ohright
Νεοφερμένο μέλος
Η ohright αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.

25-07-24

20:10
Για όσους ενδιαφέρεστε να υποβληθείτε σε επέμβαση να ξέρετε ότι αν γίνει κάτι πολύ λάθος στην αρχή, δεν διορθώνετε τελείως. Από προσωπική εμπειρία σας μεταφέρω οτι η αναπνοή μου δεν θα είναι ποτέ όπως ήταν πριν την ρινοπλαστική, που δεν είχα κανένα πρόβλημα, γιατί ο ΩΡΛ που με χειρούργησε στην Ελλάδα πήγε πολύ επιθετικά και αφαίρεσε πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε και έκανε και πολλά άλλα λάθη. Βασικά δεν έκανε τίποτα σωστά από ότι μου είπαν μετά συνάδελφοι του που με είδαν. Οπότε είναι πολύ σημαντική η ρινοπλαστική να γίνει σωστά και ο γιατρός να πράξει με επιμέλεια πριν, κατά την διάρκεια της επέμβασης και μετά και φυσικά να σας ενημερώσει πλήρως και με κάθε λεπτομέρεια για τα πάντα. Αν δεν αφιερώσει χρόνο και την προσοχή του σε εσάς, μην τον εμπιστευθείτε!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν διορθώνονται όλα δυστυχώς, αλλά υπήρξε βελτίωση. Στείλτε μου ποιόν ή ποιους σκέφτεστε ή έχετε επισκεφτεί και θα σας πω την άποψη μου.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας και χαίρομαι που βρήκατε άλλον γιατρό και τη διορθώσατε!
Που απευθυνθήκατε στο εξωτερικό?
Θα θέλατε να μου πειτε με γιατρό κάνατε την πρώτη επέμβαση να αποφύγω την κακοτοπιά?
Renap
Νεοφερμένο μέλος
Η Renap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

26-07-24

17:54
Εγώ απευθύνθηκα στον [.......] στον οποίο και κατέληξα. Έκανα ήδη την επέμβαση. Μέσα σε αυτά που είπαμε με το γιατρο να χειρουργήσει ήταν και η μείωση της στυλιδας. Και δεν το έκανε επαρκώςΓια όσους ενδιαφέρεστε να υποβληθείτε σε επέμβαση να ξέρετε ότι αν γίνει κάτι πολύ λάθος στην αρχή, δεν διορθώνετε τελείως. Από προσωπική εμπειρία σας μεταφέρω οτι η αναπνοή μου δεν θα είναι ποτέ όπως ήταν πριν την ρινοπλαστική, που δεν είχα κανένα πρόβλημα, γιατί ο ΩΡΛ που με χειρούργησε στην Ελλάδα πήγε πολύ επιθετικά και αφαίρεσε πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε και έκανε και πολλά άλλα λάθη. Βασικά δεν έκανε τίποτα σωστά από ότι μου είπαν μετά συνάδελφοι του που με είδαν. Οπότε είναι πολύ σημαντική η ρινοπλαστική να γίνει σωστά και ο γιατρός να πράξει με επιμέλεια πριν, κατά την διάρκεια της επέμβασης και μετά και φυσικά να σας ενημερώσει πλήρως και με κάθε λεπτομέρεια για τα πάντα. Αν δεν αφιερώσει χρόνο και την προσοχή του σε εσάς, μην τον εμπιστευθείτε!
Δεν διορθώνονται όλα δυστυχώς, αλλά υπήρξε βελτίωση. Στείλτε μου ποιόν ή ποιους σκέφτεστε ή έχετε επισκεφτεί και θα σας πω την άποψη μου.

Έχετε άποψη για αυτούς που ανέφερα?

27-07-24

09:22
Η μείωση Στυλίδας αν είχες πριν hanging columella γίνεται με συγκεκριμένη τεχνικη αν πάλι δεν είχες αυτό και πάλι είναι malpractice κάποιος να μειώσει την στηλιδα με τρόπους όπως η αφαίρεση δέρματος. Δεν ξέρω τι τεχνικη ακολούθησε ο ιατρός σου αλλά αν δεν γνωρίζει να εκτελέσει αυτό το χειρουργείο δεν θα διόρθωσε και το θέμα το οποίο συζητήσατε. Καλύτερα ωστόσο να μείνει κάτι αδιόρθωτη και ακέραιο παρά να το πετσοκόψει όπως πχ έκανε σε μένα ο ιατρός μου. Κάποια πράγματα είναι μη αναστρέψιμα μέσα σε αυτά είναι η αφαίρεση δέρματος στην ρινοπλαστικη είτε από Στυλίδα είτε από την εφαρμογή Alar Base Reduction με alarplasty. Στις επανορθωτικές αυτό είναι το μεγαλύτερο προβλημα καθώς υπάρχει ήδη σμίκρυνση του δέρματος λόγω αφαίρεσης δομικών στοιχείων και δημιουργίας ουλωδη ιστού. Αρα αν έχει να αντιμετωπίσει και περιοριστικές καταστάσεις αφαιρέσης δέρματος τότε τα πράγματα δεν είναι αναστρέψιμα και στον καλύτερο ιατρό σε όλον τον κόσμο να πατε.Εγώ απευθύνθηκα στον [.......] στον οποίο και κατέληξα. Έκανα ήδη την επέμβαση. Μέσα σε αυτά που είπαμε με το γιατρο να χειρουργήσει ήταν και η μείωση της στυλιδας. Και δεν το έκανε επαρκώςΤώρα είμαι ακόμα στην ανάρρωση και δε το κρύβω πως αρχίζω να σκέφτομαι για επανορθωτική κάποια στιγμή μελλοντικά.
Έχετε άποψη για αυτούς που
candy
Νεοφερμένο μέλος
Η candy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

21-08-24

02:15
Καλησπέρα σε όλους , ενδιαφέρομαι να κάνω ρινοπλαστικη και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιους γιατρούς για Αθήνα αν ξέρετε ή έχετε κάποια εμπειρία με αυτούς . Θα βοηθούσε πολύ οποιοδήποτε μήνυμα , ευχαριστώ !
Σημείωση συντονιστή: προτάσεις γιατρών με το ονοματεπώνυμό τους μόνο μέσω προσωπικών μηνυμάτων.
Σημείωση συντονιστή: προτάσεις γιατρών με το ονοματεπώνυμό τους μόνο μέσω προσωπικών μηνυμάτων.
Nik.gs
Νεοφερμένο μέλος
Η Nik.gs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

22-08-24

18:57
Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για ρινοπλαστικη και διαφραγμα και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιους γιατρούς στην Αθήνα. Θα προτιμούσα ωριλα με ειδίκευση στην ρινοπλαστικη. Αν ξέρετε ή έχετε κάποια εμπειρία με κάποιον/α θα βοηθούσε πολύ, σας ευχαριστώ !
ntam
Νεοφερμένο μέλος
Η ntam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

22-09-24

17:24
Παιδιααα, οποίος γνωρίζει πληροφορίες για Μι.Τσου αν μπορεί να μου στείλει σας παρακαλώ πολυυυ. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε αυτόν.
ΥΓ: έχω hanging columella, όπως αναφέρθηκε κ πιο πάνω, και η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει πολλά περιστατικά του παρόμοια με τη μύτη μου και κάπως αμφιβάλλω.
Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
ΥΓ: έχω hanging columella, όπως αναφέρθηκε κ πιο πάνω, και η αλήθεια είναι πως δεν έχω δει πολλά περιστατικά του παρόμοια με τη μύτη μου και κάπως αμφιβάλλω.
Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Fraoulita
Νεοφερμένο μέλος
Η Fraoulita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

10-10-24

21:53
Καλησπέρα παιδιά, θα βοηθούσε πολύ όποιος θα ήθελε να μοιραστεί την θετική η αρνητική εμπειρία του, να μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα. Κυρίως για πλαστικούς Αθήνας.
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ!
lyrist
Νεοφερμένο μέλος
Ο lyrist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

12-10-24

14:39
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι και εγώ σε αναζήτηση γιατρού (κατά προτίμηση ΩΡΛ) για την πραγματοποίηση ρινοπλαστικής. Όποιος έχει θετική εμπειρία και θέλει να μου συστήσει κάποιον γιατρό, ας μου στείλει μήνυμα. Επίσης, εάν υπάρχει κάποιος γιατρός που πρέπει να αποφύγω, ας μου στείλει και πάλι μήνυμα.
Ευχαριστώ!
Είμαι και εγώ σε αναζήτηση γιατρού (κατά προτίμηση ΩΡΛ) για την πραγματοποίηση ρινοπλαστικής. Όποιος έχει θετική εμπειρία και θέλει να μου συστήσει κάποιον γιατρό, ας μου στείλει μήνυμα. Επίσης, εάν υπάρχει κάποιος γιατρός που πρέπει να αποφύγω, ας μου στείλει και πάλι μήνυμα.
Ευχαριστώ!
Froufroulaa
Νεοφερμένο μέλος
Η Froufroulaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

21-10-24

23:02
ενδιαφέρομαι κεγω να μάθω για τον συγκεκριμένο.
ενω βλεπω τοσα μηνυματα εδω με εμπειριες απο ρινοπλαστικες και τα λοιπα δεν μπορω να βγαλω ακρη που αντι για τα ονοματα των γιατρων βαζετε τελιτσες.... ως νεο μελος στο φορουμ δεν καταλαβαινω πως λειτουργει αυτο και πως συνεννοειστε πργαματικα καποιος μια βοηθεια.
θα ήθελα κεγω να μαθω
Γεια σας, θα ήθελα να μου προτείνετε καλούς ρινοπλαστικούς στην Αθήνα, επίσης να μου πείτε αν εχετε ακούσει κατι αρνητικο για κάποιους
Σκεφτομουν για Μι.Τσ αν γνωριζετε και Γεω.Κα. παρακαλω στειλτε μου μηνυμα ευχαριστω!!
Θα ήθελα κι εγώ να μάθω παρακαλώ!! afrovogio@gmail.comενδιαφέρομαι κεγω να μάθω για τον συγκεκριμένο.
ενω βλεπω τοσα μηνυματα εδω με εμπειριες απο ρινοπλαστικες και τα λοιπα δεν μπορω να βγαλω ακρη που αντι για τα ονοματα των γιατρων βαζετε τελιτσες.... ως νεο μελος στο φορουμ δεν καταλαβαινω πως λειτουργει αυτο και πως συνεννοειστε πργαματικα καποιος μια βοηθεια.
θα ήθελα κεγω να μαθω
Γεια σας, θα ήθελα να μου προτείνετε καλούς ρινοπλαστικούς στην Αθήνα, επίσης να μου πείτε αν εχετε ακούσει κατι αρνητικο για κάποιους
Σκεφτομουν για Μι.Τσ αν γνωριζετε και Γεω.Κα. παρακαλω στειλτε μου μηνυμα ευχαριστω!!
Παρακαλώ στείλε μου την εμπειρία σου afrovogio@gmail.comΚαλησπέρα δεν ξέρω αν σου έχει στείλει κάποιος την εμπειρία του με τον συγκεκριμένο. Αν όχι στείλε μου προσωπικό μνμ να σου πω. Καλές γιορτές.
Σε παρακαλώ μου λες και μενα ποιον λες;Μπορεις να μου αναφερεις τον γιατρο που την εκανες...σευχαριστώ
Σε παρακαλώ μπορείς νά μόύ πεις το όνομα η τα αρχικά του γιατρού που σού την εκανες...;
Σε παρακαλώ, μπορείς να μου αναφερεις τον γιατρο που την εκανες...;
Παιδιά καλησπέρα θέλω να κανω διάφραγμα και παράλληλα να φτιαξω την χοντρή μυτη μου. Δεν εχω επισκεφτεί κανέναν γιατρό μόνο εχω παρακολουθήσει ιντερνετικα Καρκα και Τσου και θα ήθελα να μου πείτε εμπειριες και επίσης
Τι να προσέξω πριν καταλήξω σε γιατρό και επέμβαση?
Καλησπέρα afrovogio@gmail.comθα ήθελα πολύ να μαθω την δικη σου εμπειρίαΚαλησπέρα! Ήρθε η ώρα να μοιραστώ την δικιά μ εμπειρία. Ο συγκεκριμένος κυριος μ κατέστρεψε την μύτη και την αναπνοή. Λυπάμαι για την επιλογή μου και λυπάμαι που επέλεξα πάνω από όλα αυτό το τέρας που θέλει να λέγεται και γιατρος για το χειρουργείο μ. Γενικά για πληροφορίες στείλτε μου προσωπικό μήνυμα.
Θα ήθελα κι εγώ να μαθω..Μπορείς να μου πεις σε πμ σε ποιον γιατρό πήγες;
C1HR
Νεοφερμένο μέλος
Ο C1HR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

26-10-24

18:38
Χρειάζομαι γνώμη για γιατρό που γνωρίζει να κάνει επέμβαση με μόσχευμα χόδρου. Η μύτη μου έχει κενά μετά από 2 αποτυχημένες επεμβάσεις και γίνεται καθίζηση προς τα αριστερά.
Συνημμένα
ForHope
Νεοφερμένο μέλος
Ο ForHope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα.

31-10-24

12:40
Γεια σας. Κωνσταντινίδης Ιωάννης Θεσσαλονίκη. 1)Έχει κάνει κανείς επανεπεμβαση ρινοπλαστικής σε αυτόν; 2)Αν ναι, ευχαριστημένος ή δυσαρεστημένος; Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα εδώ ή στο thanasis15693@gmail.com
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
ForHope
Νεοφερμένο μέλος
Ο ForHope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 97 μηνύματα.

08-11-24

09:34
Καλησπέρα. Όσοι δεν μείνατε ευχαριστημένοι από τη ρινοπλαστική, πώς μειώνετε τις σκέψεις της κακής μύτης από το μυαλό σας; Πως το βγάζετε από το μυαλό σας αυτό; Εγώ προσωπικά σκέφτομαι συνέχεια και δε μπορώ να ησυχάσω. Καταλήγω να βγαίνω σε αδιέξοδο με τις σκέψεις. Νιώθω ότι ίσως δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου.. κι αν υπάρχει νιώθω ότι δε θα αντέξω να φτάσω μέχρι τέλους. Δε θα αντέξω να φτάσω μέχρι τη λύτρωση.. Νιώθω ότι δε θα τα καταφέρω. Με έχει τρελάνει όλο αυτό..
ForHope
Νεοφερμένο μέλος

09-11-24

10:11
Γεια σας. Σε όσους μετά τη ρινοπλαστική, η ράχη της μύτης σας έγινε στο ύψος κοντή ή και στο μήκος και κάνατε διόρθωση, μείνατε ευχαριστημένοι; Στη συγκεκριμένη διαδικασία παίρνονται μοσχεύματα για τη διόρθωση. Τα μοσχεύματα αυτά πρέπει να κοπούν σε συγκεκριμένα μήκη, πλατοι και να δωθεί το κατάλληλο σχήμα (καμπυλότητα). Όσοι είχατε λοιπόν πρόβλημα με τη ράχη της μύτης σας και τη διορθώσατε. Μείνατε ευχαριστημένοι; Τα αισθάνεστε και τα βλέπετε φυσικά πάνω σας ή βλέπετε να προεξέχει κάτι;

12-11-24

11:37
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και έτσι ένιωθα κι εγώ. Ξεκίνησα αντικαταθλιπτικά και ψυχοθεραπεία και ταυτόχρονα έψαχνα για άλλο γιατρό. Γενικά θέλει υπομονή και σωστή κριτική σκέψη γιατί θα χρειαστεί να επιλέξεις τον επόμενο ιατρό που θα εμπιστευτείς και αυτό δεν γίνεται όταν ακριβώς νιώθεις εγκλωβισμένος κλπ. Να ξέρεις διορθώνεται αυτό που έχεις απλά βρες τον κατάλληλο ιατρό και γνώμη μου είναι όχι Ελλάδα. Ο ένας είναι πιο κακος από τους άλλους. Επισκέφθηκα πάνω από 10 ιατρούς στην Αθήνα και είναι όλοι αστοιχείωτοι. Αν δεν θες να μπεις σε μια λούπα χειρουργείο στο χειρουργείο κάνε σωστή έρευνα και μην σπαταλήσεις τα λεφτα σου σε κάποιο ο οποίος είναι ανίκανος να σε βοηθήσει.Καλησπέρα. Όσοι δεν μείνατε ευχαριστημένοι από τη ρινοπλαστική, πώς μειώνετε τις σκέψεις της κακής μύτης από το μυαλό σας; Πως το βγάζετε από το μυαλό σας αυτό; Εγώ προσωπικά σκέφτομαι συνέχεια και δε μπορώ να ησυχάσω. Καταλήγω να βγαίνω σε αδιέξοδο με τις σκέψεις. Νιώθω ότι ίσως δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημά μου.. κι αν υπάρχει νιώθω ότι δε θα αντέξω να φτάσω μέχρι τέλους. Δε θα αντέξω να φτάσω μέχρι τη λύτρωση.. Νιώθω ότι δε θα τα καταφέρω. Με έχει τρελάνει όλο αυτό..
musician
Νεοφερμένο μέλος
Η musician αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

16-11-24

22:38
Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι για επανορθωτική ρινοπλαστικη! Όποιος έχει κάνει δεύτερη επιτυχημένη επέμβαση και έχει μείνει ευχαριστημένος, θα παρακαλούσα να μου στείλει προσωπικό μήνυμα! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
Γεια σας,
Χειρουργήθηκα πρόσφατα σε γνωστό ωρλ[......]. Ήταν η τρίτη ρινοπλαστική μετά από δύο αποτυχημένες επεμβάσεις σε άλλο γιατρό. Η μύτη μου παρουσίαζε σοβαρή ασυμμετρία και η διόρθωση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Μέσα από το forum έμαθα ότι ο [.......] έχει μεγάλη εμπειρία στις επανορθωτικές επεμβάσεις ρινοπλαστικής. Η επέμβαση ήταν πολύωρη (5 ώρες!) και ο γιατρός χρησιμοποίησε πλευρικό χόνδρο καθώς ο προηγούμενος γιατρός είχε αφαιρέσει/καταστρέψει όλο το χόνδρο της μύτης. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό...καλύτερο και από αυτό που φανταζόμουν. Επιπλέον,να αναφέρω ότι τόσο ο γιατρός όσο και η βοηθός του [......] εκτός από εξαιρετικοί επιστήμονες είναι και υπέροχοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για τους ανθρώπους που χειρουργούν.
Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη αυτού του forum που με τις εμπειρίες τους με βοήθησαν να πάρω την απόφαση να χειρουργηθώ για τρίτη φορά και να επιλέξω το σωστό γιατρό.
Καλή επιτυχία σε όλους και μην απογοητεύεστε...όλα διορθώνονται!
musician
Νεοφερμένο μέλος
Η musician αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

16-11-24

23:24
Καλησπέρα σας! Υπάρχει κάποιος που έχει μείνει ευχαριστημένος από επανορθωτική ρινοπλαστικη; Ψαχνω ΩΡΛ για δεύτερη επέμβαση προκειμένου να διορθωθούν τα προβλήματα (λειτουργικά και αισθητικά) που προέκυψαν από την πρώτη! Όποιος γνωρίζει, ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα!
C1HR
Νεοφερμένο μέλος
Ο C1HR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

17-11-24

16:29
Σε ποιον πήγες. αν μπορείς pmΓεια σας,
Χειρουργήθηκα πρόσφατα σε γνωστό ωρλ[......]. Ήταν η τρίτη ρινοπλαστική μετά από δύο αποτυχημένες επεμβάσεις σε άλλο γιατρό. Η μύτη μου παρουσίαζε σοβαρή ασυμμετρία και η διόρθωση ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Μέσα από το forum έμαθα ότι ο [.......] έχει μεγάλη εμπειρία στις επανορθωτικές επεμβάσεις ρινοπλαστικής. Η επέμβαση ήταν πολύωρη (5 ώρες!) και ο γιατρός χρησιμοποίησε πλευρικό χόνδρο καθώς ο προηγούμενος γιατρός είχε αφαιρέσει/καταστρέψει όλο το χόνδρο της μύτης. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό...καλύτερο και από αυτό που φανταζόμουν. Επιπλέον,να αναφέρω ότι τόσο ο γιατρός όσο και η βοηθός του [......] εκτός από εξαιρετικοί επιστήμονες είναι και υπέροχοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται πραγματικά για τους ανθρώπους που χειρουργούν.
Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη αυτού του forum που με τις εμπειρίες τους με βοήθησαν να πάρω την απόφαση να χειρουργηθώ για τρίτη φορά και να επιλέξω το σωστό γιατρό.
Καλή επιτυχία σε όλους και μην απογοητεύεστε...όλα διορθώνονται!
ForHope
Νεοφερμένο μέλος

18-11-24

15:48
Στην ανύψωση της ράχης με μόσχευμα πλευρού. Εφόσον τοποθετηθεί το μόσχευμα.. Στο τελικό αποτέλεσμα (μετά από χρόνο)όταν θα πάω να κοιταχτώ στον καθρέφτη, θα φαίνεται νορμάλ το σημείο εκείνο ή υπάρχει και η περίπτωση να φαίνεται και κανένα εξογκοματάκι/τραχειά/ανομοιογενές επιφάνεια; Μιλάω για το σημείο που τοποθετήθηκε το μόσχευμα (ράχη της μύτης). Πόσο μάλλον αν το δέρμα είναι και λεπτό σε εκείνο το σημείο .
ForHope
Νεοφερμένο μέλος

26-11-24

13:12
Η Ιωάννα Τούνη που έκανε την επανορθωτική ρινοπλαστική; Γνωρίζει κανείς με σιγουριά;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 468 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fids
- Stopsaksimo
- zina15
- AggK.
- tttrap
- brokebad
- Natsuko
- charmander
- Libertus
- Scandal
- Irma
- touvlo
- Guessing
- iew
- louminis
- ck_chrysiis
- makaron
- ohright
- ludiaki2017
- iris80
- Fey
- lyrist
- loulou11
- nakos85
- parlapipas25
- giannissk
- MINALALAKI
- Fraoulita
- Nioniaki
- Advocatus diaboli
- Tsin tsan
- synthnightingale
- ForHope
- Loylaki1
- Helpme
- Joji
- thenutritionist
- Froufroulaa
- userguest
- Mellamonat
- avalanche
- mpakam
- oklou
- DANAIA
- stilia
- zafh28
- eden_wead
- Dr. Gl. Luminous
- kostoppoulos
- Zoi K.
- P.Dam.
- Reader
- Kate1914
- Jack of Spades
- Stef3451
- kite s pap
- chrisvran
- Nosey123
- Kalbliss
- musician
- AggelikiGr
- ntam
- Ross25
- C1HR
- fourkaki
- Hased Babis
- ougka pougka
- Natassina
- Slash100
- Katsour
- Basilisk
- NAV
- Εριφύλη
- Koritsaki1
- Alexia12
- Κλημεντίνη
- Eirini M
- yohthema
- candy
- Nik.gs
- giannhs2001
- Loulaki
- mixaelaaa
- Elen19
- jimjima
- evkar
- Renap
- marww
- neraida24
- johnsala
- kalhkardia
- lebanon
- MAry89990000
- Luludaki
- Mannos
- tgk
- kss
- Lala_
- Stav22
- Maria23667
- melmel
- angelsam
- Χιονία
- flower24
- Ritsaki12
- Linas
- ARIS.3
- Eleana123
- kon827
- Ariana2018
- Sosstoss
- aira
- Ginger
- taketrance
- Stamatis123
- opalakia
- Lizaki12
- Kat.V.
- Fraoulitsa-4
- Aria08
- Βασιλης1234
- Iska
- Naiad99
- Despoina95
- phleidhs
- globglogabgalab
- camil
- Ριουλα
- Athens2002
- Fernando_A
- bedtimestories
- 3vanorra
- Wonderkid
- rafaela11
- chester20080
- cris cris
- Marita432
- ANNA_N1
- ana.roi
- fmarulezkd
- vapa1995
- Jaye
- Emelia l
- darkhappysong
- john29
- flower8056
- RΕV
- Αngel
- New member
- exotic xo
- Ivii
- Alexander82R
- ilovekpop
- JOY PAPAS
- Donna
- Abiogenesis
- 007i
- ariel12
- antoniss91
- Doris12
- rhynoplasty7
- chrisi09
- candy*candy
- Geofboi
- ΧΑ2024
- Marmar1702
- xrisopsarooo
- Catcara
- Δανάη Κ
- elgri
- 21Pm21
- tslef8
- νάνος
- MalenaZ
- kleoniki05
- criscris
- spring day
- Meow
- KostasPan
- aqua11
- Esperos1
- angrybird
- ohr
- User2350
- denksero
- Nandia
- Mpoumpis
- ΑthanasiaN
- air_fish
- Μαίρη Μαίρη
- natasa!!!!!!!!!!!!!!
- aria456
- Tasospp
- Alfie29
- John cena
- User_00
- Circe
- jj!
- Unboxholics
- Gigahis
- Olegia87
- Nickuk
- Citylights
- Δροσουλίτης
- Agrino_
- oups
- Μgt
- Princebegging
- bruh_234
- Sofi99
- Felis
- snowy
- Kriss
- ]ifrit[
- Neda_M
- Desp24
- manu
- Gatos7
- Mit
- geotsou82
- Giann779
- Dorad
- Viedo
- Maria Vicko
- Lina22
- MarinaPapanicol
- Πα.Κ
- Funky
- Sotirisz
- Phantom_1
- Lina1987
- ΜαρίαΠ
- Marouli98
- Appolon
- Chysh
- mona
- Lila21
- Athanasia1998
- travelingirl
- Αναστασία197
- Eleni_
- Eleni95
- maeror
- whitelioness
- Αλκης Κ.
- CiNeFiL
- Konnap
- Ele12345
- Biscoto
- Panos_02
- mai_tai
- zaitsef
- Ellie
- Thanasis7
- Nan.kar
- takis5
- lione
- irakou
- orchidaceae
- me lene
- πεταλουδα001
- Αρκτούρος
- ελενη.αθαν
- Charis29
- αλεχχ
- kopii
- irouli
- Kostandino
- Kostas Haritopoulos
- Ina@
- Kate_Vas
- Blackbird 28
- fani3
- Dimitris10
- Bellas21
- ΧΙΟΝΑΤΗ
- Constantinos94
- Μανος39
- antipicasso
- baizer
- midori
- Σασαμον
- tsiobieman
- ASTA
- Thundergirl
- EleniDemon
- barkos
- calliope
- agge
- lithx97
- Ανδρομέδα32
- Luke.
- Elafi
- KostasFrape
- malenaaa
- teomcdalis
- Kia
- PavlosZarot
- Dorapr
- aimilios13
- Ameli
- μαρια33
- eleni2000
- Gioula.
- orchidea
- Angie13
- lllore
- Cortes
- το κοριτσι του μαη
- LeoDel
- MaryJaneH
- Mhtrogoal
- nigiiordanidu@gmail.
- Papios
- Pinkpink
- Elenixi
- nucomer
- aye
- markrit
- Merlan
- epan
- katiaν
- giannakos92
- fretoe
- Λολερ
- Nikolas77
- Mimi2020
- Evi35
- Anna Sam
- eric
- Rometw2
- Vivians
- kalina
- Aman
- Ryuzaki
- hirasawayui
- jorge19
- Johnny.T
- ntinoss
- Natalia 19
- Faih9
- Marieann
- londept
- Keanureeves7
- di&di
- den antexw allh apotyxia
- Evi13
- lnesb
- Rene2004
- Soraya
- Sonia-son
- Mpoumpou
- Chr|st|n@
- vgour
- uni77
- element skate
- don_vito
- mallllias
- Sad
- Serotonin
- Jocaste
- American Economist
- gwgw_5
- Anepanaliptos
- mporkos
- Sorou
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.