just smile!
Δραστήριο μέλος
Η just smile! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μακροχώρι (Καστοριά). Έχει γράψει 441 μηνύματα.

17-08-12

17:33

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantastic_face
Νεοφερμένο μέλος
Ο fantastic_face αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16 μηνύματα.

10-02-19

04:43
μια κηδεία σαν των πολλών ανθρώπων τις κηδείες 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.126 μηνύματα.

11-02-19

00:17
θελω να ελπιζω οτι θα μου εχουν φτιαξει καλα κολυβα
δατς ολ
δατς ολ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

29-04-21

23:57
Να δώρισουν τα όργανα μου, αν λένε κάτι τότε και μετά να με κάψουν
Αν κι αυτό είναι ενάντια στη θρησκεία μας (το δευτερο) και δε νομίζω να μου κάνει ποτε κανεις τη χάρη. Επίσης δε θέλω μαυρίλα, να ναι όλοι ντυμένοι στα λευκά!
Αν κι αυτό είναι ενάντια στη θρησκεία μας (το δευτερο) και δε νομίζω να μου κάνει ποτε κανεις τη χάρη. Επίσης δε θέλω μαυρίλα, να ναι όλοι ντυμένοι στα λευκά!

30-04-21

00:35
Τα θρυματισμενα μου κόκαλα θα ήθελα να ηταν φυλαγμένα σε ενα βαζάκι και αυτο μεσα σε μια μικρη βαρκουλα να ταξιδευε στη θαλασσα. Το υπόλοιπο σωμα μου (εκτός κι αν κάποιο εσωτερικο όργανο καταφέρει να χρησιμοποιηθεί σε δωρεά) θα ήθελα να θαφτεί και να χρησιμοποιηθεί σαν φυσικό λίπασμα για κάποιο φυτό που θα μεγαλώνει απο πανω μου. Έτσι, θα μπορώ να είμαι και στη θαλασσα και στη γη και γινόντουσαν 2 τελετές.
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο The Mountain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 944 μηνύματα.

30-04-21

01:15
Τα 'πε όλα.
Cupid
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Cupid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 319 μηνύματα.

30-04-21

01:40
Χμμμ θα ήθελα να γίνω στάχτη και να με καπνίσουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα που θα είναι ακόμα εν ζωή. Επίσης να παίζει ασταμάτητα ένα συγκεκριμένο τραγούδι και να πίνουν όλοι σκέτο φρέντο(δεν τρολλάρω σε τίποτα). Και να τρώνε καλής ποιότητας κόλλυβα (χωρίς ζάχαρη)
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα.

30-04-21

02:19
Δεν με απασχολεί κάν πως θα γίνει η κηδεία μου αν και θα ήθελα να με καίγανε αλλά λογικά θα με φάνε τα σκουλίκια.
Από την στιγμή που δεν θα παντρευτώ,λογικά εν ζωή θα είναι μόνο ο μικρότερος αδερφός μου, όταν πεθάνω.
Το αν θα έχω ανίψια δεν το ξέρω αλλά και ο αδερφός μου ανύπαντρος είναι για την ώρα και είναι κοντά 34 χρονών.
edit Εν ζωή θα είναι και το σκυλάκι που θα έχω.Ελπίζω να βρεθεί σε καλά χέρια.
Από την στιγμή που δεν θα παντρευτώ,λογικά εν ζωή θα είναι μόνο ο μικρότερος αδερφός μου, όταν πεθάνω.
Το αν θα έχω ανίψια δεν το ξέρω αλλά και ο αδερφός μου ανύπαντρος είναι για την ώρα και είναι κοντά 34 χρονών.
edit Εν ζωή θα είναι και το σκυλάκι που θα έχω.Ελπίζω να βρεθεί σε καλά χέρια.

Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

30-04-21

07:19
Sky burial.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

16-03-25

19:02
Θα ήθελα να αποτεφρωθεί το σώμα μου και η τέφρα να σκορπιστεί στον Υμηττό.
Επίσης, θα ήθελα να μην με κλάψουν αλλά να χαρούν και να γελάσουν (όσο γίνεται), γιατί έτσι εξορκίζεται η μαυρίλα.
Είμαστε περαστικοί και η ύπαρξή μας δεν είναι τόσο γαμάτη όσο νομίζουμε.
Επίσης, θα ήθελα να μην με κλάψουν αλλά να χαρούν και να γελάσουν (όσο γίνεται), γιατί έτσι εξορκίζεται η μαυρίλα.
Είμαστε περαστικοί και η ύπαρξή μας δεν είναι τόσο γαμάτη όσο νομίζουμε.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

16-03-25

19:42
Χριστιανική. Με μετρημένα άτομα. Τα παιδιά μου και ελάχιστοι φίλοι. Με συγκεκριμένη playlist κατά παραγγελια μου , κρασοκατανυξη στο αγαπημένο μου παραθαλασσιο ερημικό spot της πολης after.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

16-03-25

19:43
Πολύ φίλη μουκρασοκατανυξη

Άλλο που δεν πίνω...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

16-03-25

19:49
Αχ δεν αντέχω την άκυρη πολυκοσμία, με τυπικές ατάκες του στυλ " Να ζήσετε να την / τον θυμάστε " Και " Ο, τι χρειαστείτε εδώ είμαστε "Πολύ φίλη μου
Άλλο που δεν πίνω...
Στις μεταξύ στην πλειοψυηφια τους, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση μετά και πριν επί χρόνια.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

16-03-25

19:51
Πες το ψέματαΣτις μεταξύ στην πλειοψυηφια τους, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση μετά και πριν επί χρόνια.

finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 826 μηνύματα.

16-03-25

20:26
Ένα συγκεκριμένο άτομο θα ήθελα στην κηδεία μου. Ούτε τραπέζια, ούτε καφέδες παρηγοριάς, ούτε τίποτα. Α! Ναι! Και να με βάλετε σε μια γωνίτσα σε βουνό. Μόνη μου. Δεν θέλω άλλους δίπλα μου - μόνο το συγκεκριμένο άτομο, όταν έρθει η ώρα του. Και να είμαι κάτω από δέντρα. Και γύρω να 'χει φουλ γρασίδι και λουλούδια. Να πίνω το αλλόκοσμο καφεδάκι μου και να το ευχαριστιέμαι, η μακαρίτισσα. Ευχαριστώ.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

16-03-25

20:42
Τι ωραία που τα λεςΈνα συγκεκριμένο άτομο θα ήθελα στην κηδεία μου. Ούτε τραπέζια, ούτε καφέδες παρηγοριάς, ούτε τίποτα. Α! Ναι! Και να με βάλετε σε μια γωνίτσα σε βουνό. Μόνη μου. Δεν θέλω άλλους δίπλα μου - μόνο το συγκεκριμένο άτομο, όταν έρθει η ώρα του. Και να είμαι κάτω από δέντρα. Και γύρω να 'χει φουλ γρασίδι και λουλούδια. Να πίνω το αλλόκοσμο καφεδάκι μου και να το ευχαριστιέμαι, η μακαρίτισσα. Ευχαριστώ.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.021 μηνύματα.

16-03-25

22:53
Πρόχειρα πάνω σε χώμα χωρίς πολλά πολλά. Γιατί η κηδεία μου θα έπρεπε να γίνει σε ένα ακραίο σκηνικό, πόλεμος. Είτε εσωτερικός είτε εξωτερικός. Ενάντια σε κάποιον εχθρό (ιδανικά τον καθεστωτικό μιας που είναι ο πιο βάρβαρος και επικίνδυνος).
Εγώ θα πεθάνω, αυτός που διαβάζει αυτές τις γραμμές θα πεθάνει. Τι όμως δεν πεθαίνει ποτέ; Η φήμη των πράξεων ενός νεκρού. Δεν θα ήθελα το τέλος μου να είναι συμβατικό και άχαρο με γηρατειά όπως των περισσότερων. Αλλά ένας θάνατος που θα γίνει γνωστός. Για κάποιους χαρμόσυνος για κάποιους άλλους στενάχωρος. Και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.
Εγώ θα πεθάνω, αυτός που διαβάζει αυτές τις γραμμές θα πεθάνει. Τι όμως δεν πεθαίνει ποτέ; Η φήμη των πράξεων ενός νεκρού. Δεν θα ήθελα το τέλος μου να είναι συμβατικό και άχαρο με γηρατειά όπως των περισσότερων. Αλλά ένας θάνατος που θα γίνει γνωστός. Για κάποιους χαρμόσυνος για κάποιους άλλους στενάχωρος. Και όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

16-03-25

22:56
Κάτω απο έναν πλάτανο, με λίγους εγκάρδιους και εξαίρετους φίλους, με πανυγήρι, και να έρχονται να αφήνουν έστω ένα λουλουδάκι μια στο τόσο.

16-03-25

23:05
Δεν πάτε καθόλου καλά, ρε γμτ.
Καθόλου, μα καθόλου καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βγείτε έξω να χαρείτε τα τόσα πολλά που έχει να σας προσφέρει η ζωή και αφήστε τον θάνατο.
Δεν χρειάζονται σχέδια για τον θάνατο.
Καθόλου, μα καθόλου καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βγείτε έξω να χαρείτε τα τόσα πολλά που έχει να σας προσφέρει η ζωή και αφήστε τον θάνατο.
Δεν χρειάζονται σχέδια για τον θάνατο.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

16-03-25

23:06
Να μη μάθει ποτέ κανείς ότι πέθανα, σαν να μην υπήρξα ποτέ. Να με κάψει το κράτος και να αφήσουν τις στάχτες μου στο Πάρκο Γεωργιάδη στο Ηράκλειο, εκεί που ξεκίνησαν όλα.
Ούτε κλάματα, ούτε χαρές ούτε τίποτα. Σαν ένα ακόμη ασήμαντο γεγονός.
Ούτε κλάματα, ούτε χαρές ούτε τίποτα. Σαν ένα ακόμη ασήμαντο γεγονός.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 93 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Paragontas7000
- tsiobieman
- DimitraA.
- Reader
- Εριφύλη
- Scandal
- giannhs2001
- fmarulezkd
- touvlo
- Joji
- Wonderkid
- Advocatus diaboli
- rafaela11
- johnsala
- charmander
- Unboxholics
- danonito_kyr
- Vera
- Μήτσος10
- Scarlet Fox
- Natsuko
- pinkheart
- synthnightingale
- Varus
- bibliofagos
- Libertus
- Memetchi
- Jack of Spades
- Debugging_Demon
- Giorgkalo
- Kate1914
- fourkaki
- ivrock
- User2350
- Sevasti
- Cupid
- An_uknown_world
- globglogabgalab
- harry akritas
- Viedo
- orchidea
- taketrance
- Luke.
- Slytherin
- jj!
- tioprim
- Ariana2018
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.