Πρέπει να απομακρυνθώ;

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
Του είπα αν θέλει να συζητήσει κάτι από μόνος του ,μπορεί να μου ανοιχτεί οποτε θέλει .Το είδα και λίγο σαν δικαιολογία αυτό που είπε και δεν έδωσα συνέχεια .
Οχι ειναι μια καλή πάσα για να του δειξεις ενδιαφέρον... θες να του στειλεις ενα μήνυμα... τι εννοει οταν λέει οτι δεν ειναι καλα στη ψυχολογια του αυτη τη περιοδο ;

εμενα αμα μου το ελεγε αυτο η αλλη ξέρεις θα ξεκινουσα ετσι τη συζητηση ε και προς το τελος.... θα πεταγα κ ενα... θές ενα μασάζακι να σε χαλαρωσω ; :D

κλασσικα... πάλι εκει θα το γυρνουσα ! Δαιμόνιος Ντέβιλ το μυαλο του δεν σταματα να κατεβάζει ιδεες ποτε !!!

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Ο Andreas542 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Οχι ειναι μια καλή πάσα για να του δειξεις ενδιαφέρον... θες να του στειλεις ενα μήνυμα... τι εννοει οταν λέει οτι δεν ειναι καλα στη ψυχολογια του αυτη τη περιοδο ;

εμενα αμα μου το ελεγε αυτο η αλλη ξέρεις θα ξεκινουσα ετσι τη συζητηση ε και προς το τελος.... θα πεταγα κ ενα... θές ενα μασάζακι να σε χαλαρωσω ; :D

κλασσικα... πάλι εκει θα το γυρνουσα ! Δαιμόνιος Ντέβιλ το μυαλο του δεν σταματα να κατεβάζει ιδεες ποτε !!!
Χαχαχ ,θα μπορούσα αλλά τελοσπαντων δεν κάνω τίποτα άλλο τώρα .Και αν δεν γίνει κάτι από πλευράς του ,δεν θα ξανά ασχοληθώ .

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
Χαχαχ ,θα μπορούσα αλλά τελοσπαντων δεν κάνω τίποτα άλλο τώρα .Και αν δεν γίνει κάτι από πλευράς του ,δεν θα ξανά ασχοληθώ .

Καταλαβαινω οτι εισαι κ εσυ σπασμένη κ έχεις δικιο σε αυτό.... αλλα εφοσον σου λέει οτι έχει ενα θεματάκι ψυχολογικο γιατι να μη μάθεις τι ειναι αυτο εφοσον τρέφεις αισθηματα για αυτον...

αν δεν έτρεφες οκ... δεν θα υπηρχε λόγος αλλα καταλαβαινω οτι νοιάζεσαι... οποτε γιατι να μη προχωρησεις ένα βημα παραπέρα απο αυτο ; θα δεις οτι θα το εκτιμήσει..... και μετα μπορεις να το κρατάς κουπονάκι.... σε φάση εγω βλέπεις οτι ενδιαφέρομαι αλλα θα σταματησεις κ εσυ τις μαλακιες... κ θα εισαι όπως πρέπει.... αυτο δεν θέλεις μελίνα ;

Και αν ολα πετυχουν κ μπειτε πάλι σε μια καλή ροη΄.... μου χρωστάς μια γνωριμια με μια καλή φιλη σου.... :P :P

ΥΓ Δαιμόνιος διαπραγματευτης !
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μπορεις να του στειλεις ένα μήνυμα να τον ρωτησεις για το ψυχολογικο αυτό.... απο ενδιαφέρον.... τωρα κανονικα αυτος θα έπρεπε να έχει απο την άλλη πλευρά εναν να τον συμβουλέψει μεγαλύτερο να σου πει καπάκι να τα συζητήσετε απο κοντά.... οποτε θα ειχατε μια έξοδο. Και θα προχωρούσε το πράγμα... αλλα θα έπρεπε να του πει κάποιος να αφησει τις μαλακιες στην άκρη αν θέλει να συνεχισετε. Καμια φορά ολοι αυτοι οι πιτσιρικάδες μπορει να χάσουν μια ευκαιρια λόγω απειρίας και έλλειψης υπομονης - ψυχραιμίας.

Τελευταία επεξεργασία:

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Ο Andreas542 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.
Καταλαβαινω οτι εισαι κ εσυ σπασμένη κ έχεις δικιο σε αυτό.... αλλα εφοσον σου λέει οτι έχει ενα θεματάκι ψυχολογικο γιατι να μη μάθεις τι ειναι αυτο εφοσον τρέφεις αισθηματα για αυτον...

αν δεν έτρεφες οκ... δεν θα υπηρχε λόγος αλλα καταλαβαινω οτι νοιάζεσαι... οποτε γιατι να μη προχωρησεις ένα βημα παραπέρα απο αυτο ; θα δεις οτι θα το εκτιμήσει..... και μετα μπορεις να το κρατάς κουπονάκι.... σε φάση εγω βλέπεις οτι ενδιαφέρομαι αλλα θα σταματησεις κ εσυ τις μαλακιες... κ θα εισαι όπως πρέπει.... αυτο δεν θέλεις μελίνα ;

Και αν ολα πετυχουν κ μπειτε πάλι σε μια καλή ροη΄.... μου χρωστάς μια γνωριμια με μια καλή φιλη σου.... :P :P

ΥΓ Δαιμόνιος διαπραγματευτης !

Μπορεις να του στειλεις ένα μήνυμα να τον ρωτησεις για το ψυχολογικο αυτό.... απο ενδιαφέρον.... τωρα κανονικα αυτος θα έπρεπε να έχει απο την άλλη πλευρά εναν να τον συμβουλέψει μεγαλύτερο να σου πει καπάκι να τα συζητήσετε απο κοντά.... οποτε θα ειχατε μια έξοδο. Και θα προχωρούσε το πράγμα... αλλα θα έπρεπε να του πει κάποιος να αφησει τις μαλακιες στην άκρη αν θέλει να συνεχισετε. Καμια φορά ολοι αυτοι οι πιτσιρικάδες μπορει να χάσουν μια ευκαιρια λόγω απειρίας και έλλειψης υπομονης -
Κουράστηκα και εγώ ..έτσι όπως κάνει αμφισβητώ το αν με ήθελε ή αν με θέλει .Και ειλικρινά αν απλά μου έλεγε μελινα τότε ήθελα ,τώρα πέρασε καιρός και δεν θέλω ,θα ήμουν οκ,θα είχε μπει μια νορμαλ εξήγηση .

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Κουράστηκα και εγώ ..έτσι όπως κάνει αμφισβητώ το αν με ήθελε ή αν με θέλει .Και ειλικρινά αν απλά μου έλεγε μελινα τότε ήθελα ,τώρα πέρασε καιρός και δεν θέλω ,θα ήμουν οκ,θα είχε μπει μια νορμαλ εξήγηση .

Σου ειπε οτι δεν ειναι λύση να φευγει ο ένας οταν ο άλλος εχει ενα προβλημα .... γιατι δεν στελνεις να τον ρωτησεις τι προβλημα εχει.... δες το ανθρωπινα στη τελικη ακομη κ αν δεν προχωρήσετε. Και εγω αμα μαθαινα οτι κάποια πρώην μου πχ ειναι δυσκολα μπορει να την έπαιρνα ενα τηλ. να τη ρωτησω τι κάνει.... πέρα απο το σέξ κ τα ερωτικά ειμαστε κ άνθρωποι.

Στειλτου απλα να τον ρωτησεις κ αμα βλεπεις οτι συνεχιζει την ιδια παγερή στάση απεναντι σου τοτε άστον οκ... αλλα νομιζω οτι θα ειναι καλη κινηση εκ μέρους σου άσχετα του αποτελεσματος. Κάνε την αν θές κ μπές να μας πεις τι έγινε....

Πες και σε καμια φιλη να κανει λογκ ιν (εχουμε ενα καλο παιδι πές εδω ...) χαχαχα πλάκα κανω προφανως ετσι...

ευχομαι καλη τυχη και να έχουμε συντομα κάποια καλά νέα. :)

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

@melina750 τελικά τι παιχτηκε με τον τυπο ;

Του έστειλες ; είχαμε καμια εξέλιξη ;
Όχι δεν έκανα κάτι .Ούτε αυτος έστειλε για 3-4 μερεσ .Ήρθε στο μαγαζί που δουλεύω και καλά τυχαία με δυο φίλους του .Οι φίλοι φουλ διακριτικοί να τον σκουντανε ,να του κάνουν νοήματα κλπ .Ήρθε να μου μιλήσει σαν να μην συμβαίνει τίποτα και να είναι όλα καλά (ενώ ξέρω ότι πειράχτηκε γιατί την τελευταία φορά δεν απάντησα σε μια κλήση του ) .
Μετά από καμία ώρα έφυγαν και μάλιστα χωρίς να με χαιρετήσει και με το που φεύγουν με ξανά παίρνει τηλέφωνο 😂.Ξαναγυρνάει μόνος του στο μαγαζί και προσπαθεί πάλι να μου πιάσει την συζήτηση .Ήμουν ευγενική αλλά απόμακρη, με την πρόφαση ότι έχω δουλειά .
Αυτό το έκανα επειδή με εκνευρίζει η όλη στάση «το παίζω τρελιτσα>> .Δεν ήθελα ξανά να κάνω υποδείξεις για το πως πρέπει να φέρεται και πως όχι ΚΑΙ δεν ήθελα να ειμαι νορμαλ απέναντι του ,γιατί θα φαινόταν ότι δέχομαι και συμβιβάζομαι με την όλη κατάσταση -συμπεριφορά του.Μετά από ώρα με χαιρέτησε και ξανά έφυγε και από χθες που έγινε αυτό δεν μιλήσαμε .

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Όχι δεν έκανα κάτι .Ούτε αυτος έστειλε για 3-4 μερεσ .Ήρθε στο μαγαζί που δουλεύω και καλά τυχαία με δυο φίλους του .Οι φίλοι φουλ διακριτικοί να τον σκουντανε ,να του κάνουν νοήματα κλπ .Ήρθε να μου μιλήσει σαν να μην συμβαίνει τίποτα και να είναι όλα καλά (ενώ ξέρω ότι πειράχτηκε γιατί την τελευταία φορά δεν απάντησα σε μια κλήση του ) .
Μετά από καμία ώρα έφυγαν και μάλιστα χωρίς να με χαιρετήσει και με το που φεύγουν με ξανά παίρνει τηλέφωνο 😂.Ξαναγυρνάει μόνος του στο μαγαζί και προσπαθεί πάλι να μου πιάσει την συζήτηση .Ήμουν ευγενική αλλά απόμακρη, με την πρόφαση ότι έχω δουλειά .
Αυτό το έκανα επειδή με εκνευρίζει η όλη στάση «το παίζω τρελιτσα>> .Δεν ήθελα ξανά να κάνω υποδείξεις για το πως πρέπει να φέρεται και πως όχι ΚΑΙ δεν ήθελα να ειμαι νορμαλ απέναντι του ,γιατί θα φαινόταν ότι δέχομαι και συμβιβάζομαι με την όλη κατάσταση -συμπεριφορά του.Μετά από ώρα με χαιρέτησε και ξανά έφυγε και από χθες που έγινε αυτό δεν μιλήσαμε .
Επίσης κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι προσπαθεί κάπως να αλλάξει το στυλ του -τον τρόπο που μιλάει ..γενικά ήταν φουλ χαλαρός σαν τύπος και τώρα έσκασε μύτη στο μαγαζί με πουκαμισακι και το έπαιζε και λίγο <<θέλω να πάρω τα ακριβά κρασιά >> και τώρα μελινα έχω βάλει στο πρόγραμμα να πάρω και αμάξι .Δεν ξέρω γενικά μου ήρθε να σκάσω στα γέλια .

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Θα σε χασει κ αυτός θα τον χάσεις κ εσυ.... Και συγχαρητήρια σε όλους. Τεσπα εγώ σου ειπα τη σκέψη μου... Θα μπορουσες να τον ρωτήσεις απλά εκείνο με το ψυχολογικό από καθαρό ενδιαφέρον... Μετά πιστευω θα γινόταν πιο ζεστός μαζί σου.

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Μελίνα έτσι όπως το πατε δεν βλέπω να βγάζετε άκρη....
Ναι δεν νομίζω να βγάλουμε ,και κυρίως μάλλον ξενέρωσα και δεν θέλω να βγάλω κάποια άκρη .Είδα πιο σφαιρικά την κατάσταση και έχω χάσει λίγο και την υπομονή μου ,σε σημείο που ό,τι και να κάνει το αντιμετωπίζω αρνητικά -με πιάνουν τα γέλια κλπ .

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ναι δεν νομίζω να βγάλουμε ,και κυρίως μάλλον ξενέρωσα και δεν θέλω να βγάλω κάποια άκρη .Είδα πιο σφαιρικά την κατάσταση και έχω χάσει λίγο και την υπομονή μου ,σε σημείο που ό,τι και να κάνει το αντιμετωπίζω αρνητικά -με πιάνουν τα γέλια κλπ .

Γιατί δεν θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα τι τον απασχολεί ; νομίζω είναι ανθρωπίνο περα απο το ερωτικό.

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Γιατί δεν θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα τι τον απασχολεί ; νομίζω είναι ανθρωπίνο περα απο το ερωτικό.
Γιατί του έχω μιλήσει 3 φορές ,ξέρει τι νιώθω ,ξέρει ότι με ενοχλούν τα παιχνίδια και η προσποιητή αδιαφορία και του εξήγησα πως αν θέλει να συζητήσει το οτιδήποτε ,θα ειμαι εδώ και δεν θέλω να κλείνεται στον εαυτό του .
Βλέπω ότι συνεχίζει παρόλα αυτά τα παιχνίδια ,τους εγωισμούς ,τρελίτσα ,δεν τρέχει τίποτα κλπ .
Οπότε μάλλον είναι επιλογή του και δεν θέλει .Αν ήθελε να βοηθήσουμε το μεταξύ μας θα έκανε κάτι ,εφόσον του έχω μιλήσει τόσες φορές .
Νιώθω ότι είναι η σειρά του και δεν θέλω να τον πιέσω άλλο με συζητήσεις .Τον νοιάζομαι απλά όλο αυτό μάλλον δεν έχει μέλλον .

Nick890

Επιφανές μέλος

Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.875 μηνύματα.
Ντεβιλ αφού δεν τραβάει . Επικοινωνιακά δεν το έχουν ....σε τι είναι καλό να τα έχουν ; Στο σεκς ?

Μια κρύο μια ζεστή και οι δύο ....δεν πάει έτσι

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Κοίταξε σου ειπα κ τις προαλλες ότι κ εγώ αν ημουν στη θέση του θα έστελνα ένα ξεκάθαρο μήνυμα... Αλλά εγώ δεν είμαι αυτός και αυτός δεν είμαι εγώ... Εκείνο που πρεπει να καταλάβουμε όλοι κ ολες μας σε αυτό το κόσμο είναι ότι τέλειος άνθρωπος δεν υπάρχει... Κ εγώ χωρισα πριν καιρό κ για αυτό αν μπορουσα κάπου να βοηθησω κάποιον η κάποια να μη χωρίσουν θα μ άρεσε...

Μπορεί να μην σ αρέσει αυτό σε αυτόν κ σε έναν άλλο να μην σ αρέσει κάτι που θα έχει αλλά δεν είχε ο πρωην σου.

Απλά είναι μαλακια να καταστρέφονται σχέσεις επειδή είμαστε απλά ανώριμοι κάποιες φορές.

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Μελίνα πιστεύεις ότι αξίζει να ασχοληθείς με ένα τέτοιο τύπο μόλις στα 21 σου χρόνια θαρρείς και δεν εχεις άλλες ευκαιρίες για γνωριμίες?

Σε αυτή την ηλικία το να σπαταλας τόση ενέργεια για έναν άνθρωπο που απο τα γραφομενα σου έχει κάποια ψιλοθεματακια και δεν είναι της ηλικίας του, νομίζεις ότι αξίζει αυτη η θυσία?

Έπειτα ξερεις οταν μπαίνουμε στην διαδικασία να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο πρέπει να είμαστε τόσο καλά εξοπλισμένοι ώστε να μην μας παρασύρει μαζί του σε όλη αυτή την κατάσταση.
Πρόσεχε μήπως στην προσπάθεια σου επάνω χάσεις τελικά εσυ τον δικό σου δρόμο και πετάξεις έτσι στα σκουπίδια χρόνια που δεν ξαναγυρίζουν!

Δεν αξίζει καλή μου όλο αυτό που προσπαθεις να κανεις.
Όσο και αν νομίζεις ότι έχεις αισθήματα για εκείνων φυγε όσο είναι καιρός και αφοσιωσου στις σπουδές σου .

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στην ηλικια που είστε να σπαταλάτε ενέργεια για κάποιον άλλον παρα στο να χτίζεται ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον!

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Κοίταξε σου ειπα κ τις προαλλες ότι κ εγώ αν ημουν στη θέση του θα έστελνα ένα ξεκάθαρο μήνυμα... Αλλά εγώ δεν είμαι αυτός και αυτός δεν είμαι εγώ... Εκείνο που πρεπει να καταλάβουμε όλοι κ ολες μας σε αυτό το κόσμο είναι ότι τέλειος άνθρωπος δεν υπάρχει... Κ εγώ χωρισα πριν καιρό κ για αυτό αν μπορουσα κάπου να βοηθησω κάποιον η κάποια να μη χωρίσουν θα μ άρεσε...

Μπορεί να μην σ αρέσει αυτό σε αυτόν κ σε έναν άλλο να μην σ αρέσει κάτι που θα έχει αλλά δεν είχε ο πρωην σου.

Απλά είναι μαλακια να καταστρέφονται σχέσεις επειδή είμαστε απλά ανώριμοι κάποιες φορές.
Και εγώ ιδανικά θα ήθελα να μην καταστραφεί ,ακριβώς γιατί τον νοιάζομαι .Έχω κάνει όμως υποχωρήσεις ,μηδένισα τους εγωισμούς μου και του μίλησα εντελώς ξεκάθαρα .
Αν κάνω πάλι εγώ πίσω δεν θα αλλάξει ποτε τα πράγματα που με ενοχλούν ή μπορεί να το κάνει και εσκεμμένα για νε έχει αυτός τον έλεγχο .
Δεν κρατάω ούτε θυμό ,ούτε κακία και ούτε το παίζω εγώ τώρα κρύο ζέστη .Απλώς όλη έχουμε μια υπομονή και κάποια όρια .

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Και εγώ ιδανικά θα ήθελα να μην καταστραφεί ,ακριβώς γιατί τον νοιάζομαι .Έχω κάνει όμως υποχωρήσεις ,μηδένισα τους εγωισμούς μου και του μίλησα εντελώς ξεκάθαρα .
Αν κάνω πάλι εγώ πίσω δεν θα αλλάξει ποτε τα πράγματα που με ενοχλούν ή μπορεί να το κάνει και εσκεμμένα για νε έχει αυτός τον έλεγχο .
Δεν κρατάω ούτε θυμό ,ούτε κακία και ούτε το παίζω εγώ τώρα κρύο ζέστη .Απλώς όλη έχουμε μια υπομονή και κάποια όρια .

Αν του στειλεις αυτό το μήνυμα που σου ειπα θα δείξεις ότι νοιάζεσαι κ μετα θα του πεις κ αυτα που σε ενοχλουν... Ότι σε φάση εγώ προσφερω το ενδιαφέρον μ αλλά πρεπει κ εσυ να αλλάξεις κάποια πραγματα...

Κοίτα για μένα δεν θα γινόταν αυτή η συζήτηση τώρα... Θα έπρεπε να στείλει να βγείτε έξω να βρεθείτε... Τα χω κανει αυτα που σου λέω... Αλλά εμένα δεν με πιστεψαν 😁

Μήπως σε ενδιαφέρει πλεον κ κάποιος άλλος ;

Andreas542

Νεοφερμένο μέλος

Μελίνα πιστεύεις ότι αξίζει να ασχοληθείς με ένα τέτοιο τύπο μόλις στα 21 σου χρόνια θαρρείς και δεν εχεις άλλες ευκαιρίες για γνωριμίες?

Σε αυτή την ηλικία το να σπαταλας τόση ενέργεια για έναν άνθρωπο που απο τα γραφομενα σου έχει κάποια ψιλοθεματακια και δεν είναι της ηλικίας του, νομίζεις ότι αξίζει αυτη η θυσία?

Έπειτα ξερεις οταν μπαίνουμε στην διαδικασία να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο πρέπει να είμαστε τόσο καλά εξοπλισμένοι ώστε να μην μας παρασύρει μαζί του σε όλη αυτή την κατάσταση.
Πρόσεχε μήπως στην προσπάθεια σου επάνω χάσεις τελικά εσυ τον δικό σου δρόμο και πετάξεις έτσι στα σκουπίδια χρόνια που δεν ξαναγυρίζουν!

Δεν αξίζει καλή μου όλο αυτό που προσπαθεις να κανεις.
Όσο και αν νομίζεις ότι έχεις αισθήματα για εκείνων φυγε όσο είναι καιρός και αφοσιωσου στις σπουδές σου .

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα στην ηλικια που είστε να σπαταλάτε ενέργεια για κάποιον άλλον παρα στο να χτίζεται ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον!
Ναι συμφωνώ απόλυτα και όσο βλέπω πιο σφαιρικά και χωρίς συναίσθημα τα πράγματα ,παρατηρώ ότι όλη η στάση του δεν έχει να κάνει με εμένα τόσο .Είναι δικά του άλυτα θέματα .
Στην αρχή πίστευα ότι οκευ μπορεί ο άνθρωπος να ξενέρωσε ,να μην είναι σε φάση ,να βρήκε άλλη ..βλέπω όμως ότι πάει όπου πάω ,στέλνει ,επιδιώκει διαφορά κλπ ,κυνηγάει ,όμως με έναν τρόπο παιδικό ,ανώριμο και έμμεσο .Έτσι με προσέγγισε και στην αρχή .Πήγαινε όπου πήγαινα ,έκανε ο ,τι έκανα ,κανόνιζε τα πάντα μέσω κοινής παρέας ,μάθαινε τα πάντα για πρώην μου ΝΥΝ μου ,προσπαθούσε να σιγουρέψει ότι δεν θα φάει άκυρο ,αν κάνει κίνηση άμεσα .
Παρολο που όλη αυτή η <<σχέση>> έχει διάρκεια λίγων μηνών ,νιώθω ότι μου έχει φορτώσει όλες τις ανασφάλειες ,κόμπλεξ ,άγχη ,φοβίες του και είναι σαν να μου τραβά όλη την καλή διάθεση και ενέργεια .
Δεν ταιριάζουμε και τέλος .

Ναι συμφωνώ απόλυτα και όσο βλέπω πιο σφαιρικά και χωρίς συναίσθημα τα πράγματα ,παρατηρώ ότι όλη η στάση του δεν έχει να κάνει με εμένα τόσο .Είναι δικά του άλυτα θέματα .
Στην αρχή πίστευα ότι οκευ μπορεί ο άνθρωπος να ξενέρωσε ,να μην είναι σε φάση ,να βρήκε άλλη ..βλέπω όμως ότι πάει όπου πάω ,στέλνει ,επιδιώκει διαφορά κλπ ,κυνηγάει ,όμως με έναν τρόπο παιδικό ,ανώριμο και έμμεσο .Έτσι με προσέγγισε και στην αρχή .Πήγαινε όπου πήγαινα ,έκανε ο ,τι έκανα ,κανόνιζε τα πάντα μέσω κοινής παρέας ,μάθαινε τα πάντα για πρώην μου ΝΥΝ μου ,προσπαθούσε να σιγουρέψει ότι δεν θα φάει άκυρο ,αν κάνει κίνηση άμεσα .
Παρολο που όλη αυτή η <<σχέση>> έχει διάρκεια λίγων μηνών ,νιώθω ότι μου έχει φορτώσει όλες τις ανασφάλειες ,κόμπλεξ ,άγχη ,φοβίες του και είναι σαν να μου τραβά όλη την καλή διάθεση και ενέργεια .
Δεν ταιριάζουμε και τέλος .
Και ταυτόχρονα θα μου πετάξει και πράγματα του τύπου << Ε, εσυ θες περισσότερο από εμένα ,εγώ πάω πιο χαλαρά ...εεε με τρόμαξαν τα πολλά συναισθήματα σου μελινα >> .
Και μετά θα με πάρει τηλέφωνο να μιλήσουμε 3 ώρες και δεν θα το κλείνει με τίποτα (λογικά επειδή τρόμαξε από τα πολλά συναισθήματα ) .
Κάνει σαν να προσπαθεί να πείσει ότι δεν νιώθει όσα εγώ και αυτός θα έχει τον έλεγχο .
Ε και με έπεισε ,οποτε τέλος .
Όχι devil δεν με ενδιαφέρει κάποιος άλλος παράλληλα (αν και θα πρεπε να κοιτάζω αλλού πλέον ). Θα πάρω λίγο απόσταση από αυτή την κατάσταση και ελπίζω σύντομα να πάει και αλλού το ενδιαφέρον μου 😎.

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Μελίνα σε μια σχέση θα στηριξεις τον αλλον και δεν θα το δεις ότι σου φορτώνεται....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια