Προεδρία Trump 2025

Θα οδηγήσουν οι δασμοί την παγκόσμια οικονομία σε ύφεση;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 17)
  • Ναι

Ψήφοι: 13 76,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 3 17,6%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 5,9%

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.626 μηνύματα.
Τα τραμπονια ολου του κοσμου να αυτομουτζωθουν.
Μιλαμε για τον μεγαλυτερο προεδρο απατεωνα ολων των εποχων

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.379 μηνύματα.
Τα τραμπονια ολου του κοσμου να αυτομουτζωθουν.
Μιλαμε για τον μεγαλυτερο προεδρο απατεωνα ολων των εποχων

τΟ ΌΤΙ ειναι θεατρίνος το ξέρουμε χρόνια τωρα... απλά χρησιμοποιεί το απρόβλεπτο ως στρατηγική εξωτερικής πολιτικής και πίεσης διαπραγματεύσεων.

Θεατρίνος ειναι και ανισόρροπος. Αυτό ειναι γνωστό.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.626 μηνύματα.
Και κοιτα τωρα να δεις τι γινεται..θα οπλισει τον ζελενσκυ να χτυπησει βαθια την ρωσια..με οπλα που θα πληρωσει η ΕΕ δηλαδη ΕΜΕΙΣ!

Ο αντιχριστος ΕΙΝΑΙ λεμε..καιρο το λεω τωρα..για οσα χριστιανα πιστευουν σε αυτα και τον υποστηριζουν κιολλας..μπεεεεεεεεεεε..προβατακια μου εσεις.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.379 μηνύματα.
Καλα όσοι υποστηρίζουν γενικά ηγέτες άλλων κρατών ειναι στο κόσμο τους..... απορώ και εγώ με το λόγο.
Χεσμένους μας εχουν... αγνοούν την υπαρξη και τα προβλήματα μας και για αυτούς ειμαστε απλά νούμερα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.061 μηνύματα.
Το χειρότερο είναι πως είπε ότι μόλις λήξει το τελεσίγραφο των 50 ημερών - το οποίο έχει ήδη απορρίψει ο Πούτιν - θα βάλει πρόσθετους δασμούς 100% σε όσους συνεργάζονται εμπορικά με τη Ρωσία. Με την τρέλα και @@κία που κουβαλάει θα καταστρέψει την ίδια του τη χώρα.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.010 μηνύματα.
Μεταξύ Τραμπ και Πούτιν, η απάντηση δεν μπορεί να είναι παρά μόνο μία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Δεν μας τα λεει καλα ο δικος σου τωρα τελευταια @American Economist .

Γελοίος ειναι ο τύπος μωρε...

"Ειμαι απογοητευμένος με τον Πούτιν" λέει.... λες και αυτός αν ηταν στη θέση του θα έκανε κάτι διαφορετικό.

Και εγω παλαιοτερα ήμουν απογοητευμενος με την ΟΠΕΛ... με γράψανε στα @@ τους. Ηθελα να ξερα τι βγαινει και τις λέει αυτές τις μαλακίες.

Αφου ολοι αυτοί στις θέσεις που είναι ακολουθούν συγκεκριμένο τελετουργικό και τακτικές.

"Ειμαι απογοητευμενος" λεει... στα παπαρια μας ρε μαλάκα... τραβα παιξε Γκολφ ξερω γω με τα τρισεκατομυρια που χεις μαζεψει μωρη σάβρα :laugh::laugh:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.498 μηνύματα.
1752669935277.png
Leaked φωτογραφίες μετά τον θάνατο του Epstein. Δε μου φαίνεται και πολύ για σημάδι απο κωλόχαρτο, κρεμασμένος σε λιγότερο απο 1.5 μέτρο ύψος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια