Niki46538
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος
Τίποτα δεν θα φανεί, κάπνιζες ελάχιστα και όπως λες, έχεις να καπνίσεις ένα μήνα. Αλλά βρε κοριτσάκι μου, αφού θα ασχοληθείς με τον αθλητισμό τι το ήθελες το ρημαδοτσίγαρο; Κόψτο να πάει στα κομμάτια, στο λέω εγώ που είμαι καπνίστρια.Καπνιζα για 2 μηνες 5-6 τσιγαρα 2 φορες την εβδομαδα. θα παω αναγκαστικα να κανω εξετασεις για το σταδιο. σε καρδιολογο, παθολογο κλπ. εχω να κανω 1 μηνα τσιγαρο. δεν θα φανει πουθενά ετσι;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fiona
Νεοφερμένο μέλος
Απαντηστε πλιζζζ δεν θελω να το μαθουν οι γονεις μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Στις τοξολογικες ουρων φαινεται το καπνισμα?
Απαντηστε πλιζζζ δεν θελω να το μαθουν οι γονεις μου
Στις ποιες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος
Στις ποιες;![]()
τοξικολογικές εννοεί μάλλον. Και ας μην το αντιμετωπίζουμε ελαφρά τη καρδία. Για να την τρέχουν, 24 χρόνων γυναίκα, σε ιατροδικαστή, μάλλον η κατάσταση είναι ζόρικη
Samael
Τιμώμενο Μέλος
τοξικολογικές εννοεί μάλλον. Και ας μην το αντιμετωπίζουμε ελαφρά τη καρδία. Για να την τρέχουν, 24 χρόνων γυναίκα, σε ιατροδικαστή, μάλλον η κατάσταση είναι ζόρικη
Σαφως,εχεις δικιο.Παντως δεν νομιζω να φαινεται.
Αλλα 24 γιατι να φοβασαι να το μαθουν οι γονεις σου ;
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως δεν νομιζω να φαινεται.
(αν τα καταφέρει και δεν λυγίσει στην ανάκριση και δεν αυτοκαρφωθεί, ούτε και 'γω το νομίζω)
Lilakos
Νεοφερμένο μέλος
Κακό στην υγεία γιατί τα ξέρω πάρα πολύ καλά δική μου είναι η βλακεία που το κάνω ) σε περίπου 3-4 μερες θα κάνω γενικές εξετάσεις αίματος και ούρων και επειδή δεν θέλω να μάθουν οι γονείς μου ότι καπνίζω θέλω να σας ρωτήσω τώρα που έχω 3-4 μέρες από τις εξετάσεις αν καπνίζω θα φανεί ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
paskmak
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης, προφανώς κόψε το τσιγάρο, αν καπνίζεις από τα 13 στα 20 δεν θα μπορείς να ανέβεις από το ισόγειο στον πρώτο.
Pepa52
Νεοφερμένο μέλος
paskmak
Διάσημο μέλος
Nick890
Επιφανές μέλος
Pepa52
Νεοφερμένο μέλος
σίγουρα;
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Τι σε ανχώνει?σίγουρα;
Pepa52
Νεοφερμένο μέλος
μην μάθουν τίποτα οι γονείς μουυΤι σε ανχώνει?
paskmak
Διάσημο μέλος
Δεν νομιζω .Σιγουρα θα κανει μπαμ αν δουν τους πνευμονες παντως
Αν καπνίζει για ελάχιστο διάστημα όπως είπε, τοτε ούτε καν εκει θα φανει.
Pepa52
Νεοφερμένο μέλος
κάπνιζα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο ,αλλά όχι καθημερινά και πολύ.Συνολικα δηλαδή έχω τελειώσει δύο πακέτα περίπου.Αν καπνίζει για ελάχιστο διάστημα όπως είπε, τοτε ούτε καν εκει θα φανει.
Nick890
Επιφανές μέλος
Πηγαινω πασο . Νταξ οπως ειπε 2 πακετα σε αυτο το διαστημα ειναι μικρο(εκτος και αν ειναι παθητικος καπνιστηςΑν καπνίζει για ελάχιστο διάστημα όπως είπε, τοτε ούτε καν εκει θα φανει.
) . Αλλα ο ιατρος ας πουμε σε ακτινογραφια θα δει εναν εντελος φυσιολογικότατο πνευμονα?Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- kalhkardia
- Wonderkid
- Orefile
- gfcbju
- Kougami
- charmander
- Poirot
- touvlo
- fourkaki
- marww
- abhamit533
- fockos
- freakgroe21334
- Εχέμυθη
- camil
- Abiogenesis
- thenutritionist
- jj!
- Joji
- hirasawayui
- Ryuzaki
- Scandal
- Metalhead_4_life
- Sevasti
- denmelene12
- Meow
- ioannam
- barkos
- Red
- Pepa52
- Unboxholics
- malenaaa
- Nickx
- Viedo
- fmarulezkd
- Lilakos
- CiNeFiL
- harry akritas
- Annaa
- Hulk's
- Athina23
- Πεταλουδα
- Great
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool