Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.890 μηνύματα.

09-03-21

22:45
I see you are a woman of culture
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

10-03-21

00:40
ααααα τι μου θυμησες! μιλαμε ειχα ενα τετοιο στη σχολη για να μη μου κλεψουν το καλο κινητο και ειχε πλακα,τα ειχα γεμισει τραγουδια και ακουγα συνεχειαΠαιχνίδια δε τα λες,αλλά είναι από τα πρώτα κινητά που έπιασα στα χέρια μου όταν ήμουν μικρούλα.
View attachment 77021View attachment 77022

αυγή όντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.996 μηνύματα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

19-03-21

16:58
Τα laptop της εποχής.
Επίσης σχολική κασετίνα (σας έρχεται η μυρωδιά;
)
Επίσης σχολική κασετίνα (σας έρχεται η μυρωδιά;

Scott
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 374 μηνύματα.

19-03-21

17:16
Αυτά είναι κάποια από τα πιο αγαπημένα μου.
Θυμάμαι όμως ένα τετράγωνο πραγματάκι που το χτυπούσες στις παλάμες και φούσκωνε. Αυτό το πέταγα στη δουλειά της μάνας μου,νομίζω αμπούλα βρώμας ήταν χαχα.
Θυμάμαι όμως ένα τετράγωνο πραγματάκι που το χτυπούσες στις παλάμες και φούσκωνε. Αυτό το πέταγα στη δουλειά της μάνας μου,νομίζω αμπούλα βρώμας ήταν χαχα.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

29-03-21

16:46
Αθλητικά με φωτάκια (δεν κατάφερα να αποκτήσω ποτέ
)
Game Boy

Game Boy
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

29-03-21

20:38
αχ τι μου θυμισες!Αθλητικά με φωτάκια (δεν κατάφερα να αποκτήσω ποτέ)
View attachment 78329
Game Boy
View attachment 78330

οσο για το gameboy το εβλεπα στα ξαδερφια μου και το επαιρνα να παιξω κι εγω

ακομα θυμαμαι μερικα παιχνιδια οπως
μετα βεβαια ειχα βρει emulator και τα ξαναπαιξα σε πισι και κινητο
Libertus
Συντονιστής
Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.071 μηνύματα.

30-03-21

17:42
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, έχω άλλο δέσιμο με παιχνίδια που έπαιζα μικρός και με τις νέες εκδόσεις τους. Ιδιαίτερα τα παιχνίδια στρατηγικής της εποχής τα θεωρώ αναντικατάστατα και αξίζει να τα παίζει κανείς μέχρι και σήμερα.
Από παιχνίδια πολλά και κάποια από τα αγαπημένα:
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

30-03-21

18:06
Ποσο συμφωνω!!!!!Όσα χρόνια κι αν περάσουν, έχω άλλο δέσιμο με παιχνίδια που έπαιζα μικρός και με τις νέες εκδόσεις τους. Ιδιαίτερα τα παιχνίδια στρατηγικής της εποχής τα θεωρώ αναντικατάστατα και αξίζει να τα παίζει κανείς μέχρι και σήμερα.
View attachment 78393View attachment 78394View attachment 78395View attachment 78396
View attachment 78398View attachment 78399
View attachment 78400View attachment 78401
View attachment 78402View attachment 78403
Οντως μερικα παραμενουν αξεχαστα και αγαπημενα.
Το τομπ Ράιντερ ναι!

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

30-03-21

18:54
Όταν καθάριζα λίγο το γκαράζ βρήκα αυτή τη κονσόλα. Εγώ δεν το θυμάμαι καθόλου να έπαιζα με αυτή τη κονσόλα ή γενικά να το έχω δεί. Το είχε πάρει λογικά ο πατέρας να παίζει με αυτό παλιά.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

30-03-21

19:02
φυσικα το τετρις με το φιδακι.το χετε ακομα εσεις??δυστυχως ειχα αλλαξει 2 γτ το πρωτο μου το ειχανε κλεψει
.επισης sega mega drive,master system με το θρυλικο σουπερ μαριο
επισης ενθυμουμαι σε κατι περιπτερα που πεταγες κερματα και μπορουσες να κερδισεις σουπερ δωρα κτλπ.αυτο ηταν φυσικα απατη για να παιζεις συνεχεια και να κονομα ο περιπτερας

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
επισης ενθυμουμαι σε κατι περιπτερα που πεταγες κερματα και μπορουσες να κερδισεις σουπερ δωρα κτλπ.αυτο ηταν φυσικα απατη για να παιζεις συνεχεια και να κονομα ο περιπτερας
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

30-03-21

19:47
σαν παλιο αταρι φαινεταιΌταν καθάριζα λίγο το γκαράζ βρήκα αυτή τη κονσόλα. Εγώ δεν το θυμάμαι καθόλου να έπαιζα με αυτή τη κονσόλα ή γενικά να το έχω δεί. Το είχε πάρει λογικά ο πατέρας να παίζει με αυτό παλιά.
View attachment 78404

μου μοιαζει σαν αυτο δες

Original Speedlink Competition Pro USB KOKA Edition Joystick Retro-Gaming Games | eBay
Endlich wieder verfügbar - der original Competition Pro USB in der KOKA Exclusive Edition.Retro-Games sind wieder da! Heimcomputer-Klassiker-Games am PC zu spielen ist wieder voll im Trend!Per Emulator lassen sich die Lieblings-Games aus Ihrer Kindheit erleben - egal ob Amiga, C64 oder Atari am...
www.ebay.com
και του αταρι το κλασικο χειριστηριο

Μαύρο ρετρό Classic 3D Analog Rocker Joystick Game Controller Gamepad για Atari 2600 Atari2600
Μόνο US$19.62, αγοράστε το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης Μαύρο ρετρό Classic 3D Analog Rocker Joystick Game Controller Gamepad για Atari 2600 Atari2600 σε χονδρική τιμή.
ναι κι εγω τα θυμαμαι αυτα τα ειχαν τα ξαδερφια μου και τα επαιζα κι εγω μαζι τουςφυσικα το τετρις με το φιδακι.το χετε ακομα εσεις??δυστυχως ειχα αλλαξει 2 γτ το πρωτο μου το ειχανε κλεψει.επισης sega mega drive,master system με το θρυλικο σουπερ μαριο

και τα παιχνιδια του περιπτερου το πακ μαν για την ακριβεια και τα κουκλακια

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

30-03-21

19:48
συνδέεται με το υπολογιστή από ότι καταλάβα, βρήκα και ένα σαιτ αναλυτικά για το joystickσαν παλιο αταρι φαινεταιισως να ειναι και του ηλεκτρονικου υπολογιστη αν μας εδειχνες το βυσμα
μου μοιαζει σαν αυτο δες
View attachment 78407
![]()
Original Speedlink Competition Pro USB KOKA Edition Joystick Retro-Gaming Games | eBay
Endlich wieder verfügbar - der original Competition Pro USB in der KOKA Exclusive Edition.Retro-Games sind wieder da! Heimcomputer-Klassiker-Games am PC zu spielen ist wieder voll im Trend!Per Emulator lassen sich die Lieblings-Games aus Ihrer Kindheit erleben - egal ob Amiga, C64 oder Atari am...www.ebay.com
και του αταρι το κλασικο χειριστηριο
![]()
Μαύρο ρετρό Classic 3D Analog Rocker Joystick Game Controller Gamepad για Atari 2600 Atari2600
Μόνο US$19.62, αγοράστε το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης Μαύρο ρετρό Classic 3D Analog Rocker Joystick Game Controller Gamepad για Atari 2600 Atari2600 σε χονδρική τιμή.gr.banggood.com

31-03-21

00:08
Κάτι τέτοιο με νερό
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

31-03-21

10:24
Α εγω αυτο το ειχα σε μικρη πλακετα με εναν κλοουν και κρικους που αναποδογυριζαν με νερο ναι και απλα προσπαθουσες τα χερια του κλοουν να πιασουν οσα πιο πολλα κρικακια μπορουσε

Επισης θυμηθηκα κάποια παιχνιδια ακομα

Χλαπατσες
Αυτο το μπρελοκ που παιζαμε και εκανε θορυβο και νευριαζαν οι γονεις μας

Επισης το Tamagotchi που ηταν ενα ζωακι και το μεγαλωνες
Φωτεινό γιο-γιο
Ευχούληδες (τους καρφώναμε στα μολύβια μας)

Μαγικός πίνακας

Επισης αυτο με τους παλαιστες το ειχαν τα ξαδερφια μου

Επισης στυλοι με νερο και διαφορα σχεδια που μετακινουνταν ενοσω γραφαμε

Αυτο με τα στρατιωτακια επισης
Και το κλασικο pin ball

Πρεπει να ειχα φαει κυβικα κουκουρουκου γκοφρετες μιλαμε

Η κλασικη σβουρα ποσες ριξιες ειχαμε κανει

Η μπαλα που παιζαμε στη θαλασσα αμερικανικο ποδοσφαιρο και ηταν απο αφρολεξ
Τα συγκρουομενα στο λουναπαρκ
Τσιχλα ρολό
Hot wheels
Οι φιγούρες των Power Rangers
Scandal
Διαχειριστής

11-07-21

23:28
Εμείς στη φτωχο γειτονιά σαν γνήσια αλητακια, κλέβαμε από τα αυτοκίνητα και κάναμε συλλογή από μεταλλικές βαλβίδες ελαστικών. Εφιαλτική φρίκη για τα καγκούρια των 90s 

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.

12-07-21

00:23
Ευχούληδες
Scott
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Scott αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 374 μηνύματα.

12-07-21

11:12
Αααααα τα θυμάμαι! Βέβαια τα έκλεβε ο αδερφός μου για να τα βάλει στο bmxΕμείς στη φτωχο γειτονιά σαν γνήσια αλητακια, κλέβαμε από τα αυτοκίνητα και κάναμε συλλογή από μεταλλικές βαλβίδες ελαστικών. Εφιαλτική φρίκη για τα καγκούρια των 90s
View attachment 83279

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Mad Max αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.303 μηνύματα.

12-07-21

15:10
Εμείς στη φτωχο γειτονιά σαν γνήσια αλητακια, κλέβαμε από τα αυτοκίνητα και κάναμε συλλογή από μεταλλικές βαλβίδες ελαστικών. Εφιαλτική φρίκη για τα καγκούρια των 90s
View attachment 83279
Α εσείς ήσασταν; Και γιατί δεν αφήνατε ήσυχους εμάς με τις απλές πλην τίμιες βαλβίδες; τις μαύρες τις πλαστικές τις ξεφτιλισμένες;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- Scandal
- Kate1914
- chester20080
- charmander
- Reader
- fourkaki
- Unboxholics
- Jack of Spades
- fockos
- touvlo
- fmarulezkd
- Joji
- AggelikiGr
- rafaela11
- sunsetpp
- Sosstoss
- jellojina
- Wonderkid
- Paladin
- Paragontas7000
- Abysmal Hunter
- Alessandra Eliza
- jj!
- Luludaki
- johnsala
- Εριφύλη
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Ariana2018
- taketrance
- camil
- ROM32
- giannhs2001
- Memetchi
- Μήτσος10
- Δροσουλίτης
- Meow
- marww
- Shadowban
- Human being
- User2350
- Libertus
- Mapas26
- T C
- Cupid
- Viedo
- SlimShady
- Εχέμυθη
- Citylights
- Scott
- Athens2002
- constansn
- An_uknown_world
- globglogabgalab
- louminis
- ΘανάσοςG4
- Farfarouta
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- Satan Claus
- gademis
- WhiteDrum
- harry akritas
- orchidea
- Jocaste
- SweetGirl
- fretoe
- Mhtrogoal
- Despina08
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.