Puff_Daddy
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από XRZ:Φιλί: 14? Αρχες 2ας Γυμνασιου τεσπα
Θεξ!: μικρη, πολυ μικρή, κατά τη γνώμη μου... 15.5
Όντως μικρή. Το ευχαριστήθηκες τουλάχιστον;;; Ή ήταν μούφοειδές;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Puff_Daddy:Όντως μικρή. Το ευχαριστήθηκες τουλάχιστον;;; Ή ήταν μούφοειδές;
Κοιτα..για την ηλικία που έγινε τουλ είχε προποθέσεις για...καλά (βλέπε, ΔΕΝ ήταν ο μεγάλος που με εκμεταλλεύτηκε κτλ) αλλά με 15.5 εμένα και 16 και κάτι (και εξίσου άπειρο) τον άλλο ΠΟΣΟ καλά θα μπορούσε να πάει το πράγμα;;; Και με ανησυχίες τύπου.. "οκ, έγινε, δηλαδή τώρα είμαι γυναίκα; καλά αλλά φυσική δεν την παλεύω με τπτ και βαριέμαι πολύ να διαβάσω"

Να είμαι ειλικρινής πήρε κανά χρόνο ακόμα τουλ για να το πεις...καλό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

Sex:πριν 4 μέρες! λίγο μικρούλης αλλα τα έχουμε 8 μήνες και είχαν γίνει μονο τα προκαταρκτικά,δεν αντέξαμε άλλο!
Metallou19
Πολύ δραστήριο μέλος

trelokotsidou
Νεοφερμένο μέλος

Πρώτη ερωτική επαφή άνοιξη πρώτου έτους, δλδ~ 18 και κάτι λίγα
Tsoutsounaki666
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ θέλω.
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

axidous
Νεοφερμένο μέλος

Ολοκληρωσα ... κοντα στα 18 , αλλα ηταν τραυματικη εμπειρια
επεσα σε λυσάρα !!

geronimo
Νεοφερμένο μέλος

Covenant
Δραστήριο μέλος

JiMiOuS
Νεοφερμένο μέλος

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εννοώ ότι ολοκλήρωσα μόνος μου :ppppp

Skeftomilos
Εκκολαπτόμενο μέλος

3) Πότε είχατε τον πρώτο σας οργασμό;
4) Πότε κάνατε την πρώτη «ανωμαλία»;
... και προαιρετικά ...
5) Πότε πρωτοπήγατε με παπά (για τις γυναίκες) ή με μοναχή (για τους άντρες);
Νομίζω πως θα προτιμήσω να μην αποκαλύψω τα σχετικά στοιχεία που με αφορούν. Παρόλο που είμαστε μία πολύ φιλική, ειλικρινής και ανοιχτόμυαλη παρέα, όσα γράφουμε είναι και θα παραμείνουν για πολλά χρόνια ανοιχτά να τα διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, ακόμα και τα αγέννητα παιδιά μας μπορεί κάποτε να τα βρουν και να τα συσχετίσουν με την πραγματική μας ταυτότητα. Σήμερα δεν μπορούμε να το ξέρουμε αλλά ίσως κάποιοι στο μέλλον γίνουμε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ή οργανισμών. Αν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, καλύτερα να μην είμαστε εντελώς γυμνοί εκεί κάτω.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως ευχαριστούμε για το feedback

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Skeftomilos:Ας προτείνω δύο ακόμα στοιχεία που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον:
3) Πότε είχατε τον πρώτο σας οργασμό;
4) Πότε κάνατε την πρώτη «ανωμαλία»;
... και προαιρετικά ...
5) Πότε πρωτοπήγατε με παπά (για τις γυναίκες) ή με μοναχή (για τους άντρες);
Νομίζω πως θα προτιμήσω να μην αποκαλύψω τα σχετικά στοιχεία που με αφορούν. Παρόλο που είμαστε μία πολύ φιλική, ειλικρινής και ανοιχτόμυαλη παρέα, όσα γράφουμε είναι και θα παραμείνουν για πολλά χρόνια ανοιχτά να τα διαβάσει ο οποιοσδήποτε. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, ακόμα και τα αγέννητα παιδιά μας μπορεί κάποτε να τα βρουν και να τα συσχετίσουν με την πραγματική μας ταυτότητα. Σήμερα δεν μπορούμε να το ξέρουμε αλλά ίσως κάποιοι στο μέλλον γίνουμε υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων ή οργανισμών. Αν πρόκειται να αντιμετωπίσουμε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, καλύτερα να μην είμαστε εντελώς γυμνοί εκεί κάτω.![]()
Σιγα βρε συ! Δεν συζητουν τα παιδια για το ποτε σφαξανε ανθρωπο, για το ποτε εκαναν ερωτα λενε. Δεν νομιζω να ειναι και στοιχειο εκβιασμου αυτο...
Ασε που και να ηταν, δεν νομιζω να υπαρχει τροπος να εξακριβωθει η πραγματικη τατοτητα σου εκτος και αν την δηλωσεις ο ιδιος (που δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και αληθη τα στοιχεια που παραθετεις) ή συσχετιστει η IP σου με το ατομο που εκανε τη συνδεση (πραγμα δυσκολο γιατι χρειαζεται δικαστικη εντολη για να δωσει η εταιρια τα στοιχεια αυτα - και αν τα δωσει!)
Γενικα παντως, ανεξαρτητως επιχειρηματος του γιατι, δικαιωμα σου ειναι και να συμμετεχεις και να μην συμμετεχεις!

Subject to change
e-steki.gr Founder

(ώπα, τον πήραμε μονότερμα τον άνθρωπο!

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Skeftomilos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Σωστό επιχείρημα αυτό, αλλά ντάξ, ααααμα συμβεί κάτι τέτοιο επικοινωνεί ο καθείς με τους admins να το διαγράψουνEπίσης ας μην ξεχνάμε οτι ο συγκεκριμένος πίνακας είναι μη προσβάσιμος στους επισκέπτες
![]()
Δεν ήξερα ότι εδώ τα θέματα είναι prive. Πολύ συνετό!

Οι επιφυλάξεις μου φαίνονται υπερβολικές και σε μένα τον ίδιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που σήμερα είναι χαλαρή και αθώα κουβεντούλα, μπορεί να αποδειχτεί σοβαρό πρόβλημα μετά από είκοσι χρόνια. Το θέμα είναι ότι τότε δε θα μπορούμε να διαγράψουμε αυτά που λέμε τώρα. Ποιος ο λόγος να σπέρνουμε γύρω μας ωρολογιακές βόμβες;
@Insomniac: Δε διαφωνώ με όσα λές. Όμως από τα απλά πράγματα πρέπει να φυλαγόμαστε. Προσωπικά δεν αλλάζω nick από forum σε forum, και το ίδιο νομίζω συμβαίνει με τους περισσότερους. Άρα ανάμεσα σε μένα και τα post μου υπάρχει μόνο ένα αμυντικό ανάχωμα και μάλιστα λεπτό, καθώς αποκαλύπτω ο ίδιος την ταυτότητά μου σε ορισμένα πρόσωπα. Το ίδιο κάνεις υποθέτω κι εσύ και η Michelle με πολλούς γνωστούς και φίλους. Επομένως αν σε είκοσι χρόνια η Michelle γίνει Πρωθυπουργός, είναι απίθανο να μη φτάσει η σχετική πληροφορία στους δημοσιογράφους σε χρόνο dt. Και τότε ενδεχομένως να ψέξει τον εαυτό της για τη νεανική της επιπολαιότητα...
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Skeftomilos:... Επομένως αν σε είκοσι χρόνια η Michelle γίνει Πρωθυπουργός, είναι απίθανο να μη φτάσει η σχετική πληροφορία στους δημοσιογράφους σε χρόνο dt. Και τότε ενδεχομένως να ψέξει τον εαυτό της για τη νεανική της επιπολαιότητα...
έλα βρε skeftomilos...ποιος/α Πρωθυπουργός είναι παρθένος/α?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.