marelpol
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Bugatti_Veyron
Νεοφερμένο μέλος

Samaritan
Νεοφερμένο μέλος

Αν όμως αλλάξουμε τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα, με πολύ χαρά θα μείνω εδώ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου.
GhastaL
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καταρχήν δε σε απέτρεψα εσένα ούτε κανέναν άλλο από το να πάτε.Το επιλέγει κάποιος για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, οι οποίοι φαντάζομαι κανέναν άλλο δεν αφορούν.Από την άλλη, η ξενιτιά είναι δύσκολη όπως λες.Προσωπικά θέλω να έχω επαφή με τους γονείς μου.Τα αδέρφια μου.Επίσης, δε μου αρέσει που για οικονομικούς λόγους κυρίως αναγκάζονται τόσοι πολλοί να φεύγουν.Μας <<διώχνουν>> από την πατρίδα μας έτσι απλά και δε ξέρω τι σκατά έχουν πάθει όλοι και έχουν γαμηθεί να κατηγορούν την Ελλάδα.Ο γερμανός παρακαλάει να έρθει 5 μέρες εδώ.Παρακαλάει.Ζούμε σε ένα τόπο που οι υπόλοιποι έρχονται για διακοπές.Πόσο μεγάλη είναι αυτή η κουβέντα??Κρίμα μας..
Καλή τύχη!
Δυστυχώς, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και είμαστε εντελώς αντιπροσωπευτικοί της παροιμίας: "Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"! Από τη μια η Ελλάδα, με όλη την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και στην οποία μπορεί να παραμείνει για πολύ καιρό (ας μην ξεχνάμε ότι η οικονομία της κρέμεται από μια κλωστή, δεν υπάρχει σημαντικός οικονομικός πόρος αν εξαιρέσεις τον - ευαίσθητο στους καιρούς - τουρισμό), και από την άλλη οι χώρες του εξωτερικού, πολλές με σαφώς πιο οργανωμένα εκπαιδευτικά συστήματα και με ευρύτερες (δε θα πω περισσότερες) επαγγελματικές προοπτικές για πολλά επαγγέλματα, που όμως η επιλογή τους συνεπάγεται ξενιτιά.
Οι κατηγορίες και οι "κατάρες" που ξεστομίζουν πολλοί σήμερα είναι απολύτως σωστές, μόνο που πηγαίνουν στη λάθος κατεύθυνση. Δε φταίει η Ελλάδα, φταίει η πλειοψηφία των Ελλήνων, όσοι δημιούργησαν αυτόν τον γυάλινο νεοπλουτισμό, όσοι υποτίμησαν το κράτος και τη δημοκρατία με τις πράξεις τους. Όλοι έχουν ευθύνη σε αυτό.
Νομίζω ότι έχεις άδικο για τις διακοπές. Το να είναι μια περιοχή καλό μέρος για διακοπές δε σημαίνει και ότι είναι καλό μέρος για διαβίωση και σπουδές, εκτός βέβαια αν ταυτίζεις τις σπουδές με τις διακοπές, άρα συμπεριλαμβάνεσαι στο πλήθος των Ελλήνων που αξίζουν τις κατηγορίες. Για παράδειγμα, στο μέρος που μένω εγώ υπάρχουν πολλές παραλίες, πολλά χωριά, πολλά θέρετρα, όπου μπορεί κανείς να έρθει να κάνει τουρισμό για ένα πενθήμερο, αλλά μέχρι εκεί... Είναι δύσκολο από εκεί και πέρα να μένεις εδώ γιατί υπάρχουν πολύ λίγες παροχές από πλευράς πολιτισμού, ζωής, αθλητισμού, και δεν ξέρω τι άλλο. Ακόμη πιο δύσκολα για δουλειά!
Το αν και που θα πάει κανείς στο εξωτερικό, όπως λες, είναι δικό του θέμα. Για μερικά επαγγέλματα, η Ελλάδα δεν έχει μέλλον... Γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις προτεραιότητες που θέτουμε.
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

eluveitie93
Νεοφερμένο μέλος

γιατι δεν εχει αναφερει κανενας ακομα την γερμανια?![]()
Γιατι δεν εχω απαντησει στο νημα ακομα εγω.

Eγω πιστευω οτι Γερμανια,Σουηδια(γενικα οι Σκανδιναβικες),ολλανδια ειναι χωρες αρκετα ωριμες...
Joaquín
Διάσημο μέλος

Δυστυχώς, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα και είμαστε εντελώς αντιπροσωπευτικοί της παροιμίας:"Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα"! Από τη μια η Ελλάδα, με όλη την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και στην οποία μπορεί να παραμείνει για πολύ καιρό (ας μην ξεχνάμε ότι η οικονομία της κρέμεται από μια κλωστή, δεν υπάρχει σημαντικός οικονομικός πόρος αν εξαιρέσεις τον - ευαίσθητο στους καιρούς - τουρισμό), και από την άλλη οι χώρες του εξωτερικού, πολλές με σαφώς πιο οργανωμένα εκπαιδευτικά συστήματα και με ευρύτερες (δε θα πω περισσότερες) επαγγελματικές προοπτικές για πολλά επαγγέλματα, που όμως η επιλογή τους συνεπάγεται ξενιτιά.
Οι κατηγορίες και οι "κατάρες" που ξεστομίζουν πολλοί σήμερα είναι απολύτως σωστές, μόνο που πηγαίνουν στη λάθος κατεύθυνση. Δε φταίει η Ελλάδα, φταίει η πλειοψηφία των Ελλήνων, όσοι δημιούργησαν αυτόν τον γυάλινο νεοπλουτισμό, όσοι υποτίμησαν το κράτος και τη δημοκρατία με τις πράξεις τους. Όλοι έχουν ευθύνη σε αυτό.
Νομίζω ότι έχεις άδικο για τις διακοπές. Το να είναι μια περιοχή καλό μέρος για διακοπές δε σημαίνει και ότι είναι καλό μέρος για διαβίωση και σπουδές, εκτός βέβαια αν ταυτίζεις τις σπουδές με τις διακοπές, άρα συμπεριλαμβάνεσαι στο πλήθος των Ελλήνων που αξίζουν τις κατηγορίες. Για παράδειγμα, στο μέρος που μένω εγώ υπάρχουν πολλές παραλίες, πολλά χωριά, πολλά θέρετρα, όπου μπορεί κανείς να έρθει να κάνει τουρισμό για ένα πενθήμερο, αλλά μέχρι εκεί... Είναι δύσκολο από εκεί και πέρα να μένεις εδώ γιατί υπάρχουν πολύ λίγες παροχές από πλευράς πολιτισμού, ζωής, αθλητισμού, και δεν ξέρω τι άλλο. Ακόμη πιο δύσκολα για δουλειά!
Το αν και που θα πάει κανείς στο εξωτερικό, όπως λες, είναι δικό του θέμα. Για μερικά επαγγέλματα, η Ελλάδα δεν έχει μέλλον... Γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις προτεραιότητες που θέτουμε.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ.Τι κατάντια είναι αυτή, ρε Ελλάδα.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

O γερμανός παρακαλάει να έρθει 5 μέρες εδώ.Παρακαλάει.Ζούμε σε ένα τόπο που οι υπόλοιποι έρχονται για διακοπές.Πόσο μεγάλη είναι αυτή η κουβέντα??Κρίμα μας..
Καλή τύχη!
Ακριβώς,παρακαλάει να έρθει πέντε μέρες για διακοπές,όχι για να ζήσει.Οι ιδανικοί προορισμοί για διακοπές δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και μέρη για να ζει κανείς.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

InSheerPleasure
Νεοφερμένο μέλος

Αεράτος
Εκκολαπτόμενο μέλος

sydney96
Δραστήριο μέλος

souzana
Δραστήριο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

damn
Πολύ δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Vicky13
Δραστήριο μέλος

Ελλαδάρα μου Σ'αγαπώ και δεν θα σε εγκαταλείψω ποτέ..
Έλληνας σημαίνει αγωνιστής..Δεν τα παρατάμε ρεεε...
Roxim
Δραστήριο μέλος

(με σειρά προτίμησης)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 137 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Fernando_A
- Maria23667
- phleidhs
- Wonderkid
- American Economist
- Xaris2000
- Esperos1
- johnsala
- charmander
- Δροσουλίτης
- tsiobieman
- taketrance
- aggorf
- Joji
- fmarulezkd
- KTr!
- Abiogenesis
- giannhs2001
- A350
- Κλημεντίνη
- Memetchi
- jj!
- exotic xo
- camil
- Meow
- Scandal
- P.Dam.
- Unboxholics
- User2350
- Paragontas7000
- Jack of Spades
- Alessandra Eliza
- Shadowban
- GeorgePap2003
- Antonia Alexandra
- Maria_Xagorari
- Athens2002
- Jim175
- Γιώτα Γιαννακού
- Arianara S3
- AggelikiGr
- Valous
- touvlo
- marww
- ggl
- Maynard
- alexd99
- eukleidhs1821
- Ryuzaki
- Libertus
- ]ifrit[
- Viedo
- tslef8
- azula
- Mt73
- Μαυρίκιος
- Idontknoww
- ΘανάσοςG4
- Ariana2018
- ag97
- Εχέμυθη
- hirasawayui
- jims
- Nina-nana
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.