Niki46538
Νεοφερμένο μέλος
Η Niki46538 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

07-09-17

00:10
Καπνιζα για 2 μηνες 5-6 τσιγαρα 2 φορες την εβδομαδα. θα παω αναγκαστικα να κανω εξετασεις για το σταδιο. σε καρδιολογο, παθολογο κλπ. εχω να κανω 1 μηνα τσιγαρο. δεν θα φανει πουθενά ετσι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άνεργος/η και μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6.024 μηνύματα.

07-09-17

00:35
Τίποτα δεν θα φανεί, κάπνιζες ελάχιστα και όπως λες, έχεις να καπνίσεις ένα μήνα. Αλλά βρε κοριτσάκι μου, αφού θα ασχοληθείς με τον αθλητισμό τι το ήθελες το ρημαδοτσίγαρο; Κόψτο να πάει στα κομμάτια, στο λέω εγώ που είμαι καπνίστρια.Καπνιζα για 2 μηνες 5-6 τσιγαρα 2 φορες την εβδομαδα. θα παω αναγκαστικα να κανω εξετασεις για το σταδιο. σε καρδιολογο, παθολογο κλπ. εχω να κανω 1 μηνα τσιγαρο. δεν θα φανει πουθενά ετσι;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fiona
Νεοφερμένο μέλος
Η Fiona αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

26-03-18

16:15
Στις τοξολογικες ουρων φαινεται το καπνισμα?
Απαντηστε πλιζζζ δεν θελω να το μαθουν οι γονεις μου
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

26-03-18

22:38
Στις τοξολογικες ουρων φαινεται το καπνισμα?
Στις ποιες;

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στράτος :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα.

26-03-18

22:53
Στις ποιες;![]()
τοξικολογικές εννοεί μάλλον. Και ας μην το αντιμετωπίζουμε ελαφρά τη καρδία. Για να την τρέχουν, 24 χρόνων γυναίκα, σε ιατροδικαστή, μάλλον η κατάσταση είναι ζόρικη
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

26-03-18

23:20
τοξικολογικές εννοεί μάλλον. Και ας μην το αντιμετωπίζουμε ελαφρά τη καρδία. Για να την τρέχουν, 24 χρόνων γυναίκα, σε ιατροδικαστή, μάλλον η κατάσταση είναι ζόρικη
Σαφως,εχεις δικιο.Παντως δεν νομιζω να φαινεται.
Αλλα 24 γιατι να φοβασαι να το μαθουν οι γονεις σου ;
Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Στράτος :P αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.191 μηνύματα.

27-03-18

01:30
Παντως δεν νομιζω να φαινεται.
(αν τα καταφέρει και δεν λυγίσει στην ανάκριση και δεν αυτοκαρφωθεί, ούτε και 'γω το νομίζω)
Lilakos
Νεοφερμένο μέλος
Ο Lilakos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

19-12-20

18:58
Καλησπέρα είμαι 15 χρόνων και καπνίζω περίπου ενάμιση χρόνο ( ας λείπουν τα σχόλια που λένε κοψτο και ότι κάνει κ
Κακό στην υγεία γιατί τα ξέρω πάρα πολύ καλά δική μου είναι η βλακεία που το κάνω ) σε περίπου 3-4 μερες θα κάνω γενικές εξετάσεις αίματος και ούρων και επειδή δεν θέλω να μάθουν οι γονείς μου ότι καπνίζω θέλω να σας ρωτήσω τώρα που έχω 3-4 μέρες από τις εξετάσεις αν καπνίζω θα φανεί ?
Κακό στην υγεία γιατί τα ξέρω πάρα πολύ καλά δική μου είναι η βλακεία που το κάνω ) σε περίπου 3-4 μερες θα κάνω γενικές εξετάσεις αίματος και ούρων και επειδή δεν θέλω να μάθουν οι γονείς μου ότι καπνίζω θέλω να σας ρωτήσω τώρα που έχω 3-4 μέρες από τις εξετάσεις αν καπνίζω θα φανεί ?
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.

19-12-20

19:06
Θα φανεί σε μερικά χρόνια όταν δεν θα σου σηκώνεται με τίποτα.
The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο The Mountain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 944 μηνύματα.

19-12-20

19:08
Ίσως υπάρχουν κάποιες ενδείξεις (πχ στον αιματοκρίτη), αλλά είναι αρκετά απίθανο να το συσχετίσουν απευθείας με το κάπνισμα. Μην αγχώνεσαι, η μέρα που θα σε καταλάβει η μαμά σου και θα στις βρέξει δεν ήρθε ακόμα.
Επίσης, προφανώς κόψε το τσιγάρο, αν καπνίζεις από τα 13 στα 20 δεν θα μπορείς να ανέβεις από το ισόγειο στον πρώτο.
Επίσης, προφανώς κόψε το τσιγάρο, αν καπνίζεις από τα 13 στα 20 δεν θα μπορείς να ανέβεις από το ισόγειο στον πρώτο.
Pepa52
Νεοφερμένο μέλος
Η Pepa52 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

24-04-21

13:06
Γεια σας.Ηθελα να ρωτήσω ,στις εξετάσεις για τον θυρεοειδή (εννοώ υπερηχογράφημα)φαίνεται εάν καπνίζεις;Κάπνιζα για μικρό χρονικό διάστημα ,αλλά έχω σταματήσει από τον Φεβρουάριο.Πιστευετε θα φανεί κάτι;
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.

24-04-21

13:11
Όχι.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

24-04-21

13:11
Δεν νομιζω .Σιγουρα θα κανει μπαμ αν δουν τους πνευμονες παντως
Pepa52
Νεοφερμένο μέλος
Η Pepa52 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

24-04-21

13:27
σίγουρα;
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.

24-04-21

13:28
Τι σε ανχώνει?σίγουρα;
Pepa52
Νεοφερμένο μέλος

24-04-21

13:30
μην μάθουν τίποτα οι γονείς μουυΤι σε ανχώνει?
paskmak
Διάσημο μέλος

24-04-21

13:33
Δεν νομιζω .Σιγουρα θα κανει μπαμ αν δουν τους πνευμονες παντως
Αν καπνίζει για ελάχιστο διάστημα όπως είπε, τοτε ούτε καν εκει θα φανει.
Pepa52
Νεοφερμένο μέλος

24-04-21

13:36
κάπνιζα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο ,αλλά όχι καθημερινά και πολύ.Συνολικα δηλαδή έχω τελειώσει δύο πακέτα περίπου.Αν καπνίζει για ελάχιστο διάστημα όπως είπε, τοτε ούτε καν εκει θα φανει.
Nick890
Επιφανές μέλος
Ο Nick890 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 9.846 μηνύματα.

24-04-21

13:49
Πηγαινω πασο . Νταξ οπως ειπε 2 πακετα σε αυτο το διαστημα ειναι μικρο(εκτος και αν ειναι παθητικος καπνιστηςΑν καπνίζει για ελάχιστο διάστημα όπως είπε, τοτε ούτε καν εκει θα φανει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Orefile
- gfcbju
- kalhkardia
- charmander
- touvlo
- fourkaki
- marww
- abhamit533
- fockos
- freakgroe21334
- Εχέμυθη
- camil
- Abiogenesis
- thenutritionist
- jj!
- Wonderkid
- Joji
- hirasawayui
- Ryuzaki
- Scandal
- Metalhead_4_life
- Sevasti
- denmelene12
- Meow
- ioannam
- barkos
- Red
- Pepa52
- Unboxholics
- malenaaa
- Nickx
- Viedo
- fmarulezkd
- Lilakos
- CiNeFiL
- harry akritas
- Annaa
- Hulk's
- Athina23
- Πεταλουδα
- Great
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.