Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

06-11-24

19:02
Το βάζω στα ρετρό παιχνίδια, γιατί επρόκειτο για παιδική - σχολική απασχόληση, το λιγότερο στα 90s:
Φακές και φασόλια, φυτεμένα σε βαμβάκι σε πήλινο ή δοχείο πλαστικό, γιαουρτιού!!
Φακές και φασόλια, φυτεμένα σε βαμβάκι σε πήλινο ή δοχείο πλαστικό, γιαουρτιού!!
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

06-11-24

21:04
Αυτό το κάναμε στο νηπιαγωγείο μέχρι 2005-2006 σίγουρα!! (Είχα χρησιμοποιήσει και το ίδιο ακριβώς δοχείο από το γιαούρτι της φάγεΤο βάζω στα ρετρό παιχνίδια, γιατί επρόκειτο για παιδική - σχολική απασχόληση, το λιγότερο στα 90s:
View attachment 141283

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

06-11-24

21:05
Και εμείς στο δημοτικό, πρέπει να ήταν Α δημοτικού ή Β δημοτικού σε ένα πείραμα.Αυτό το κάναμε στο νηπιαγωγείο μέχρι 2005-2006 σίγουρα!! (Είχα χρησιμοποιήσει και το ίδιο ακριβώς δοχείο από το γιαούρτι της φάγε)
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

07-11-24

00:03
κι εμείς σε διάφορες τάξεις του δημοτικού, νομίζω από 4η έως 6η, πωω πόσο παλιά με γύρισες.
Μετά μύριζε άσχημα θυμάμαι
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

07-11-24

00:07
Αυτό το είχα απωθήσει τελείως! Thanks που μου το θύμισες.Μετά μύριζε άσχημα θυμάμαι

vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

07-11-24

00:27
κι εμείς σε διάφορες τάξεις του δημοτικού, νομίζω από 4η έως 6η, πωω πόσο παλιά με γύρισες.
Ισχυεί αυτό

Scandal
Διαχειριστής

07-11-24

00:35
Μιας που πιάσαμε στο στόμα μας τέτοια παιδικά - κατασκευές.
Στην εποχή μου ήταν πολύ διαδεδομένη η κατασκευή "τηλεφώνου" με κλωστή και ποτήρια πλαστικά.
Εν τω μεταξύ όσες φορές κι αν το κατασκεύασα, όσο κι αν προσπάθησα, ποτέ δεν άκουσα κάτι στην άλλη άκρη με όποιον το τέσταρα, τελείως fake πρέπει να ήταν.
Τα fake news της παιδικής ηλικίας μας.
Στην εποχή μου ήταν πολύ διαδεδομένη η κατασκευή "τηλεφώνου" με κλωστή και ποτήρια πλαστικά.
Εν τω μεταξύ όσες φορές κι αν το κατασκεύασα, όσο κι αν προσπάθησα, ποτέ δεν άκουσα κάτι στην άλλη άκρη με όποιον το τέσταρα, τελείως fake πρέπει να ήταν.

Τα fake news της παιδικής ηλικίας μας.

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

07-11-24

00:38
Έπρεπε ο σπάγγος να είναι τελείως τεντωμένος, και να κλείνεις εντελώς το ποτήρι με το στόμα σου (ή το αυτί σου)... ΔούλευεΜιας που πιάσαμε στο στόμα μας τέτοια παιδικά - κατασκευές.
View attachment 141311
Τα fake news της παιδικής ηλικίας μας.![]()

Scandal
Διαχειριστής

07-11-24

00:41
Έπρεπε ο σπάγγος να είναι τελείως τεντωμένος, και να κλείνεις εντελώς το ποτήρι με το στόμα σου (ή το αυτί σου)... Δούλευε![]()

nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

07-11-24

00:46
εμεις το κολλάγαμε με σελοτέιπ κιολας γιατι ακουγόταν καλύτερα... Τι με θύμισες τώρα

Δε ξέρω αν μετράνε τα ψηφιακά εδώ πέρα αλλά...
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.

07-11-24

00:48
πωω Περης και Κάτια, απίστευτες εποχές!εμεις το κολλάγαμε με σελοτέιπ κιολας γιατι ακουγόταν καλύτερα... Τι με θύμισες τώρα
View attachment 141314
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

07-11-24

00:51
Ήμουν τόσο χαρούμενη όταν μας τα έδινε ο καθηγητής σε CD να μπορούμε να τα παίξουμε σπίτι 🥹 τι θύμησες!εμεις το κολλάγαμε με σελοτέιπ κιολας γιατι ακουγόταν καλύτερα... Τι με θύμισες τώρα
View attachment 141314
Scandal
Διαχειριστής

17-11-24

16:11
Χλαπάτσες
nearos
Επιφανές μέλος

17-11-24

16:12
Eγώ ήμουν αμερικανόπαιδο, προτιμούσα τα thinking putties

Scandal
Διαχειριστής

17-11-24

16:13
Αυτό; Τι είναι ακριβώς;Eγώ ήμουν αμερικανόπαιδο, προτιμούσα τα thinking putties![]()
Σαν φλωρο-εκδοχή της χλαπάτσας είναι

nearos
Επιφανές μέλος

17-11-24

16:15
Φαντάσου υφή τζελ VICKS μαζί με σκληρότητα playdough. Κάπως έτσι είναι

Ενα αλλο ρέτρο πράγμα για την νέα γεννιά
Μαυροπίνακες στα σχολεία. Το χειρότερο πράγμα που υπέστη το εκπαιδευτικό σύστημα ήταν η αλλαγή τους
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

17-11-24

16:19
Μη στεναχωριέσαι, σε μερικά πανεπιστήμια ακόμη τέτοιους έχουμεΦαντάσου υφή τζελ VICKS μαζί με σκληρότητα playdough. Κάπως έτσι είναι
Ενα αλλο ρέτρο πράγμα για την νέα γεννιά
View attachment 141757
Μαυροπίνακες στα σχολεία. Το χειρότερο πράγμα που υπέστη το εκπαιδευτικό σύστημα ήταν η αλλαγή τους
nearos
Επιφανές μέλος

17-11-24

16:20
To γνωρίζω, στο φροντιστηριο μου έχουμε μαυροπίνακες και ειναι πολυ καλύτεροι απο τους ασπροπινακες (καλα τωρα εχουμε τους ψηφιακους στα σχολεια και ειναι χειροτεροι απο ολους)Μη στεναχωριέσαι, σε μερικά πανεπιστήμια ακόμη τέτοιους έχουμε
Είδα και στο χημικο οτι έχουνε και ειμαι χαρουμενος λολ
Scandal
Διαχειριστής

17-11-24

16:24
Εμείς είχαμε έναν μαθηματικό στο λύκειο που κάθε φορά που τον είχαμε, έπαιρνε το σφουγγάρι του μαυροπίνακα, το έβρεχε στη τουαλέτα και καθάριζε όλο τον πίνακα αφήνοντας μπόλικο νερό.
Και στις επόμενες ώρες ρώταγαν θυμωμένοι οι άλλοι καθηγητές "ποιος κατάντησε έτσι τον πίνακα". Ξέρετε με την κιμωλία μπουρδέλο με το νερό και χωρίς να έχει στεγνώσει ακόμα.
Επίσης είχαμε μια σικάτη μαθηματικό στο γυμνάσιο που είχε θήκη για την κιμωλία της.
Και στις επόμενες ώρες ρώταγαν θυμωμένοι οι άλλοι καθηγητές "ποιος κατάντησε έτσι τον πίνακα". Ξέρετε με την κιμωλία μπουρδέλο με το νερό και χωρίς να έχει στεγνώσει ακόμα.

Επίσης είχαμε μια σικάτη μαθηματικό στο γυμνάσιο που είχε θήκη για την κιμωλία της.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 149 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Giorgkalo
- Scandal
- Kate1914
- chester20080
- charmander
- Reader
- fourkaki
- Unboxholics
- Jack of Spades
- fockos
- touvlo
- fmarulezkd
- Joji
- AggelikiGr
- rafaela11
- sunsetpp
- Sosstoss
- jellojina
- Wonderkid
- Paladin
- Paragontas7000
- Abysmal Hunter
- Alessandra Eliza
- jj!
- Luludaki
- johnsala
- Εριφύλη
- physicscrazy
- msk
- Fernando_A
- Ariana2018
- taketrance
- camil
- ROM32
- giannhs2001
- Memetchi
- Μήτσος10
- Δροσουλίτης
- Meow
- marww
- Shadowban
- Human being
- User2350
- Libertus
- Mapas26
- T C
- Cupid
- Viedo
- SlimShady
- Εχέμυθη
- Citylights
- Scott
- Athens2002
- constansn
- An_uknown_world
- globglogabgalab
- louminis
- ΘανάσοςG4
- Farfarouta
- CiNeFiL
- eukleidhs1821
- Satan Claus
- gademis
- WhiteDrum
- harry akritas
- orchidea
- Jocaste
- SweetGirl
- fretoe
- Mhtrogoal
- Despina08
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.