juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:40 Ο juste un instant: #61 02-07-23 12:40 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Ούτε κι εγώ...Γι΄ αυτό, ακριβώς, λέω ότι αν δεν ήταν εκεί οι ξαπλώστρες δε θα χρειαζόταν καν να κολυμπήσει ως εκεί... Πόσο πιο απλά να το πω ; Εσύ μιλάς για την απόσταση από ξαπλώστρα σε ξαπλώστρα...εγώ μιλώ για την απόσταση ξαπλώστρας - θάλασσας... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αυτός έχει τα τυχερά του μανδάμ. Με δύο σεζόν αγοράζει σπιταρονα. akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.097 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:43 Ο akikos έγραψε: #62 02-07-23 12:43 Είναι απλά τα πράγματα. Αν θέλει ο εργαζόμενος να είναι σκλάβος δεν μπορεί να κάνει τίποτα το κράτος γιατί πάντα υπάρχουν παραθυράκια. Η εργασιακή νομοθεσία έχει νόημα μόνο αν ο εργαζόμενος θέλει να εκδικηθεί έναν εργοδότη. Win2Win συμφωνία με χαμένο το κράτος. Βασικός μισθός και τα υπόλοιπα λένε ότι είναι φιλοδωρήματα και το κράτος δεν κάνει τίποτα γιατί αν κάνει θα υπάρχει πολιτικό κόστος. Θυμάμαι παλιά που έλεγα ότι οι οριζόντιοι μισθού στο δημόσιο πρέπει να σταματήσουν οι ιατροί και οι εκπαιδευτικοί του δημοσίου στα νησιά πρέπει να παίρνουν 6000 ευρώ το μήνα για να μείνουν και τα νομίζατε πολλά. Τελικά μικρό ποσό είχα πει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:44 Η Υδροχόος έγραψε: #63 02-07-23 12:44 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ναι αλλά αυτός έχει τα τυχερά του μανδάμ Click για ανάπτυξη... Για την ταμπακιέρα...κουβέντα δε λες. Αλλού το πήγες... Σαφώς έχει και τα τυχερά του. Σαφώς και είναι...πολλά τα λεφτά, Άρη. Αλλά αυτό τί σημαίνει ; Ότι πρέπει να γίνουμε δουλικά στον καθένα που έχει να πληρώνει, γιατί έχουμε ανάγκη ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:47 Ο juste un instant: #64 02-07-23 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Για την ταμπακιέρα...κουβέντα δε λες. Αλλού το πήγες... Σαφώς έχει και τα τυχερά του. Σαφώς και είναι...πολλά τα λεφτά, Άρη. Αλλά αυτό τί σημαίνει ; Ότι πρέπει να γίνουμε δουλικά στον καθένα που έχει να πληρώνει, γιατί έχουμε ανάγκη ; Click για ανάπτυξη... Κανένας δεν τον ανάγκασε. Μάλλον το χάρηκε. Τους πελάτες να κατακρίνεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:48 Ο Nick890 έγραψε: #65 02-07-23 12:48 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά είναι τα 3 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Δε νομίζω να αλλάξει δουλειά. Πόσο βγάζει την σεζόν τελικά; Click για ανάπτυξη... Όσα βγάζει ένας σερβιτόρος όταν είχαμε 7-8 μήνες σεζόν ,αυτός τα βγάζει σε 2-3 μήνες μόνο απ' το μισθο .Αν βάλεις και τα πουπουαρ, σε ένα μήνα βγάζει όσα θα έβγαζε ο πρώτος juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:50 Ο juste un instant: #66 02-07-23 12:50 Έτοιμος είμαι για επαγγελματική μεταστροφή... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #67 02-07-23 12:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κανένας δεν τον ανάγκασε. Μάλλον το χάρηκε. Τους πελάτες να κατακρίνεις. Click για ανάπτυξη... Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιου είδους, και τους πελάτες, τέτοιου είδους, κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται κι άλλα διαβάζετε ;;; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #68 02-07-23 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιους είδους και τους πελάτες τέτοιου είδους κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται, άλλα διαβάζετε εσείς εδώ μέσα ;;; Click για ανάπτυξη... Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #69 02-07-23 12:55 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο Paragontas7000: #70 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Βγάλε εσύ 200+ μεροκάματο....και μετά έλα πες μου πόσο χάλια δουλειά είναι Click για ανάπτυξη... Και οι ζιγκολο νικ με 3 4 ραντεβου την ημερα βγαζουν 300+ ευρω . Ελα πες μου ποσο χαλια δουλεια ειναι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο juste un instant: #71 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:59 Η Υδροχόος έγραψε: #72 02-07-23 12:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη...τί λες ; Τί ακριβώς λες ;;; Τα γυρίζεις τα πράγματα...κατά πώς (σε) συμφέρει, μάλλον... Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα μπορούν να γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:00 Ο juste un instant: #73 02-07-23 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Ούτε κι εγώ...Γι΄ αυτό, ακριβώς, λέω ότι αν δεν ήταν εκεί οι ξαπλώστρες δε θα χρειαζόταν καν να κολυμπήσει ως εκεί... Πόσο πιο απλά να το πω ; Εσύ μιλάς για την απόσταση από ξαπλώστρα σε ξαπλώστρα...εγώ μιλώ για την απόσταση ξαπλώστρας - θάλασσας... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά αυτός έχει τα τυχερά του μανδάμ. Με δύο σεζόν αγοράζει σπιταρονα.
akikos Επιφανές μέλος Ο Ανδρέας δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.097 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:43 Ο akikos έγραψε: #62 02-07-23 12:43 Είναι απλά τα πράγματα. Αν θέλει ο εργαζόμενος να είναι σκλάβος δεν μπορεί να κάνει τίποτα το κράτος γιατί πάντα υπάρχουν παραθυράκια. Η εργασιακή νομοθεσία έχει νόημα μόνο αν ο εργαζόμενος θέλει να εκδικηθεί έναν εργοδότη. Win2Win συμφωνία με χαμένο το κράτος. Βασικός μισθός και τα υπόλοιπα λένε ότι είναι φιλοδωρήματα και το κράτος δεν κάνει τίποτα γιατί αν κάνει θα υπάρχει πολιτικό κόστος. Θυμάμαι παλιά που έλεγα ότι οι οριζόντιοι μισθού στο δημόσιο πρέπει να σταματήσουν οι ιατροί και οι εκπαιδευτικοί του δημοσίου στα νησιά πρέπει να παίρνουν 6000 ευρώ το μήνα για να μείνουν και τα νομίζατε πολλά. Τελικά μικρό ποσό είχα πει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:44 Η Υδροχόος έγραψε: #63 02-07-23 12:44 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ναι αλλά αυτός έχει τα τυχερά του μανδάμ Click για ανάπτυξη... Για την ταμπακιέρα...κουβέντα δε λες. Αλλού το πήγες... Σαφώς έχει και τα τυχερά του. Σαφώς και είναι...πολλά τα λεφτά, Άρη. Αλλά αυτό τί σημαίνει ; Ότι πρέπει να γίνουμε δουλικά στον καθένα που έχει να πληρώνει, γιατί έχουμε ανάγκη ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:47 Ο juste un instant: #64 02-07-23 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Για την ταμπακιέρα...κουβέντα δε λες. Αλλού το πήγες... Σαφώς έχει και τα τυχερά του. Σαφώς και είναι...πολλά τα λεφτά, Άρη. Αλλά αυτό τί σημαίνει ; Ότι πρέπει να γίνουμε δουλικά στον καθένα που έχει να πληρώνει, γιατί έχουμε ανάγκη ; Click για ανάπτυξη... Κανένας δεν τον ανάγκασε. Μάλλον το χάρηκε. Τους πελάτες να κατακρίνεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:48 Ο Nick890 έγραψε: #65 02-07-23 12:48 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά είναι τα 3 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Δε νομίζω να αλλάξει δουλειά. Πόσο βγάζει την σεζόν τελικά; Click για ανάπτυξη... Όσα βγάζει ένας σερβιτόρος όταν είχαμε 7-8 μήνες σεζόν ,αυτός τα βγάζει σε 2-3 μήνες μόνο απ' το μισθο .Αν βάλεις και τα πουπουαρ, σε ένα μήνα βγάζει όσα θα έβγαζε ο πρώτος juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:50 Ο juste un instant: #66 02-07-23 12:50 Έτοιμος είμαι για επαγγελματική μεταστροφή... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #67 02-07-23 12:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κανένας δεν τον ανάγκασε. Μάλλον το χάρηκε. Τους πελάτες να κατακρίνεις. Click για ανάπτυξη... Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιου είδους, και τους πελάτες, τέτοιου είδους, κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται κι άλλα διαβάζετε ;;; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #68 02-07-23 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιους είδους και τους πελάτες τέτοιου είδους κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται, άλλα διαβάζετε εσείς εδώ μέσα ;;; Click για ανάπτυξη... Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #69 02-07-23 12:55 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο Paragontas7000: #70 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Βγάλε εσύ 200+ μεροκάματο....και μετά έλα πες μου πόσο χάλια δουλειά είναι Click για ανάπτυξη... Και οι ζιγκολο νικ με 3 4 ραντεβου την ημερα βγαζουν 300+ ευρω . Ελα πες μου ποσο χαλια δουλεια ειναι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο juste un instant: #71 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:59 Η Υδροχόος έγραψε: #72 02-07-23 12:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη...τί λες ; Τί ακριβώς λες ;;; Τα γυρίζεις τα πράγματα...κατά πώς (σε) συμφέρει, μάλλον... Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα μπορούν να γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:00 Ο juste un instant: #73 02-07-23 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι απλά τα πράγματα. Αν θέλει ο εργαζόμενος να είναι σκλάβος δεν μπορεί να κάνει τίποτα το κράτος γιατί πάντα υπάρχουν παραθυράκια. Η εργασιακή νομοθεσία έχει νόημα μόνο αν ο εργαζόμενος θέλει να εκδικηθεί έναν εργοδότη. Win2Win συμφωνία με χαμένο το κράτος. Βασικός μισθός και τα υπόλοιπα λένε ότι είναι φιλοδωρήματα και το κράτος δεν κάνει τίποτα γιατί αν κάνει θα υπάρχει πολιτικό κόστος. Θυμάμαι παλιά που έλεγα ότι οι οριζόντιοι μισθού στο δημόσιο πρέπει να σταματήσουν οι ιατροί και οι εκπαιδευτικοί του δημοσίου στα νησιά πρέπει να παίρνουν 6000 ευρώ το μήνα για να μείνουν και τα νομίζατε πολλά. Τελικά μικρό ποσό είχα πει.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:44 Η Υδροχόος έγραψε: #63 02-07-23 12:44 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ναι αλλά αυτός έχει τα τυχερά του μανδάμ Click για ανάπτυξη... Για την ταμπακιέρα...κουβέντα δε λες. Αλλού το πήγες... Σαφώς έχει και τα τυχερά του. Σαφώς και είναι...πολλά τα λεφτά, Άρη. Αλλά αυτό τί σημαίνει ; Ότι πρέπει να γίνουμε δουλικά στον καθένα που έχει να πληρώνει, γιατί έχουμε ανάγκη ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:47 Ο juste un instant: #64 02-07-23 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Για την ταμπακιέρα...κουβέντα δε λες. Αλλού το πήγες... Σαφώς έχει και τα τυχερά του. Σαφώς και είναι...πολλά τα λεφτά, Άρη. Αλλά αυτό τί σημαίνει ; Ότι πρέπει να γίνουμε δουλικά στον καθένα που έχει να πληρώνει, γιατί έχουμε ανάγκη ; Click για ανάπτυξη... Κανένας δεν τον ανάγκασε. Μάλλον το χάρηκε. Τους πελάτες να κατακρίνεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:48 Ο Nick890 έγραψε: #65 02-07-23 12:48 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά είναι τα 3 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Δε νομίζω να αλλάξει δουλειά. Πόσο βγάζει την σεζόν τελικά; Click για ανάπτυξη... Όσα βγάζει ένας σερβιτόρος όταν είχαμε 7-8 μήνες σεζόν ,αυτός τα βγάζει σε 2-3 μήνες μόνο απ' το μισθο .Αν βάλεις και τα πουπουαρ, σε ένα μήνα βγάζει όσα θα έβγαζε ο πρώτος juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:50 Ο juste un instant: #66 02-07-23 12:50 Έτοιμος είμαι για επαγγελματική μεταστροφή... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #67 02-07-23 12:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κανένας δεν τον ανάγκασε. Μάλλον το χάρηκε. Τους πελάτες να κατακρίνεις. Click για ανάπτυξη... Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιου είδους, και τους πελάτες, τέτοιου είδους, κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται κι άλλα διαβάζετε ;;; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #68 02-07-23 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιους είδους και τους πελάτες τέτοιου είδους κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται, άλλα διαβάζετε εσείς εδώ μέσα ;;; Click για ανάπτυξη... Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #69 02-07-23 12:55 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο Paragontas7000: #70 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Βγάλε εσύ 200+ μεροκάματο....και μετά έλα πες μου πόσο χάλια δουλειά είναι Click για ανάπτυξη... Και οι ζιγκολο νικ με 3 4 ραντεβου την ημερα βγαζουν 300+ ευρω . Ελα πες μου ποσο χαλια δουλεια ειναι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο juste un instant: #71 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:59 Η Υδροχόος έγραψε: #72 02-07-23 12:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη...τί λες ; Τί ακριβώς λες ;;; Τα γυρίζεις τα πράγματα...κατά πώς (σε) συμφέρει, μάλλον... Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα μπορούν να γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:00 Ο juste un instant: #73 02-07-23 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ναι αλλά αυτός έχει τα τυχερά του μανδάμ Click για ανάπτυξη... Για την ταμπακιέρα...κουβέντα δε λες. Αλλού το πήγες... Σαφώς έχει και τα τυχερά του. Σαφώς και είναι...πολλά τα λεφτά, Άρη. Αλλά αυτό τί σημαίνει ; Ότι πρέπει να γίνουμε δουλικά στον καθένα που έχει να πληρώνει, γιατί έχουμε ανάγκη ;
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:47 Ο juste un instant: #64 02-07-23 12:47 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Για την ταμπακιέρα...κουβέντα δε λες. Αλλού το πήγες... Σαφώς έχει και τα τυχερά του. Σαφώς και είναι...πολλά τα λεφτά, Άρη. Αλλά αυτό τί σημαίνει ; Ότι πρέπει να γίνουμε δουλικά στον καθένα που έχει να πληρώνει, γιατί έχουμε ανάγκη ; Click για ανάπτυξη... Κανένας δεν τον ανάγκασε. Μάλλον το χάρηκε. Τους πελάτες να κατακρίνεις. Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:48 Ο Nick890 έγραψε: #65 02-07-23 12:48 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά είναι τα 3 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Δε νομίζω να αλλάξει δουλειά. Πόσο βγάζει την σεζόν τελικά; Click για ανάπτυξη... Όσα βγάζει ένας σερβιτόρος όταν είχαμε 7-8 μήνες σεζόν ,αυτός τα βγάζει σε 2-3 μήνες μόνο απ' το μισθο .Αν βάλεις και τα πουπουαρ, σε ένα μήνα βγάζει όσα θα έβγαζε ο πρώτος juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:50 Ο juste un instant: #66 02-07-23 12:50 Έτοιμος είμαι για επαγγελματική μεταστροφή... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #67 02-07-23 12:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κανένας δεν τον ανάγκασε. Μάλλον το χάρηκε. Τους πελάτες να κατακρίνεις. Click για ανάπτυξη... Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιου είδους, και τους πελάτες, τέτοιου είδους, κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται κι άλλα διαβάζετε ;;; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #68 02-07-23 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιους είδους και τους πελάτες τέτοιου είδους κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται, άλλα διαβάζετε εσείς εδώ μέσα ;;; Click για ανάπτυξη... Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #69 02-07-23 12:55 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο Paragontas7000: #70 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Βγάλε εσύ 200+ μεροκάματο....και μετά έλα πες μου πόσο χάλια δουλειά είναι Click για ανάπτυξη... Και οι ζιγκολο νικ με 3 4 ραντεβου την ημερα βγαζουν 300+ ευρω . Ελα πες μου ποσο χαλια δουλεια ειναι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο juste un instant: #71 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:59 Η Υδροχόος έγραψε: #72 02-07-23 12:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη...τί λες ; Τί ακριβώς λες ;;; Τα γυρίζεις τα πράγματα...κατά πώς (σε) συμφέρει, μάλλον... Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα μπορούν να γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:00 Ο juste un instant: #73 02-07-23 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Για την ταμπακιέρα...κουβέντα δε λες. Αλλού το πήγες... Σαφώς έχει και τα τυχερά του. Σαφώς και είναι...πολλά τα λεφτά, Άρη. Αλλά αυτό τί σημαίνει ; Ότι πρέπει να γίνουμε δουλικά στον καθένα που έχει να πληρώνει, γιατί έχουμε ανάγκη ; Click για ανάπτυξη... Κανένας δεν τον ανάγκασε. Μάλλον το χάρηκε. Τους πελάτες να κατακρίνεις.
Nick890 Επιφανές μέλος Ο Nick890 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.885 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:48 Ο Nick890 έγραψε: #65 02-07-23 12:48 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά είναι τα 3 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Δε νομίζω να αλλάξει δουλειά. Πόσο βγάζει την σεζόν τελικά; Click για ανάπτυξη... Όσα βγάζει ένας σερβιτόρος όταν είχαμε 7-8 μήνες σεζόν ,αυτός τα βγάζει σε 2-3 μήνες μόνο απ' το μισθο .Αν βάλεις και τα πουπουαρ, σε ένα μήνα βγάζει όσα θα έβγαζε ο πρώτος juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:50 Ο juste un instant: #66 02-07-23 12:50 Έτοιμος είμαι για επαγγελματική μεταστροφή... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #67 02-07-23 12:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κανένας δεν τον ανάγκασε. Μάλλον το χάρηκε. Τους πελάτες να κατακρίνεις. Click για ανάπτυξη... Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιου είδους, και τους πελάτες, τέτοιου είδους, κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται κι άλλα διαβάζετε ;;; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #68 02-07-23 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιους είδους και τους πελάτες τέτοιου είδους κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται, άλλα διαβάζετε εσείς εδώ μέσα ;;; Click για ανάπτυξη... Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #69 02-07-23 12:55 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο Paragontas7000: #70 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Βγάλε εσύ 200+ μεροκάματο....και μετά έλα πες μου πόσο χάλια δουλειά είναι Click για ανάπτυξη... Και οι ζιγκολο νικ με 3 4 ραντεβου την ημερα βγαζουν 300+ ευρω . Ελα πες μου ποσο χαλια δουλεια ειναι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο juste un instant: #71 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:59 Η Υδροχόος έγραψε: #72 02-07-23 12:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη...τί λες ; Τί ακριβώς λες ;;; Τα γυρίζεις τα πράγματα...κατά πώς (σε) συμφέρει, μάλλον... Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα μπορούν να γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:00 Ο juste un instant: #73 02-07-23 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Καλά είναι τα 3 χιλιάδες ευρώ τον μήνα. Δε νομίζω να αλλάξει δουλειά. Πόσο βγάζει την σεζόν τελικά; Click για ανάπτυξη... Όσα βγάζει ένας σερβιτόρος όταν είχαμε 7-8 μήνες σεζόν ,αυτός τα βγάζει σε 2-3 μήνες μόνο απ' το μισθο .Αν βάλεις και τα πουπουαρ, σε ένα μήνα βγάζει όσα θα έβγαζε ο πρώτος
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:50 Ο juste un instant: #66 02-07-23 12:50 Έτοιμος είμαι για επαγγελματική μεταστροφή... Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #67 02-07-23 12:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κανένας δεν τον ανάγκασε. Μάλλον το χάρηκε. Τους πελάτες να κατακρίνεις. Click για ανάπτυξη... Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιου είδους, και τους πελάτες, τέτοιου είδους, κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται κι άλλα διαβάζετε ;;; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #68 02-07-23 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιους είδους και τους πελάτες τέτοιου είδους κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται, άλλα διαβάζετε εσείς εδώ μέσα ;;; Click για ανάπτυξη... Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #69 02-07-23 12:55 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο Paragontas7000: #70 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Βγάλε εσύ 200+ μεροκάματο....και μετά έλα πες μου πόσο χάλια δουλειά είναι Click για ανάπτυξη... Και οι ζιγκολο νικ με 3 4 ραντεβου την ημερα βγαζουν 300+ ευρω . Ελα πες μου ποσο χαλια δουλεια ειναι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο juste un instant: #71 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:59 Η Υδροχόος έγραψε: #72 02-07-23 12:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη...τί λες ; Τί ακριβώς λες ;;; Τα γυρίζεις τα πράγματα...κατά πώς (σε) συμφέρει, μάλλον... Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα μπορούν να γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:00 Ο juste un instant: #73 02-07-23 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:51 Η Υδροχόος έγραψε: #67 02-07-23 12:51 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κανένας δεν τον ανάγκασε. Μάλλον το χάρηκε. Τους πελάτες να κατακρίνεις. Click για ανάπτυξη... Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιου είδους, και τους πελάτες, τέτοιου είδους, κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται κι άλλα διαβάζετε ;;; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #68 02-07-23 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιους είδους και τους πελάτες τέτοιου είδους κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται, άλλα διαβάζετε εσείς εδώ μέσα ;;; Click για ανάπτυξη... Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #69 02-07-23 12:55 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο Paragontas7000: #70 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Βγάλε εσύ 200+ μεροκάματο....και μετά έλα πες μου πόσο χάλια δουλειά είναι Click για ανάπτυξη... Και οι ζιγκολο νικ με 3 4 ραντεβου την ημερα βγαζουν 300+ ευρω . Ελα πες μου ποσο χαλια δουλεια ειναι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο juste un instant: #71 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:59 Η Υδροχόος έγραψε: #72 02-07-23 12:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη...τί λες ; Τί ακριβώς λες ;;; Τα γυρίζεις τα πράγματα...κατά πώς (σε) συμφέρει, μάλλον... Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα μπορούν να γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:00 Ο juste un instant: #73 02-07-23 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Κανένας δεν τον ανάγκασε. Μάλλον το χάρηκε. Τους πελάτες να κατακρίνεις. Click για ανάπτυξη... Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιου είδους, και τους πελάτες, τέτοιου είδους, κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται κι άλλα διαβάζετε ;;;
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:53 Ο juste un instant: #68 02-07-23 12:53 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιους είδους και τους πελάτες τέτοιου είδους κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται, άλλα διαβάζετε εσείς εδώ μέσα ;;; Click για ανάπτυξη... Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #69 02-07-23 12:55 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο Paragontas7000: #70 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Βγάλε εσύ 200+ μεροκάματο....και μετά έλα πες μου πόσο χάλια δουλειά είναι Click για ανάπτυξη... Και οι ζιγκολο νικ με 3 4 ραντεβου την ημερα βγαζουν 300+ ευρω . Ελα πες μου ποσο χαλια δουλεια ειναι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο juste un instant: #71 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:59 Η Υδροχόος έγραψε: #72 02-07-23 12:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη...τί λες ; Τί ακριβώς λες ;;; Τα γυρίζεις τα πράγματα...κατά πώς (σε) συμφέρει, μάλλον... Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα μπορούν να γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:00 Ο juste un instant: #73 02-07-23 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δεν κατέκρινα το παλικάρι...σε καμιά περίπτωση. Πού το είδες αυτό γραμμένο ; Τις επιχειρήσεις, τέτοιους είδους και τους πελάτες τέτοιου είδους κατέκρινα... Αααααααααα...άλλα γράφονται, άλλα διαβάζετε εσείς εδώ μέσα ;;; Click για ανάπτυξη... Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:55 Η Υδροχόος έγραψε: #69 02-07-23 12:55 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο Paragontas7000: #70 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Βγάλε εσύ 200+ μεροκάματο....και μετά έλα πες μου πόσο χάλια δουλειά είναι Click για ανάπτυξη... Και οι ζιγκολο νικ με 3 4 ραντεβου την ημερα βγαζουν 300+ ευρω . Ελα πες μου ποσο χαλια δουλεια ειναι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο juste un instant: #71 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:59 Η Υδροχόος έγραψε: #72 02-07-23 12:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη...τί λες ; Τί ακριβώς λες ;;; Τα γυρίζεις τα πράγματα...κατά πώς (σε) συμφέρει, μάλλον... Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα μπορούν να γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:00 Ο juste un instant: #73 02-07-23 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πελάτες για την κιτσαρια. Η επιχείρηση έχει ελεγχθεί και δεν έχει πρόβλημα απ' ο,τι διαβάσαμε. Click για ανάπτυξη... Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε...
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.272 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο Paragontas7000: #70 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Βγάλε εσύ 200+ μεροκάματο....και μετά έλα πες μου πόσο χάλια δουλειά είναι Click για ανάπτυξη... Και οι ζιγκολο νικ με 3 4 ραντεβου την ημερα βγαζουν 300+ ευρω . Ελα πες μου ποσο χαλια δουλεια ειναι... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο juste un instant: #71 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:59 Η Υδροχόος έγραψε: #72 02-07-23 12:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη...τί λες ; Τί ακριβώς λες ;;; Τα γυρίζεις τα πράγματα...κατά πώς (σε) συμφέρει, μάλλον... Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα μπορούν να γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:00 Ο juste un instant: #73 02-07-23 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nick890: Βγάλε εσύ 200+ μεροκάματο....και μετά έλα πες μου πόσο χάλια δουλειά είναι Click για ανάπτυξη... Και οι ζιγκολο νικ με 3 4 ραντεβου την ημερα βγαζουν 300+ ευρω . Ελα πες μου ποσο χαλια δουλεια ειναι...
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:56 Ο juste un instant: #71 02-07-23 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:59 Η Υδροχόος έγραψε: #72 02-07-23 12:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη...τί λες ; Τί ακριβώς λες ;;; Τα γυρίζεις τα πράγματα...κατά πώς (σε) συμφέρει, μάλλον... Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα μπορούν να γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:00 Ο juste un instant: #73 02-07-23 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Καλά τώρα...εντάξει, ησυχάσαμε !!! Δεν επιτρέπεται στις επιχειρήσεις να οικειοποιούνται τη θάλασσα...Το ότι κάτι τέτοιο "περνάει" δε σημαίνει ότι είναι και νόμιμο... Ακόμα και στον αιγιαλό υπάρχουν προϋποθέσεις... Άκου...έχει ελεγχθεί !!! Ναι, οκ, εντάξει...τώρα ηρεμήσαμε... Click για ανάπτυξη... Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 12:59 Η Υδροχόος έγραψε: #72 02-07-23 12:59 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη...τί λες ; Τί ακριβώς λες ;;; Τα γυρίζεις τα πράγματα...κατά πώς (σε) συμφέρει, μάλλον... Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα μπορούν να γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:00 Ο juste un instant: #73 02-07-23 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Συγνώμη που γεμίζουν οι παραλίες και δε βρίσκουν χώρο οι πελάτες... Θεσσαλονίκη: Της υπομονής και σήμερα η έξοδος για Χαλκιδική - Σημειωτόν στη Μουδανιών Παραλίες της Χαλκιδικής επιλέγουν για ακόμη μια ημέρα Θεσσαλονικείς αφού ο υδράργυρος και σήμερα θα ανέβει αρκετά. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα αυτή [...] www.thestival.gr Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη...τί λες ; Τί ακριβώς λες ;;; Τα γυρίζεις τα πράγματα...κατά πώς (σε) συμφέρει, μάλλον... Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα μπορούν να γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια...
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:00 Ο juste un instant: #73 02-07-23 13:00 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!! ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Δηλαδή επειδή γεμίζουν οι παραλίες...οι επιχειρήσεις θα γεμίσουν τη θάλασσα με ξαπλώστρες ; Συγγνώμη...ακούς τί λες ; Μόνο σ΄ εμένα φαίνεται παράλογο κάτι τέτοιο ; Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Ε, τι να κάνουμε; Κάποιες μέρες υπάρχει αδιαχώρητο και οι τακτικοί πελάτες θέλουν οπωσδήποτε χώρο στο αγαπημένο τους μπιτς μπαρ... Ας βάλουν κι αυτοί νερό στο κρασί τους πχια!!!
ilias90 Περιβόητο μέλος Ο White Privilege δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 5.846 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:04 Ο ilias90 έγραψε: #74 02-07-23 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Οκ. Πάσο...Καλή συνέχεια... Click για ανάπτυξη... Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους»
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:10 Η Υδροχόος έγραψε: #75 02-07-23 13:10 Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ilias90: Αργά ή γρήγορα εκεί πάει πάντα, όταν μιλάς με χρήστες που δεν εκφράζουν την άποψή τους, παρά μόνο τη γραμμή του κόμματος που υποστηρίζουν. Κι έχω πολλές φορές πως, δεν με πειράζει το τι πιστεύει ή τι κόμμα υποστηρίζει ένας συνομιλητής, αλλά όταν η μόνη του έννοια είναι να προπαγανδίσει, προσωπικά δεν μπαίνω καν σε σοβαρή συζήτηση. Αυτά, σαν οδηγίες προς «ναυτιλομένους» Click για ανάπτυξη... Τί να πω ; Άργησα, αλλά αυτό καταλαβαίνω κι εγώ, εκ των υστέρων... Κρίμα....Αρνούμαι να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν το καλό του κόμματός τους (όποιο κι αν είναι αυτό...), πάνω απ΄ το γενικό καλό...
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:12 Ο juste un instant: #76 02-07-23 13:12 Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα... Τελευταία επεξεργασία: 2 Ιουλίου 2023 Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το γενικό καλό είναι να τα τσεπωνουν τα γκαρσόν και να σταματήσουν τις κιτσοαπαιτήσεις οι πελάτες. ... Πάντως κάποιοι εδώ έχουν χάσει εντελώς το χιούμορ τους ειλικρινά... Όλα τα κρίνουν με κομματικό γνώμονα. Εδώ που κολλάνε τα κόμματα θα ήθελα να ξερα...
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:16 Η Υδροχόος έγραψε: #77 02-07-23 13:16 Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ;
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:19 Ο juste un instant: #78 02-07-23 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 99 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giorgos5002 Wonderkid J.Cameron Ryuzaki hirasawayui epote marww Paragontas7000 Scandal fmarulezkd camil giannhs2001 back2967 American Economist charmander Startx0 Steliosgkougkou Joji Δροσουλίτης Τodoroki touvlo χημεια4λαιφ chester20080 fockos jj! arko Unboxholics eukleidhs1821 Johnny15 Meow iew Libertus rafaela11 taketrance ΘανάσοςG4 tsiobieman Memetchi kalhkardia grtt Sosstoss Μαυρίκιος Lathy augustine Tsili Εχέμυθη Maraki4you fourkaki Helen06 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Αν εγώ σου ζητήσω...της Παναγιάς τα μάτια και εσύ μου τα φέρεις, εσύ θα φταις που μου τα έφερες ή εγώ που στα ζήτησα ; Ή θα φταίμε και οι δυο ; Click για ανάπτυξη... Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Κάνα δυο τρία ποτάκια του ζήτησαν και ανταμοιφθηκε μάλλον για αυτό. Οι πελάτες όμως φταίνε εντελώς για όλη την κιτσαρια. Αυτός τι φταιει; Λεφτά βγάζει.
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.515 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:22 Η Υδροχόος έγραψε: #79 02-07-23 13:22 Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από juste un instant: Ποιος του ζήτησε της Παναγιάς τα μάτια; Click για ανάπτυξη... Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα...
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2023 στις 13:24 Ο juste un instant: #80 02-07-23 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν.
Αρχική Δημοσίευση από Klelial: Στα τραγούδια δίπλα...τα πάμε καλύτερα. Εδώ σε "χάνω". Και σε θεωρώ και έξυπνο, όχι χαζό... Όχι ποιός...του ζήτησε. Βγάλε το γκαρσόνι έξω απ΄ το παιχνίδι...Επίτηδες το κάνεις ; Πας τη συζήτηση, εσκεμμένα, αλλού ; Δε θέλω να σε αδικήσω, αλλά αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν καταλαβαίνεις... Μιλώ για τις επιχειρήσεις και τους πελάτες... Έλα...έλα τώρα... Click για ανάπτυξη... Οι επιχειρησεις δεν θα πουν όχι εύκολα σε καλούς πελάτες. Δε θέλουν να κλείσουν.