Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.626 μηνύματα.

Τα τραμπονια ολου του κοσμου να αυτομουτζωθουν.
Μιλαμε για τον μεγαλυτερο προεδρο απατεωνα ολων των εποχων
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.379 μηνύματα.

Τα τραμπονια ολου του κοσμου να αυτομουτζωθουν.
τΟ ΌΤΙ ειναι θεατρίνος το ξέρουμε χρόνια τωρα... απλά χρησιμοποιεί το απρόβλεπτο ως στρατηγική εξωτερικής πολιτικής και πίεσης διαπραγματεύσεων.
Θεατρίνος ειναι και ανισόρροπος. Αυτό ειναι γνωστό.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.626 μηνύματα.

Και κοιτα τωρα να δεις τι γινεται..θα οπλισει τον ζελενσκυ να χτυπησει βαθια την ρωσια..με οπλα που θα πληρωσει η ΕΕ δηλαδη ΕΜΕΙΣ!
Ο αντιχριστος ΕΙΝΑΙ λεμε..καιρο το λεω τωρα..για οσα χριστιανα πιστευουν σε αυτα και τον υποστηριζουν κιολλας..μπεεεεεεεεεεε..προβατακια μου εσεις.
www.enikos.gr
Ο αντιχριστος ΕΙΝΑΙ λεμε..καιρο το λεω τωρα..για οσα χριστιανα πιστευουν σε αυτα και τον υποστηριζουν κιολλας..μπεεεεεεεεεεε..προβατακια μου εσεις.

Bloomberg: Το σχέδιο Τραμπ να πληρώσει η Ε.Ε. τα όπλα για την Ουκρανία αυξάνει την πίεση στις Βρυξέλλες - «Τόσες πολλές προτεραιότητες, τόσο λίγα χρήματα»
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, οι διαβουλεύσεις στις Βρυξέλλες εντάσσονται στις συνομιλίες για τον νέο επταετή προϋπολογισμό της ΕΕ, ύψους 1,2
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.379 μηνύματα.

Καλα όσοι υποστηρίζουν γενικά ηγέτες άλλων κρατών ειναι στο κόσμο τους..... απορώ και εγώ με το λόγο.
Χεσμένους μας εχουν... αγνοούν την υπαρξη και τα προβλήματα μας και για αυτούς ειμαστε απλά νούμερα.
Χεσμένους μας εχουν... αγνοούν την υπαρξη και τα προβλήματα μας και για αυτούς ειμαστε απλά νούμερα.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.061 μηνύματα.

Το χειρότερο είναι πως είπε ότι μόλις λήξει το τελεσίγραφο των 50 ημερών - το οποίο έχει ήδη απορρίψει ο Πούτιν - θα βάλει πρόσθετους δασμούς 100% σε όσους συνεργάζονται εμπορικά με τη Ρωσία. Με την τρέλα και @@κία που κουβαλάει θα καταστρέψει την ίδια του τη χώρα.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.009 μηνύματα.

Μεταξύ Τραμπ και Πούτιν, η απάντηση δεν μπορεί να είναι παρά μόνο μία:
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.820 μηνύματα.

Δεν μας τα λεει καλα ο δικος σου τωρα τελευταια @American Economist .
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Δεν μας τα λεει καλα ο δικος σου τωρα τελευταια @American Economist .
Γελοίος ειναι ο τύπος μωρε...

Τραμπ: Είμαι απογοητευμένος με τον Πούτιν αλλά δεν έχω τελειώσει μαζί του
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως είναι απογοητευμένος, αλλά δεν έχει ακόμα τελειώσει με τον ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με συνέντευξή του στο BBC που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, μερικές ώρες αφότου ο Τραμπ ανακοίνωσε νέα όπλα για την Ουκρανία και απείλησε τη Ρωσία με...
"Ειμαι απογοητευμένος με τον Πούτιν" λέει.... λες και αυτός αν ηταν στη θέση του θα έκανε κάτι διαφορετικό.
Και εγω παλαιοτερα ήμουν απογοητευμενος με την ΟΠΕΛ... με γράψανε στα @@ τους. Ηθελα να ξερα τι βγαινει και τις λέει αυτές τις μαλακίες.
Αφου ολοι αυτοί στις θέσεις που είναι ακολουθούν συγκεκριμένο τελετουργικό και τακτικές.
"Ειμαι απογοητευμενος" λεει... στα παπαρια μας ρε μαλάκα... τραβα παιξε Γκολφ ξερω γω με τα τρισεκατομυρια που χεις μαζεψει μωρη σάβρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Memetchi
- chester20080
- camil
- nearos
- Pyotr_Krasnov
- Scandal
- charmander
- taketrance
- johnsala
- American Economist
- Paragontas7000
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Ole Gunnar Solksjaer
- Entropy24
- Reader
- giannhs2001
- Μαυρίκιος
- back2967
- kostas.samis
- Joji
- bibliofagos
- touvlo
- Kate1914
- A350
- Obi-Wan Kenobi
- vas 78
- Jack of Spades
- grtt
- hihat1
- Debugging_Demon
- giorgos5002
- Μήτσος10
- Hecticism
- fmarulezkd
- vasilis123321
- Ilma
- Αντικειμενικός
- nimbus
- manozzz
- Last Stand
- globglogabgalab
- GeorgePap2003
- thenutritionist
- rafaela11
- RPO
- Libertus
- Klekle
- Dr. Gl. Luminous
- thodoris_eng
- ck_chrysiis
- Koukos
- Unicex
- fockos
- fourkaki
- louminis
- ROM32
- Hased Babis
- Unboxholics
- J.Cameron
- Maximum
- physicscrazy
- Makajos
- gegeorgiou90
- Chris1993
- takiss
- parrot/παπαγάλος
- Αλκίμαχος
- parnam
- Sosstoss
- jellojina
- synthnightingale
- Jim4ever
- ******nis
- Anti_Elon_Musk
- Δροσουλίτης
- spyroskaftanis
- Ryuzaki
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.