Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

17-01-21

19:49
Επειδή το είδα να αναφέρεται σε διάφορα ποστ, φοράτε φόρμες εκτός σπιτιού; Και σε τι περιστάσεις; Για να πάτε πχ στην δουλειά ή βόλτα;
Άμα πάω σε σπίτι φίλων και αράξουμε, σε οτιδήποτε αφορά σωματική άσκηση (σήμερα πχ που πήγα για πεζοπορία), στο εργοστάσιο όταν έχω δουλειά που θα λερωθώ και πολύ πολύ σπάνια σε καφέ (ή παλιά στη σχολή), ιδίως αν είχα χανγκοβερ. Κατά τ' άλλα το θεωρώ λίγο πρόχειρο ρούχο, σαν να δίνει την αίσθηση ότι δεν επιμελείσαι τον εαυτό σου.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

17-01-21

19:51
προχειρο?αισθηση οτι δεν επιμελεισαι τον εαυτο σου?Άμα πάω σε σπίτι φίλων και αράξουμε, σε οτιδήποτε αφορά σωματική άσκηση (σήμερα πχ που πήγα για πεζοπορία), στο εργοστάσιο όταν έχω δουλειά που θα λερωθώ και πολύ πολύ σπάνια σε καφέ (ή παλιά στη σχολή), ιδίως αν είχα χανγκοβερ. Κατά τ' άλλα το θεωρώ λίγο πρόχειρο ρούχο, σαν να δίνει την αίσθηση ότι δεν επιμελείσαι τον εαυτό σου.

Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.

17-01-21

19:54
Δεν συμφωνώ με αυτό είναι ένα κουτάκι που έχουμε και αυτό ....μπορεί κάποιος να βάλει μια φόρμα ένα ωραιο ζευγάρι sneakers ένα φουτερακι ένα bomber σκούφο και είσαι μια χαρά δεν χρειάζονται πολλάΆμα πάω σε σπίτι φίλων και αράξουμε, σε οτιδήποτε αφορά σωματική άσκηση (σήμερα πχ που πήγα για πεζοπορία), στο εργοστάσιο όταν έχω δουλειά που θα λερωθώ και πολύ πολύ σπάνια σε καφέ (ή παλιά στη σχολή), ιδίως αν είχα χανγκοβερ. Κατά τ' άλλα το θεωρώ λίγο πρόχειρο ρούχο, σαν να δίνει την αίσθηση ότι δεν επιμελείσαι τον εαυτό σου.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

17-01-21

19:58
@Στεφανος56 @Agaphbou και παιδια Παρτε μια ιδεα πως η φορμα μπορει να γινει και ντυσιμο εξοδου παιδια και σεξυ και καθημερινο,δεν ειπαμε να παει σε βαφτιση με φορμα,αλλα αν συνδιαστει σωστα μπορει και ειναι μια χαρα ρουχο.Δειτε
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

17-01-21

19:58
Δεν συμφωνώ με αυτό είναι ένα κουτάκι που έχουμε και αυτό ....μπορεί κάποιος να βάλει μια φόρμα ένα ωραιο ζευγάρι sneakers ένα φουτερακι ένα bomber σκούφο και είσαι μια χαρά δεν χρειάζονται πολλά
Κουτάκι; Εννοώ απλώς ότι μου αρέσει το ντύσιμο να είναι κομψό και κλασικό, οι φόρμες και τα φούτερ είναι μεν άνετα αλλά για μένα δεν είναι το ίδιο όμορφα με τα πιο κλασικά ρούχα, επομένως όταν κάποιος τα φοράει σε καθημερινή βάση μου δίνει την αίσθηση ότι τον ενδιαφέρει περισσότερο να δείχνει άνετος παρά στυλάτος. Εκτός κι αν πρόκειται γενικά για μια easy-going, αθλητική προσωπικότητα που τον εκφράζει αυτό το ντύσιμο γιατί ταιριαζει με τον τρόπο ζωής του, εκεί δείχνει τελείως διαφορετικό.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

17-01-21

20:01
συμφωνώ, κι εγώ το θεωρώ πρόχειρο. φόρμα το πολύ πολύ στο γυμναστήριο πλέον (αν και ούτε κι εκεί μου αρέσει, προτιμώ κολάν).Άμα πάω σε σπίτι φίλων και αράξουμε, σε οτιδήποτε αφορά σωματική άσκηση (σήμερα πχ που πήγα για πεζοπορία), στο εργοστάσιο όταν έχω δουλειά που θα λερωθώ και πολύ πολύ σπάνια σε καφέ (ή παλιά στη σχολή), ιδίως αν είχα χανγκοβερ. Κατά τ' άλλα το θεωρώ λίγο πρόχειρο ρούχο, σαν να δίνει την αίσθηση ότι δεν επιμελείσαι τον εαυτό σου.
αυτό το στυλ λέγεται athleisure και δεν νομίζω ότι μιλάμε για αθλητικό ντύσιμο σε αυτή την περίπτωση@Στεφανος56 @Agaphbou και παιδια Παρτε μια ιδεα πως η φορμα μπορει να γινει και ντυσιμο εξοδου παιδια και σεξυ και καθημερινο,δεν ειπαμε να παει σε βαφτιση με φορμα,αλλα αν συνδιαστει σωστα μπορει και ειναι μια χαρα ρουχο.Δειτε
View attachment 74697
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

17-01-21

20:03
Ειναι χαλια ντυσιμο αυτο?
ειναι μοντερνο και νεανικο επισης.πολυ in!
και εδω μια σεξυ εκδοχη για εξοδο κιολας
@Στεφανος56 @Ιππολύτη το τελευταιο ντυσιμο δεν ειναι σεξυ που θα μπορουσε μια γυναικα να βγει και σε εξοδο?

@Mits4 @Valder @Eclipse @RafAspa94 τι γνωμη εχετε για τις φορμες?
@Στεφανος56 @Ιππολύτη το τελευταιο ντυσιμο δεν ειναι σεξυ που θα μπορουσε μια γυναικα να βγει και σε εξοδο?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
συμφωνώ, κι εγώ το θεωρώ πρόχειρο. φόρμα το πολύ πολύ στο γυμναστήριο πλέον (αν και ούτε κι εκεί μου αρέσει, προτιμώ κολάν).
αυτό το στυλ λέγεται athleisure και δεν νομίζω ότι μιλάμε για αθλητικό ντύσιμο σε αυτή την περίπτωση
Συγνωμη οτι θελει ο καθενας φοραει,δεν σημαινει οτι επειδη εσεις επιλεγετε μια συγκεκριμενη γραμμη ντυσιματος ειναι και αποδεκτη απο ολους.Ο καθενας φοραει οτι του αρεσει,οτι γουσταρει και οτι τον εκφραζει αυτη ειναι η γνωμη μουΚουτάκι; Εννοώ απλώς ότι μου αρέσει το ντύσιμο να είναι κομψό και κλασικό, οι φόρμες και τα φούτερ είναι μεν άνετα αλλά για μένα δεν είναι το ίδιο όμορφα με τα πιο κλασικά ρούχα, επομένως όταν κάποιος τα φοράει σε καθημερινή βάση μου δίνει την αίσθηση ότι τον ενδιαφέρει περισσότερο να δείχνει άνετος παρά στυλάτος. Εκτός κι αν πρόκειται γενικά για μια easy-going, αθλητική προσωπικότητα που τον εκφράζει αυτό το ντύσιμο γιατί ταιριαζει με τον τρόπο ζωής του, εκεί δείχνει τελείως διαφορετικό.

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.

17-01-21

20:10
μιλάμε για την μέση ελληνίδα, όχι για την μέση αμερικάνα ή βορειοευρωπαία που έχει τα χρήματα να υποστηρίξει ένα τέτοιο ντύσιμο. προφανώς όλα αυτά που παραθέτεις είναι ακριβά ρούχα και φαίνεται από τις ματιέρες και το styling.
αν σου αρέσουν οι φόρμες, be my guest. όμως όπως εσύ γράφεις ότι τις θεωρείς στυλάτες, έτσι κι εγώ γράφω ότι τις θεωρώ άκομψες και μάλιστα επιτηδευμένες όταν φοριούνται ως athleisure σύνολα. δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας.
αν σου αρέσουν οι φόρμες, be my guest. όμως όπως εσύ γράφεις ότι τις θεωρείς στυλάτες, έτσι κι εγώ γράφω ότι τις θεωρώ άκομψες και μάλιστα επιτηδευμένες όταν φοριούνται ως athleisure σύνολα. δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας.
Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα.

17-01-21

20:11
Εξαρτάται και πού συχνάζετε για καφέ πάντως. Σε κυριλομάγαζα λογικό να νιώθεις underdressed με φόρμα. Σε πιο χαλαρές καφετέριες, μια χαρά περνάει.
Ειδική μνεία στις βελούδινες που μου αρέσουν πολύ και ενόψει καραντίνας πήρα ένα σετάκι που το έχω λιώσει.
Ειδική μνεία στις βελούδινες που μου αρέσουν πολύ και ενόψει καραντίνας πήρα ένα σετάκι που το έχω λιώσει.

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

17-01-21

20:11
@Στεφανος56 @Agaphbou και παιδια Παρτε μια ιδεα πως η φορμα μπορει να γινει και ντυσιμο εξοδου παιδια και σεξυ και καθημερινο,δεν ειπαμε να παει σε βαφτιση με φορμα,αλλα αν συνδιαστει σωστα μπορει και ειναι μια χαρα ρουχο.Δειτε
View attachment 74697
Ναι δε μ' αρέσει, κάτσε να δεις το στυλ μου στα casual για να καταλάβεις:
Ειναι χαλια ντυσιμο αυτο?
View attachment 74698View attachment 74699View attachment 74700View attachment 74701View attachment 74702View attachment 74703
View attachment 74704
@Στεφανος56 το τελευταιο ντυσιμο δεν ειναι σεξυ που θα μπορουσε μια γυναικα να βγει και σε εξοδο?
Συγνωμη οτι θελει ο καθενας φοραει,δεν σημαινει οτι επειδη εσεις επιλεγετε μια συγκεκριμενη γραμμη ντυσιματος ειναι και αποδεκτη απο ολους.Ο καθενας φοραει οτι του αρεσει,οτι γουσταρει και οτι τον εκφραζει αυτη ειναι η γνωμη μου
προσωπικά μου θυμίζει γυμνάσιο :Ρ
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

17-01-21

20:12
Η φόρμα φοριέται καλύτερα, και βγαίνει και καλύτερα όταν υπάρχει κώλος να την υποστηρίξει. Ετρωγα άνετα φορμίσιο.
Οι μη έχοντες πωπόν, ας βολευτούν με καμια πιτζάμα με την Άριελ της ντιζνευ.
Οι μη έχοντες πωπόν, ας βολευτούν με καμια πιτζάμα με την Άριελ της ντιζνευ.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

17-01-21

20:12
ενταξει καλε γλυκια μου,δεν υπαρχει λογος να τις χαλασουμε,περα απο αυτο ομως ειναι ενα ρουχο που φοριεται,ασχετα αν δεν το επιλεγουν ολοι.Αυτο ηθελα να πω.μιλάμε για την μέση ελληνίδα, όχι για την μέση αμερικάνα ή βορειοευρωπαία που έχει τα χρήματα να υποστηρίξει ένα τέτοιο ντύσιμο. προφανώς όλα αυτά που παραθέτεις είναι ακριβά ρούχα και φαίνεται από τις ματιέρες και το styling.

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

17-01-21

20:13
Συγνωμη οτι θελει ο καθενας φοραει,δεν σημαινει οτι επειδη εσεις επιλεγετε μια συγκεκριμενη γραμμη ντυσιματος ειναι και αποδεκτη απο ολους.Ο καθενας φοραει οτι του αρεσει,οτι γουσταρει και οτι τον εκφραζει αυτη ειναι η γνωμη μου
Είπα εγώ να φορέσετε ό,τι φοράω; Τη γνώμη μου δε ζήτησες;
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 840 μηνύματα.

17-01-21

20:14
Έτσι το δέχομαιΚουτάκι; Εννοώ απλώς ότι μου αρέσει το ντύσιμο να είναι κομψό και κλασικό, οι φόρμες και τα φούτερ είναι μεν άνετα αλλά για μένα δεν είναι το ίδιο όμορφα με τα πιο κλασικά ρούχα, επομένως όταν κάποιος τα φοράει σε καθημερινή βάση μου δίνει την αίσθηση ότι τον ενδιαφέρει περισσότερο να δείχνει άνετος παρά στυλάτος. Εκτός κι αν πρόκειται γενικά για μια easy-going, αθλητική προσωπικότητα που τον εκφράζει αυτό το ντύσιμο γιατί ταιριαζει με τον τρόπο ζωής του, εκεί δείχνει τελείως διαφορετικό.

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

17-01-21

ναι καλε σιγουρα ο καθενας εχει το στυλ του και αυτο που τον εκφραζει αλιμονο,εκεινο που ηθελα να πω ειναι οτι σημερα βλεπεις φορμες που παλια θεωρουνταν να πω μονο για τη γυμναστικη και η αλλη το φοραει κανονικα μια χαρα καταλαβατε,αυτο ηθελα να πω οτι φοριεται πολυ ασχετως και αν δεν το επιλεγουν πολλοι.Ναι δε μ' αρέσει, κάτσε να δεις το στυλ μου στα casual για να καταλάβεις:
προσωπικά μου θυμίζει γυμνάσιο :Ρ

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

17-01-21

Εξαρτάται και πού συχνάζετε για καφέ πάντως. Σε κυριλομάγαζα λογικό να νιώθεις underdressed με φόρμα. Σε πιο χαλαρές καφετέριες, μια χαρά περνάει.
![]()
![]()
Αυτές μ' αρέσουν κι εμένα πολύ αλλά πάλι σπάνια θα τις φορούσα για καφέ (βασικά συνήθως φοράω τη ζακέτα με τζιν). Μια φίλη μου όμως έχει μια τέτοια βελουτέ μαύρη παντελόνα, το ίδιο με το δεξιά αλλά χωρίς κορδόνια και τσέπες και είναι εκ-πλη-κτι-κή.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

17-01-21

20:15
οχι καλε απλα η απαντηση πηγαινε εκει που σου εβαλα το gifΕίπα εγώ να φορέσετε ό,τι φοράω; Τη γνώμη μου δε ζήτησες;
Στεφανος56
Πολύ δραστήριο μέλος

17-01-21

20:17
Κοιτα εμένα αυτό το ντύσιμο δεν με τρελαίνει να πω την αλήθεια ....εγώ θέλω η γυναίκα να είναι ετσιι χαχαχΕιναι χαλια ντυσιμο αυτο?
View attachment 74698View attachment 74699View attachment 74700View attachment 74701View attachment 74702View attachment 74703
View attachment 74704
@Στεφανος56 το τελευταιο ντυσιμο δεν ειναι σεξυ που θα μπορουσε μια γυναικα να βγει και σε εξοδο?
Ανέβασα στην προηγούμενη φωτογραφία πως θέλω να είναι όχι για κάθε μέρα απαραίτητα αλλά θέλω να είναι κόσμημα έργο τέχνης
Συνημμένα
-
1D6DC1D4-AD71-4B3A-AFD5-027C70831BF2.jpeg79,6 KB · Εμφανίσεις: 117
-
1BEACD0E-0F74-4A60-9373-163669BC1B28.jpeg1,1 MB · Εμφανίσεις: 120
-
F15D2878-4004-4359-9695-66F1D9E774FF.jpeg129,8 KB · Εμφανίσεις: 122
-
19BA10AC-4E91-40F8-8C03-BAC8C575F943.jpeg60,4 KB · Εμφανίσεις: 113
-
FC7CDB98-E570-49A2-B276-C2162A05E4F9.jpeg254,7 KB · Εμφανίσεις: 115
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

17-01-21

20:24
Καλα πολυ ωραια ολα ειλικρινα,αλλα για μενα προσωπικα τετοια ντυσιματα θα ηταν μονο για να παει στην δεξιωση του προεδρικου μεγαρου για τη γιορτη της δημοκρατιας ή και σε κανενα μεγαρο αθηνωνΚοιτα εμένα αυτό το ντύσιμο δεν με τρελαίνει να πω την αλήθεια ....εγώ θέλω η γυναίκα να είναι ετσιι χαχαχ
Ανέβασα στην προηγούμενη φωτογραφία πως θέλω να είναι όχι για κάθε μέρα απαραίτητα αλλά θέλω να είναι κόσμημα έργο τέχνης

σιγουρα ο καθενας εχει το δικο του προσωπικο γουστο και αλιμονο τα ρουχα ειναι οσα τον εκφραζουν οσα του αρεσουν καταλαβες,δεκτο αυτο

Ιππολύτη
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα.

17-01-21

20:26
Ακόμη και σε μη βελουτέ, υπάρχουν φόρμες που είναι περισσότερο στυλάτες (και όχι ακριβώς athleisure), κι αυτές πάλι θα τις φορούσα για καφέ αν τις είχα. Γενικά τις φόρμες τις θεωρώ πολύ versatile και δεν είναι όλες μόνο για το γυμναστήριο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 144 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vasilis123321
- American Economist
- Joji
- AggelikiGr
- Kate1914
- Libertus
- Εριφύλη
- rafaela11
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- jellojina
- jj!
- johnsala
- Debugging_Demon
- iew
- Paragontas7000
- Paladin
- giannhs2001
- kalhkardia
- Scandal
- Wonderkid
- Helen06
- fmarulezkd
- fourkaki
- Ellis
- physicscrazy
- anzotos
- Stylist
- marww
- Luludaki
- touvlo
- taketrance
- Μαυρίκιος
- charmander
- phleidhs
- Maria_Xagorari
- User2350
- Ariana2018
- Eirinakiii8
- sofoula2430
- 2Pac
- CiNeFiL
- sunsetpp
- SlimShady
- orchidea
- Εχέμυθη
- fockos
- harry akritas
- New member
- Στεφανος56
- Lala_
- Griff
- Viedo
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- epan
- JohnGreek
- uni77
- Ryuzaki
- Ace of Spades
- Snoopy Doo
- Αλκης Κ.
- Johnny15
- chester20080
- ΘανάσοςG4
- Mhtrogoal
- fretoe
- Unseen skygge
- gregory nub
- 1011
- Νηματολάγνος
- louminis
- DimitraA.
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.