Nana
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear:Το σώμα ας έχει μερικές ατέλειες, ψιλοπαλεύεται..
"Άντε, θα της κάνω τη χάρη να είμαι μαζί της. Είμαι και μεγαλόκαρδος"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nana
Δραστήριο μέλος

Δεν καταλαβαίνω κάτι ρε παιδιά όμως... η φράση "το σώμα με λίγη γυμναστικούλα φτιάχνεται" τι σημαίνει; Ότι μόλις τα φτιάξουμε με τον άλλον αρχίζουμε τις πιέσεις για γυμναστική και δίαιτα, αλλιώς δε μας κάνει; Ή προχωράμε με τη λογική ότι θα τον/την αλλάξουμε;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Κι όμως έχω ακούσει και άντρα να το ισχυρίζεται!!! Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου, και για γυναίκες και για άντρες. Όσοι λένε οτι δεν κοιτούν καθόλου εμφάνιση το θεωρώ στην καλύτερη περίπτωση υπερβολή και στη χειρότερη υποκρισία. Σαφώς και ποικίλλει απο άνθρωπο σε άνθρωπο το πόσο βάση δίνει στην εμφάνιση του συντρόφου του και δέχομαι ακόμα και πχ 10% αλλά 0% το θεωρώ απίθανο.Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Χμμ, δε ξέρω αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος ή κάποια θα κοιτούσε τα ''ψυχικά'' χαρίσματα της άλλης ή του άλλου αντίστοιχα, παραβλέποντας τελείως την εξωτερική εμφάνιση. Ίσως σε κάποιες μεμονομένες περιπτώσεις να ισχύει για τις γυναίκες, αλλά για τους άντρες (Και κρίνοντας από την όποια προσωπική μου πείρα) πολύ αμφιβάλλω. Ως γνωστόν, ο άντρας πρώτα ποθεί και μετά αγαπά.![]()
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Δηλαδή, να υποθέσω ότι δε θα είχες πρόβλημα να τα φτιάξεις και με το Κουασιμόδο?![]()

Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Χμμ, δε ξέρω αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος ή κάποια θα κοιτούσε τα ''ψυχικά'' χαρίσματα της άλλης ή του άλλου αντίστοιχα, παραβλέποντας τελείως την εξωτερική εμφάνιση. Ίσως σε κάποιες μεμονομένες περιπτώσεις να ισχύει για τις γυναίκες, αλλά για τους άντρες (Και κρίνοντας από την όποια προσωπική μου πείρα) πολύ αμφιβάλλω. Ως γνωστόν, ο άντρας πρώτα ποθεί και μετά αγαπά.![]()
Νομίζω, ότι θα συμφωνήσω μαζί σου, crow, παρόλο που είπε η Michelle, ανέφερε, ότι υπάρχουν και άντρες που δεν βλέπουν την εξωτερική εμφάνιση. Μακάρι να έχει δίκιο και να είναι όντως έτσι τα πράγματα, αλλά εγώ από προσωπική εμπειρία, δεν ξέρω ούτε έναν άντρα που να δεχόταν μια "Κουασιμόδα"!

Wishful
Δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

η μηπως δεν ξερουμε οταν μαζεβεστε γυναικοπαρεες τι σχολιαζετε σε εναν αντρα;;;

Τα ψυχικα του χαρισματα....ναι ναι!Φυσικα...

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Θεωρώ ότι δεν ειναι υγιές να μην γίνονται τέτοιοι σχολιασμοι σε αντροπαρεες ή γυναικοπαρέες...
Δηλαδή σγνωμ κι όλας.... αν δε σχολιάσουμε το τεκνό που πέρασε από διπλα τι θα σχολιάσουμε? την τύπισσα?

όσο για τα άλλα γυναικεια θεματα.. εχουμε το γυναικείο σαλόνι και τα σχολιάζουμε

Wishful
Δραστήριο μέλος

Γειά σου λεβέντη Μάριε !!!Αρχική Δημοσίευση από Mario:Σιγα μωρε.... για ωραια ματια ειπαμε...που να λεγαμε τιποτα αλλο...![]()
η μηπως δεν ξερουμε οταν μαζεβεστε γυναικοπαρεες τι σχολιαζετε σε εναν αντρα;;;![]()
![]()
Τα ψυχικα του χαρισματα....ναι ναι!Φυσικα...![]()
![]()

erodia
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Δηλαδή σγνωμ κι όλας.... αν δε σχολιάσουμε το τεκνό που πέρασε από διπλα τι θα σχολιάσουμε? την τύπισσα?![]()
![]()
χαχαχα...πολυ γέλασα....αλλά...
....Νταξ...μερικές φορές σχολιάζουμε και τύπισσες πολύ πολύ απαράδεκτες ή πολύ πολύ κουκλαρες.....νιετ;

Wishful
Δραστήριο μέλος

Δηλ.Οποιος διαβάζει βιβλία διαθέτει & ψυχικά χαρίσματα; η το κριτήριο είναι τα βιβλία;η μέσα απ'αυτά θα <<ανακαλύψεις>>τον ψυχισμό,τον τρόπο του φέρεσθαι,κλπ;Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Αν οι άντρες ενδιαφερόντουσαν περισσότερο για το μέσα απ ότι το απ έξω, όταν θα προσέγγιζαν κάποια, δεν θα της έλεγαν για τα ωραία τα "μάτια" της () αλλά θα την ρωτούσαν ποιό ήταν το τελευταίο βιβλίο που διάβασε για να το σχολιάσουν
![]()
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

σσσσσσσσττττ μην τα λες όλα!!!!Αρχική Δημοσίευση από erodia:χαχαχα...πολυ γέλασα....αλλά...
....Νταξ...μερικές φορές σχολιάζουμε και τύπισσες πολύ πολύ απαράδεκτες ή πολύ πολύ κουκλαρες.....νιετ;![]()
θα μας πουν ότι τις ζηλεύουμε

Δηλαδή σγνωμ κι εσυ.... εσυ τα ψυχικά χαρίσματα σε μια κοπελα τα αντιλαμβάνεσαι απ την εξωτερική της εμφάνιση όταν την προσεγγίζεις?Αρχική Δημοσίευση από Θεόδωρος:Δηλ.Οποιος διαβάζει βιβλία διαθέτει & ψυχικά χαρίσματα; η το κριτήριο είναι τα βιβλία;η μέσα απ'αυτά θα <<ανακαλύψεις>>τον ψυχισμό,τον τρόπο του φέρεσθαι,κλπ;

(ωραία μάτια εχει αυτή.... ειναι σιγουρα πανέξυπνη!

Μην πιάνεσε απ τη λέξη "βιβλίο" ένα παράδειγμα ήταν.... για να μην περιγραφω με ενα σωρο λέξεις ότι όταν προσεγγίζουμε ένα άτομο το κάνουμε με βάση την εξωτερική του εμφάνιση... όταν ακόμα δεν το γνωρίζουμε αυτό το άτομο... στη συνέχεια λοιπόν, ανακαλύπτουμε με τον καιρο τι καπνο φουμαρει και τα ψυχικά του χαρισματα μέσα από διάφορες διαδικασίες/συζητήσεις κι άλλα πολλά και διάφορα

Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

μη το γελάς κατόλου. αν και από προσωπική εμπειρία, παίζει το "έχεις έξυπνα μάτια"Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:(ωραία μάτια εχει αυτή.... ειναι σιγουρα πανέξυπνη!)

erodia
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:σσσσσσσσττττ μην τα λες όλα!!!!
θα μας πουν ότι τις ζηλεύουμε![]()
Μα δεν το'πα με την κακή έννοια για τις κουκλάρες!!!!!
Για τις απαράδεκτες.....λέμε κακιούλες.....μικρούλες.....να.....τοοοοοοσες δα.....

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:μη το γελάς κατόλου. αν και από προσωπική εμπειρία, παίζει το "έχεις έξυπνα μάτια"![]()

εχεις αθλητικό στηθος... πηγαινει όλο το βραδυ πανω κατω όπως χορευεις χωρις να κουραστει!

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ayla να σε ρωτήσω κάτι; Αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι τα ψυχικά χαρίσματα τότε γιατί δεν θα τα έφτιαχνες και με μια γυναίκα αν τα διέθετε;![]()
Γιατι δε θα διέθετε μπολς. so simple.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.