gdespina
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Είμαι σε ..φάση φυγής και νιώθω ακριβώς όπως το καλοκαίρι του 1999.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ και να αλλάξω όλη μου την καθημερινότητα.
Βέβαια τότε έφυγα (ήρθα Αθήνα) και άλλαξα την καθημερινότητα μου [από μαθήτρια έγινα φοιτήτρια].
Σήμερα δεν έχω την ίδια ευκολία στο να επαναλάβω τη "θεραπεία" αλλά ελπίζω ότι θα είναι απλώς παροδικό όλο αυτό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Προτείνω εναλλακτική θεραπείαΣήμερα δεν έχω την ίδια ευκολία στο να επαναλάβω τη "θεραπεία"

Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος

thetis
Νεοφερμένο μέλος

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Επαγγελματικα ναι μεν καλα αλλα πολλλυυυυ κουρασμενη...

Συναισθηματικα καλα αλλα χωρις την τεραστια διαθεση να δωσω αυτα που θελω και μπορω..
Οικογενειακα νομιζω δεν εχουν υπαρξει χειροτερες στιγμες...
Αυτα

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

JoJoanna
Νεοφερμένο μέλος

Δεν ξέρω τι θέλω και τι να κάνω.
Για λίγες στιγμές νιώθω καλά και μετά πάλι...τα ίδια.
Βρίσκομαι σε μια περίεργη φάση της ζωής μου.

athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

απ' τη μια χαίρομαι γιατί είναι καλοκαίρι, απ' την άλλη λυπάμαι γιατί είναι το πιο μικρό λόγω φρο..
απ' την άλλη έχω τα προσωπικά μου (ντάουν), αλλά μετά έχω τα φιλαράκι που μου στέκονται γελάω και περνάω καλά..!
αυτό τον καιρό με λίγα λόγια τα βλέπω όλα.. και ένα διάστημα έτυχε κιόλας συνεχώς να γίνεται το "..λύνομαι στο γέλιο και την επόμενη ώρα, λιώνω στο κλάμμα και είμαι κομμάτια.." πολύ έντονο φαινόμενο αυτό τον καιρό για μένα.. πφφ..
whatev.. :/
agia93
Νεοφερμένο μέλος

Ξερω τι θελω απο τη ζωη μου,εχω στοχους και αγωνιζομαι γι'αυτους,εχω φιλους που μ'αγαπανε.
Στο θεμα "σχεση"δεν υπαρχει κατι,ουτε υπηρξε ποτε αν κ δεν μπορω να πω οτι χρειαζομαι κατι τετοιο αυτο το διαστημα.Αν προεκυπτε,ακομα καλυτερα.Οσο για οικογενεια...καλα τα παμε αν και ειμαι συχνα σε μια κατασταση θυμου γιατι με περιοριζουν ,(χωρις λογο καποιες φορες)διοτι ειναι αυστηρων αρχων....
Κατα τ'αλλα I'm fine!

arte
Νεοφερμένο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Νέοι ορίζοντες ,που φέρνουν νέες ευκαιρίες αλλα και νέες δυσκολίες.
Σαν να μου άνοιξε ξαφνικά κάποιος τα φώτα και να μου είπε ''Μικρέ,καλωσήρθες στον κόσμο των μεγάλων'' ...
nPb
Επιφανές μέλος

το μόνο καλό είναι ότι τελειώνω το Πανεπιστήμιο και είμαι υγιής...

Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος

χάλια...
το μόνο καλό είναι ότι τελειώνω το Πανεπιστήμιο και είμαι υγιής...![]()
Υγεία πάνω απ'όλα!Άντε και καλή σταδιοδρομία!

Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Konstans29185
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παλεύεις για 2 χρόνια να πετύχεις ένα στόχο σου και όταν φτάνεις στο τέλος βλέπεις ότι όλα και όλοι έμειναν πίσω.Ότι δεν μπόρεσαν να σε ακολουθήσουν και δεν ήταν και υποχρεωμένοι.Συνειδητοποιείς ότι ζούσες χωρίς να ζεις,ότι παρασιτούσες και έχασες στιγμές από τη ζωή σου που μπορεί τώρα να μη μοιάζουν σημαντικές αλλά που στην πραγματικότητα είναι..γιατί είναι η ζωή σου!Και τώρα ψάχνω να βρω,ποια είμαι εγώ και τί τελικά είναι αυτό που θέλω.Αφού έφερα εις πέρας τον στόχο μου,γιατί δεν είμαι ευτυχισμένη όπως θα περίμενα;Γιατί δεν ξεκίνησε η ζωή μου όπως την περίμενα;Νομίζω πως ξέρω γιατί.Η ζωή αυτή είναι στιγμές και αυτές είναι που έχουν σημασία.Και τώρα είναι σα να πρέπει να ξεκινήσω πάλι τη ζωή μου από την αρχή.Ίσως γι'αυτό ανυπομονώ να έλθει ο Σεπτέμβρης.
Με τρομάζει πολύ η σκέψη ότι μπορεί να έβαλα λάθος προτεραιότητες..
μείνε και το αίσθημά μου δες, που είναι μεγάλο
Είναι η ζωή μόνο στιγμές και δεν μπορώ να σταματήσω
να ονειρεύομαι
Δεν μπορώ να σταματήσω
να ονειρεύομαι,
Σʼ ονειρεύομαι...

avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοιτα..Οποιος θελει να ειναι μαζι σου,θα σε ακολουθησει οτι και να γινει..Άσχημη φάση..Μεταβατική.
Παλεύεις για 2 χρόνια να πετύχεις ένα στόχο σου και όταν φτάνεις στο τέλος βλέπεις ότι όλα και όλοι έμειναν πίσω.Ότι δεν μπόρεσαν να σε ακολουθήσουν και δεν ήταν και υποχρεωμένοι.Συνειδητοποιείς ότι ζούσες χωρίς να ζεις,ότι παρασιτούσες και έχασες στιγμές από τη ζωή σου που μπορεί τώρα να μη μοιάζουν σημαντικές αλλά που στην πραγματικότητα είναι..γιατί είναι η ζωή σου!Και τώρα ψάχνω να βρω,ποια είμαι εγώ και τί τελικά είναι αυτό που θέλω.Αφού έφερα εις πέρας τον στόχο μου,γιατί δεν είμαι ευτυχισμένη όπως θα περίμενα;Γιατί δεν ξεκίνησε η ζωή μου όπως την περίμενα;Νομίζω πως ξέρω γιατί.Η ζωή αυτή είναι στιγμές και αυτές είναι που έχουν σημασία.Και τώρα είναι σα να πρέπει να ξεκινήσω πάλι τη ζωή μου από την αρχή.Ίσως γι'αυτό ανυπομονώ να έλθει ο Σεπτέμβρης.
Με τρομάζει πολύ η σκέψη ότι μπορεί να έβαλα λάθος προτεραιότητες..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 153 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Ωρορα
- iren
- teacher_40
- kalhkardia
- Luludaki
- Paragontas7000
- despoina13
- Wonderkid
- synthnightingale
- rafaela11
- touvlo
- chester20080
- Kate1914
- charmander
- GeorgePap2003
- Libertus
- Μήτσος10
- Scandal
- Ariana2018
- Lilya
- Cinnamonroll
- AggelikiGr
- thenutritionist
- paolo1
- taketrance
- johnsala
- Memetchi
- Wanda
- fourkaki
- Hased Babis
- Joji
- Vicky13
- ThanasisR.
- User2350
- Εριφύλη
- DimitraA.
- New member
- camil
- Mt73
- Meow
- eukleidhs1821
- ggl
- George9989
- Viedo
- louminis
- Εχέμυθη
- F1L1PAS
- Mexicanos
- alexd99
- American Economist
- giannhs2001
- Idontknoww
- kiyoshi
- epan
- Georgina98
- _Νηρηίς_
- Bitter
- fmarulezkd
- μαρινακι96
- Appolon
- 1011
- Nickx
- sofoula2430
- ShineLK
- sokliap
- kogba
- orchidea
- CiNeFiL
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Ace of Spades
- Jocaste
- Chris2756
- Κλημεντίνη
- Μάρκος Βασίλης
- Vold
- gwgw_5
- Metalhead_4_life
- ΘανάσοςG4
- Fanimaid
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.