Έλεν Τσέρι
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

ναι σε εξωτερικό χώρο, όχι στους ηδονοβλεψίες...![]()
Μα αυτό δεν είναι το κύριο συστατικό του σεξ σε εξωτερικό χώρο; Η αυξημένη δηλαδή ηδονή από το φόβο του να παίρνει κάποιος μάτι το ζευγάρι που βγάζει τα δικά του μάτια...
Θα μου πεις είναι και το τοπίο, αλλά οκ κάπου εκεί μπαίνει κι ένα ζύγι ανάμεσα στην ανησυχία για ματάκηδες και την προσωπική ματαιοδοξία να πέσει ξεγυρισμένο σεξάκι επάνω στην αμμουδιά όπως στις ταινίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Μου έχουν πάρει πίπα στο ΚΤΕΛ Πάτρας - Αθήνας
κοίτα βελτίωση , οι παρεχόμενες υπηρεσίες
εμένα δεν λειτουργούσε ούτε ο κλιματισμός
https://www.in2life.gr/articles/171315/article.aspxΚαι το λέω εγώ που έχω κάνει ακάποτο από πίσω στο 2ο ραντεβού...
αυτό δεν είναι τίποτα
εγώ έχω κάνει ακαπέλα μπροστά σε ανθρώπους που δεν φορούσαν ωτοασπίδες
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

εχω κανει στις τουαλετες πλοιου,μετραει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιλιαδα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

Σε δάσος
βολιδοσκοπείς τους κατοπτρικούς σωλήνες των ανακλάσεων
αγγίζοντας με τους γλουτούς τον ρετσινωμένο κορμό πεύκου
ή η περι καυλότητας ένταση των πληκτικών κρεββατιών βυσοδομεί
στο ακατέργαστο στάχυ της υπάρξεως σου?
όπως και να έχει, τα καλειδοσκόπια πρακτορεύουν την προοπτική
ενός πιο πυρωμένου μέλλοντος. Ενός ενδεχομένως σαχάριου μέλλοντος.
Εγώ κι ο Πρίαπος.

Είναι λυσίκαυλο το δάσος? δε μας είπες...
Σου ανοίγει την όρεξη για κακαβιά αγιορείτικη?

Και στον πολυέλεο καλά είναι!Και στον εσωτερικό είναι καλά αρκεί να εξαντλήσεις όλα τα δωμάτια του σπιτιού και τα έπιπλα εννοείται. Τοp σημεία η πλάτη του καναπέ, το τραπέζι της τραπεζαρίας, οι καρέκλες της κουζίνας. Όσο για εξωτερικούς χώρους, το πίσω κάθισμα είναι άβολο, η παραλία είναι καλή φάση και μέσα στο νερό θέλει προσοχή. Γενικά όμως θέλει προσοχή καθώς κυκλοφορούν και ανώμαλοι. Το πιο extreme μέρος για εμένα είναι σε ένα συνοικιακό σινεμά στον εξώστη, τελικά το να διαλέξεις να δεις πατάτα έργο έχει και τα καλά του.![]()

αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος

enrose
Δραστήριο μέλος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Κι εμένα δεν με νοιάζει αν με δουν, αρκεί να μην καταλήξω στο www.desenamanouli.com
enrose
Δραστήριο μέλος

Για τους περαστικούς μιλούσα που διάβασα κάπου παραπάνω, αν δείς κάποιον να κάθεται πολύ θα την ψιλιαστείς...πιστεύω!

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Δεν λειτουργεί ο server, οπότε μη μασάς.Όταν θα σε δει ο αδερφός σου στο τσοντοσάιτ όμως, θα σε νοιάζει
Κι εμένα δεν με νοιάζει αν με δουν, αρκεί να μην καταλήξω στο www.desenamanouli.com

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Λογικό, τα tatoo είναι αναγνωρίσιμα.οχι δεν εχω κανει και για να πω την αληθεια ντρεπομαι λιγο![]()

Τη Ρωμανού πώς νομίζετε την ανακάλυψαν στις παλιές τσόντες; Λόγω tatoo;
kιkή
Νεοφερμένο μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

parafernalia
Περιβόητο μέλος

Ο κυριος λογος ειναι αυτη η αισθηση του απαγορευμενου (κοινωνικα) και του να σε πιασουν που με ηδονιζει τρομερα!
'Αμα τελικά σε πιάσουν, θα σε ηδονίζει το ίδιο;

Φαντάζομαι η Ολλανδία δεν είναι ιδανικός προορισμός για σένα....

https://www.youtube.com/watch?v=2uPN-WoU_4o&feature=related
νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

yperoxi
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.