EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

08-03-21

16:22
ΤελειαΣήμερα έχουμε τα drones ακόμα και για ψυχαγωγία. 90s είχαμε τα τότε τηλεκατευθυνόμενα που μπορούσαν να είναι και πανάκριβα / high endείχε ένας στη γειτονιά.
Αυτό ήταν mainstream / low end:
Επίσης υπήρχαν και τα αμαξάκια μπαταρίας για παιδιά (που έμπαινες κανονικά μέσα), επίσης πανάκριβα.
View attachment 76904
Τώρα το 2021, ανεξάρτητα της οικονομικής κατάστασης, δεν τα βλέπεις σε γειτονιές / πλατείες αυτά. Μάλλον ξεπεράστηκαν.

Τα τηλεκατευθυνομενα ηταν οντως μεγαλη επιτυχια!
Οχι δεν ξεπεραστηκαν απλα τα παιδια μπηκαν στα ηλεκτρονικα παιχνιδια πλέον απο νωρίς, δεν βγαίνουν εξω έχουν μια παιχνιδομηχανή ή ενα πισι οποτε ολα αυτα ειναι αδιάφορα.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.126 μηνύματα.

08-03-21

19:49
τετοιο ειχε ο ξαδελφος μου και δεν μ αφηνε ποτε να το οδηγω και μια μερα το πηρα με το ετσι θελωΣήμερα έχουμε τα drones ακόμα και για ψυχαγωγία. 90s είχαμε τα τότε τηλεκατευθυνόμενα που μπορούσαν να είναι και πανάκριβα / high endείχε ένας στη γειτονιά.
Αυτό ήταν mainstream / low end:
Επίσης υπήρχαν και τα αμαξάκια μπαταρίας για παιδιά (που έμπαινες κανονικά μέσα), επίσης πανάκριβα.
View attachment 76904
Τώρα το 2021, ανεξάρτητα της οικονομικής κατάστασης, δεν τα βλέπεις σε γειτονιές / πλατείες αυτά. Μάλλον ξεπεράστηκαν.
το πηγαινα οχτασκατα, κοπανουσα πανω σε γλαστρες, τοιχους, κατεστρεψα ολη την αυλη της γιαγιας μας εν ολιγοις, αναγκαστηκα να σταματησω γιατι ειχε πλανταξει στο κλαμα και κατεβαινοντας συνειδητοποιησα οτι ειχε κατουρηθει (κυριολεκτικοτατα) πανω του...
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

08-03-21

20:05
καλα οι μπιλιες,οι ρακετες αυτες μιλαμε ολα τα απογευματα και τα καλοκαιρια ηταν με αυτες τις ρακετες και επισης το νεροπιστολο καναμε κατι καταβρεξιματα αλλο πραγμα!

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αχαχαχαχαχατετοιο ειχε ο ξαδελφος μου και δεν μ αφηνε ποτε να το οδηγω και μια μερα το πηρα με το ετσι θελω
το πηγαινα οχτασκατα, κοπανουσα πανω σε γλαστρες, τοιχους, κατεστρεψα ολη την αυλη της γιαγιας μας εν ολιγοις, αναγκαστηκα να σταματησω γιατι ειχε πλανταξει στο κλαμα και κατεβαινοντας συνειδητοποιησα οτι ειχε κατουρηθει (κυριολεκτικοτατα) πανω του...

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

08-03-21

20:52
Παιζετε με φυσοκαλαμα; Συνηθως φτιαχναμε βελακια απο χαρτι. Καποιες φορες βαζαμε και καρφιτσες στα βελακια για να κολλανε στις κολωνες (δεν κυνηγουσαμε αλλα παιδια με βελακια με καρφιτσες). Ενιοτε χρησιμοποιουσαμε κατι μπαλακια-σπορους απο θαμνους στην γειτονια. Αυτα πονουσαν λιγο.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

08-03-21

21:02
απο χαρτι προλαβα εγω κατι αυτοσχεδια που καναμε στην παιδικη χαρα που παιζαμε και επισης προλαβα και σφεντοναView attachment 76924View attachment 76925
Παιζετε με φυσοκαλαμα; Συνηθως φτιαχναμε βελακια απο χαρτι. Καποιες φορες βαζαμε και καρφιτσες στα βελακια για να κολλανε στις κολωνες (δεν κυνηγουσαμε αλλα παιδια με βελακια με καρφιτσες). Ενιοτε χρησιμοποιουσαμε κατι μπαλακια-σπορους απο θαμνους στην γειτονια. Αυτα πονουσαν λιγο.
και επισης ενα παιδι ειχε σπιτι του μπιλιαρδο και τραπεζι κανονικο πινγκ πονγκ και παιζαμε και εκει ηταν απιστευτα μιλαμε

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

08-03-21

21:28
Ναι κι εμείς παίζαμε με φυσοκάλαμα! Βάζαμε πλαστελίνη πάνω στο χερούλι, την οποία πλάθαμε και τη φυσάγαμε μέσα στο καλάμι. Έτσουζε, κάναμε κανονικό πόλεμο!View attachment 76924View attachment 76925
Μάλιστα πέρναμε και κομμάτια από μπουκάλι coca colas διάφανο και το βάζαμε για προστατευτικό ματιών

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

08-03-21

21:44
χαχαχαχαχαχαΝαι κι εμείς παίζαμε με φυσοκάλαμα! Βάζαμε πλαστελίνη πάνω στο χερούλι, την οποία πλάθαμε και τη φυσάγαμε μέσα στο καλάμι. Έτσουζε, κάναμε κανονικό πόλεμο!
Μάλιστα πέρναμε και κομμάτια από μπουκάλι coca colas διάφανο και το βάζαμε για προστατευτικό ματιών![]()

θυμηθηκα καποια επιτραπεζια
και το αξεχαστο jenga ε ρε κατι παιχνιδια που καναμε με αυτο νυχτες ατελειωτες μιλαμε

08-03-21

22:16
Και χλαπάτσες
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

08-03-21

22:56
Ωωωω ναι στεναχωριομουν αμα χαλούσαν

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

09-03-21

00:11
uno ακομα παιζω και monopoly. Οπως και αλλα επιτραπεζια. Το 2017 αγορασα το SNES στο οποιο εβαλα ενα σωρο ακομα ρετρο παιχνιδια που επαιζα μικρη (πχ donkey kong, earthworm jim, alladin, lion king, contra (λατρεμενο το contra))
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

09-03-21

00:25
α κι εγω το εχω αυτο ναι που εχει προσομειωση παιχνιδιων απο κονσολες,επαιξα για ακομα μια φορα το Sonicuno ακομα παιζω και monopoly. Οπως και αλλα επιτραπεζια. Το 2017 αγορασα το SNES στο οποιο εβαλα ενα σωρο ακομα ρετρο παιχνιδια που επαιζα μικρη (πχ donkey kong, earthworm jim, alladin, lion king, contra (λατρεμενο το contra))
ξερεις ποσα βραδια το επαιζα για να το τερματισω μιλαμε?και ειχα παθιαστει απιστευτα με τη μουσικη και τα σκηνικα.Το ξαναβρηκα και ηταν απιστευτο να το ξαναζεις

Οπως επισης και το Mortal Kombat / Street fighter/ nba τα τοτε παιχνιδια
επισης ειχα παθιαστει πολυ με το Hitman
και ακομα καποιοι τιτλοι
Nelliel
Περιβόητο μέλος

09-03-21

00:39
Υποκλινομαι. Εγω δεν παιζει να εχω παιξει πανω απο 20 διαφορετικα βιντεοπαιχνιδια! Street fighter ηταν απο τα αγαπημενα μου και παντα διαλεγα την chun li. Προπερσι τερματησα και τις 100 πιστες του bubble bobble. Μου ειχε μεινει αποθημενο. Οπως και το battle tank. Το cotnra δεν εχω καταφερει να το τερματισω. Δεν ειμαι καλη στα action games. Προτιμω τα παιχνιδια στρατηγικης
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

09-03-21

00:47
ναι κι εγω τα ειχα παιξει και αυτα και στρατηγικης μου αρεσαν οπως και μυστηριου επισηςΥποκλινομαι. Εγω δεν παιζει να εχω παιξει πανω απο 20 διαφορετικα βιντεοπαιχνιδια! Street fighter ηταν απο τα αγαπημενα μου και παντα διαλεγα την chun li. Προπερσι τερματησα και τις 100 πιστες του bubble bobble. Μου ειχε μεινει αποθημενο. Οπως και το battle tank. Το cotnra δεν εχω καταφερει να το τερματισω. Δεν ειμαι καλη στα action games. Προτιμω τα παιχνιδια στρατηγικης
θυμηθηκα το Game: Uru: Ages Beyond Myst το ειχα παιξει ατελειωτες ωρες
επισης το Still Life λιγο μυστηριου με φονους εξαιρετικο μιλαμε
Μου αρεσαν αυτα που επρεπε να σπαζοκεφαλιασω πραγματικα για να περασω στην επομενη πιστα
Επισης στρατηγικης υπεροχο ηταν και το Rome
Nelliel
Περιβόητο μέλος

09-03-21

00:50
ειχα δοκιμασει σε μια φαση το doom. Δεν εντυπωσιαστηκα. Επαιζα πολυ age of empires, sims, και ενα με ζωολογικο κηπο.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

09-03-21

00:51
ναι κι εγω αυτα μου αρεσαν,το doom απλα το επαιξα για να δω πως ειναι .ειχα δοκιμασει σε μια φαση το doom. Δεν εντυπωσιαστηκα. Επαιζα πολυ age of empires, sims, και ενα με ζωολογικο κηπο.
Λατρεψα το Brothers in Arms
Μισο να θυμηθω ενα που ειχε πλακα

Επισης το Grand Theft Auto μου αρεσε να οδηγω τα αυτοκινητα και να πηγαινω απο πολη σε πολη

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.019 μηνύματα.

09-03-21

12:17
Από διαδικτυακά από τα ρετρό που έπαιζα μικρός φανατικά ( αλλά δεν πρόλαβα προφανώς μιας που ήταν παιχνίδι των 80ς ) είναι το Wonder Boy. Ώρες καψίματος.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.259 μηνύματα.

09-03-21

13:01
το καλύτερο παιχνίδι στο pcΕπισης στρατηγικης υπεροχο ηταν και το Rome
άπειρες ώρες στην εφηβεία όπως και cs και age of empires 2
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

09-03-21

14:31
ω ναι! τι μου θυμησες!το καλύτερο παιχνίδι στο pc
άπειρες ώρες στην εφηβεία όπως και cs και age of empires 2

πω μου αρεσε και μου θυμισες και το σουπερ μαριο αλλες τοσες ωρες καψιματος ναιΑπό διαδικτυακά από τα ρετρό που έπαιζα μικρός φανατικά ( αλλά δεν πρόλαβα προφανώς μιας που ήταν παιχνίδι των 80ς ) είναι το Wonder Boy. Ώρες καψίματος.
View attachment 76963
View attachment 76964

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- Scandal
- Kate1914
- chester20080
- charmander
- Reader
- fourkaki
- Unboxholics
- Jack of Spades
- fockos
- touvlo
- fmarulezkd
- Joji
- AggelikiGr
- rafaela11
- sunsetpp
- Sosstoss
- jellojina
- Wonderkid
- Paladin
- Paragontas7000
- Abysmal Hunter
- Alessandra Eliza
- jj!
- Luludaki
- johnsala
- Εριφύλη
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Ariana2018
- taketrance
- camil
- ROM32
- giannhs2001
- Memetchi
- Μήτσος10
- Δροσουλίτης
- Meow
- marww
- Shadowban
- Human being
- User2350
- Libertus
- Mapas26
- T C
- Cupid
- Viedo
- SlimShady
- Εχέμυθη
- Citylights
- Scott
- Athens2002
- constansn
- An_uknown_world
- globglogabgalab
- louminis
- ΘανάσοςG4
- Farfarouta
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- Satan Claus
- gademis
- WhiteDrum
- harry akritas
- orchidea
- Jocaste
- SweetGirl
- fretoe
- Mhtrogoal
- Despina08
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.