Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Το θέμα δεν είναι πώς θα το δούνε νομίζω αλλα τι λένε στους άλλους. Ξερεις πόσους άντρακλες έχω γνωρίσει που τους αρεσε αλλιώς; Και φυσικά δεν το διαλαλούσαν. Είδες νεκρική σιγή που έπεσε μόλις είπε η ΚουΕ γιατί φοβούνται;
Προφανώς δε κρίνεις καλά τις γνωριμίες σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Δεν αλλάζει η φύση της γυναίκας ή του άνδρα, επειδή φαινομενικά (και μόνο φαινομενικά) αλλάζουν οι ρόλοι. Αν ίσχυε αυτό, τότε δεν θα έπρεπε να αφήσεις καμία γυναίκα να σε δέσει, δεν θα έπρεπε καν να την αφήνεις να είναι αποπάνω!

Might as well get used it and see if we can fun in the process

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ κάποια στιγμή χωρίς να το πάρετε και πολύ γραμμή, σας το κάνει κάποια σύντροφος σας που αγαπάτε και σας αγαπάει, που σέβεστε και σας σέβεται, και τελικώς ανακαλύψετε ότι όχι απλά σας αρέσει αλλά ότι σας εξιτάρει κι όλας.... μην τρομάξετε!
Είναι φυσιολογικό... δεν είσαστε λιγότερο άντρες

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ κάποια στιγμή χωρίς να το πάρετε και πολύ γραμμή, σας το κάνει κάποια σύντροφος σας που αγαπάτε και σας αγαπάει, που σέβεστε και σας σέβεται, και τελικώς ανακαλύψετε ότι όχι απλά σας αρέσει αλλά ότι σας εξιτάρει κι όλας....
... θα της το ζητάγατε εσείς την επόμενη φορά;
Guest 990498
Επισκέπτης

Βρε Μπορατ, προσωπικά τον άντρα που θέλησε να δοκιμάσει κάτι τέτοιο, δεν τον υποτίμησα στη συνέχεια - το ακριβώς αντίθετο: τον θεώρησα Άντρα με Α κεφαλαίο γιατί δεν φοβήθηκε να δοκιμάσει κάτι που ήθελε και να μου "παραδώσει" (με πολλά εισαγωγικά) τον έλεγχο του σώματός του για λίγο. Δεν αμφέβαλλα στιγμή για τον ανδρισμό του και ήξερα κάθε στιγμή πως τον ουσιαστικό έλεγχο τον είχε εκείνος, αφού εκείνος είχε επιλέξει να μου δώσει αυτό το "προνόμιο" και μπορούσε ανά πάσα στιγμή να μου το αφαιρέσει.
Δεν αλλάζει η φύση της γυναίκας ή του άνδρα, επειδή φαινομενικά (και μόνο φαινομενικά) αλλάζουν οι ρόλοι. Αν ίσχυε αυτό, τότε δεν θα έπρεπε να αφήσεις καμία γυναίκα να σε δέσει, δεν θα έπρεπε καν να την αφήνεις να είναι αποπάνω!
Κατ' αρχήν καμία γυναίκα δε με έχει δέσει.

Εν συνεχεία, το πως κρίνεις εσύ έναν άντρα (από τη γυναικεία σκοπιά) δεν έχει να κάνει με το πως κρίνω εγώ έναν άντρα.

Το αν θεωρείς πως επειδή σου επέτρεψε να του αρμέξεις το προστάτη (από τις χειρότερες εκφράσεις ever) είναι δείγμα αντρισμού, τότε από τη δική μου σκοπιά, πιστεύω πως τον θεωρείς άντρα με "Α" μόνο και μόνο επειδή είναι ανοικτός σε νέες απολαύσεις. Αν όμως πάλι εγώ και εσύ πέφταμε στο κρεβάτι και έκανες το λάθος (παραδειγματιζόμενη από την απόλαυση του πρώην εραστή σου) να μου κάνεις καμία επίθεση με το δάκτυλο σου και σε πλάκωνα στις σφαλιάρες τότε πάλι μετά θα έλεγες πως είμαι άντρας με "Α" κεφαλαίο και πως μ@λ@κίες δε σηκώνω. Ε; Ή μήπως θα με έλεγες ξενέρωτο;

Οπότε ποιά είναι η διαφορά;
Για περισσότερα στο τέλος του ποστ μου.
Ασε που απο μια ηλικια και μετα, πρεπει να κανουμε ολοι δακτυλικη εξεταση για εντερο/προστατη(ναι, περιοδικά ! )
Might as well get used it and see if we can fun in the process![]()
O μόνος λόγος για να βρεθείς μέ ένα δάκτυλο στο πισινό σου είναι να πας σε γιατρό και με τα χίλια ζόρια να σε πείσει πως αν δε το κάνει παίζει να πεθάνεις από καρκίνο του προστάτη.![]()
Προτιμώ τη σφαλιάρα να τη φάω τότε, μία και καλή.

Ναι.Πάντα το είχα αυτό, το τρόπο να μαθαίνω τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες ακόμα και ενός άσχετου που μπορεί να γνώριζα σε μια μικρή κοινή διαδρομή με ένα ταξί. Γνωριμία μου θεωρείται αυτό;

Για να σας προλάβω, δεν έχω απολύτως τίποτε με τους ομοφυλόφιλους και μη το ρίξετε εκεί, απλά σας λέω πως δεν είναι όλος ο κόσμος ίδιος, άλλος της βρίσκει με ένα φιλί στο αυτί, άλλος τη βρίσκει με μια σφαλιάρα στο πισινό, άλλος τη βρίσκει με το όρθιο, άλλος με τα κεριά και και και ...
Από που και ως που όλοι είμαστε ίσοι και έχουμε ίδιες απολαύσεις στο παιχνίδι του κρεβατιού;
Και σας δίνω και παράδειγμα, με μία κοπέλα που είχα, όπως ήμασταν στο σκηνικό (

Και αν θέλετε πείτε με φαλοκράτη, και βαρύ πεπόνι και ό,τι άλλο θέλετε, εγώ όταν κάνω σεκς περνάω μια χαρά και η κοπελιά το ίδιο, και μένω και με το προστάτη μου ήσυχο και ωραίο.

πς: για να προλάβω το Ρεμπεσκέ που φαντάζομαι θα ρωτήσει: Ναι, μετά την αποτυχημένη σφαλιάρα συνεχίσαμε κανονικότατα μέχρι το τέλος του ρεσιταλ.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Άμα δε το γουστάρει, δε το γουστάρει, και αυτή και εγώ.-
συμφωνώ απόλυτα με αυτό το κομμάτι
απλά, εδώ κάνουμε μια συζήτηση βρε αδερφέ για την οπτική του καθενός στο συγκεκριμένο ζήτημα
δε σε υποχρεώνει και κανένας

υ.γ. σφαλιάρες στις γυναίκες ριχνουν οι νταήδες οχι οι αντρες...
Guest 990498
Επισκέπτης

πς: έχεις φάει δάκτυλο από γυναίκα και δεν έχεις τραβήξει σφαλιάρα στο πωπουδάκι της;

Tsipouro
Διάσημο μέλος

της τραβάω μία μπούφλα στο πισινό

Οι νταήδες είναι αυτοί που ρίχνουν σφαλιάρες στις γυναίκες για να δείξουν ανωτερότητα, όχι αυτοί που ρίχνουν για την απόλαυση στον έρωτα.σφαλιάρες στις γυναίκες ριχνουν οι νταήδες οχι οι αντρες...
Πάντως, νομίζω ότι δημιουργήθηκε πολλή φασαρία για το τίποτα. Δικαίωμα του καθενός να δαχτυλώνεται ή να μην δαχτυλώνεται. Αν βρίσκει απόλαυση σε αυτό, δε μπορεί κανείς να του το απαγορεύσει.
Υ.Σ. Με την έκφραση "άρμεγμα προστάτη" παραλίγο θα ξερνούσα χθες.
Guest 990498
Επισκέπτης

Ποιά συζήτηση φοβάμαι;Ε να, φοβάσαι ακόμη και τη σχετική συζήτηση, αν στο έκανε κάποια θα της έριχνες σφαλιάρες, και, σαν να μην έφταναν αυτά, θεωρείς ότι μετά τις σφαλιάρες θα σε θεωρούσε και άντρα με κεφαλαίο Α...
πς: το αντρικό -ευτυχώς- σε σχέση με το μετροσέξουαλ που είναι πολύ της μόδας πλέον, στις ετεροφυλικές σχέσεις έχει παραμείνει περισσότερο θελκτικό στις γυναίκες. Για αυτό το "θα σε βάλω κάτω και θα σε κάνω να ουρλιάζεις" στατιστικά τις ανάβει περισσότερο από το "έλα να σου κάνω τρυφερό έρωτα".

Υ.Σ. Με την έκφραση "άρμεγμα προστάτη" παραλίγο θα ξερνούσα χθες.
Σκέψου να στο έκαναν κιόλας τι θα σου συνέβαινε...

fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Μπόρατ, δεν ξέρω αν συμφωνούν άλλοι, όμως νομίζω ότι έχεις πρόβλημα με τον ανδρισμο σου. Νοιώθεις να απειλειται κι απο τη συζήτηση ακόμη, που να καθόσουν να φάς και κανα δαχτυλάκι παει, φοβάμαι θα σε χάναμε απο την ομάδα για πάντα
dude περί ορέξεως αλλά να σου θέσω και εγώ μια πρόκληση αφού κατακρίνεις τόσο έντονα την αντίδραση του borat
να πας να διαβάσεις την Φιλοσοφία του μπουντουάρ του De Sade και μετά να κάνεις ότι αφηγείται ο Ντολμανσέ και η μαρκησία στην μικρή. Ωραία πράγματα... Μετά από την πρόκληση έλα να μας πεις τις απόψεις σου για αυτά
Τι θέλω να πω: Δεν είναι φόβος αλλά αποστροφή για αυτό που θεωρείς εσύ ηδονή. Και ναι, εκτός από τις ερωτογενείς ζώνες υπάρχει και ο ψυχισμός του ανθρώπου που δεν θέλει να ταλαπωρηθεί για να δοκιμάσει κάτι. Δεν είναι μόνο ταμπού όσο και αν μοιάζει έτσι επιφανειακά. Το παράδειγμα του borat με τις σφαλιάρες ήταν αρκετό πιστεύω. Στο σεξ νομίζω πρέπει να περνάνε καλά και δύο ακόμα και αν δεν έχουν πολύ ανοιχτό μυαλό. Άνθρωποι είναι και αυτοί...
Εντάξει, δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απόψεις αλλά δεν βλέπω το λόγο να θεωρείς κακό που σιχαίνεται ή απλώς δεν θέλει κάποιος κάτι παραπάνω...
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Αποδέξου ότι κάποιοι άνθρωποι είναι περισσότερο ή λιγότερο ανοιχτόμυαλοι, δεκτικοί ή όχι στο να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και μην ανακατεύετε και οι δυο σας τον ανδρισμό σε αυτό.
Αν θέλετε να ακούσετε και μια ακόμα γυναικεία γνώμη, αν κάποιος μου το ζητούσε στις πρώτες φορές που θα κάναμε έρωτα, ναι η αλήθεια είναι πως θα μου περνούσε από το μυαλό μήπως "το πνίγει το κουνελι" (

Αν μου το ζητούσε κάποιος που έχει αποδείξει τον ανδρισμό του στην πράξη και κυριολεκτικά και μεταφορικά, χωρίς να λέω ότι θα του το έκανα, σίγουρα δε θα το παρεξηγούσα.
Αυτά.
Guest 990498
Επισκέπτης

Μα είναι δυνατόν εκεί που κάθομαι και παλαβώνω με το ωραίο σου το σωματάκι και είμαστε και οι δύο έτοιμοι να ανωμαλιάσουμε like animals να μου χώσεις το δάκτυλο εκεί που μόνο ο γαστρεντερολόγος (και αυτός υπο συνθήκες) έχει πρόσβαση, χωρίς προενημέρωση και να έχεις την απαίτηση να μη πάρω ανάποδες στροφές (για το καλό μου που λέει και ο καλλιτέχνης);Εγω ενίσταμαι μόνο στο κομμάτι που σε πιθανή δοκιμή της κοπέλας θα την πλακώνατε στις γρήγορες (όποιος το είπε αυτό τέλος πάντων). Σέβομαι το να μην αρέσει σε κάποιον οτιδήποτε (από το δάχτυλο μέχρι το δέσιμο, το spanking ή οτιδήποτε άλλο), θεωρώ μαλλον αρνητικό να μη θεωρεί και πολύ άντρα (ή δεν ξέρω κι εγώ τι) όποιον το δοκιμάζει (αλλά και πάλι δεν μου πέφτει λόγος, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του), αλλά το να φάω σφαλιάρα μόνο και μόνο γιατί θέλησα να δοκιμάσω κάτι χωρίς να κάνω αναλυτική συζήτηση πριν, ε, μου φαίνεται υπερβολή σε κάθε περίπτωση (άσε που αν μου συνέβαινε, οι αντιδράσεις θα ήταν ΠΟΛΥ αρνητικές).
Είναι το ίδιο πράγμα με το να σε έχω μπροστά μου και πάνω στο σκηνικό να σου φέρω καπέλο ένα γιαούρτι. Ξενερώνεις ναι ή ου;
πς: τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, σκέψου να σε γιαουρτώσω κανονικά πάνω στο σεκς, θα γέλαγα μισή ώρα.

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης αποκλείεται (αλλά από και κλείεται) να αποφασίσω να κάνω τέτοιους πειραματισμούς στην αρχή μιας σχέσης (πιθανά να μην το αποφασίσω ούτε στο τέλος της, δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας άλλωστε

ΥΓ: Μα να χώσεις σφαλιάρα σε ένα γλυκό μουτράκι;

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Μπόρατ, δεν ξέρω αν συμφωνούν άλλοι, όμως νομίζω ότι έχεις πρόβλημα με τον ανδρισμο σου. Νοιώθεις να απειλειται κι απο τη συζήτηση ακόμη, που να καθόσουν να φάς και κανα δαχτυλάκι παει, φοβάμαι θα σε χάναμε απο την ομάδα για πάντα

Buggs συγνώμη αλλά είναι κάπως προσβλητικό αυτό που λες και απορώ που σου βάλανε και θετική κάποιοι. Έχει "πρόβλημα με τον ανδρισμό" του επειδή αποστρέφεται ένα βίτσιο (γιατί περί βίτσιου πρόκειται) στο sex; Εσύ αν επιτρέπεται πως το πήρες την πρώτη φορά που έγινε, το έχω περιέργεια

Όσο για τις σφαλιάρες, σε λίγο θα μας πεις ότι τις όσες τις δέχονται είναι και πουτ@νες. Βίτσιο είναι και αυτό και δεν χαρακτηρίζει καμία ομάδα ατόμων...

Για κάθε βίτσιο υπάρχουν οι λάτρεις του και οι μη και αυτά άλλωστε είναι που δίνουν την ποικιλία στο sex. Καθένας διαλέγει το μενού του και όσοι καταφέρνουν να έχουν κοινά μενού με τον/την σύντροφο τους έχουν και την καλύτερη ερωτική ζωή.

Όπως είπε και η kajira άλλο να ξενερώσεις, άλλο να την πλακώσεις στις σφαλιάρες. Μπορείς πολύ απλά να της πεις ευγενικά όπως σου είχε πει αντίστοιχα "δεν μου αρέσει αυτό μην το ξανακάνεις" και καλό είναι να μείνει εκεί το θέμα και όχι να το πάρεις κατάκαρδα.Είναι το ίδιο πράγμα με το να σε έχω μπροστά μου και πάνω στο σκηνικό να σου φέρω καπέλο ένα γιαούρτι. Ξενερώνεις ναι ή ου;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- neraida24
- alis21
- Thinkguy
- Requiem
- boubis
- Γιώτα Γιαννακού
- χημεια4λαιφ
- Giorgos216
- dijccixnc
- Manuela98
- SakisRM
- Wonderkid
- Sevasti
- VasoGrimes
- Karim10
- Pasport
- Ada ada
- Insertcoin
- American Economist
- iminspain
- aggelosst9
- anastasia papa
- Konstantinos_m
- Lala_
- Μνι
- Scandal
- Butterfly2312
- Butterfly89
- CiNeFiL
- Εχέμυθη
- μ'ένασταυρόστονώμο
- Idontknoww
- kogba
- sokliap
- jj!
- charmander
- Pretty great girl
- Paul77
- McManus
- Αnabell
- Ryuzaki
- Pipitsa
- Βλα
- Πύρος
- Libertus
- cortomaltese
- Meow
- grtt
- hirasawayui
- Μί–Κά-Ἔλ
- Κλημεντίνη
- Memetchi
- JohnGreek
- giannhs2001
- Rene2004
- orchidea
- uni77
- tslef8
- Έμμα
- Unseen skygge
- louminis
- T C
- ΘανάσοςG4
- itisjustme
- Slytherin
- KlausMikalson
- Στεφανος56
- GiorgosAsi
- fmarulezkd
- kiyoshi
- Viedo
- johnnyantony
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.