An_uknown_world
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η An_uknown_world αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 145 μηνύματα.

03-09-21

17:09
αυτο το θυμαστε που ανεβαιναν οι πιγκουινοι και κατεβαιναν?
![]()

Ήταν τόσο τέλειο αυτό
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Tamagotchi , θέλω να βρω και τώρα

T C
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο T C αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 226 μηνύματα.

03-09-21

19:10
Μονο εγώ ειχα αυτό το ΕΠΟΣ?

Scott
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 374 μηνύματα.

04-09-21

01:13
Χαχαχα η κασετίνα από το τρία εκατοστάρηκα που μύριζε πλαστικό (και είχαν και της μουφα φιγούρες power ranger).Τα laptop της εποχής.
View attachment 77745
Επίσης σχολική κασετίνα (σας έρχεται η μυρωδιά;)
View attachment 77746
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

20-10-21

22:10
Το είχα λιώσει!!
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.

21-10-21

00:13
Αθώα παιχνιδάκια που κανένα σκοπό δεν είχαν να ενοχλήσουν τον υπόλοιπο κόσμο ή/και την πανίδα.

Κλασικό πανηγυριώτικο κέρασμα.
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.

21-10-21

00:23
Μονο εγώ ειχα αυτό το ΕΠΟΣ?
![]()
αυτό το είχα κι εγώ. γαμάτο!
έπαιζα και φώναζα: "επίθεση στους εισβολείς"!, "πόλεμος! κατοχή!"

ωχ θεεμ.

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

21-10-21

00:44
hahaaaa laser!!
Αθώα παιχνιδάκια που κανένα σκοπό δεν είχαν να ενοχλήσουν τον υπόλοιπο κόσμο ή/και την πανίδα.
Κλασικό πανηγυριώτικο κέρασμα.
Τα πρώτα laser τα φτιάχνανε custom με μεγάλες μπαταρίες και ταινία. Μετά βγήκαν αυτά με τις στρογγυλές λιθίου μπαταρίες. Επίσης υπήρχαν και κεφαλές με σχήματα / patterns

Πήρε λίγο καιρό να γίνουν προσιτά στο ευρύ κοινό.
Καλά μιλάμε φουλ σκανταλιές με τα laser, ενοχλήσαμε πολύ κόσμο που βγαίνανε στο δρόμο θυμωμένοι και μας ψάχνανε ενώ εμείς ήμασταν 30 μέτρα μακριά!!
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

21-10-21

09:23
Λοιπόν, ώρα για σοβαρό ποστ.
(κάπως έτσι να πω ότι είχα μάθει όλο το oops I did it again εξ ακοής πριν καλά καλά μάθω τα αντίστοιχα αγγλικά)
ΤΟ ΠΑΛΙΟ, ΟΡΘΟΔΟΞΟ
Μονίμως ανοιχτό πάνω στο χαλί..
Καλύτερη μουσική βιντεοπαιχνιδιου εβερ
Τερματισμενο με όλους τους κωδικούς για τα cheats
Προεγκατεστημενο φιδάκι σε Nokia n95, απόλυτο μαστ για τις ταβέρνες...
Εννοείται ότι έβαζα όλη την ομάδα στο 99% με φούξια στολές και ροζ μαλλιά...
Παλιά ένδοξα κατσαρολικά και πλαστικά φαγητά που εξελίχθηκαν σε αυτό...
Μετά περνάμε στα 2 μεγαλύτερα καψίματα όλης μου της ζωής (εκτός του Stardoll φυσικά):
Και τώρα πάμε σε κάποια εξτραδακια:
(Για όσους είχαν Nova)
Τι γιου μει ατατς ονλι θερτι φαιλς ρε, ακόμη δεν άρχισα:
(το αγαπημένο παιχνίδι της μάνας μου, μιλάμε για το απόλυτο κάψιμο)
(Σ αυτό καιγόταν όλη η οικογένεια, και μάνα και πατέρας)
(thedollpalace)
(roiworld)
(κάπως έτσι να πω ότι είχα μάθει όλο το oops I did it again εξ ακοής πριν καλά καλά μάθω τα αντίστοιχα αγγλικά)
ΤΟ ΠΑΛΙΟ, ΟΡΘΟΔΟΞΟ
Μονίμως ανοιχτό πάνω στο χαλί..
Καλύτερη μουσική βιντεοπαιχνιδιου εβερ
Τερματισμενο με όλους τους κωδικούς για τα cheats
Προεγκατεστημενο φιδάκι σε Nokia n95, απόλυτο μαστ για τις ταβέρνες...
Εννοείται ότι έβαζα όλη την ομάδα στο 99% με φούξια στολές και ροζ μαλλιά...
Παλιά ένδοξα κατσαρολικά και πλαστικά φαγητά που εξελίχθηκαν σε αυτό...
Μετά περνάμε στα 2 μεγαλύτερα καψίματα όλης μου της ζωής (εκτός του Stardoll φυσικά):
Και τώρα πάμε σε κάποια εξτραδακια:
(Για όσους είχαν Nova)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τι γιου μει ατατς ονλι θερτι φαιλς ρε, ακόμη δεν άρχισα:
(το αγαπημένο παιχνίδι της μάνας μου, μιλάμε για το απόλυτο κάψιμο)
(Σ αυτό καιγόταν όλη η οικογένεια, και μάνα και πατέρας)
(thedollpalace)
(roiworld)
Συνημμένα
Viedo
Διάσημο μέλος
Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα.

21-10-21

14:56
Αγάπη πολλά πολλά χρόνια πίσω με πήγες 
Να κάτι από τα παλιά...

Να κάτι από τα παλιά...
Scandal
Διαχειριστής

19-11-21

13:09
Ποδοσφαιράκι με ελατήρια 90s:
Ποδοσφαιράκι (κάποτε ήταν πιο διαδεδομένο) :
Τηλεκατευθυνόμενο αμαξάκι με μπαταρίες:
Ποδοσφαιράκι (κάποτε ήταν πιο διαδεδομένο) :
Τηλεκατευθυνόμενο αμαξάκι με μπαταρίες:
Scandal
Διαχειριστής

24-11-21

16:42
Άσπρες κασέτες με παραμύθια. Το audio book της εποχής. 
Είχαν και το σπάσιμο στην τρύπα ως προστασία εγγραφής.

Είχαν και το σπάσιμο στην τρύπα ως προστασία εγγραφής.
Scandal
Διαχειριστής

18-04-22

17:09
Δεν ξέρω αν το είχε κάποιος από εδώ μέσα το Dance e-jay.
Μου το είχε δώσει ένας φίλος δεκαετία '00 που δεν είχε PC και το είχε προμηθευτεί μαζί με ένα περιοδικό (CD-ROM προφανώς).
Ακόμα θυμόμουν το come with me tonight και το taste love 
Μου το είχε δώσει ένας φίλος δεκαετία '00 που δεν είχε PC και το είχε προμηθευτεί μαζί με ένα περιοδικό (CD-ROM προφανώς).

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.651 μηνύματα.

18-04-22

21:39
το combo της εποχής μου:

Scandal
Διαχειριστής

22-04-23

21:05
Πέρα από την τρίλιζα που είναι γνωστή, θυμάστε το SOS;
Σε φυσικό χαρτί χωρίζαμε μια σελίδα σε κουτάκια με κάθετες και οριζόντιες γραμμές με το στυλό και ο καθένας με τη σειρά του έγραφε S ή O (όποιο από τα δύο ήθελε).
Σε κάποια φάση με αρκετά κουτάκια γεμάτα και αναπόφευκτα, όποιος εντόπιζε λέξη SOS την κύκλωνε και έπαιρνε ένα βαθμό. Το παιχνίδι τελείωνε μόλις γέμιζε όλη η σελίδα.
Σε φυσικό χαρτί χωρίζαμε μια σελίδα σε κουτάκια με κάθετες και οριζόντιες γραμμές με το στυλό και ο καθένας με τη σειρά του έγραφε S ή O (όποιο από τα δύο ήθελε).
Σε κάποια φάση με αρκετά κουτάκια γεμάτα και αναπόφευκτα, όποιος εντόπιζε λέξη SOS την κύκλωνε και έπαιρνε ένα βαθμό. Το παιχνίδι τελείωνε μόλις γέμιζε όλη η σελίδα.
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

31-08-23

14:22
Αν ξέρεις τι είναι, τότε κοντά δε βλέπεις με τίποτα.
Συσκευή είναι και αυτό! Η ιδανική συσκευή για να τσακίζεις νεύρα νυσταγμένων τα καταμεσήμερα του καλοκαιριού!
Συσκευή είναι και αυτό! Η ιδανική συσκευή για να τσακίζεις νεύρα νυσταγμένων τα καταμεσήμερα του καλοκαιριού!
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

31-08-23

16:52
(Αναμνήσεις του πατέρα μου)Συσκευή είναι και αυτό! Η ιδανική συσκευή για να τσακίζεις νεύρα νυσταγμένων τα καταμεσήμερα του καλοκαιριού!
Το λένε ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ. Εμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 70. Όλος ο κόσμος έπαθε φρενίτιδα. Μικροί, μεγάλοι, άνδρες, γυναίκες έπαιζαν συνέχεια μέρα - νύχτα. Διοργανώθηκαν και πρωταθλήματα. Όπου και αν βρισκόσουν άκουγες
ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ
Η τότε κυβέρνηση (χούντα) το απαγόρευσε, αλλά το ίδιο έγινε και στο εξωτερικό.chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

31-08-23

17:15
Πείτε μου ότι είχατε κι εσείς;;;
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.535 μηνύματα.

31-08-23

17:53
Πρώτη φορά το βλέπω! Έπαιζε με αυτό ο Βαρουφάκης;View attachment 120802
Πείτε μου ότι είχατε κι εσείς;;;
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

31-08-23

17:59
Μάλλον είσαι πολύ μεγάλος, γι'αυτόΠρώτη φορά το βλέπω! Έπαιζε με αυτό ο Βαρουφάκης;

Από αυτό έχασε τα μαλλιά του
Μαγνητιστηκε ο αέρας και τον χτύπησε κεραυνος. Από κει εμπνευστηκε και η Ροουλινγκ τον Χάρι Πότερ.
Περιγραφή:
Είναι δύο τέτοιο μαγνητακια από υλικο κάτι σαν σίδερο σε αυτό το σχήμα.
Τα πετάς μαζί προς τα πάνω στον αέρα και επειδή μαγνητιζονται και πάνε να ενωθουν, στον αέρα τσουγκριζουν μεταξύ τους και κάνουν θόρυβο τσιρ τσιρ τσιρ
Παίζαμε δημοτικό γυμνάσιο στο σχολείο με τέτοια!!
Τα είχαν στα περίπτερα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- Scandal
- Kate1914
- chester20080
- charmander
- Reader
- fourkaki
- Unboxholics
- Jack of Spades
- fockos
- touvlo
- fmarulezkd
- Joji
- AggelikiGr
- rafaela11
- sunsetpp
- Sosstoss
- jellojina
- Wonderkid
- Paladin
- Paragontas7000
- Abysmal Hunter
- Alessandra Eliza
- jj!
- Luludaki
- johnsala
- Εριφύλη
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Ariana2018
- taketrance
- camil
- ROM32
- giannhs2001
- Memetchi
- Μήτσος10
- Δροσουλίτης
- Meow
- marww
- Shadowban
- Human being
- User2350
- Libertus
- Mapas26
- T C
- Cupid
- Viedo
- SlimShady
- Εχέμυθη
- Citylights
- Scott
- Athens2002
- constansn
- An_uknown_world
- globglogabgalab
- louminis
- ΘανάσοςG4
- Farfarouta
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- Satan Claus
- gademis
- WhiteDrum
- harry akritas
- orchidea
- Jocaste
- SweetGirl
- fretoe
- Mhtrogoal
- Despina08
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.