BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γαστρεντερολόγος ήταν κάθετος: "ή κόβεις το φραπέ ή σου κατεβάζω σωλήνα στο στομάχι (εννοεί τη γαστροσκόπηση)". Δεν έχω άλλη επιλογή η έρμη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 125423
Επισκέπτης

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

Μην με τρομαζεις, πινω εναν φραππε την ημερα. Ξερω ατομα που πινουν περισσοτερο απο οσο λες και δεν εχουν παθει κατιΔυστυχώς πίνω δύο φραπέδες την ημέρα, γιατί είναι αγχολυτικός. Τώρα που τελείωσα με την εξεταστική μου θα κάνω προσπάθεια να κόψω τον καφέ και θα πίνω ένα σκεύασμα με σύκο, κριθάρι και ρεβίθια, το οποίο είναι αρκετά εύγευστο. Δεν έχω άλλη επιλογή. Το επόμενο βήμα του έλκους είναι ο καρκίνος.
Ο γαστρεντερολόγος ήταν κάθετος: "ή κόβεις το φραπέ ή σου κατεβάζω σωλήνα στο στομάχι (εννοεί τη γαστροσκόπηση)". Δεν έχω άλλη επιλογή η έρμη.:Αποχαιρετώ την απόλαυσή μου.

cha0s
Περιβόητο μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Με έναν φραπέ τη μέρα δεν θα πάθεις τίποτα, ηρέμησε.Μην με τρομαζεις, πινω εναν φραππε την ημερα. Ξερω ατομα που πινουν περισσοτερο απο οσο λες και δεν εχουν παθει κατι![]()
Guest 781029
Επισκέπτης

dimitris001
Τιμώμενο Μέλος

wtf?Δυστυχώς πίνω δύο φραπέδες την ημέρα, γιατί είναι αγχολυτικός. Τώρα που τελείωσα με την εξεταστική μου θα κάνω προσπάθεια να κόψω τον καφέ και θα πίνω ένα σκεύασμα με σύκο, κριθάρι και ρεβίθια, το οποίο είναι αρκετά εύγευστο. Δεν έχω άλλη επιλογή. Το επόμενο βήμα του έλκους είναι ο καρκίνος.
Ο γαστρεντερολόγος ήταν κάθετος: "ή κόβεις το φραπέ ή σου κατεβάζω σωλήνα στο στομάχι (εννοεί τη γαστροσκόπηση)". Δεν έχω άλλη επιλογή η έρμη.:Αποχαιρετώ την απόλαυσή μου.
εγώ ένα φραπέ να πιω με πιανουν ταχυπαλμιες-ποναει το στομαχι μου κλπ....που ειναι το αγχολυτικο..
από καφέ: φρεντο καπουτσίνο το καλοκαιρι, καπουτσίνο και γαλλικό το χειμώνα.
tr1990
Νεοφερμένο μέλος

τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

μόνο στις εξετάσεις έπινα 1-2 την ημέρα
ελληνικούς μόνο,τον φραπέ τον σιχαίνομαι όπως και γαλλικό και εσπρέσσο και καπουτσίνο ενώ όλες οι παραλλαγές έχουν 200 κιλά ζάχαρη μέσα
Itach1
Διάσημο μέλος

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην με τρομαζεις, πινω εναν φραππε την ημερα. Ξερω ατομα που πινουν περισσοτερο απο οσο λες και δεν εχουν παθει κατι![]()
Σου ζητώ συγνώμη. Δεν ήθελα να τρομάξω κανένα/μία. Με έναν φραπέ σε βρίσκω πολύ νορμάλ. Ο καφές σε λογικά πλαίσια όχι μόνο δεν βλάπτει, αλλά είναι και ωφέλιμος. Αν βέβαια εσύ βρεις τη δύναμη να κόψεις τον καφέ, κάνε το! Ωφελημένος θα βγεις.
Εγώ πίνω φραπέδες από την πέμπτη δημοτικού (καλό λαμόγιο η Λυσιστράτη και δεν της φαίνεται

(Οταν είχα πανελλήνιες έπινα 3)
Δικαιολογείσαι απόλυτα.

Guest 209912
Επισκέπτης

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνήθως το απόγευμα άλλος ένας, και αν χρειαστώ στην δουλειά παίρνω συνήθως έναν φρέντο καπουτσίνο, (πιο βαρύς πιστεύω από τον φραπέ).
Συνήθως λοιπόν δύο, και μερικές φορές τρεις, αν και μόνο ο πρωινός μου είναι απαραίτητος.
Όσο για τον φραπέ, ανάλογα πόσο βάζεις, γνώρισα κάποιον που έβαζε πάνω από τρεις κουταλιές στο ποτήρι του με μισό νερό και χωρίς ζάχαρη, φυσικό είναι κάποιος να πάθει ζημιά με αυτόν τον τρόπο.
Όλα με μέτρο.
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

Σιγά την ηλικία ρε Λυσιστράτη δεν είσαι και με τη μασέλα.
Μασέλα;

Όσο για το ντεκαφεϊνε σκέψου το λίγο!

Socrates ... 99
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όμως όταν βγαίνω έξω πίνω πάντα γλυκιά σοκολάτα ή freddo cappuccino (λίγο σπάνια).
φρι
Διάσημο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.