rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

14-01-24

13:38
Tamagotchi, λάστιχο, ελατηριο, game boy(όπου το έχω ακόμα με όλες του τις κασέτες και λειτουργεί μια χαρά)
Τις πλαστελινες που κάνανε ήχο κλανιας
View master, γιογιό, αυτό που κάναμε φούσκες, τα ψαράκια, τις ταμειακές
Βασικά τα πρόλαβα όλα όσα δείξατε εκτός από αυτά τα σκορδακια
Θυμάστε εκείνον τον πίνακα που ζωγράφιζες και μπορούσες να το σβήσεις;
Είχα τρελά με αυτά
Τις πλαστελινες που κάνανε ήχο κλανιας
View master, γιογιό, αυτό που κάναμε φούσκες, τα ψαράκια, τις ταμειακές
Βασικά τα πρόλαβα όλα όσα δείξατε εκτός από αυτά τα σκορδακια

Θυμάστε εκείνον τον πίνακα που ζωγράφιζες και μπορούσες να το σβήσεις;
Είχα τρελά με αυτά
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τέτοια ακόμα ψάχνω μερικές φορές τα καλοκαίρια είναι ωραία παρέα στη παραλίαΘυμάστε τα σταυρόλεξα και τα παιχνίδια που είχαν;
View attachment 121426
Jesus τι χαζομάρες παίζαμε
Εγώ θυμάμαι και κάτι καλοκαιρινά τεύχη απευθυνόμενα σε μαθητές, που είχαν ασκησούλες και παιχνίδια ανάλογα με το ποια τάξη τελείωσες πριν το καλοκαίρι.
Ήταν κάτι κίτρινα μέτρια παχιά βιβλία. Δε θυμάμαι κάτι παραπάνω.
Μικρός διάβαζα και Καζαμία πάντως.![]()
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

15-01-24

15:49
Υπάρχουν ακόμη αυτοί οι πινάκες.Θυμάστε εκείνον τον πίνακα που ζωγράφιζες και μπορούσες να το σβήσεις;
![]()
Είχα τρελά με αυτά
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.117 μηνύματα.

15-01-24

15:50
Και πολλά από αυτά που έχουν αναφερθεί ήδη, το ότι υπάρχουν ακόμα δεν τα κάνει μη ρετρό.Υπάρχουν ακόμη αυτοί οι πινάκες.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

17-01-24

23:04
Δεν ξέρω αν το θυμάστε.
Έβγαζε με τη σειρά του ο παίκτης ένα τυχαίο δόντι, το οποίο δόντι μπορεί να έκανε τον κροκόδειλο να επιτεθεί!
Έβγαζε με τη σειρά του ο παίκτης ένα τυχαίο δόντι, το οποίο δόντι μπορεί να έκανε τον κροκόδειλο να επιτεθεί!

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

10-03-24

14:14
Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα.
Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα
).
Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν
Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s
Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα

Επειδή είχα πατέρα ξυλουργό, είχα πάρει κάτι washers από το "μαγαζί" σε μέγεθος 100ρικού (είχαμε δραχμές τότε) και είχα πάει να παίξω... νύχτα, αλλά δε τα δεχόταν

Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

10-03-24

14:19
Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν!πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα
Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

10-03-24

14:20
Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό.Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα.
View attachment 130570
Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα).
View attachment 130571
Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s![]()
Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε.
Εγω με τον αδερφό μου, ενα κουκλάκι είχαμε πιασει απο τετοιο.Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν!
Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό![]()
Και το θυμαμαι ενα πράσινο ήταν με χρυσαφι αυτάκια.
Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς.
Scandal
Διαχειριστής

10-03-24

14:26
Γιατί υπήρχε έστω και ένας που να άρπαξε κουκλάκι; Δεν είχα δεί ποτέ κανέναν!
Τζόγος για παιδιά ήταν αυτό![]()
Ναι η δαγκάνα είναι σχεδιασμένη να μην έχει δύναμη και έχει μόνο 3 "δάχτυλα", αλλά προσωπικά έχω πιάσει πολλές φορές και κουκλάκια στα village / allu fun park και πράγματα γενικά (πχ ρολόγια που στέκονται με το λουράκι προς τα πάνω! ).Εφιάλτης αυτα τα μηχανήματα, διδακτική ιστορία για ένα παιδί αναφορικά με τη ζωή, σα να σου λεει μην ελπίζεις, θα φτασεις στην πηγη αλλά δε θα πινεις νερό.
Μέχρι κι εκεί στημένο ρε φίλε.
Σίγουρα τζόγος, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο.

Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!!
Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια.

amarelia
Περιβόητο μέλος

10-03-24

14:26
Πλέον έχει κάτι τέτοια μηχανήματα που έχουν μέσα iphones και άλλα, ψιλοκατάντια.Αλλά θυμαμαι τα νευρα του πατέρα μου με το μηχανημα. Φαντάσου, πιο πολύ θυμαμαι οτι ειχε σπαστεί εκείνος που δεν επιανε η δαγκανα τίποτα επι πολλές φορές, παρά εμείς.
Είμαι πεπεισμένη πως δεν έχει πιάσει ποτέ κανείς.
Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια
αχ μύρισε ΕλλάδαΜικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!!

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

10-03-24

14:28
Μικρός είχα πιάσει κι ένα ραδιόφωνο, όμως ο μ*** ο ψιλικατζής αποδείχθηκε ότι είχε βάλει τα χαλασμένα του πράγματα μέσα στη μηχανή της δαγκάνας, δεν δούλευε!!
Τι λες τωρα ρε, κρετίνος!

Αχ το ειδα προσφατα στο ΥΤ (νομιζω) κατι παρομοιο και ειχε βαλει ενας ρωσος το χερι ολο στο σωληνα και μάζευε (ήταν με χρήματα)Στα village τώρα έχουν βάλει κάτι άλλα που πρέπει να περάσεις ένα στήλο μέσα σε μια τρύπα και σπρώχνει ό,τι είναι από πίσω της να πέσει. Εκεί έχουν κινητά του στυλ Samsung S7 Edge (τότε που ήταν top) κτλ, αλλά εδώ σορρυ δεν δεν κερδίζεις με τίποτα και έχει 1 EUR η κάθε προσπάθεια.![]()
Λεω παει θα χασει κανα χέρι. Αλλα εβγαλε ενα σκασμο λεφτα ο ατιμος.
Scandal
Διαχειριστής

10-03-24

14:30
Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή.Προφανώς τα κουτιά θα είναι άδεια

amarelia
Περιβόητο μέλος

10-03-24

14:34
Ναι, τα κουτιά είναι άδεια και υποτίθεται πας "πίσω" με το κουτί που θα πιάσεις για να σου δώσουν τη συσκευή.![]()
Πίσω περιμένει βανάκι ξέρω γω, 100% legit amber alert

18-03-24

21:53
Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά.Παλιά υπήρχαν πολλά μηχανήματα με δαγκάνες έξω από ψιλικατζίδικα.
View attachment 130570
Αλλά δεν είχανε κουκλάκια, είχαν ρολόγια, ραδιοφωνάκια, ακόμα και χρήματα τυλιγμένα σε πχ έναν φακό (πχ ένας φακός δεν πιάνεται με τίποτα).
View attachment 130571
Αχ τα παιδικά μου χρόνια στα 90s![]()
Scandal
Διαχειριστής

18-03-24

22:08
Θυμάμαι και ένα άλλο που είχε κάτι κέρματα στην άκρη ενός δίσκου και υποτίθεται έβαζες το κέρμα και περίμενες να σπρώξει τα υπόλοιπα κέρματα να τα πάρεις , που ποτέ δεν έπεφταν φυσικά.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

06-06-24

00:20
τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

06-06-24

00:31
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟ ΩΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ
Alessandra Eliza
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Alessandra Eliza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 246 μηνύματα.

06-06-24

00:31
Εννοείται!!!τα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί;
View attachment 133385View attachment 133384
Scandal
Διαχειριστής

06-06-24

00:43
Μου ήρθε η παιδική ανάμνηση παύλα αίσθηση που τα έβγαζα από το κόκκινο τριγωνακι και τα ξετυλιγα. Πολυ ωραία ανάμνησητα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί;

Αλλά όχι, δεν τα μάζευα σε άλμπουμ αλλά τα κολλουσα όπου έβρισκα!
Δεν ξέρω για τα παιδιά των 00s μέχρι 20s αλλά τα παιδικά μας κρεβάτια δεκαετία 90 ήταν γεμάτα αυτοκόλλητα και μικρές αφίσες! Για να μην πω για τους τοίχους!
Εμας η δασκάλα στο δημοτικό για επιβράβευση μας κόλλαγε στο τετράδιο γυαλιστερά αυτοκολλητάκια και παθαιναμε τη πλάκα μας.
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

06-06-24

01:30
Αναμνησεις, τα κολλουσα σε μια συρταριερα. Ακομη εκει ειναιτα αυτοκολλητάκια από γιαουρτάκια junior τα μαζεύατε κι εσείς μικροί;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- Scandal
- Kate1914
- chester20080
- charmander
- Reader
- fourkaki
- Unboxholics
- Jack of Spades
- fockos
- touvlo
- fmarulezkd
- Joji
- AggelikiGr
- rafaela11
- sunsetpp
- Sosstoss
- jellojina
- Wonderkid
- Paladin
- Paragontas7000
- Abysmal Hunter
- Alessandra Eliza
- jj!
- Luludaki
- johnsala
- Εριφύλη
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Ariana2018
- taketrance
- camil
- ROM32
- giannhs2001
- Memetchi
- Μήτσος10
- Δροσουλίτης
- Meow
- marww
- Shadowban
- Human being
- User2350
- Libertus
- Mapas26
- T C
- Cupid
- Viedo
- SlimShady
- Εχέμυθη
- Citylights
- Scott
- Athens2002
- constansn
- An_uknown_world
- globglogabgalab
- louminis
- ΘανάσοςG4
- Farfarouta
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- Satan Claus
- gademis
- WhiteDrum
- harry akritas
- orchidea
- Jocaste
- SweetGirl
- fretoe
- Mhtrogoal
- Despina08
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.