Και αυτός κακώς σε έκρινε... Όπως είχα πει σε μια γνωριμία μου αμα ξεκινησουμε να επικρίνει ο ένας τον άλλον κ εγώ έχω να πω για σένα της λέω... Προφανώς δεν της άρεσε γιατί η κοπέλα δεν είχε μάθει να προσπαθει... Σου λέει είμαι ωραία κ αυτή είμαι κ αν σ αρέσει... Εντάξει... Δεν μ αρέσει.
Έτσι κ αλλιώς δεν ήταν κ τίποτα τρομερό... Παγοκολωνα ήταν. Καθόλου περιεργο. Περα απο τρία ραντεβου δεν υπήρξαν.
Η κοπέλα αυτή ήθελε κ θέλει πολλη δουλειά για να φτιάξει μια σωστη σχέση.
Δικιά μου εκτίμηση.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 22 Δεκεμβρίου 2021
Αν δώσεις χρονο μπορεί και να γίνει.... Να είσαι σε φάση εγώ σε κρίνω κ διόρθωσε τα τώρα αλλιώς χωρίζουμε... Μπορεί να μην το καταλάβαινεις αλλά λειτουργεί πιεστικα.
Εντάξει αφου δεν θες λοιπόν... Ας μην το κουράζετε άλλο... Εμένα παντως δεν μ άρεσε αυτή η εμμονή σου να μη στείλεις έστω ένα μήνυμα ανθρώπινα να δεις αυτός ο άνθρωπος τι έχει έν παση περιοτωση.... Φαίνεται ότι μετράς τις κινήσεις σου... Εγώ έκανα αυτά εσυ κάνε τα αλλά... Εγώ έκανα 1-2-3 κινήσεις εσυ έκανες 2 άρα μας μένει μια...
Τεσπα... Αφου είσαι κ εμφανησιμη όπως λες δεν θα δυσκολευτεις να βρεις τον επόμενο. Που θα σου παρεχει και περισσοτερα.
Αλλά λυπάμαι που οι σχέσεις έχουν καταντήσει έτσι δυστυχώς οι γυναίκες κάθονται με ένα τεφτέρι κ αρχίζουν από ένα σημείο κ μετα να κάνουν κάτι σαν επιθεωρηση... Αυτό έγινε το άλλο δεν έγινε... Κτλπ κτλπ
Εμένα η άλλη που γνώρισα προσφατα με εξέπληξε η τυπισσα είχε κάνει κ προγραμμα στο μυαλό της να πηγαινω εγώ να την παίρνω με το αμάξι... Κ να παιρνω το προαστιακο για τη δουλειά μ για να κρατάω βενζίνη στις μετακινήσεις μου με αυτή... Απίστευτη.
Αλλά θα τον βρει τον μπουφο σιγά
Μετα αναρωτιόμαστε γιατί τόσες διαλυμένες σχέσεις κ τόσα διαζυγια... Θα συνεχίσουν όλα αυτά όσο κανένας δεν θέλει να βάζει λίγο νερό στο κρασί του.
Και εσυ Μελίνα με λιστα είσαι από ένα σημείο κ μετα σε κατάλαβα εγώ.... Για αυτό κ δημιουργήσει αυτό το συναισθηματικό κορεσμό μέσα σου... Σκέφτηκες ποιος είναι αυτός που όταν;ν του πω εγώ κάτι δεν θα το διορθώσει... Ενώ θα έπρεπε να σκεφτείς οτι ειναι άνθρωπος όπως κ εσυ κ εφόσον τον αγαπάς θα πρεπει να τον δεχτείς όπως κ αυτός εσένα... Σορρυ αλλά από μένα θα τα ακουσεις όπως έχουν κορίτσι μου.
Η διαδικασία της διόρθωσης έρχεται σιγά σιγά δεν πιέζουμε τον άλλον....Και στη τελικη αυτός σε δέχτηκε... Ακόμη κ αν σου είπε κάτι που εσυ το πήρες ως κριτική.... Δεν σε χώρισε.
Τεσπα εσείς ξερετε. Και κυρίως εσυ. Έκανε κ αυτός το λάθος του εφόσον γυρισες έπρεπε να τα ξαναπειτε αλλά και εκεί υπάρχουν ερωτηματικά... Γιατί μπορεί η εμπιστοσυνη του να έχει κλονιστεί... σου λέει κ που ξέρω γω αν δεν με ξανά χωρίσει κ δεν παίξει με τα αισθήματα μου ;