Πιστευω πως ολοι οι ανθρωποι ειναι σε δυσκολη φαση αυτο το διαστημα. Η γενικη οικονομικη κριση μας επηρεαζει εμμεσα ή αμεσα και επιδρα στην ψυχολογια μας. Βεβαια δεν ειναι παντα απολυτο αυτο.
Απο εκει και περα, ολοι εχουμε καποια οικογενεια, σπουδες, φιλους, δουλεια , Hobbies και σημεια αναφορας, τα οποια μας στηριζουν.
Σιγουρα το νεο ετος μας κανει να σκεφτομαστε πολλα πραγματα.
Προσωπικα αυτες τις τρεις μερες που δεν εργαζομουν λογω των γιορτων, ηρεμησα, αλλα βαρεθηκα τρομερα. Ειμαι εργασιομανης και νευρικη. Οταν στεναχωριεμαι, καθαριζω την ντουλαπα μου, επιδιορθωνω καποια ρουχα μου, τακτοποιω τις γοβες μου και καθαριζω το σπιτι.....πραγματα πολυ ανωμαλα. Και τα εκανα αυτα, αυτες τις μερες.Αρα ειμαι λιγο στεναχωρημενη. Ομως τα πραγματα μου πανε παρα πολυ καλα στη ζωη μου, συγκριτικα με αλλα ατομα που εχουν χασει τη δουλεια τους, που δεν εχουν στοχους, που κοιμουνται ορθια.. Οποτε ειναι μια μικρη μελαγχολια απο τις γιορτες. Επισης εχω και δυο τερατακια ανιψακια που μου φτιαχνουν το κεφι και με εξοργιζουν οταν πειραζουν το δωματιο μου. Αναμεικτα συναισθηματα που μας κανουν να νιωθουμε ζωντανοι.
Σε τι φαση ειμαι?
Σε ουδετερη.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.