Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά, ψάχνω για κανένα καλό γιατρό στη Θεσ/νίκη. Μήπως μπορείτε να μου στείλετε πμ με τα στοιχεία των γιατρών σας. Ευχαριστώ πολύ!!!

Υπάρχει κάποιος που να έχει ενημερωθεί ή και να έχει χειρουργηθεί στον Πειραιά; Αν ναι, μήπως θα μπορούσε να μου στείλει προσωπικό μήνυμα σχετικά με το κόστος;
Ευχαριστώ
Υ.Γ. Sissy, απίστευτη αλλαγή! Απέκτησες ξαφνικά baby face ή μου φαίνεται; You look so cute!
riri82
Νεοφερμένο μέλος

Violet μπερδεύτηκα..Τελικά την επέμβαση την έκανες Θεσ/κη?Εγώ την έκανα πριν 8 μήνες στον [....] Ιδιαίτερο ζήτημα στην μύτη δεν είχα. Λίγο γαμψή και λίγο πιο χοντρή στο ακρορίνιο ήταν, τίποτα τραγικό. Το συμπέρασμα μου από την όλη εμπειρία μου είναι ότι:
Το να σου φτιάξει ο γιατρός το προφίλ είναι το πιο εύκολο κομμάτι, το δύσκολο είναι το ακρορίνιο να σμιλευτεί. Ε εγώ απέκτησα ωραίο προφίλ αλλά το ακρορίνιο μου παρέμεινε ανέγγιχτο, για την ακρίβεια είναι+λίγο πιο στρουμπουλό. Φαντάσου την μύτη σαν μια πυραμίδα, ο γιατρός σου αφαιρεί την πάνω επιφάνεια της πυραμίδας (που προκαλεί το άσχημο προφίλ) οπότε αν δεν αγγίξει το ακρορίνιο, αυτό μπορεί τελικά να φαίνεται λίγο πιο στρουμπουλό σε σχέση με πριν.
Έχω καταλάβει εκ των υστέρων (+ύστερα από συζήτηση με 2 φίλες μου που έχουν κάνει+αυτές ρινοπλαστική αλλά στη Θεσ/κη) ότι οι περισσότεροι γιατροί το ακρορίνιο το πειράζουν ελάχιστα έως καθόλου. Το δύσκολο είναι να εντοπίσεις γιατρό που θα μπορεί να πειράξει το ακρορίνιο πετυχημένα (εφόσον έχεις πρόβλημα σε αυτό). Η δική μου εμπειρία ήταν ωραίο προφίλ αλλά ανφάς που κανείς δεν καταλάβαινε την διαφορά. Τόσα λεφτά+τόση ταλαιπωρία με πολύ λιγότερη βελτίωση απότι περίμενα..Αλλά όπως είπες εδώ μέσα βλέπεις+τα χειρότερα οπότε από την άλλη χαίρεσαι που δεν σε πετσόκοψαν.. Βέβαια τα πράγματα δεν θα έπρεπε να είναι έτσι..![]()
Είμαι ακριβώς ίδια περίπτωση.. Ο γιατρος διορθωσε μονο το προφιλ και οχι το ακρορινιο το οποιο ομως δημιουργει και το θεμα στο προσωπο μου. Συμφωνω οτι ειναι δυσκολο να βρεις γιατρο να το πειραζει πετυχημενα αλλα εκει φαινεται και το ταλεντο του. Εγω εχω 4 χρονια που εγχειριστηκα και σκεφτομαι να την ξανακανω γιατι δεν βλεπω καποια διαφορα στο προσωπο μου. Αντιθετα οπως ανεφερες κ συ πιθανα το ακρορινιο να φαινεται και πιο χοντρο τωρα. Εχεις εντοπισει καποιον πλαστικο που θα μπορουσε να βοηθησει στο συγκεκριμενο?
ioulia1234
Νεοφερμένο μέλος

Jolene
Νεοφερμένο μέλος

ForHope
Νεοφερμένο μέλος

ForHope
Νεοφερμένο μέλος

ovelix360
Νεοφερμένο μέλος

Ξενοδοχεία υπάρχουν πολλά στην Αθήνα! Με μια αναζήτηση σε μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων, μπορείς να βρείς αυτό της αρεσκείας σου. Καλό θα ήταν να μην σκεφτείς το επιπλέον έξοδο μιας και θα αποφύγεις άλλες μετακινήσεις, όπως ταξί η λεοφωρείο.
ForHope
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ την πάτησα όπως και πολλοί άλλοι και θα χαιρόμουν αν γλύτωνα κάποιον από αυτό, γι'αυτό και το αναφέρω.
Διευκρινίζω ότι μιλάω για την ολική κογχοτομή που γίνεται ακόμα και όταν δεν υπάρχει υπερτροφία. Αν υπάρχει υπερτροφία ζητήστε από τον γιατρό να σας υπογράψει γνωμάτευση ότι έχετε υπερτροφικές κόγχες και να το ελέγξετε το και σε άλλο γιατρό για να είστε σίγουροι..
x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος

linaa
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης από την Violet_V? Όποιος ξέρει και μπορεί ας μου στείλει ένα πμ παρακαλώ!
Ψάχνομαι για 3η ρινοπλαστική.
sunflower_
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ δεν έχω σοβαρό πρόβλημα με τη μύτη, το κόκκαλο είναι σχεδόν ίσιο και ο χόνδρος είναι λίγο πιο στρογγυλός απ'ότι θα ήθελα
Αυτό που με ενοχλεί είναι πως είναι λίγο μεγάλη για το πρόσωπο μου
Από μπροστά δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μόνο όταν γελάω "απλώνει" λίγο ο χόνδρος που σας λέω αλλά δεν είναι κάτι ενοχλητικό, δηλαδή δεν είναι λόγος που θα με ωθούσε σε πλαστική
Από προφίλ όμως βλέπω πως είναι σχετικά μεγάλη για το πρόσωπο μου, θα έπρεπε να είναι πιο μέσα, γιατί έχω και φυσιολογικό πιγούνι που δεν πετάει και κάνει ακόμη πιο έντονο το πρόβλημα!
Όλοι μου λένε πως μου πάει επειδή έχω μεγάλα χαρακτηριστικά και να μην το σκέφτομαι για πλαστική, αλλά εμένα δε μου αρέσει και είναι κάτι που με τρώει από τα 14-15 μου (δεν έχω δεχθεί ποτέ κριτική, απλά δε μου αρέσει εμένα)
Αυτό που με αγχώνει μόνο είναι ότι έκανε μία γνωστή μου η οποία είχε πρόβλημα και ναι μεν της έκανε ωραία μύτη αλλά δεν ταιριάζει 100% στο πρόσωπο της, είχε στρογγυλή άκρη και εκείνη και της έκανε το τελείωμα έντονο με κλίση προς τα πάνω αλλά πιο κοφτερό και δε μου άρεσε
Ο πλαστικός πριν προχωρήσει σου δείχνει πως θα είσαι μετά την πλαστική; Μη βρεθώ προ εκπλήξεων..
Και μία άλλη γνωστή μου έκανε σε πολύ γνωστό γιατρό (ΩΡΛ αν δεν κάνω λάθος είναι ο συγκεκριμένος) και είχε έντονο πρόβλημα και εκείνη η κοπέλα αλλά της έκανε εξαιρετική δουλειά, πολύ φυσικό αποτέλεσμα! Απλά ήταν πολύ απότομος απ'ότι μου είπε :p
Επίσης όσες έχετε κάνει στην Αθήνα μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα για περισσότερες λεπτομέρειες;
Γιατί προσανατολίζομαι στο 2ο γιατρό που ανέφερα που έχω ακούσιε γενικά καλά λόγια για τη δουλειά του, αλλά θέλω να μάθω κι άλλες πληροφορίες!
marialenzen
Νεοφερμένο μέλος

ForHope
Νεοφερμένο μέλος

ForHope
Νεοφερμένο μέλος

Τα ποσοστά αποτυχίας της ρινοπλαστικής είναι ιδιαίτερα υψηλά, γύρω στο 15%.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 470 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fids
- Scandal
- Kate333er
- kostaraspn
- Renap
- charmander
- brokebad
- Natsuko
- zina15
- tttrap
- Irma
- Stopsaksimo
- AggK.
- Libertus
- touvlo
- Guessing
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.