Λάδια άλλαξε... τι ανεπαρκής. Αλλαξε λάδια και φίλτρο. Το πιο ευκολο σέρβις ειναι αυτό.
Καταρχας κανένας απο ολους αυτους δεν κοιταξε ποτέ τον θερμοστάτη του αυτοκινήτου. Δουλευει πως δουλευει αν δουεύει κτλ και ενω παίρνουν χοντρά λεφτά 200αρες σε κάθε σερβις για να το κοιτάνε.
το αμαξι δεν παθαινει απο λάδι ακομη και απο τα Λιντλ πρόβλημα στα εμβολα του, το αμαξι ανεβαζε θερμοκρασίες λόγω κατεστραμένου θερμοστάτη. Και κανεις απο ολους αυτους τους φωστηρες εκει μέσα δεν το πήρε χαμπάρι.
Εκτος ομως απο αυτο φιλε εχουν ευπάθεια τα εμβολα απο τη μαμά τους. Δε παθαινει το αμαξι τοσο χοντρη ζημιά αν δεν το εχει απο τη μαμά του. Απλα η αντιπροσωπεια βρηκε τροπο να κρυφτει πισω απο την εγγυηση. Αυτο εγινε.
Ανεντιμο εντελώς και ανήθικο. όλα αυτα τα ειπα στον κυριο διευθυντή.
Ο οποιος μάλιστα μου είπε να προσέξω μη μπλέξω με την Οπελ λεει γιατι υπάρχει θεμα δυσφημησης.
Θεμα δυσφημησης ναι οταν υπάρχει αυτο εδω ->
Όλα σχεδόν τα Opel μοιράζονται ένα πρόβλημα. Τι πρέπει να προσέξει όποιος θέλει να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο, Corsa, Astra, Vectra, Zafira κ.λπ.;
autogreeknews.gr
Εγω του λεω θα γράψω κριτικές και αμα πιστευετε οτι η εταιρεια σας θιγεται στη φημη της απο εμένα... να πατε να μου κάνετε μηνυση και αγωγή και ευχαρίστως θα έρθω να αναμετρηθούμε.
Για πές μου του λεω ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ... η εταιρεια σας εχει κάνει αγωγη στην autogreek gia tο συγκεκριμενο δημοσιευμα ;
den apantouse ο κυριος διευθυντης. Σε μενα μονο έλεγε εξυπνάδες νομίζοντας οτι ειμαι το μικρό παιδάκι που θα ψαρώσει απο την Οπελ και το συνάφι της.
τυχεροι ειναι σου λέω εγω.... η πραγματογνωμοσυνη κοστιζει 2000 ευρω αλλιώς θα ελεγε οτι το προβλημα δεν προήλθε απο τον οδηγό. Και τοτε θα την ειχαν άσχημα ολοι αυτοι οι εξυπνάκηδες της ΟΠΕΛ.
Εκ των συνθηκων δεν μπορουσα να κινηθω γιατι συνολικά ουτε με 5000 ευρω δε γλιτωνα...
2000 η αγωγή και αλλα 1500 η πραγματογνωμοσύνη + 2000 ευρω η επισκευή. Αν υπηρχε κράτος να βρεις το δικιο σου..... όλοι αυτοι θα ειχαν μαζευτεί χρόνια τωρα. Γιατι τωρ αυτος θα κοροιδευει δεξιά και αριστερά θα νομιζει οτι κέρδισε και οτι επειδη δεν ειχα δίκιο δεν πρσέφυγα στη δικαιοσύνη.
Αυτο μονο με πλήγωσε απο ολη αυτη την ιστορια... με τα λεφτά δεν ειχα ποτέ πρόβλημα. θΑ ΤΑ ΈΔΙΝΑ αν το κόστος της πραγματογνωμοσύνης ηταν 300-500 ευρώ θα τα έδινα και θα ξεκινουσε η διαδικασία.
Και σε παρακαλώ καλε μ φιλε αν είσαι της Οπελ δεν θα ηθελα να συζητησουμε κάτι αλλο... φταινε πάρα πολυ και θα έπρεπε να είχε η Οπελ πιο ανθρωπινη συμπεριφορά και στάση στους πελάτες της. Απο μενα τελειωσε σαν εταιρεία. Και όποιος με ρωτάει θα του λέω τη πραγματικότητα για αυτην για όσο ζώ.
Αν δεν είσαι της Οπελ ευχαρίστως να συζητησουμε οτι θές.... συγγνωμη αλλα δε θεωρω οτι αυτοι εκει μέσα ειναι ειλικρινεις και έντιμοι μετα απο οσα έπαθα... τη γραμμη της εταιρειας ακολουθούν ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Ασχετα αν αυτη η γραμμη αδικεί ανθρώπους.