Katia4ever Νεοφερμένο μέλος Η Katia4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 24 Μαΐου 2011 στις 23:28 Η Katia4ever: #41 24-05-11 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν μπορώ να πω, ΗΡΩΑΣ ο φίλος μας. Να ρωτήσω (αν επιτρέπεται) πώς και έφτασαν όχι ένας, όχι δύο, αλλά ... ΕΞΙ ολόκληροι μήνες; Δεν ήθελες εσύ; Ήθελες να τον τσεκάρεις; Δεν ήσουν έτοιμη; Ο φίλος σου δεν απορούσε τι στο καλό έκανες εσύ 6 μήνες; Ειδικά απ' τη στιγμή που βρε παιδί μου δεν ήταν η πρώτη σου ολοκληρωμένη σχέση να πεις ότι πάει στο καλό δικαιλογείσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το ηξερε το εμαθε πιο μετα οτι ειχα αλλη ολοκληρωμενη σχεση.Ναι δεν ημουν ετοιμη διοτι η πρωτη εμπειρια δεν ηταν και τοσο καλη.. οποτε δεν ημουν σιγουρη αν ηθελα να δοκιμασω παλι..οποτε περιμενα και οταν ενιωσα οτι πραγματικα ηθελα να το κανω αυτη τη φορα το εκανα! Αρχική Δημοσίευση από Juliette!: Παντως ειμαι της αποψης, πως οπως αισθανεται ο καθες ανθρωπος την δεδομενη στιγμη ετσι πρεπει να πραττει... Δε θα καθομαι να βαζω ταμπελες στους αλλους επειδη αφεθηκαν στα συναισθηματα τους απο το πρωτο βραδυ.. Click για ανάπτυξη... Μα φυσικα ! συμφωνω απολυτα μαζι σου απλα στην περιπτωση μου δεν μπορουσα να αφεθω επειδη ειχα ασχημη εμπειρια απο προηγουμενη σχεση.Αν η πρωτη μου αναμνηση ηταν ωραια πιστευω οτι θα μπορουσα να ειχα αφεθει και απο το βραδυ με το αγορι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 25 Μαΐου 2011 Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 16:33 Ο Pure_Seduction: #42 28-05-11 16:33 Στους 6 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strange Brew Νεοφερμένο μέλος Η Strange Brew αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:04 Η Strange Brew: #43 13-06-11 19:04 4 μηνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 20:00 Η MaryVeg έγραψε: #44 13-06-11 20:00 Για να ολοκληρώσω την πρώτη μου σχέση πέρασαν 5 μήνες... Με την τωρινή μου σχέση ολοκληρώσαμε στον μήνα. Κι όταν λέω στον μ'ήνα, εννοώ ότι βγαίναμε όλη η παρέα μαζί(περίοδος γνωριμίας ), δεν μέναμε σχεδόν καθόλου οι 2 μας, κι όταν τελικά - και καλά τυχαία μείναμε μονοι - ολοκληρώσαμε και από τότε κι έπειτα ήμαστε μαζί! Δεν υπάρχουν κανόνες και στάνταρ σε αυτά τα πράγματα... όπως το νιώθει κανείς !!! Όσο για τις γυναίκες... πέρασαν οι εποχές που θα στιγματίζονταν αν πήγαιναν με τον κάθε τυχόντα - που λέει ο λόγος - στα μεγάλα αστικά κέντρα τουλάχιστον. Μια γυναίκα χαρακτηρίζεται εξάλλου από την προσωπικότητα που παρουσιάζει κι όχι από το πότε και με πόσους πάει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 10:38 Ο DRIFTER έγραψε: #45 22-07-11 10:38 Στο 5λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:20 Η Νικολέττα Π.: #46 22-07-11 15:20 Στα 2,5 χρόνια... Αλλά όταν τα φτιάξαμε ήμουν 15 χρονών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Γιώργος έγραψε: #47 22-07-11 15:26 Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:29 Η Νικολέττα Π.: #48 22-07-11 15:29 Γιατί αφορά μια σχέση σου και μάλιστα την τωρινή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:31 Η love_angel: #49 22-07-11 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Click για ανάπτυξη... Είμαι άντρας κι έκανα σεξ με τον/την σύντροφό μου στις πρώτες δύο μέρες που αρχίσαμε να βγαίνουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:53 Ο DRIFTER έγραψε: #50 22-07-11 15:53 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:03 Ο Άγγελος έγραψε: #51 22-07-11 16:03 καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:06 Η Elia7 έγραψε: #52 22-07-11 16:06 2 μηνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:20 Ο cacofonix: #53 23-07-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Δεν μπορώ να πω, ΗΡΩΑΣ ο φίλος μας. Να ρωτήσω (αν επιτρέπεται) πώς και έφτασαν όχι ένας, όχι δύο, αλλά ... ΕΞΙ ολόκληροι μήνες; Δεν ήθελες εσύ; Ήθελες να τον τσεκάρεις; Δεν ήσουν έτοιμη; Ο φίλος σου δεν απορούσε τι στο καλό έκανες εσύ 6 μήνες; Ειδικά απ' τη στιγμή που βρε παιδί μου δεν ήταν η πρώτη σου ολοκληρωμένη σχέση να πεις ότι πάει στο καλό δικαιλογείσαι. Click για ανάπτυξη... Δεν το ηξερε το εμαθε πιο μετα οτι ειχα αλλη ολοκληρωμενη σχεση.Ναι δεν ημουν ετοιμη διοτι η πρωτη εμπειρια δεν ηταν και τοσο καλη.. οποτε δεν ημουν σιγουρη αν ηθελα να δοκιμασω παλι..οποτε περιμενα και οταν ενιωσα οτι πραγματικα ηθελα να το κανω αυτη τη φορα το εκανα! Αρχική Δημοσίευση από Juliette!: Παντως ειμαι της αποψης, πως οπως αισθανεται ο καθες ανθρωπος την δεδομενη στιγμη ετσι πρεπει να πραττει... Δε θα καθομαι να βαζω ταμπελες στους αλλους επειδη αφεθηκαν στα συναισθηματα τους απο το πρωτο βραδυ.. Click για ανάπτυξη... Μα φυσικα ! συμφωνω απολυτα μαζι σου απλα στην περιπτωση μου δεν μπορουσα να αφεθω επειδη ειχα ασχημη εμπειρια απο προηγουμενη σχεση.Αν η πρωτη μου αναμνηση ηταν ωραια πιστευω οτι θα μπορουσα να ειχα αφεθει και απο το βραδυ με το αγορι μου ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 28 Μαΐου 2011 στις 16:33 Ο Pure_Seduction: #42 28-05-11 16:33 Στους 6 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Strange Brew Νεοφερμένο μέλος Η Strange Brew αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:04 Η Strange Brew: #43 13-06-11 19:04 4 μηνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 20:00 Η MaryVeg έγραψε: #44 13-06-11 20:00 Για να ολοκληρώσω την πρώτη μου σχέση πέρασαν 5 μήνες... Με την τωρινή μου σχέση ολοκληρώσαμε στον μήνα. Κι όταν λέω στον μ'ήνα, εννοώ ότι βγαίναμε όλη η παρέα μαζί(περίοδος γνωριμίας ), δεν μέναμε σχεδόν καθόλου οι 2 μας, κι όταν τελικά - και καλά τυχαία μείναμε μονοι - ολοκληρώσαμε και από τότε κι έπειτα ήμαστε μαζί! Δεν υπάρχουν κανόνες και στάνταρ σε αυτά τα πράγματα... όπως το νιώθει κανείς !!! Όσο για τις γυναίκες... πέρασαν οι εποχές που θα στιγματίζονταν αν πήγαιναν με τον κάθε τυχόντα - που λέει ο λόγος - στα μεγάλα αστικά κέντρα τουλάχιστον. Μια γυναίκα χαρακτηρίζεται εξάλλου από την προσωπικότητα που παρουσιάζει κι όχι από το πότε και με πόσους πάει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 10:38 Ο DRIFTER έγραψε: #45 22-07-11 10:38 Στο 5λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:20 Η Νικολέττα Π.: #46 22-07-11 15:20 Στα 2,5 χρόνια... Αλλά όταν τα φτιάξαμε ήμουν 15 χρονών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Γιώργος έγραψε: #47 22-07-11 15:26 Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:29 Η Νικολέττα Π.: #48 22-07-11 15:29 Γιατί αφορά μια σχέση σου και μάλιστα την τωρινή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:31 Η love_angel: #49 22-07-11 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Click για ανάπτυξη... Είμαι άντρας κι έκανα σεξ με τον/την σύντροφό μου στις πρώτες δύο μέρες που αρχίσαμε να βγαίνουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:53 Ο DRIFTER έγραψε: #50 22-07-11 15:53 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:03 Ο Άγγελος έγραψε: #51 22-07-11 16:03 καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:06 Η Elia7 έγραψε: #52 22-07-11 16:06 2 μηνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:20 Ο cacofonix: #53 23-07-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στους 6 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Strange Brew Νεοφερμένο μέλος Η Strange Brew αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 19:04 Η Strange Brew: #43 13-06-11 19:04 4 μηνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 20:00 Η MaryVeg έγραψε: #44 13-06-11 20:00 Για να ολοκληρώσω την πρώτη μου σχέση πέρασαν 5 μήνες... Με την τωρινή μου σχέση ολοκληρώσαμε στον μήνα. Κι όταν λέω στον μ'ήνα, εννοώ ότι βγαίναμε όλη η παρέα μαζί(περίοδος γνωριμίας ), δεν μέναμε σχεδόν καθόλου οι 2 μας, κι όταν τελικά - και καλά τυχαία μείναμε μονοι - ολοκληρώσαμε και από τότε κι έπειτα ήμαστε μαζί! Δεν υπάρχουν κανόνες και στάνταρ σε αυτά τα πράγματα... όπως το νιώθει κανείς !!! Όσο για τις γυναίκες... πέρασαν οι εποχές που θα στιγματίζονταν αν πήγαιναν με τον κάθε τυχόντα - που λέει ο λόγος - στα μεγάλα αστικά κέντρα τουλάχιστον. Μια γυναίκα χαρακτηρίζεται εξάλλου από την προσωπικότητα που παρουσιάζει κι όχι από το πότε και με πόσους πάει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 10:38 Ο DRIFTER έγραψε: #45 22-07-11 10:38 Στο 5λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:20 Η Νικολέττα Π.: #46 22-07-11 15:20 Στα 2,5 χρόνια... Αλλά όταν τα φτιάξαμε ήμουν 15 χρονών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Γιώργος έγραψε: #47 22-07-11 15:26 Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:29 Η Νικολέττα Π.: #48 22-07-11 15:29 Γιατί αφορά μια σχέση σου και μάλιστα την τωρινή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:31 Η love_angel: #49 22-07-11 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Click για ανάπτυξη... Είμαι άντρας κι έκανα σεξ με τον/την σύντροφό μου στις πρώτες δύο μέρες που αρχίσαμε να βγαίνουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:53 Ο DRIFTER έγραψε: #50 22-07-11 15:53 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:03 Ο Άγγελος έγραψε: #51 22-07-11 16:03 καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:06 Η Elia7 έγραψε: #52 22-07-11 16:06 2 μηνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:20 Ο cacofonix: #53 23-07-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
4 μηνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2011 στις 20:00 Η MaryVeg έγραψε: #44 13-06-11 20:00 Για να ολοκληρώσω την πρώτη μου σχέση πέρασαν 5 μήνες... Με την τωρινή μου σχέση ολοκληρώσαμε στον μήνα. Κι όταν λέω στον μ'ήνα, εννοώ ότι βγαίναμε όλη η παρέα μαζί(περίοδος γνωριμίας ), δεν μέναμε σχεδόν καθόλου οι 2 μας, κι όταν τελικά - και καλά τυχαία μείναμε μονοι - ολοκληρώσαμε και από τότε κι έπειτα ήμαστε μαζί! Δεν υπάρχουν κανόνες και στάνταρ σε αυτά τα πράγματα... όπως το νιώθει κανείς !!! Όσο για τις γυναίκες... πέρασαν οι εποχές που θα στιγματίζονταν αν πήγαιναν με τον κάθε τυχόντα - που λέει ο λόγος - στα μεγάλα αστικά κέντρα τουλάχιστον. Μια γυναίκα χαρακτηρίζεται εξάλλου από την προσωπικότητα που παρουσιάζει κι όχι από το πότε και με πόσους πάει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 10:38 Ο DRIFTER έγραψε: #45 22-07-11 10:38 Στο 5λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:20 Η Νικολέττα Π.: #46 22-07-11 15:20 Στα 2,5 χρόνια... Αλλά όταν τα φτιάξαμε ήμουν 15 χρονών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Γιώργος έγραψε: #47 22-07-11 15:26 Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:29 Η Νικολέττα Π.: #48 22-07-11 15:29 Γιατί αφορά μια σχέση σου και μάλιστα την τωρινή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:31 Η love_angel: #49 22-07-11 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Click για ανάπτυξη... Είμαι άντρας κι έκανα σεξ με τον/την σύντροφό μου στις πρώτες δύο μέρες που αρχίσαμε να βγαίνουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:53 Ο DRIFTER έγραψε: #50 22-07-11 15:53 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:03 Ο Άγγελος έγραψε: #51 22-07-11 16:03 καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:06 Η Elia7 έγραψε: #52 22-07-11 16:06 2 μηνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:20 Ο cacofonix: #53 23-07-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να ολοκληρώσω την πρώτη μου σχέση πέρασαν 5 μήνες... Με την τωρινή μου σχέση ολοκληρώσαμε στον μήνα. Κι όταν λέω στον μ'ήνα, εννοώ ότι βγαίναμε όλη η παρέα μαζί(περίοδος γνωριμίας ), δεν μέναμε σχεδόν καθόλου οι 2 μας, κι όταν τελικά - και καλά τυχαία μείναμε μονοι - ολοκληρώσαμε και από τότε κι έπειτα ήμαστε μαζί! Δεν υπάρχουν κανόνες και στάνταρ σε αυτά τα πράγματα... όπως το νιώθει κανείς !!! Όσο για τις γυναίκες... πέρασαν οι εποχές που θα στιγματίζονταν αν πήγαιναν με τον κάθε τυχόντα - που λέει ο λόγος - στα μεγάλα αστικά κέντρα τουλάχιστον. Μια γυναίκα χαρακτηρίζεται εξάλλου από την προσωπικότητα που παρουσιάζει κι όχι από το πότε και με πόσους πάει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 10:38 Ο DRIFTER έγραψε: #45 22-07-11 10:38 Στο 5λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:20 Η Νικολέττα Π.: #46 22-07-11 15:20 Στα 2,5 χρόνια... Αλλά όταν τα φτιάξαμε ήμουν 15 χρονών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Γιώργος έγραψε: #47 22-07-11 15:26 Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:29 Η Νικολέττα Π.: #48 22-07-11 15:29 Γιατί αφορά μια σχέση σου και μάλιστα την τωρινή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:31 Η love_angel: #49 22-07-11 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Click για ανάπτυξη... Είμαι άντρας κι έκανα σεξ με τον/την σύντροφό μου στις πρώτες δύο μέρες που αρχίσαμε να βγαίνουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:53 Ο DRIFTER έγραψε: #50 22-07-11 15:53 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:03 Ο Άγγελος έγραψε: #51 22-07-11 16:03 καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:06 Η Elia7 έγραψε: #52 22-07-11 16:06 2 μηνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:20 Ο cacofonix: #53 23-07-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο 5λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:20 Η Νικολέττα Π.: #46 22-07-11 15:20 Στα 2,5 χρόνια... Αλλά όταν τα φτιάξαμε ήμουν 15 χρονών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Γιώργος έγραψε: #47 22-07-11 15:26 Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:29 Η Νικολέττα Π.: #48 22-07-11 15:29 Γιατί αφορά μια σχέση σου και μάλιστα την τωρινή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:31 Η love_angel: #49 22-07-11 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Click για ανάπτυξη... Είμαι άντρας κι έκανα σεξ με τον/την σύντροφό μου στις πρώτες δύο μέρες που αρχίσαμε να βγαίνουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:53 Ο DRIFTER έγραψε: #50 22-07-11 15:53 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:03 Ο Άγγελος έγραψε: #51 22-07-11 16:03 καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:06 Η Elia7 έγραψε: #52 22-07-11 16:06 2 μηνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:20 Ο cacofonix: #53 23-07-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα 2,5 χρόνια... Αλλά όταν τα φτιάξαμε ήμουν 15 χρονών... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:26 Ο Γιώργος έγραψε: #47 22-07-11 15:26 Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:29 Η Νικολέττα Π.: #48 22-07-11 15:29 Γιατί αφορά μια σχέση σου και μάλιστα την τωρινή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:31 Η love_angel: #49 22-07-11 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Click για ανάπτυξη... Είμαι άντρας κι έκανα σεξ με τον/την σύντροφό μου στις πρώτες δύο μέρες που αρχίσαμε να βγαίνουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:53 Ο DRIFTER έγραψε: #50 22-07-11 15:53 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:03 Ο Άγγελος έγραψε: #51 22-07-11 16:03 καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:06 Η Elia7 έγραψε: #52 22-07-11 16:06 2 μηνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:20 Ο cacofonix: #53 23-07-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:29 Η Νικολέττα Π.: #48 22-07-11 15:29 Γιατί αφορά μια σχέση σου και μάλιστα την τωρινή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:31 Η love_angel: #49 22-07-11 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Click για ανάπτυξη... Είμαι άντρας κι έκανα σεξ με τον/την σύντροφό μου στις πρώτες δύο μέρες που αρχίσαμε να βγαίνουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:53 Ο DRIFTER έγραψε: #50 22-07-11 15:53 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:03 Ο Άγγελος έγραψε: #51 22-07-11 16:03 καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:06 Η Elia7 έγραψε: #52 22-07-11 16:06 2 μηνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:20 Ο cacofonix: #53 23-07-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί αφορά μια σχέση σου και μάλιστα την τωρινή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:31 Η love_angel: #49 22-07-11 15:31 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Click για ανάπτυξη... Είμαι άντρας κι έκανα σεξ με τον/την σύντροφό μου στις πρώτες δύο μέρες που αρχίσαμε να βγαίνουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:53 Ο DRIFTER έγραψε: #50 22-07-11 15:53 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:03 Ο Άγγελος έγραψε: #51 22-07-11 16:03 καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:06 Η Elia7 έγραψε: #52 22-07-11 16:06 2 μηνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:20 Ο cacofonix: #53 23-07-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Γιατί δεν υπάρχει η επιλογή: πριν "τα φτιάξουμε"; Click για ανάπτυξη... Είμαι άντρας κι έκανα σεξ με τον/την σύντροφό μου στις πρώτες δύο μέρες που αρχίσαμε να βγαίνουμε Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 15:53 Ο DRIFTER έγραψε: #50 22-07-11 15:53 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:03 Ο Άγγελος έγραψε: #51 22-07-11 16:03 καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:06 Η Elia7 έγραψε: #52 22-07-11 16:06 2 μηνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:20 Ο cacofonix: #53 23-07-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:03 Ο Άγγελος έγραψε: #51 22-07-11 16:03 καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:06 Η Elia7 έγραψε: #52 22-07-11 16:06 2 μηνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:20 Ο cacofonix: #53 23-07-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elia7 Νεοφερμένο μέλος Η Elia7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2011 στις 16:06 Η Elia7 έγραψε: #52 22-07-11 16:06 2 μηνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:20 Ο cacofonix: #53 23-07-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
2 μηνες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:20 Ο cacofonix: #53 23-07-11 01:20 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: καλα η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι η προτελευταια,, και νομιζα οτι ημουν μονο εγω.. Click για ανάπτυξη... Ο κόσμος δεν κάνει σχέσεις, μόνο ξεπέτες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sweet_Butterfly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Δασκάλα. Έχει γράψει 347 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 01:32 Η Sweet_Butterfly: #54 23-07-11 01:32 Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μετά από 3 μήνες, αλλα γνωριζόμασταν 2 χρονια πριν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 03:58 Η λιλ αιθεροβάμων: #55 23-07-11 03:58 μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μετά απο κάνα μήνα. Θυμάμαι πως το είχα βγάλει απ το μυαλό μου γιατί είχαμε ταιριάξει πολύ σε άλλα θέματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 09:26 Ο DRIFTER έγραψε: #56 23-07-11 09:26 μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
λιλ αιθεροβάμων Νεοφερμένο μέλος Η λιλ αιθεροβάμων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η λιλ αιθεροβάμων: #57 23-07-11 14:42 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: μετά όμως δεν σου έβγαινε από το μυαλό Click για ανάπτυξη... η αλήθεια ειναι πως ναι. Ευτυχως ταιριαξαμε και σ αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νικολέττα Π. Νεοφερμένο μέλος Η Νικολέττα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Δημητσάνα (Αρκαδία). Έχει γράψει 33 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 22:48 Η Νικολέττα Π.: #58 24-07-11 22:48 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: neuronova Dora140303 Requiem foxypup Eleni123- thenutritionist vas 78 Kate333er Varus dreamer!! Sosstoss Μήτσος10 Ωρορα anonymos3627 vasilis123321 mixaelaaa Robelano rafaela11 Paragontas7000 Luludaki Kate1914 Wonderkid taketrance American Economist camil teacher_40 marww GeorgePap2003 charmander Γιώτα Γιαννακού _pathfinder_ SonicAdvntr User0 JohnGreek Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... Αν αγαπάς και περιμενεις και σιριαλ βλέπεις..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER Πολύ δραστήριο μέλος Ο DRIFTER αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.025 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:07 Ο DRIFTER έγραψε: #59 24-07-11 23:07 Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Στην ηλικία σου ίσως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MaryVeg Εκκολαπτόμενο μέλος Η MaryVeg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 137 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2011 στις 23:49 Η MaryVeg έγραψε: #60 24-07-11 23:49 Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από DRIFTER: 2,5 χρόνια? δηλαδή 2,5 χρόνια τι κάνατε? βλέπατε σήριαλ? Click για ανάπτυξη... αφού λέει ότι ήταν 15 χρονών ! στα 15 και κοπέλα από όσο θυμάμαι κοπέλες σε εκείνη την ηλικία δεν μας ένοιαζε τόσο το σεξ ! (όχι πως το κατακρίνω, απλά για να φτάσει ένας άνθρωπος να κάνει σεξ νομίζω πως θα πρέπει πρώτα να έχει εξικιωθεί απόλυτα με το σώμα του. βέβαια αυτό δεν ήταν απόλυτο... μπορεί κάποιος να φτάσει 15 κι να έχει εξικιωθεί, μπορεί πάλι να φτάσει 30 κι ακόμη να μην έχει !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.