειας αλλά και ανάγκης να δείξει ανώτερος σε όλα .Η αληθεια ειναι οτι η επικριτικοτητα προς άλλους δεν ειναι και το καλύτερο χαρακτηριστικό. Δεν ειναι ελκυστικο και σε αυτο συμφωνω μαζί σου. Ενδομυχα εσυ καταλαβαινες οτι οπως κρινεις τους άλλους θα κρίνει κ σένα.
Και μόλις αυτό το αποδέχτηκα και είπα οκ ,έχει αυτά τα χαρακτηριστικά ,έχω αισθήματα για αυτόν ,τον θέλω και ειμαι διατεθημένη να <<βοηθήσω >>-προσπαθήσω ,αυτός δέχτηκε με τρελό ενθουσιασμό και κατευθείαν την επανασύνδεση ,αλλά με τουπέ .Σαν να βάζει όρους ότι θα κινεί αυτός την κατάσταση και θα την χειρίζεται σύμφωνα με τις ορέξεις του .
Και όταν τον ξαναρώτησα αν του βγαίνει κάποιου είδους άμυνα ή εγωισμός ή αίσθημα απόρριψης ή αν κάνω κάτι εγώ λάθος και μπορώ να βοηθήσω ,μου πεταξε ένα όχι μωρέ απλά εσυ μάλλον με γουστάρεις τώρα υπερβολικά και τρόμαξα και εγώ το πάω πιο σταδιακά .Ε και αποτελείωσε την όποια υπομονή μου .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-21

18:14
Κράτησα απόσταση για ένα τετράμηνο (ίσως ήταν πολύ ,αλλά ενδιάμεσα χρειάστηκε να λείψω από την πόλη ) .
Ένιωθα ότι τρώγεται με τον εαυτό του ,με τους άλλους ,ίσως με εμένα .Ένας συνδυασμός ανασφάλειας αλλά και ανάγκης να δείξει ανώτερος σε όλα .
Και μόλις αυτό το αποδέχτηκα και είπα οκ ,έχει αυτά τα χαρακτηριστικά ,έχω αισθήματα για αυτόν ,τον θέλω και ειμαι διατεθημένη να <<βοηθήσω >>-προσπαθήσω ,αυτός δέχτηκε με τρελό ενθουσιασμό και κατευθείαν την επανασύνδεση ,αλλά με τουπέ .Σαν να βάζει όρους ότι θα κινεί αυτός την κατάσταση και θα την χειρίζεται σύμφωνα με τις ορέξεις του .
Και όταν τον ξαναρώτησα αν του βγαίνει κάποιου είδους άμυνα ή εγωισμός ή αίσθημα απόρριψης ή αν κάνω κάτι εγώ λάθος και μπορώ να βοηθήσω ,μου πεταξε ένα όχι μωρέ απλά εσυ μάλλον με γουστάρεις τώρα υπερβολικά και τρόμαξα και εγώ το πάω πιο σταδιακά .Ε και αποτελείωσε την όποια υπομονή μου .
Βασικά ειναι πολύ όμορφη η στάση σου. Ειναι πολυ σπουδαιο αυτο που ειπες οτι εχεις αισθηματα κ τον αποδέχεσαι με τα λάθη του.... και αυτο απο μονο του θα έδινε μεγάλη δυναμη σε κάποιον να διορθωσει αυτα τα κουσούρια.
Το τελευταιο που σου απαντησε ηταν απλα μια μαλακία την οποια μονος ενας μικρός πιτσιρικας θα απαντούσε.
Ειναι μικρη η ηλικια του.... εσυ ποσο εισαι ;
τα φωναζω στους πιτσιρικάδες αλλα... δεν..... εδω δεν καταλαβαινουν οι μεγαλυτεροι.... καμια φορά.
Andreas542
Νεοφερμένο μέλος

20-12-21

18:17
21 ειμαι ,τι να πω απλώς και εγώ έχω τα όρια μου και ένιωσα άσχημα με αυτό που είπε .Τελοσπαντων .Βασικά ειναι πολύ όμορφη η στάση σου. Ειναι πολυ σπουδαιο αυτο που ειπες οτι εχεις αισθηματα κ τον αποδέχεσαι με τα λάθη του.... και αυτο απο μονο του θα έδινε μεγάλη δυναμη σε κάποιον να διορθωσει αυτα τα κουσούρια.
Το τελευταιο που σου απαντησε ηταν απλα μια μαλακία την οποια μονος ενας μικρός πιτσιρικας θα απαντούσε.
Ειναι μικρη η ηλικια του.... εσυ ποσο εισαι ;
τα φωναζω στους πιτσιρικάδες αλλα... δεν..... εδω δεν καταλαβαινουν οι μεγαλυτεροι.... καμια φορά.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-21

18:22
21 ειμαι ,τι να πω απλώς και εγώ έχω τα όρια μου και ένιωσα άσχημα με αυτό που είπε .Τελοσπαντων .
Εχει τυχει σε χωρισμό.... να ειμαι σε φάση επανασυνδεσης στην οποια ΠΗΡΑ ΕΓΩ ουτε καν η άλλη πλευρά..και να λέω στη κοπελα οτι ακομη κ αν δεν τα βρουμε νομιζω οτι δύσκολα θα την ξεχάσω.... που ηταν αλήθεια.... ποσο μαλλον αυτη τη μαλακια που σου ειπε. Φυσικα ειχα ανταποκριση σε αυτα που έλεγα αλλα... θελω να σου πω οτι εγω πηρα κ εγώ μιλουσα ανοιχτά.... οπως πρίν.... φυσικά ποτέ δεν το μετάνιωσα καθως ήταν κάτι που ήθελα και το έκανα... αν γυριζα το χρονο πισω θα ξανα έπαιρνα τηλέφωνο.
Λες και γουσταρεις μονο εσύ... και όχι αυτός... ενω δέχθηκε με ενθουσιασμο την επανασυνδεση... ε κάτι τέτοιες μαλακιες κάνουν κ στο φλέρτ κ τα γαμάνε ολα... ενω γουστάρουν....
τις προαλλες λέει μια και την ακουσα... ρε φιλε αφου γουσταρουν τι παριστανουν να πουμε... τα χω πει 100 φορες δεν καταλαβαινουν.
Στη τελικη έρχεται κάποιος και σου λεει οτι δεν τα παει καλα στα ερωτικα του.... δεν ειμαστε παρηγορητρες... απλα σκάσε και άκου.... με τις μαλακιες που πιστευεις τα έκανες θάλασσα.... άκου εναν εμπειροτερο που ισως έχει κανει τα ιδια λάθη (δεν το λεώ για σενα).
Και τι σκοπευεις να κάνεις απο εδω κ πέρα ; δεν βλέπω πάντως φώς.... πιστευω αμα βρεις κάτι καλυτερο έχεις εξαφανιστει.
Andreas542
Νεοφερμένο μέλος

20-12-21

18:35
Για μια βδομάδα απομακρύνθηκα ,άφησα λίγο χώρο ,με πήρε δυο -τρεις φορές τηλέφωνο αυτός.Εχει τυχει σε χωρισμό.... να ειμαι σε φάση επανασυνδεσης στην οποια ΠΗΡΑ ΕΓΩ ουτε καν η άλλη πλευρά..και να λέω στη κοπελα οτι ακομη κ αν δεν τα βρουμε νομιζω οτι δύσκολα θα την ξεχάσω.... που ηταν αλήθεια.... ποσο μαλλον αυτη τη μαλακια που σου ειπε. Φυσικα ειχα ανταποκριση σε αυτα που έλεγα αλλα... θελω να σου πω οτι εγω πηρα κ εγώ μιλουσα ανοιχτά.... οπως πρίν.... φυσικά ποτέ δεν το μετάνιωσα καθως ήταν κάτι που ήθελα και το έκανα... αν γυριζα το χρονο πισω θα ξανα έπαιρνα τηλέφωνο.
Λες και γουσταρεις μονο εσύ... και όχι αυτός... ενω δέχθηκε με ενθουσιασμο την επανασυνδεση... ε κάτι τέτοιες μαλακιες κάνουν κ στο φλέρτ κ τα γαμάνε ολα... ενω γουστάρουν....
τις προαλλες λέει μια και την ακουσα... ρε φιλε αφου γουσταρουν τι παριστανουν να πουμε... τα χω πει 100 φορες δεν καταλαβαινουν.
Στη τελικη έρχεται κάποιος και σου λεει οτι δεν τα παει καλα στα ερωτικα του.... δεν ειμαστε παρηγορητρες... απλα σκάσε και άκου.... με τις μαλακιες που πιστευεις τα έκανες θάλασσα.... άκου εναν εμπειροτερο που ισως έχει κανει τα ιδια λάθη (δεν το λεώ για σενα).
Και τι σκοπευεις να κάνεις απο εδω κ πέρα ; δεν βλέπω πάντως φώς.... πιστευω αμα βρεις κάτι καλυτερο έχεις εξαφανιστει.
Την πρώτη μου μιλούσε δυο ολόκληρες ώρες για το πως πέρασε την μέρα του ,με ρωτούσε και για εμένα κλπ .Καμία αναφορά σε όλα όσα συζητήσαμε τις προάλλες .(και φυσικά δεν ανέφερα κάτι εγώ ,ήθελα να δω που το πάει ).
Την δεύτερη με ρωτούσε όλη την μέρα ΜΠΥ τι θα κάνω ,και όταν του είπα ότι έχω κανονίσει ,αλλά θα μπορούσα να ξεκανονισω αν ήθελε ,μου είπε όχι όχι δεν πειράζει κανόνισα και εγώ τελικά με πολλές παρέες .

Την τρίτη δεν το σήκωσα γιατί κοιμομουν και όταν μετά έστειλα μήνυμα απάντησε ψυχρά και τώρα δεν μιλάμε

Δεν νομίζω ότι θα κάνω κάτι άλλο .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-21

18:44
Για μια βδομάδα απομακρύνθηκα ,άφησα λίγο χώρο ,με πήρε δυο -τρεις φορές τηλέφωνο αυτός.
Την πρώτη μου μιλούσε δυο ολόκληρες ώρες για το πως πέρασε την μέρα του ,με ρωτούσε και για εμένα κλπ .Καμία αναφορά σε όλα όσα συζητήσαμε τις προάλλες .(και φυσικά δεν ανέφερα κάτι εγώ ,ήθελα να δω που το πάει ).
Την δεύτερη με ρωτούσε όλη την μέρα ΜΠΥ τι θα κάνω ,και όταν του είπα ότι έχω κανονίσει ,αλλά θα μπορούσα να ξεκανονισω αν ήθελε ,μου είπε όχι όχι δεν πειράζει κανόνισα και εγώ τελικά με πολλές παρέες .
Την τρίτη δεν το σήκωσα γιατί κοιμομουν και όταν μετά έστειλα μήνυμα απάντησε ψυχρά και τώρα δεν μιλάμε
Δεν νομίζω ότι θα κάνω κάτι άλλο .
Μην κάνεις τίποτα για μια εβδομάδα..... ο πιτσιρικάς την ειδε εγωιστής.
Μαλακιες ειναι αυτά.... οταν θέλεις κάποια την διεκδικεις ανοιχτά τα υπολοιπα ειναι δειλίες...
και ειδικα εδω δεν ειχε τιποτα να διεκδικησει του ειπες οτι θα ξεκανονιζες.... και αυτος θα σου έλεγε .... ναι , ξεκανονισε να τα πουμε απο κοντά γιατι μου χεις λείψει .. τιποτε άλλο. Απλες κουβέντες ωραιες και αντρικές.
Γιατι δεν του έλειψες... ψεμματα ειναι.... εδω λέμε σε κάποια φάση οτι ξέρεις δεν θα μπορέσω να σε ξεχάσω ενω δεν ειναι σιγουρο οτι η αλλη θα γυρισει οπως έγραψα πριν ... ενω εσυ ΓΥΡΙΣΕΣ ! Λολ και σου παιζει τέτοια παιχνιδια... ο τύπος ειναι μπούφος. Γιατι δεν εχει να κερδισει τιποτα....
μπράβο σου που έκανες ολες αυτες τις κινησεις. Θα έχεις ενα ωραιο μέλλον αν δεν προχωρησεις με αυτον θα βρεις κάποιον άλλο ανθρωπο να εκτιμάει αυτα που προσφέρεις. Μην ανησυχεις.
Απλα μια συμβουλη απο μένα..... επειδη σε βλεπω γενικα συγκροτημένη κ ώριμη.... την επομενη επέλεξε πιο ψηλά στην ηλικια πχ πιστευω με εναν 27-28 μια χαρα θα μπορουσες να συνενοηθεις. Οι μικροτεροι μαλλον δεν σου κάνουν. Εκτος εξαιρέσεων.
Andreas542
Νεοφερμένο μέλος

20-12-21

18:48
Το αντιλήφθηκα ότι είναι ανώριμος εγωισμός όλο αυτό και του το είπα κιόλας ,αλλά φυσικά το αρνήθηκε όσο περισσότερο μπορούσε (δεν περίμενα και τίποτα άλλο ).Μην κάνεις τίποτα για μια εβδομάδα..... ο πιτσιρικάς την ειδε εγωιστής.
Μαλακιες ειναι αυτά.... οταν θέλεις κάποια την διεκδικεις ανοιχτά τα υπολοιπα ειναι δειλίες...
και ειδικα εδω δεν ειχε τιποτα να διεκδικησει του ειπες οτι θα ξεκανονιζες.... και αυτος θα σου έλεγε .... ναι , ξεκανονισε να τα πουμε απο κοντά γιατι μου χεις λείψει .. τιποτε άλλο. Απλες κουβέντες ωραιες και αντρικές.
Γιατι δεν του έλειψες... ψεμματα ειναι.... εδω λέμε σε κάποια φάση οτι ξέρεις δεν θα μπορέσω να σε ξεχάσω ενω δεν ειναι σιγουρο οτι η αλλη θα γυρισει οπως έγραψα πριν ... ενω εσυ ΓΥΡΙΣΕΣ ! Λολ και σου παιζει τέτοια παιχνιδια... ο τύπος ειναι μπούφος. Γιατι δεν εχει να κερδισει τιποτα....
μπράβο σου που έκανες ολες αυτες τις κινησεις. Θα έχεις ενα ωραιο μέλλον αν δεν προχωρησεις με αυτον θα βρεις κάποιον άλλο ανθρωπο να εκτιμάει αυτα που προσφέρεις. Μην ανησυχεις.
Οποτε ναι ,πάω παρακάτω .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-21

18:53
Το αντιλήφθηκα ότι είναι ανώριμος εγωισμός όλο αυτό και του το είπα κιόλας ,αλλά φυσικά το αρνήθηκε όσο περισσότερο μπορούσε (δεν περίμενα και τίποτα άλλο ).
Οποτε ναι ,πάω παρακάτω .
Ποσο καιρο είσασταν μαζί ;
συμφωνώ απόλυτα μαζι σου ναι ανούσιο ηταν γιατι εγω απο οσο καταλαβαινω ήδη έχεις γυρισει κ μάλιστα με την ιδια θέρμη με πρίν. Του λές οτι θα ξεκανονίσεις και αυτος σου λεει κανονισα με άλλη παρέα.... τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Μετα θα γυρνάνε κ θα λενε απο εδω και απο εκει "οι γυναικες φταινε... δεν μπορω να βρω μια σωστή..."
θα μπορουσε αυτος να ισχυριστει οτι αρχικα εσυ τον χωρισες και του την έσπασες αλλα αυτο ειναι μια τυπολατρική ανευ σημασιας προταση καθως εσυ ξαναγυρισες.... δεν μπορουμε να παραμένουμε σε αυτα τα κολληματα. Οποτε εν τελει με αυτα που έγραψες δεν νομιζω οτι έχεις μεριδιο ευθύνης για οτι ακολουθήσει απο εδω κ πέρα. Εδωσες την ευκαιρια και έκανες τις προτάσεις σου.
Ας διορθωνε κ αυτος μερικα απο αυτα που σε ενοχλησαν και ας προχωρούσατε παρακάτω.... χωρις να χάσετε αλλο χρονο.
Andreas542
Νεοφερμένο μέλος

20-12-21

18:55
Συνολικά η όλη ιστορία μαζί -απομάκρυνση -επανασύνδεση τραβάει κανένα χρόνο .Δεν έχουμε περάσει και παρά πολύ χρόνο έμπρακτα μαζί .Ποσο καιρο είσασταν μαζί ;
συμφωνώ απόλυτα μαζι σου ναι ανούσιο ηταν γιατι εγω απο οσο καταλαβαινω ήδη έχεις γυρισει κ μάλιστα με την ιδια θέρμη με πρίν. Του λές οτι θα ξεκανονίσεις και αυτος σου λεει κανονισα με άλλη παρέα.... τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Μετα θα γυρνάνε κ θα λενε απο εδω και απο εκει "οι γυναικες φταινε... δεν μπορω να βρω μια σωστή..."
θα μπορουσε αυτος να ισχυριστει οτι αρχικα εσυ τον χωρισες και του την έσπασες αλλα αυτο ειναι μια τυπολατρική ανευ σημασιας προταση καθως εσυ ξαναγυρισες.... δεν μπορουμε να παραμένουμε σε αυτα τα κολληματα. Οποτε εν τελει με αυτα που έγραψες δεν νομιζω οτι έχεις μεριδιο ευθύνης για οτι ακολουθήσει απο εδω κ πέρα. Εδωσες την ευκαιρια και έκανες τις προτάσεις σου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-21

18:57
Συνολικά η όλη ιστορία μαζί -απομάκρυνση -επανασύνδεση τραβάει κανένα χρόνο .Δεν έχουμε περάσει και παρά πολύ χρόνο έμπρακτα μαζί .
Άστον μια εβδομάδα και αν εμφανιστει απλά κάνε του μια εξηγηση σε στυλ οτι δεν εισαι κανα παιδάκι να παίζεις.... και αν έχει σκοπο να συνεχισει μαζι σου να στο πει για να ξέρεις και εσυ τι θα κάνεις....
αναλογα τωρα πως θα του την κανεις.... εσυ ξέρεις καλυτερα εισαι μέσα στο σκηνικό.
Πάντως για την ηλικία σου εισαι αρκετά συγκροτημενη για αυτο κ εγώ σε αντιμετωπιζω διαφορετικά άσχετα την ηλικια.
Ηλικιακα εισαι μικρή.... εγω πχ ειμαι 35 λολ... αλλα βλέπω οτι άνετα θα μπορουσες να συνενοηθεις ακομη και με εναν 27-28-30.... με αυτα που γράφεις.
Andreas542
Νεοφερμένο μέλος

20-12-21

19:05
Θα αφήσω ,αν και μάλλον τζάμπα χρόνος .Του είπα ήδη ότι εμένα δεν με πληρει αυτή η κατάσταση και ίσως δεν βοηθάμε ο ένας τον άλλον και αν δεν του βγαίνει ας το αφήσουμε.(αυτό έγινε πριν τα τηλεφωνήματα στην συζήτηση με τους εγωισμούς που αρνήθηκε ).Άστον μια εβδομάδα και αν εμφανιστει απλά κάνε του μια εξηγηση σε στυλ οτι δεν εισαι κανα παιδάκι να παίζεις.... και αν έχει σκοπο να συνεχισει μαζι σου να στο πει για να ξέρεις και εσυ τι θα κάνεις....
αναλογα τωρα πως θα του την κανεις.... εσυ ξέρεις καλυτερα εισαι μέσα στο σκηνικό.
Πάντως για την ηλικία σου εισαι αρκετά συγκροτημενη για αυτο κ εγώ σε αντιμετωπιζω διαφορετικά άσχετα την ηλικια.
Ηλικιακα εισαι μικρή.... εγω πχ ειμαι 35 λολ... αλλα βλέπω οτι άνετα θα μπορουσες να συνενοηθεις ακομη και με εναν 27-28-30.... με αυτα που γράφεις.
Εκεί μου είπε ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά τελευταία (άσχετο ) και δεν είναι λύση όταν ο ένας δεν είναι καλά, ο άλλος να φεύγει

Πω πω όσο τα γράφω μου φαίνονται πολύ αστεία ,αν δεν τον ήθελα θα είχα φύγει χθες ,αλλά τελοσπαντων .

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

20-12-21

19:07
Θα αφήσω ,αν και μάλλον τζάμπα χρόνος .Του είπα ήδη ότι εμένα δεν με πληρει αυτή η κατάσταση και ίσως δεν βοηθάμε ο ένας τον άλλον και αν δεν του βγαίνει ας το αφήσουμε.(αυτό έγινε πριν τα τηλεφωνήματα στην συζήτηση με τους εγωισμούς που αρνήθηκε ).
Εκεί μου είπε ότι δεν είναι καλά ψυχολογικά τελευταία (άσχετο ) και δεν είναι λύση όταν ο ένας δεν είναι καλά, ο άλλος να φεύγει.Αυτό το είπε στο καπάκι ,όταν μου ανακοίνωσε ότι μάλλον εγώ νιώθω πολλά και τρόμαξε .
Πω πω όσο τα γράφω μου φαίνονται πολύ αστεία ,αν δεν τον ήθελα θα είχα φύγει χθες ,αλλά τελοσπαντων .![]()
Εντάξει μην τον κουρδίζεις κ εσυ πάρα πολύ.... τον ρωτησες γιατι δεν ειναι καλα ψυχολογικά αυτη τη περιοdo;
κοιταξε να δεις... ειναι και 24 χρονων ειναι πιτσιρικας μεταξυ μας... δεν έχουν την αντοχη και την ωριμοτητα - υπομονη που μπορει να χει ο αλλος στα 40 του πχ... στα 40 εχεις ψηθεί.... εχεις φαει χαστουκια εχεις μεινει ισως μονος σου... στα 25 ακομη... εισια αιθεροβαμων....
Andreas542
Νεοφερμένο μέλος

20-12-21

19:10
Του είπα αν θέλει να συζητήσει κάτι από μόνος του ,μπορεί να μου ανοιχτεί οποτε θέλει .Το είδα και λίγο σαν δικαιολογία αυτό που είπε και δεν έδωσα συνέχεια .Εντάξει μην τον κουρδίζεις κ εσυ πάρα πολύ.... τον ρωτησες γιατι δεν ειναι καλα ψυχολογικά αυτη τη περιοdo;
κοιταξε να δεις... ειναι και 24 χρονων ειναι πιτσιρικας μεταξυ μας... δεν έχουν την αντοχη και την ωριμοτητα - υπομονη που μπορει να χει ο αλλος στα 40 του πχ... στα 40 εχεις ψηθεί.... εχεις φαει χαστουκια εχεις μεινει ισως μονος σου... στα 25 ακομη... εισια αιθεροβαμων....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.