Violet μπερδεύτηκα..Τελικά την επέμβαση την έκανες Θεσ/κη?Εγώ την έκανα πριν 8 μήνες στον [....] Ιδιαίτερο ζήτημα στην μύτη δεν είχα. Λίγο γαμψή και λίγο πιο χοντρή στο ακρορίνιο ήταν, τίποτα τραγικό. Το συμπέρασμα μου από την όλη εμπειρία μου είναι ότι:
Το να σου φτιάξει ο γιατρός το προφίλ είναι το πιο εύκολο κομμάτι, το δύσκολο είναι το ακρορίνιο να σμιλευτεί. Ε εγώ απέκτησα ωραίο προφίλ αλλά το ακρορίνιο μου παρέμεινε ανέγγιχτο, για την ακρίβεια είναι+λίγο πιο στρουμπουλό. Φαντάσου την μύτη σαν μια πυραμίδα, ο γιατρός σου αφαιρεί την πάνω επιφάνεια της πυραμίδας (που προκαλεί το άσχημο προφίλ) οπότε αν δεν αγγίξει το ακρορίνιο, αυτό μπορεί τελικά να φαίνεται λίγο πιο στρουμπουλό σε σχέση με πριν.
Έχω καταλάβει εκ των υστέρων (+ύστερα από συζήτηση με 2 φίλες μου που έχουν κάνει+αυτές ρινοπλαστική αλλά στη Θεσ/κη) ότι οι περισσότεροι γιατροί το ακρορίνιο το πειράζουν ελάχιστα έως καθόλου. Το δύσκολο είναι να εντοπίσεις γιατρό που θα μπορεί να πειράξει το ακρορίνιο πετυχημένα (εφόσον έχεις πρόβλημα σε αυτό). Η δική μου εμπειρία ήταν ωραίο προφίλ αλλά ανφάς που κανείς δεν καταλάβαινε την διαφορά. Τόσα λεφτά+τόση ταλαιπωρία με πολύ λιγότερη βελτίωση απότι περίμενα..Αλλά όπως είπες εδώ μέσα βλέπεις+τα χειρότερα οπότε από την άλλη χαίρεσαι που δεν σε πετσόκοψαν.. Βέβαια τα πράγματα δεν θα έπρεπε να είναι έτσι..