Πρόσκληση Εθελοντικής Στράτευσης Γυναικών

Ποια θα στρατευτεί;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 13)
  • Είμαι γυναίκα και θα πάω εθελοντικά στο στρατό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είμαι γυναίκα και δεν θα πάω

Ψήφοι: 5 38,5%
  • Δεν είμαι γυναίκα, αλλά πιστεύω ότι καλο θα ήταν οι γυναίκες να πάνε

Ψήφοι: 3 23,1%
  • Δεν είμαι γυναίκα, αλλά πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μην πάνε

Ψήφοι: 2 15,4%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • Είμαι γυναίκα άνω των 26, και θα πήγαινα εθελοντικά στρατό

Ψήφοι: 1 7,7%
  • Είμαι γυναίκα άνω των 26, και δεν θα πήγαινα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    13
Πες μου λίγο τη χρήση του πεζικού στον πόλεμο που γίνεται αυτή τη στιγμή. Επίσης πες μου αν γίνεται μάχη σώμα με σώμα οπουδήποτε εκτός από ίσως στο Πακιστάν.
Στον Λιβανο απο τον στρατο του ισραηλ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Εαν το πάρουμε απο τη μεριά της ανδρόσφαιρας, όπου το επιχείρημα (ορθό!) είναι πως τόσα χρόνια οι άντρες σκοτώνονται, τότε καλώς εισάγουν και τις γυναίκες στο στράτευμα.

Είτε γιατί σε πολλές ταιριάζει και αρέσει και θέλουν να προσφέρουν, είτε γιατί έτσι είναι το σωστό, να μην την τρώνε μόνο οι άντρες είτε την θητεία είτε την μάχη.

Εντούτοις, κάτι τέτοιο είναι τελείως αφύσικο, και υπογείως είναι άλλης μιας μορφής θολώματος των ορίων και των διαφορών που κάνουν τα δυο φύλα διαφορετικά.

Ενα θόλωμα που δολίως είναι εθελοντικό, για να μην θίξει τις δικαιωματίστριες, καθώς ως γνωστόν θέλουν και την πίτα ολόκληρη (ισότητα σε όλα) και το σκύλο χορτάτο (αλλά όχι τα πολύ χαμηλόβαθμα ή σκληρά σε κόπο), οπότε η κυβέρνηση για να μη το κάνει υποχρεωτικό και τα τσουγκρίσει με το φεμινιστικό "κίνημα", το έβαλε ως εθελοντικό. Θα πάνε οι πρόθυμες, όσες αγαπούν το στρατό και τα σώματα ασφαλείας, οι πατριώτισσες ή όποιες άλλες θέλουν να είναι μάχιμες κλπ. ενω η μέση πορφυρομαλλούσα απο τα ΒΠ θα συνεχίσει να πίνει τον λάττε στο Κολωνάκι μετά τη "δουλειά" στο βυσματικό θεσάκι στο καπιταλάτο.

Η γυναίκα οφείλει να μην κινδυνεύει, καθώς αν και η ζωή ενός άντρα είναι ισάξια με τη ζωή μιας γυναίκας βιολογικά πολλές είναι πιο αδύναμες από τους άντρες και οφείλουν να επιτελούν άλλους εξίσου αξιοπρεπείς και πολύτιμους ρόλους στην κοινωνία, όπως αυτός της μητέρας ή και της νοικοκυράς. Εαν αποστερήσουμε αυτούς τους σημαντικούς ρόλους και τις κάνουμε στρατιωτίνες με κίνδυνο απώλειας ζωής (με οτι αυτο συνεπάγεται και για το δημογραφικό μελλοντικά), θα γίνει ότι έγινε και με την χειραφέτηση στα επαγγελματικά, όπου όλες έγιναν εργαζόμενες για το σκλαβοπάζαρο του καπιταλισμού και αποδεκατίστηκε η οικογένεια, συν οτι αυξήθηκε και η ανδρική ανεργία και οι κακοπληρωμένες ανδρικές εργασίες, προκειμένου να ικανοποιηθεί ο Θεος των quotas και της ισότητας στις προσλήψεις.
Ολα αυτα τα γραφικα που λες εχουν καταριφθει απο το παραδειγμα τουν ισραηλ που πανε ολες οι γυνικες στον στρατο και πολεμανε κιολας.
Case closed

Το πρόβλημα του στρατού στην Ελλάδα δεν είναι ποιοι πάνε αλλά πως είναι. Όταν το μόνο που κάνες είναι να στρώνεις κρεβάτια, να μαζεύεις πευκοβελόνες και να καθαρίζεις τζάμια και καλιόπες, αυτό δεν είναι στρατιωτική θητεία. Για εμάς τους άντρες είναι κυριολεκτικά ένας νεκρός χρόνος από την ζωή μας.

Αν είχαν σύγχρονα όπλα, και σοβαρή κπαίδευση όχι οι παλιοί να βγάζουν τα χούγια τους στους νεοσύλλεκτους. Αν ο στρατός δεν ήταν το σημείο όπου κυκλοφορούν πανεύκολα ναρκωτικά, τότε θεωρώ θα υπήρχαν πολλές γυναίκες που θα πήγαιναν εθελοντικά (και αν για τους άντρες γινόταν εθελοντικό, θεωρώ επίσης θα είχαμε μεγάλη προσέλευση εθελοντών αντρών). Προσωπικά δεν με πειράζει η υποχρέωση αρκεί να μετράει και να μην είναι 12 νεκροί μήνες από την ζωή μου.

Η σύντροφός μου ήταν κάποιους μήνες στην σχολή ευελπίδων και τα παράτησε (έκανε 10% και μπήκε στο τμήμα μηχανικών υπολογιστών όπου και γνωριστήκαμε). Μου έχει πει ότι ακόμα και σε στρατιωτική σχολή που ήταν εκείνη οι συνθήκες υγιεινής ήταν έσχατες, το διανοείστε να φοράτε τις ίδιες κάλτσες για μια εβδομάδα? να κάνετε μπάνιο για 30 δεύτερα κάθε δυο μέρες και ότι προλάβετε? να βρωμάτε και το μόνο που να κάνουν να είναι να σας ψεκάζουν με 50 διαφορετικά αποσμητικά μια μέρα πριν μια σημαντική εκδήλωση μπας και φύγει η δυσωδία? Νομίζω είναι επίσης περιττό να αναφερθώ στο ψυχολογικό κομάτι και την πίεση που βίωσε εκεί μέσα αλλά και τον μισογυνισμό που είδε.

Ας φτιάξουμε ένα σωστό στρατό σαν χώρα και μετά να αναρωτιόμαστε γιατί δεν έρχονται οι γυναίκες εθελοντικά και γιατί οι άντρες προσπαθούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τον αποφύγουμε.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Έχουμε πει πως τα φύλα είναι ίσα αλλά όχι ίδια. Το να δίνεται η δυνατότητα για εθελοντική στράτευση στις γυναίκες είναι το ιδεατό αφού έχουμε παραδείγματα άξιων μαχητριών στην ιστορία. Δεν χρειάζεται να γίνει υποχρεωτικό όμως. Οπότε με βάση τη δεύτερη πρόταση που έγραψα αυτό πάει και για τους άντρες που για να την πουν στις φεμινίστριες θέλουν είτε υποχρεωτικότητα για τις γυναίκες είτε να γίνει και η δική τους θητεία εθελοντική. Δεν είστε το ίδιο, οι άντρες καλώς έχουμε υποχρεωτική θητεία.

Το θέμα είναι η ποιότητα της θητείας και η αναξιοκρατία του δημοσιοϋπαλληλικού στρατού το οποίο βέβαια είναι άλλη συζήτηση σε αντίστοιχο θρεντ.

Επίσης @nimbus να ξες, το πεζικό παίζει μεγάλο ρόλο ακόμα. Ελάχιστες χώρες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πόλεμο με κουμπιά. Το Ουκρανικό είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα αυτού, υπάρχουν χαρακώματα λες και είμαστε στο 1914.
Εδώ λένε δεν έχουμε @@@ για πολιτική αλλά έχουμε για το στρατο ξαφνικά :pfff:

Το πρόβλημα του στρατού στην Ελλάδα δεν είναι ποιοι πάνε αλλά πως είναι. Όταν το μόνο που κάνες είναι να στρώνεις κρεβάτια, να μαζεύεις πευκοβελόνες και να καθαρίζεις τζάμια και καλιόπες, αυτό δεν είναι στρατιωτική θητεία. Για εμάς τους άντρες είναι κυριολεκτικά ένας νεκρός χρόνος από την ζωή μας.

Σωστό.
Αν είχαν σύγχρονα όπλα, και σοβαρή κπαίδευση όχι οι παλιοί να βγάζουν τα χούγια τους στους νεοσύλλεκτους.

Σωστό.
Αν ο στρατός δεν ήταν το σημείο όπου κυκλοφορούν πανεύκολα ναρκωτικά, τότε θεωρώ θα υπήρχαν πολλές γυναίκες που θα πήγαιναν εθελοντικά (και αν για τους άντρες γινόταν εθελοντικό, θεωρώ επίσης θα είχαμε μεγάλη προσέλευση εθελοντών αντρών). Προσωπικά δεν με πειράζει η υποχρέωση αρκεί να μετράει και να μην είναι 12 νεκροί μήνες από την ζωή μου.

Για ναρκωτικά δε γνωρίζω. Πάμε όπως παρακάτω να πούμε κάποια πράγματα γιατι έτυχε να φοιτήσω 1.5 χρόνο στην ΣΝΔ οχι στην Ευελπίδων αλλά η νοοτροπία ειναι παρόμοια.

Η σύντροφός μου ήταν κάποιους μήνες στην σχολή ευελπίδων και τα παράτησε (έκανε 10% και μπήκε στο τμήμα μηχανικών υπολογιστών όπου και γνωριστήκαμε). Μου έχει πει ότι ακόμα και σε στρατιωτική σχολή που ήταν εκείνη οι συνθήκες υγιεινής ήταν έσχατες, το διανοείστε να φοράτε τις ίδιες κάλτσες για μια εβδομάδα?

Δεν νομίζω να απαγόρευε κανένας σε κάποιον να αλλάξει κάλτσες.
να κάνετε μπάνιο για 30 δεύτερα κάθε δυο μέρες και ότι προλάβετε?

Το σύντομο μπάνιο ήταν το πρωί το απόγευμα είχες άνεση να κάνεις το δευτερο μπάνιο χωρις να πρέπει να προλάβεις την πρωϊνή αναφορά. Και μ αρεσει που παραπονιούνται και οι γυναίκες που δεν ειχαν καν το ξυρισμα το πρωί... εγω που έχω πυκνά γένια πραγματικά υπέφερα και κοβόμουν....

Το πρωινο ξυπνημα ηταν 06.30 για πρωινή γυμναστική γυριζες 06.50 αν ειχες μάθει να μη ξεστρώνεις το κρεβάτι ολο το βράδυ παρα να κοιμάσαι τύπου "φάκελος" το πρωι ηταν ενα λεπτό δουλειά να το στρώσεις.... μετά πηγαινες για μπάνιο , ξύρισμα... ντύσιμο και 07.10 ηταν η πρωινή αναφορά. 5 λεπτά να κανεις μπάνιο κ άλλα 3 να ξρυιστείς αν ησουν γυναικα δεν ειχες κάν ξυρισμα και ντυνοσουν απευθειας...

να βρωμάτε και το μόνο που να κάνουν να είναι να σας ψεκάζουν με 50 διαφορετικά αποσμητικά μια μέρα πριν μια σημαντική εκδήλωση μπας και φύγει η δυσωδία? Νομίζω είναι επίσης περιττό να αναφερθώ στο ψυχολογικό κομάτι και την πίεση που βίωσε εκεί μέσα

Στρατός ειναι έχει πρόγραμμα απλά αν δεν είσαι στους χρόνους... χάνεις εξόδους γιατι σε γράφουν ποινολόγιο οι αρχαιότεροι.

αλλά και τον μισογυνισμό που είδε.

Τον Μισογυνισμό πως τον ειδε... αφού οι γυναικες της σχολής διοικούνται απο άλλες γυναίκες και μέσα στους θαλάμους κοιμούνται με γυναικες αποκλειστικά. Θα μου πείς στον Λόχο μπορει να είχε άντρα το πρωι οκ αλλα αυτο συνεβαινε και οταν ηταν γυναικα... εμενα μια γυναικα μια φορά με ειχε ρίξει για κάμψεις και με είχε αφήσει στη παυση για κανα μισο λεπτό.

Ας φτιάξουμε ένα σωστό στρατό σαν χώρα και μετά να αναρωτιόμαστε γιατί δεν έρχονται οι γυναίκες εθελοντικά και γιατί οι άντρες προσπαθούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να τον αποφύγουμε.

Κάποια απο αυτά που λές ειναι σωστά κάποια άλλα όμως ειναι τραβηγμένα απο τα μαλλιά.

Μεσα στο Θαλαμο δεν εισαι μονος σου ή μόνη... αποκλειεται να σε αφησουν να βρωμάς.

Τελευταία επεξεργασία:
Σωστό.

Σωστό.

Για ναρκωτικά δε γνωρίζω. Πάμε όπως παρακάτω να πούμε κάποια πράγματα γιατι έτυχε να φοιτήσω 1.5 χρόνο στην ΣΝΔ οχι στην Ευελπίδων αλλά η νοοτροπία ειναι παρόμοια.

Δεν νομίζω να απαγόρευε κανένας σε κάποιον να αλλάξει κάλτσες.

Το σύντομο μπάνιο ήταν το πρωί το απόγευμα είχες άνεση να κάνεις το δευτερο μπάνιο χωρις να πρέπει να προλάβεις την πρωϊνή αναφορά. Και μ αρεσει που παραπονιούνται και οι γυναίκες που δεν ειχαν καν το ξυρισμα το πρωί... εγω που έχω πυκνά γένια πραγματικά υπέφερα και κοβόμουν....

Το πρωινο ξυπνημα ηταν 06.30 για πρωινή γυμναστική γυριζες 06.50 αν ειχες μάθει να μη ξεστρώνεις το κρεβάτι ολο το βράδυ παρα να κοιμάσαι τύπου "φάκελος" το πρωι ηταν ενα λεπτό δουλειά να το στρώσεις.... μετά πηγαινες για μπάνιο , ξύρισμα... ντύσιμο και 07.10 ηταν η πρωινή αναφορά. 5 λεπτά να κανεις μπάνιο κ άλλα 3 να ξρυιστείς αν ησουν γυναικα δεν ειχες κάν ξυρισμα και ντυνοσουν απευθειας...

Στρατός ειναι έχει πρόγραμμα απλά αν δεν είσαι στους χρόνους... χάνεις εξόδους γιατι σε γράφουν ποινολόγιο οι αρχαιότεροι.

Τον Μισογυνισμό πως τον ειδε... αφού οι γυναικες της σχολής διοικούνται απο άλλες γυναίκες και μέσα στους θαλάμους κοιμούνται με γυναικες αποκλειστικά. Θα μου πείς στον Λόχο μπορει να είχε άντρα το πρωι οκ αλλα αυτο συνεβαινε και οταν ηταν γυναικα... εμενα μια γυναικα μια φορά με ειχε ρίξει για κάμψεις και με είχε αφήσει στη παυση για κανα μισο λεπτό.

Κάποια απο αυτά που λές ειναι σωστά κάποια άλλα όμως ειναι τραβηγμένα απο τα μαλλιά.

Μεσα στο Θαλαμο δεν εισαι μονος σου ή μόνη... αποκλειεται να σε αφησουν να βρωμάς.
Τα περί ναρκωτικών μου τα έχει πει ο πατέρας μου που μου έχει πει χαρακτηριστικά ότι στο πυροβολικό που υπηρέτησε όταν ήταν η εποχή του είδε να κυκλοφορεί τόσο χασίς όσο δεν πάει.

Τώρα η εμπειρία της συντρόφου μου ίσως ήταν τόσο τραυματική επειδή στο θάλαμο της υπήρχε μια τέταρτο έτος που όχι απλά έβγαζε τα χούγια της στους νέους, είχε ταράξει στο καψονι όλες αυτές του πρώτου έτους, σαν να το είχε βάλει σκοπό ζωής.

Τα περί ναρκωτικών μου τα έχει πει ο πατέρας μου που μου έχει πει χαρακτηριστικά ότι στο πυροβολικό που υπηρέτησε όταν ήταν η εποχή του είδε να κυκλοφορεί τόσο χασίς όσο δεν πάει.

Δε ξέρω. Αμα δεν έχουν καταλάβει οτι στο Στρατό το πλημέλημα σαν πολίτης γινεται κακούργημα κτλ κακο του κεφαλιού τους.

Τώρα η εμπειρία της συντρόφου μου ίσως ήταν τόσο τραυματική επειδή στο θάλαμο της υπήρχε μια τέταρτο έτος που όχι απλά έβγαζε τα χούγια της στους νέους, είχε ταράξει στο καψονι όλες αυτές του πρώτου έτους, σαν να το είχε βάλει σκοπό ζωής.

Το προσωπικό καψώνι απαγορεύεται.

Μια - δυο φορές θα έτρωγε ποινολόγιο αυτή που λές απο Αξιωματικό που έκανε βάρδια εντος σχολής και θα τελείωνε το πανηγύρι.

Τα ντρόγκια είναι παντού στα στρατόπεδα. Στο φυλάκιο που είχα πάει, το πόστο του να κοιτάνε τις δεξαμενές το είχαν πάρει γνωστοί χ@σικλήδες για να τη βρίσκουν με την ησυχία τους. Άλλος έκανε βάρδια θαλαμοφύλακα με στραβωμένο στόμα από το μουδου.

Στα Κέντρα των νεοσυλλέκτων είναι γνωστό πως υπάρχει άπειρο... γρασίδι. Απλά εκεί γίνονται αραιά και που κάποιες ενέργειες καταπολέμησης που πέρα του σκύλου είναι λίγο αστείες. Όπως το ότι βγάζουν άκυρο κόσμο στις αναφορές να πάει για εξέταση ούρων μπας και πιάσουν κανέναν ενεργό σε ουσίες και τον στείλουν στρατοδικείο. Όλα αυτά από τις εποχές των παππούδων μας έως σήμερα συμβαίνουν.

Παρόλα αυτά δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να ανησυχεί κάποιον. Αν δεν θες να μπλέξεις με αυτά δεν μπλέκεις. Δεν ζήτησα από κανέναν, δεν με πρόσφερε κανένας. Όλοι ξέραμε ποιοι είναι ποιοι προφανώς και συνυπήρχαμε. Τα ντρόγκια είναι πραγματικά το λιγότερο μπροστά στις ηλιθιότητες που θα δεις μέσα στα στρατόπεδα.

Δε ξέρω. Αμα δεν έχουν καταλάβει οτι στο Στρατό το πλημέλημα σαν πολίτης γινεται κακούργημα κτλ κακο του κεφαλιού τους.

Το προσωπικό καψώνι απαγορεύεται.

Μια - δυο φορές θα έτρωγε ποινολόγιο αυτή που λές απο Αξιωματικό που έκανε βάρδια εντος σχολής και θα τελείωνε το πανηγύρι.
Άλλο τι λέει ο νόμος και άλλο τι συμβαίνει πάνθηρα, και στις δυο περιπτώσεις...

Παρόλα αυτά δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να ανησυχεί κάποιον. Αν δεν θες να μπλέξεις με αυτά δεν μπλέκεις. Δεν ζήτησα από κανέναν, δεν με πρόσφερε κανένας. Όλοι ξέραμε ποιοι είναι ποιοι προφανώς και συνυπήρχαμε. Τα ντρόγκια είναι πραγματικά το λιγότερο μπροστά στις ηλιθιότητες που θα δεις μέσα στα στρατόπεδα.
Καλά γιάννη σε αυτό συμφωνώ εννοείται απλά μια αναφορά έκανα σε κάτι που πάνω κάτω όλοι γνωρίζουμε

Ελάχιστες χώρες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πόλεμο με κουμπιά.
Το θέμα είναι ότι όσες χωρές δεν έχουν "κουμπιά" εκτός να έχουν 500εκ πεζικό (Ινδία, Κίνα που έχουν κουμπιά και δεν θα έστελναν πεζικό) θα καταστραφούν σε έναν πόλεμο σήμερα. Η Ρωσία δεν έχει ισοπεδώσει την Ουκρανία για άλλους λόγους, όχι γιατί δεν μπορεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Σίγουρα σε λίγα χρόνια με αυτά που γίνονται θα υπάρχει χρήση πυρηνικών και άλλων απάνθρωπων εργαλείων πολέμου και έτσι θα κερδίζονται οι πόλεμοι. Το πεζικό θα χάσει στο μέλλον και άλλο κύρος, εκτός αν έχουμ ολική πυρηνική καταστροφή ή ολική καταστροφή και απαγόρευση παραγωγής πυρηνικών.

βλεπεις να εχουν προβλημα υπογεννητικοτητας
Όχι γιατί γνωρίζουν τι εστί εθνική αυτοκτονία και αραδιάζουν παιδιά για να αναπληρώσουν τους χαμένους του ολοκαυτώματος. Επίσης μάλλον έχεις βαριά μορφή αυτισμού για να μην κατανοείς την ειρωνεία, υπερβολή κ.ά. λογοτεχνικά σχήματα λόγου.

μηχανες αναπαραγωγης, αλλα αυτοφωτες υπαρξεις με δικαιωματα
Άλλο που δεν θα θέλατε... υπερωρίες βαράνε στο μεταξουργείο

Άλλο τι λέει ο νόμος και άλλο τι συμβαίνει πάνθηρα, και στις δυο περιπτώσεις...

Ξέρω - ξέρω.... περιττό να πώ και εδώ τι θα γινόταν αν είχα βάρδια. Θα έκοβα βόλτες και στις 2-3 το βράδυ να δω ποιός κοιμάται ή ποιος έχει βίτσια για.... καψώνια.

Στον Λιβανο απο τον στρατο του ισραηλ.

Ολα αυτα τα γραφικα που λες εχουν καταριφθει απο το παραδειγμα τουν ισραηλ που πανε ολες οι γυνικες στον στρατο και πολεμανε κιολας.
Case closed
Το χα άχτι ανέκαθεν να βρω γκόμενα απο τον IDF, είναι πολύ καυλωτικές, ειδικά με τη στολή. Και προχτές που μίλαγα με μια μπατσίνα μικρή φρέσκια φαινόταν 18-20, πω πω ήταν άλλο πράγμα, κουκλίτσα.

Αλλά θα επιμείνω, ότι δεν το θεωρω φυσιολογικό να σκοτώνονται. Είναι εκλεπτυσμένα πλάσματα, όμορφα, με τις καμπύλες τους, με την ευαισθησία τους, σε σχέση με τον άντρα που μπορεί να γίνει και αγρίμι στο πεδίο της μάχης.

Εμένα μου βγαίνει πάντως το ένστικτο να την προστατέψω, όχι να την στείλω να σκοτωθεί στη μάχη. Άσχετα αν μπορεί.

Δε θέλω να σκοτώνονται ρε παιδι μου. Θέλω να γυρίζω σπίτι και να με περιμένει ζωντανή και να ειναι καλά και χαρούμενη, όχι να τραβάει ζόρια που σπάνε και τον Ράμπο καμια φορά. Θέλω να ξέρω οτι εγω θα βγω να αντιμετωπίσω τα θηρία κι εκείνη θα είναι πισω να κραταει το καταφυγιο ζεστό και γενικα ολη την κοινωνία να την υποστηρίζει (οπως το 1940 στην Πίνδο) για να μπορώ να έχω την πνευματική καθαρότητα να κανω οτι πρέπει να κάνω.

Αλλά να ξέρω οτι θα χω την προστασία μου, την ηρεμία μου, το λιμάνι μου, πίσω στο σπίτι.

Δεν μπορώ να δεχτώ οτι θα ξυπνησει ένα πρωι και θα παει στο μέτωπο και θα γινει κομμάτια.

Ti λες βρε θεματοθέτη; πας καλά; Εδώ κοιτάνε οι άντρες, πώς να μην πάνε και θα πάνε και αυτοί που δεν είναι υποχρεωμένοι; Για κορόιδα ψάχνουν;

Το σωστό είναι αφού οι γυναίκες μπορούμε να εισαχθούμε στις στρατιωτικές σχολές (υπ)αξιωματικών, να κάνουμε αντίστοιχα και θητεία όπως οι άντρες. Τίποτα δε θα πάθουμε.
Αντί να σκεφτόμαστε, πώς θα πάμε όλοι, δεν είναι καλύτερα, να σκεφτούμε, πώς δε θα πάμε όλοι;

Εδω παλευουμε να παρουμε το τρελοχαρτο μη πεταξουμε ενα χρονο απο τη ζωη μας και θελετε να πανε και οι κοπελες εθελοντικα στρατο? Τι πινετε ρε? :lol:

Τα εχουμε πει πολλακις , 3μηνος-4μηνος σοβαρος στρατος με πραγματικη εκπαιδευση και πληρωμη σε καθε φανταρο του βασικου μισθου. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε τα λεγαμε.

Εδω παλευουμε να παρουμε το τρελοχαρτο μη πεταξουμε ενα χρονο απο τη ζωη μας και θελετε να πανε και οι κοπελες εθελοντικα στρατο? Τι πινετε ρε? :lol:

Τα εχουμε πει πολλακις , 3μηνος-4μηνος σοβαρος στρατος με πραγματικη εκπαιδευση και πληρωμη σε καθε φανταρο του βασικου μισθου. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε τα λεγαμε.
Ακριβώς το ίδιο είπα, παραπάνω από σένα. Και μάλιστα σε μια περίοδο, με μεγάλους πολέμους, όλοι κοιτάνε, όπου φύγει, φύγει....:sonic:

Δεν το λέω για να στην πω αλλά γιατί δεν το κάνεις όντως πράξη; Είχες γράψει πως το σκέφτεσαι, τι σε εμποδίζει από το να πας σε κάτι που αγαπάς και πιστεύεις πραγματικά; Θα σε δώσει και κάποια μικρά προνόμια για το μέλλον όπως είδα.

Αφήστε και κάτι για τους άνδρες...

Ένα στρατό έχουν για να μιλουν με τις ώρες μην τους το πάρουμε και αυτό :bleh: :bleh:

Οποία έχει βρεθεί σε ανδρική παρέα που γυρνάει η συζητήσει στο στρατό συμπάσχει μαζί μου :D

Από την μία ή Ελληνίδα μάνα και από την άλλη οι ιστορίες στρατού των ανδρών...

Σιγά μην πάω στρατό...Να αποδείξω τι ;

Οποία της αρέσει πολύ ας πάει σε σώματα ασφαλείας εκεί να δεις εκπαίδευση...Να πληρώνεται κιόλας :D

Σπίτι μια χαρά είμαστε, "δούλες και κυρες" ...
Τι τους έχουμε, ας μας προστατεύουν :whistle::whistle:

Οι φεμι μπορούν να με αγνοήσουν παρακαλώ δεν θα παρεξηγηθώ ...

A μην ξεχασω και αυτα εδω,,
1773672701866.png

Κανεις απο εδω δεν λεει οτι θελουμε να πολεμησουμε για τον νετανιαχου ή τον μητσοτακη/. ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ; ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ;
Αλλα αν μας επιτεθει η τουρκια οποτε να σκυψουμε και να περιμενουμε σωστα;Γιατι ποιος θα πολεμησει;
Οποτε καλα γαμησια

Οποτε καιε συ εδω το τουβλο..τα ιδια θες...να σε πηδηξουν οι τουρκοι και να βγαλεις τον σκασμο

1773672841859.png

ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ.
Μιληστε απλα σαν γκομενες που θελετε να σας πηδηξει ο εχθρος αφου κανενας δεν πρεπει να παει στο στρατο και κανενας να υπερασπιστει ΑΜΥΝΤΙΚΑ την πατριδα.
ΞΕΡΝΑΩ

Best of esteki 2026 compilation

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back