Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 20:01 Ο Scandal έγραψε: #1 26-10-20 20:01 Ανοίγω αυτό το θέμα για να θυμιθούμε συσκευές που πλέον θεωρούνται ρετρό και τις προλάβαμε ή απλά έτυχε να τις δούμε σε λειτουργία. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει να τις ζήσαμε, ωστόσο γέρασα κι εγώ οπότε δεν μπορώ να έχω την ίδια απαίτηση από όλα τα μέλη. Ξεκιναώ εγώ: 1. Πρόλαβα τη γιαγιά μου να έχει τέτοιον ανεμιστήρα: 2. Στην αποθήκη του χωριού, είχαμε μια τέτοια σόμπα: 3. Από τους πρώτους ασυρμάτους που κυκλοφόρησαν και τότε ήταν πολυτέλεια (είχε μια θεία μου) : 4. Η ίδια θεία είχε επίσης για χρόνια αυτό το τηλέφωνο, που έδινε τότε ο ΟΤΕ: 5. Ο πρώτος μου υπολογιστής: 6. Το πρώτο μου κινητό: 7. Το πρώτο μας hifi δεκαετία '90: Αν θυμηθώ κι άλλα θα επανέλθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 20:27 Ο fockos έγραψε: #2 26-10-20 20:27 zx spectrum o πρώτος υπλογιστής που δούλεψα ποτέ και στο πάνω βίντεο το κάνω unboxing 30 χρόνια μετά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Οκτωβρίου 2020 ο ibm 600 ο οποίος παιδιά είναι λειτουργικός ακόμα και τώρα εδώ οι προσπάθειες μέχρι να τον ανοίξω και ένας στυλός σκάνερ μεταφραστής από το 1996 παιδιά είναι σαν καινούριο το χρησιμοποιώ ακόμα το λατρεύω :d Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Οκτωβρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 20:50 Η Agaphbou έγραψε: #3 26-10-20 20:50 Α τι ωραίο!! Κρίμα που δεν έχω τώρα εύκαιρα αυτά που θέλω να σας δείξω, αλλά θα βρω αντίστοιχες εικόνες στο ίντερνετ. Έχει πλάκα γιατί ενώ είμαι πολύ μικρή, έχω προλάβει πολλά πράγματα που πλέον δεν κυκλοφορούν. 1. Βιντεοκασέτα και αντίστοιχο VHS player 2. Ο πρώτος μου υπολογιστής, με Windows 95 και ενσύρματο ποντίκι με μπίλια 3. Το πρώτο μου κινητό στην 3η δημοτικού, sharp Ferrari 902, με περιστρεφομενη οθόνη! Δουλεύει ακόμη κανονικότατα. 4. Και τέλος, το αγαπημένο μου CD player - ραδιοκασετόφωνο που είχα στο δωμάτιό μου και άκουγα από Vivaldi μέχρι I'm a Barbie girl in a Barbie world... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 21:02 Ο akikos έγραψε: #4 26-10-20 21:02 apple 1 από το μουσεία Apple της Πράγμας apple II Macintosh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #5 26-10-20 21:46 @akikos τόσα παλιά πράγματα έχεις έβαλες τις βλακείες τις apple που είδες σε ένα καταραμένο μουσείο και ούτε έχεις δουλέψει ποτέ ... πόσο fan boy ποια πόσο και είσαι εκτός θέματος ακικο γιατι΄δε τα πρόλαβες .... αν είναι θα πάω σε ένα μουσείο και θα βγάλω τις Καρυάτιδες ... και θα το παρουσιάσω και εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:14 Ο akikos έγραψε: #6 26-10-20 22:14 Αρχική Δημοσίευση από fockos: και είσαι εκτός θέματος ακικο γιατι΄δε τα πρόλαβες .... αν είναι θα πάω σε ένα μουσείο και θα βγάλω τις Καρυάτιδες ... και θα το παρουσιάσω και εγώ.. Click για ανάπτυξη... @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:21 Ο fockos έγραψε: #7 26-10-20 22:21 Αρχική Δημοσίευση από akikos: @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Click για ανάπτυξη... να μαντέψω τα υπολοιπα gadget; το 1ο iphone, το πρώτο ipad, ipod..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:31 Ο akikos έγραψε: #8 26-10-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το πρώτο ipad Click για ανάπτυξη... To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #9 26-10-20 23:05 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Click για ανάπτυξη... παιδιά μου έπεσε κάτω έσπασε και έκλαιγα true story... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2020 στις 22:50 Η Aura έγραψε: #10 02-11-20 22:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 22:38 Ο gademis έγραψε: #11 07-03-21 22:38 Pong! Δεν είναι το orignial που είναι τελείως αναλογικό αλλά το αμέσως μεταγενέστερο που έχει ψηφιακά ολοκληρωμένα, αλλά όχι επεξεργαστή. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #12 07-03-21 23:16 Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:17 Η EvanescenceQ: #13 07-03-21 23:17 Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανοίγω αυτό το θέμα για να θυμιθούμε συσκευές που πλέον θεωρούνται ρετρό και τις προλάβαμε ή απλά έτυχε να τις δούμε σε λειτουργία. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα έχει να τις ζήσαμε, ωστόσο γέρασα κι εγώ οπότε δεν μπορώ να έχω την ίδια απαίτηση από όλα τα μέλη. Ξεκιναώ εγώ: 1. Πρόλαβα τη γιαγιά μου να έχει τέτοιον ανεμιστήρα: 2. Στην αποθήκη του χωριού, είχαμε μια τέτοια σόμπα: 3. Από τους πρώτους ασυρμάτους που κυκλοφόρησαν και τότε ήταν πολυτέλεια (είχε μια θεία μου) : 4. Η ίδια θεία είχε επίσης για χρόνια αυτό το τηλέφωνο, που έδινε τότε ο ΟΤΕ: 5. Ο πρώτος μου υπολογιστής: 6. Το πρώτο μου κινητό: 7. Το πρώτο μας hifi δεκαετία '90: Αν θυμηθώ κι άλλα θα επανέλθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 20:27 Ο fockos έγραψε: #2 26-10-20 20:27 zx spectrum o πρώτος υπλογιστής που δούλεψα ποτέ και στο πάνω βίντεο το κάνω unboxing 30 χρόνια μετά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Οκτωβρίου 2020 ο ibm 600 ο οποίος παιδιά είναι λειτουργικός ακόμα και τώρα εδώ οι προσπάθειες μέχρι να τον ανοίξω και ένας στυλός σκάνερ μεταφραστής από το 1996 παιδιά είναι σαν καινούριο το χρησιμοποιώ ακόμα το λατρεύω :d Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 26 Οκτωβρίου 2020 Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 20:50 Η Agaphbou έγραψε: #3 26-10-20 20:50 Α τι ωραίο!! Κρίμα που δεν έχω τώρα εύκαιρα αυτά που θέλω να σας δείξω, αλλά θα βρω αντίστοιχες εικόνες στο ίντερνετ. Έχει πλάκα γιατί ενώ είμαι πολύ μικρή, έχω προλάβει πολλά πράγματα που πλέον δεν κυκλοφορούν. 1. Βιντεοκασέτα και αντίστοιχο VHS player 2. Ο πρώτος μου υπολογιστής, με Windows 95 και ενσύρματο ποντίκι με μπίλια 3. Το πρώτο μου κινητό στην 3η δημοτικού, sharp Ferrari 902, με περιστρεφομενη οθόνη! Δουλεύει ακόμη κανονικότατα. 4. Και τέλος, το αγαπημένο μου CD player - ραδιοκασετόφωνο που είχα στο δωμάτιό μου και άκουγα από Vivaldi μέχρι I'm a Barbie girl in a Barbie world... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 21:02 Ο akikos έγραψε: #4 26-10-20 21:02 apple 1 από το μουσεία Apple της Πράγμας apple II Macintosh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #5 26-10-20 21:46 @akikos τόσα παλιά πράγματα έχεις έβαλες τις βλακείες τις apple που είδες σε ένα καταραμένο μουσείο και ούτε έχεις δουλέψει ποτέ ... πόσο fan boy ποια πόσο και είσαι εκτός θέματος ακικο γιατι΄δε τα πρόλαβες .... αν είναι θα πάω σε ένα μουσείο και θα βγάλω τις Καρυάτιδες ... και θα το παρουσιάσω και εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:14 Ο akikos έγραψε: #6 26-10-20 22:14 Αρχική Δημοσίευση από fockos: και είσαι εκτός θέματος ακικο γιατι΄δε τα πρόλαβες .... αν είναι θα πάω σε ένα μουσείο και θα βγάλω τις Καρυάτιδες ... και θα το παρουσιάσω και εγώ.. Click για ανάπτυξη... @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:21 Ο fockos έγραψε: #7 26-10-20 22:21 Αρχική Δημοσίευση από akikos: @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Click για ανάπτυξη... να μαντέψω τα υπολοιπα gadget; το 1ο iphone, το πρώτο ipad, ipod..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:31 Ο akikos έγραψε: #8 26-10-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το πρώτο ipad Click για ανάπτυξη... To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #9 26-10-20 23:05 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Click για ανάπτυξη... παιδιά μου έπεσε κάτω έσπασε και έκλαιγα true story... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2020 στις 22:50 Η Aura έγραψε: #10 02-11-20 22:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 22:38 Ο gademis έγραψε: #11 07-03-21 22:38 Pong! Δεν είναι το orignial που είναι τελείως αναλογικό αλλά το αμέσως μεταγενέστερο που έχει ψηφιακά ολοκληρωμένα, αλλά όχι επεξεργαστή. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #12 07-03-21 23:16 Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:17 Η EvanescenceQ: #13 07-03-21 23:17 Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
zx spectrum o πρώτος υπλογιστής που δούλεψα ποτέ και στο πάνω βίντεο το κάνω unboxing 30 χρόνια μετά Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 26 Οκτωβρίου 2020 ο ibm 600 ο οποίος παιδιά είναι λειτουργικός ακόμα και τώρα εδώ οι προσπάθειες μέχρι να τον ανοίξω και ένας στυλός σκάνερ μεταφραστής από το 1996 παιδιά είναι σαν καινούριο το χρησιμοποιώ ακόμα το λατρεύω :d Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 20:50 Η Agaphbou έγραψε: #3 26-10-20 20:50 Α τι ωραίο!! Κρίμα που δεν έχω τώρα εύκαιρα αυτά που θέλω να σας δείξω, αλλά θα βρω αντίστοιχες εικόνες στο ίντερνετ. Έχει πλάκα γιατί ενώ είμαι πολύ μικρή, έχω προλάβει πολλά πράγματα που πλέον δεν κυκλοφορούν. 1. Βιντεοκασέτα και αντίστοιχο VHS player 2. Ο πρώτος μου υπολογιστής, με Windows 95 και ενσύρματο ποντίκι με μπίλια 3. Το πρώτο μου κινητό στην 3η δημοτικού, sharp Ferrari 902, με περιστρεφομενη οθόνη! Δουλεύει ακόμη κανονικότατα. 4. Και τέλος, το αγαπημένο μου CD player - ραδιοκασετόφωνο που είχα στο δωμάτιό μου και άκουγα από Vivaldi μέχρι I'm a Barbie girl in a Barbie world... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 21:02 Ο akikos έγραψε: #4 26-10-20 21:02 apple 1 από το μουσεία Apple της Πράγμας apple II Macintosh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #5 26-10-20 21:46 @akikos τόσα παλιά πράγματα έχεις έβαλες τις βλακείες τις apple που είδες σε ένα καταραμένο μουσείο και ούτε έχεις δουλέψει ποτέ ... πόσο fan boy ποια πόσο και είσαι εκτός θέματος ακικο γιατι΄δε τα πρόλαβες .... αν είναι θα πάω σε ένα μουσείο και θα βγάλω τις Καρυάτιδες ... και θα το παρουσιάσω και εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:14 Ο akikos έγραψε: #6 26-10-20 22:14 Αρχική Δημοσίευση από fockos: και είσαι εκτός θέματος ακικο γιατι΄δε τα πρόλαβες .... αν είναι θα πάω σε ένα μουσείο και θα βγάλω τις Καρυάτιδες ... και θα το παρουσιάσω και εγώ.. Click για ανάπτυξη... @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:21 Ο fockos έγραψε: #7 26-10-20 22:21 Αρχική Δημοσίευση από akikos: @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Click για ανάπτυξη... να μαντέψω τα υπολοιπα gadget; το 1ο iphone, το πρώτο ipad, ipod..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:31 Ο akikos έγραψε: #8 26-10-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το πρώτο ipad Click για ανάπτυξη... To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #9 26-10-20 23:05 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Click για ανάπτυξη... παιδιά μου έπεσε κάτω έσπασε και έκλαιγα true story... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2020 στις 22:50 Η Aura έγραψε: #10 02-11-20 22:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 22:38 Ο gademis έγραψε: #11 07-03-21 22:38 Pong! Δεν είναι το orignial που είναι τελείως αναλογικό αλλά το αμέσως μεταγενέστερο που έχει ψηφιακά ολοκληρωμένα, αλλά όχι επεξεργαστή. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #12 07-03-21 23:16 Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:17 Η EvanescenceQ: #13 07-03-21 23:17 Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α τι ωραίο!! Κρίμα που δεν έχω τώρα εύκαιρα αυτά που θέλω να σας δείξω, αλλά θα βρω αντίστοιχες εικόνες στο ίντερνετ. Έχει πλάκα γιατί ενώ είμαι πολύ μικρή, έχω προλάβει πολλά πράγματα που πλέον δεν κυκλοφορούν. 1. Βιντεοκασέτα και αντίστοιχο VHS player 2. Ο πρώτος μου υπολογιστής, με Windows 95 και ενσύρματο ποντίκι με μπίλια 3. Το πρώτο μου κινητό στην 3η δημοτικού, sharp Ferrari 902, με περιστρεφομενη οθόνη! Δουλεύει ακόμη κανονικότατα. 4. Και τέλος, το αγαπημένο μου CD player - ραδιοκασετόφωνο που είχα στο δωμάτιό μου και άκουγα από Vivaldi μέχρι I'm a Barbie girl in a Barbie world... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 21:02 Ο akikos έγραψε: #4 26-10-20 21:02 apple 1 από το μουσεία Apple της Πράγμας apple II Macintosh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #5 26-10-20 21:46 @akikos τόσα παλιά πράγματα έχεις έβαλες τις βλακείες τις apple που είδες σε ένα καταραμένο μουσείο και ούτε έχεις δουλέψει ποτέ ... πόσο fan boy ποια πόσο και είσαι εκτός θέματος ακικο γιατι΄δε τα πρόλαβες .... αν είναι θα πάω σε ένα μουσείο και θα βγάλω τις Καρυάτιδες ... και θα το παρουσιάσω και εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:14 Ο akikos έγραψε: #6 26-10-20 22:14 Αρχική Δημοσίευση από fockos: και είσαι εκτός θέματος ακικο γιατι΄δε τα πρόλαβες .... αν είναι θα πάω σε ένα μουσείο και θα βγάλω τις Καρυάτιδες ... και θα το παρουσιάσω και εγώ.. Click για ανάπτυξη... @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:21 Ο fockos έγραψε: #7 26-10-20 22:21 Αρχική Δημοσίευση από akikos: @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Click για ανάπτυξη... να μαντέψω τα υπολοιπα gadget; το 1ο iphone, το πρώτο ipad, ipod..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:31 Ο akikos έγραψε: #8 26-10-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το πρώτο ipad Click για ανάπτυξη... To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #9 26-10-20 23:05 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Click για ανάπτυξη... παιδιά μου έπεσε κάτω έσπασε και έκλαιγα true story... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2020 στις 22:50 Η Aura έγραψε: #10 02-11-20 22:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 22:38 Ο gademis έγραψε: #11 07-03-21 22:38 Pong! Δεν είναι το orignial που είναι τελείως αναλογικό αλλά το αμέσως μεταγενέστερο που έχει ψηφιακά ολοκληρωμένα, αλλά όχι επεξεργαστή. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #12 07-03-21 23:16 Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:17 Η EvanescenceQ: #13 07-03-21 23:17 Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
apple 1 από το μουσεία Apple της Πράγμας apple II Macintosh Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 21:46 Ο fockos έγραψε: #5 26-10-20 21:46 @akikos τόσα παλιά πράγματα έχεις έβαλες τις βλακείες τις apple που είδες σε ένα καταραμένο μουσείο και ούτε έχεις δουλέψει ποτέ ... πόσο fan boy ποια πόσο και είσαι εκτός θέματος ακικο γιατι΄δε τα πρόλαβες .... αν είναι θα πάω σε ένα μουσείο και θα βγάλω τις Καρυάτιδες ... και θα το παρουσιάσω και εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:14 Ο akikos έγραψε: #6 26-10-20 22:14 Αρχική Δημοσίευση από fockos: και είσαι εκτός θέματος ακικο γιατι΄δε τα πρόλαβες .... αν είναι θα πάω σε ένα μουσείο και θα βγάλω τις Καρυάτιδες ... και θα το παρουσιάσω και εγώ.. Click για ανάπτυξη... @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:21 Ο fockos έγραψε: #7 26-10-20 22:21 Αρχική Δημοσίευση από akikos: @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Click για ανάπτυξη... να μαντέψω τα υπολοιπα gadget; το 1ο iphone, το πρώτο ipad, ipod..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:31 Ο akikos έγραψε: #8 26-10-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το πρώτο ipad Click για ανάπτυξη... To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #9 26-10-20 23:05 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Click για ανάπτυξη... παιδιά μου έπεσε κάτω έσπασε και έκλαιγα true story... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2020 στις 22:50 Η Aura έγραψε: #10 02-11-20 22:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 22:38 Ο gademis έγραψε: #11 07-03-21 22:38 Pong! Δεν είναι το orignial που είναι τελείως αναλογικό αλλά το αμέσως μεταγενέστερο που έχει ψηφιακά ολοκληρωμένα, αλλά όχι επεξεργαστή. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #12 07-03-21 23:16 Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:17 Η EvanescenceQ: #13 07-03-21 23:17 Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
@akikos τόσα παλιά πράγματα έχεις έβαλες τις βλακείες τις apple που είδες σε ένα καταραμένο μουσείο και ούτε έχεις δουλέψει ποτέ ... πόσο fan boy ποια πόσο και είσαι εκτός θέματος ακικο γιατι΄δε τα πρόλαβες .... αν είναι θα πάω σε ένα μουσείο και θα βγάλω τις Καρυάτιδες ... και θα το παρουσιάσω και εγώ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:14 Ο akikos έγραψε: #6 26-10-20 22:14 Αρχική Δημοσίευση από fockos: και είσαι εκτός θέματος ακικο γιατι΄δε τα πρόλαβες .... αν είναι θα πάω σε ένα μουσείο και θα βγάλω τις Καρυάτιδες ... και θα το παρουσιάσω και εγώ.. Click για ανάπτυξη... @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:21 Ο fockos έγραψε: #7 26-10-20 22:21 Αρχική Δημοσίευση από akikos: @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Click για ανάπτυξη... να μαντέψω τα υπολοιπα gadget; το 1ο iphone, το πρώτο ipad, ipod..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:31 Ο akikos έγραψε: #8 26-10-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το πρώτο ipad Click για ανάπτυξη... To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #9 26-10-20 23:05 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Click για ανάπτυξη... παιδιά μου έπεσε κάτω έσπασε και έκλαιγα true story... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2020 στις 22:50 Η Aura έγραψε: #10 02-11-20 22:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 22:38 Ο gademis έγραψε: #11 07-03-21 22:38 Pong! Δεν είναι το orignial που είναι τελείως αναλογικό αλλά το αμέσως μεταγενέστερο που έχει ψηφιακά ολοκληρωμένα, αλλά όχι επεξεργαστή. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #12 07-03-21 23:16 Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:17 Η EvanescenceQ: #13 07-03-21 23:17 Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: και είσαι εκτός θέματος ακικο γιατι΄δε τα πρόλαβες .... αν είναι θα πάω σε ένα μουσείο και θα βγάλω τις Καρυάτιδες ... και θα το παρουσιάσω και εγώ.. Click για ανάπτυξη... @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:21 Ο fockos έγραψε: #7 26-10-20 22:21 Αρχική Δημοσίευση από akikos: @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Click για ανάπτυξη... να μαντέψω τα υπολοιπα gadget; το 1ο iphone, το πρώτο ipad, ipod..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:31 Ο akikos έγραψε: #8 26-10-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το πρώτο ipad Click για ανάπτυξη... To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #9 26-10-20 23:05 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Click για ανάπτυξη... παιδιά μου έπεσε κάτω έσπασε και έκλαιγα true story... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2020 στις 22:50 Η Aura έγραψε: #10 02-11-20 22:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 22:38 Ο gademis έγραψε: #11 07-03-21 22:38 Pong! Δεν είναι το orignial που είναι τελείως αναλογικό αλλά το αμέσως μεταγενέστερο που έχει ψηφιακά ολοκληρωμένα, αλλά όχι επεξεργαστή. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #12 07-03-21 23:16 Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:17 Η EvanescenceQ: #13 07-03-21 23:17 Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: @fockos μάθε ελληνικά στο "ή" πρέπει να ικανοποιείται η μια από τις 2 συνθήκες. Τα έχω δει σε λειτουργία άρα δεν ειμαι είμαι offtopic. Aργότερα θα βάλω και άλλα gadgets αλλα πρέπει να τα ομαδοποιήσω. Click για ανάπτυξη... να μαντέψω τα υπολοιπα gadget; το 1ο iphone, το πρώτο ipad, ipod..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 22:31 Ο akikos έγραψε: #8 26-10-20 22:31 Αρχική Δημοσίευση από fockos: το πρώτο ipad Click για ανάπτυξη... To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #9 26-10-20 23:05 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Click για ανάπτυξη... παιδιά μου έπεσε κάτω έσπασε και έκλαιγα true story... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2020 στις 22:50 Η Aura έγραψε: #10 02-11-20 22:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 22:38 Ο gademis έγραψε: #11 07-03-21 22:38 Pong! Δεν είναι το orignial που είναι τελείως αναλογικό αλλά το αμέσως μεταγενέστερο που έχει ψηφιακά ολοκληρωμένα, αλλά όχι επεξεργαστή. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #12 07-03-21 23:16 Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:17 Η EvanescenceQ: #13 07-03-21 23:17 Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fockos: το πρώτο ipad Click για ανάπτυξη... To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2020 στις 23:05 Ο fockos έγραψε: #9 26-10-20 23:05 Αρχική Δημοσίευση από akikos: To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Click για ανάπτυξη... παιδιά μου έπεσε κάτω έσπασε και έκλαιγα true story... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2020 στις 22:50 Η Aura έγραψε: #10 02-11-20 22:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 22:38 Ο gademis έγραψε: #11 07-03-21 22:38 Pong! Δεν είναι το orignial που είναι τελείως αναλογικό αλλά το αμέσως μεταγενέστερο που έχει ψηφιακά ολοκληρωμένα, αλλά όχι επεξεργαστή. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #12 07-03-21 23:16 Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:17 Η EvanescenceQ: #13 07-03-21 23:17 Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από akikos: To πρώτο iPad το εκανες θρύψαλα. Δεν θα ειναι Apple προιόντα. Click για ανάπτυξη... παιδιά μου έπεσε κάτω έσπασε και έκλαιγα true story... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2020 στις 22:50 Η Aura έγραψε: #10 02-11-20 22:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 22:38 Ο gademis έγραψε: #11 07-03-21 22:38 Pong! Δεν είναι το orignial που είναι τελείως αναλογικό αλλά το αμέσως μεταγενέστερο που έχει ψηφιακά ολοκληρωμένα, αλλά όχι επεξεργαστή. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #12 07-03-21 23:16 Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:17 Η EvanescenceQ: #13 07-03-21 23:17 Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis Τιμώμενο Μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 1.640 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 22:38 Ο gademis έγραψε: #11 07-03-21 22:38 Pong! Δεν είναι το orignial που είναι τελείως αναλογικό αλλά το αμέσως μεταγενέστερο που έχει ψηφιακά ολοκληρωμένα, αλλά όχι επεξεργαστή. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #12 07-03-21 23:16 Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:17 Η EvanescenceQ: #13 07-03-21 23:17 Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Pong! Δεν είναι το orignial που είναι τελείως αναλογικό αλλά το αμέσως μεταγενέστερο που έχει ψηφιακά ολοκληρωμένα, αλλά όχι επεξεργαστή.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:16 Η Nelliel έγραψε: #12 07-03-21 23:16 Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:17 Η EvanescenceQ: #13 07-03-21 23:17 Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:17 Η EvanescenceQ: #13 07-03-21 23:17 Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α παρα πολλα Tamagotchi Τα αθλητικα ηταν καπως ετσι Το ειχαν κατι ξαδέρφια μου και μαζι τους εμαθα ολα τα βιντεοπαιχνιδια μεχρι το πλειστεσον Σε καποια φαση ειχα γεμισει με ολα αυτα τα αρκουδακια ηταν της μοδας τοτε Βίντεο κασετα αξεχαστη Μετα το πρώτο μου λαπτοπ που ειχε δισκετα Προλαβα σιντι Και τις τηλεορασεις τις τεραστιες απο πισω Και τα κινητα τα πρωτα Ξαναεγινα παιδιθα ανεβασω κι αλλα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 7 Μαρτίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Πολλα που ειχα εχουν ηδη προαναφερθει, αλλα ισως η πιο γαματη συσκευη που ειχα να ηταν ενα commodore (μαλλον το PC-I) που επαιρνε τις τεραστιες δισκετες: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Ναι εχω δει τα ζητανε συλλεκτες οποτε αμα βρεις καμια καλη προσφορα γιατι οχι? Εκτος αν ειναι συναισθηματικης αξιας για σενα
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:20 Ο akikos έγραψε: #14 07-03-21 23:20 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc. Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: To εχω ακομα μαζι με καμια 50αρια δισκετες - ολες παιχνιδια και λειτουργει. Αναρωτιεμαι αν ειναι καλη ιδεα να τα πουλησω στο ebay. Βλεπω κατι ρετρο που τα πουλανε για 1-2 χιλιαρικα. Click για ανάπτυξη... Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό pc.
Nelliel Περιβόητο μέλος Η Nelliel δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.293 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:25 Η Nelliel έγραψε: #15 07-03-21 23:25 Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα): Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από akikos: Να σου πω την αλήθεια δεν αξίζει να το πουλήσεις. Πολύ λίγα μου φαίνονται τα 2000 γι' αυτό το ιστορικό μοντέλο. Click για ανάπτυξη... Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Επισης ειχα ενα pda (ακομα το εχω και λειτουργει κανονικα):
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:29 Ο Scandal έγραψε: #16 07-03-21 23:29 Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω Τελευταία επεξεργασία: 7 Μαρτίου 2021 akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Από παιχνίδια, θεωρούνταν πολυτέλεια να έχεις το Ρομπότ Emilio! Κι αυτό δεν κατάφερα ποτέ να το πάρω
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.100 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:30 Ο akikos έγραψε: #17 07-03-21 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nelliel: Λες ε; Δεν εχω αναγκη τα χρηματα, οποτε θα το αφησω να φτασει ηλικια μουσειου χαχα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Αυτά μόνο ανεβαίνουν μόνο γιατί πάντα υπάρχουν συλλέκτες που θα τα θέλουν.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2021 στις 23:35 Η EvanescenceQ: #18 07-03-21 23:35 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες! EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 132 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Scandal Kate1914 chester20080 Sosstoss Unboxholics charmander AggelikiGr Kafkinos giannhs2001 American Economist Drscientist vas 78 globglogabgalab Paragontas7000 Obi-Wan Kenobi taketrance jj! Joji gademis Fernando_A fourkaki A350 fmarulezkd vasilis123321 linuxman jellojina GeorgePap2003 Wonderkid physicscrazy epote touvlo Antonia Alexandra Libertus grtt kalhkardia Paladin rafaela11 eukleidhs1821 Μήτσος10 Εριφύλη Indiana Jones Δροσουλίτης alexis.patrinos Memetchi marww ggl User2350 Εχέμυθη Viedo harry akritas hirasawayui fretoe CiNeFiL Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Να πούμε και για τις κάμερες με τα φίλμ! Εμείς στα 90s είχαμε αυτή: Αργότερα πουλούσαν και μιας χρήσεως κάμερες, ακόμα και στα σούπερ μάρκετ: Μετά βγήκανε κι εκείνες που σου τυπώνουν και τη φωτογραφία αμέσως. Ήταν όνειρό μου να πάρω μια τέτοια, αλλά δεν είχα χρήματα Click για ανάπτυξη... τι μου θυμισες!να εχω μια ολυμπους με τα φιλμ και θυμαμαι να τρεχω να αγοραζω φιλμ και να περιμενω να τις εκτυπωσω,μετα βγηκαν και οι βιντεοκαμερες!
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 8 Μαρτίου 2021 στις 15:16 Η EvanescenceQ: #19 08-03-21 15:16 θα βαλω και μερικες ακομα ρετρο συσκευες που προλαβα Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 Επόμενη 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.349 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2021 στις 13:09 Ο Scandal έγραψε: #20 12-03-21 13:09 Ηλεκτρονική ατζέντα 90s: