Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.077 μηνύματα.
FB_IMG_1765666797994.jpg

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.077 μηνύματα.
FB_IMG_1765723232549.jpg

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.649 μηνύματα.
Πραγματικά όλα τα παρατράγουδα της ανακριτικής δεν πιάνουν μία μπροστά στον φραπέ. Απίστευτος, τον λατρεύω πραγματικά, θα ήθελα να είμαι στο καφενείο που πηγαίνει και να τον ακούω απλά να μιλάει (εκτός πια κι αν επικαλείται κι εκεί το δικαίωμα της σιωπής :( )

Μακάρι να μην τελειώσει η ανακριτική ποτέ, βρήκα σειρά εφάμιλλη του the office...

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.879 μηνύματα.
Πολυ καλό! Πού το βρήκες;
Να κάνω μερικές προτάσεις βελτίωσης;
1. να φύγει αυτή η γελοία φάτσα στη μέση.
2. Εμπλουτίστε το. Βάλτε χωράφια, ζώα, τα οποία να πολλαπλασιάζονται σε συναντήσεις Βορίδη, Αυγενάκη, Κούλη κλπ
3. Τζόκερ, κακός λύκος κλπ

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.748 μηνύματα.
Από τη ΜΟΝΟ-ΟΠΕΚΕΠΕ- ΠΟΛΗ λείπει το πιο σπουδαίο τετράγωνο που λέει ΦΥΛΑΚΗ.

1765734381520.png
1765734165683.png
1765734199146.png

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.879 μηνύματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.717 μηνύματα.
1000058000.jpg

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.490 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.748 μηνύματα.
Δεν αντέχεται αυτή η Εξεταστική στη Βουλή, πλήρης ευτελισμός της χώρας όλης είναι αυτή η κατάσταση. Και σκέφτομαι ότι, αν δεν ήταν η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, πιθανότατα αυτή τη στιγμή δεν θα είχαμε μάθει τίποτα από όλα αυτά και οι απίστευτοι τύποι ("Χασάπηδες" και "Φραπέδες"...) θα συνέχιζαν το πάρτυ με το δημόσιο χρήμα για όσο τους έπαιρνε.

Δεν ξέρω, έχω απογοητευτεί πολύ με την όλη κατάσταση. Δεν βλέπω πουθενά φως σε αυτή τη χώρα, κι όταν βλέπω τι λένε οι δημοσκοπήσεις όσο συμβαίνουν όλα αυτά απορώ ακόμη περισσότερο.

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.941 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Τώρα σοβαρα, σου φαίνεται οτι οι γιδαρμεχτες έχουν όντως δικιο, ή απλα το λες για να πας κοντρα στον Κουλη?
Οι γιδαρμεχτες ειναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής παραγωγής, διατροφής και οικονομίας μαζί με τους αγρότες. Λέγονται τσελιγκες, κτηνοτρόφοι και βοσκοί. Ειναι κατι που ποτέ δεν θα καταλάβουν οι μοντέρνοι μεγαλουπολιτες που απαξιουν εντελώς το τι σημαίνει γεωργία κτηνοτροφία και πρωτογενής παραγωγή.

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.941 μηνύματα.
Οι γιδαρμεχτες ειναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής παραγωγής, διατροφής και οικονομίας μαζί με τους αγρότες. Λέγονται τσελιγκες, κτηνοτρόφοι και βοσκοί. Ειναι κατι που ποτέ δεν θα καταλάβουν οι μοντέρνοι μεγαλουπολιτες που απαξιουν εντελώς το τι σημαίνει γεωργία κτηνοτροφία και πρωτογενής παραγωγή.
μικρέ, δεν απαντας

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.567 μηνύματα.

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

ναι, έχουν δίκιο οι αγρότες. αν βρεις κι εσύ καμιά δουλειά κάποτε, μπορεί να καταλάβεις.
Έλα ρε κόκκινε τιτάνα της οικονομικής διανόησης, με ξεβράκωσες τωρα. Έτσι, τα λέω αυτα επειδη δεν εχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου. Προφανέστατα, το απόλυτα λογικό και βιώσιμο ειναι όλοι να ζούμε με επιδοτήσεις :whatever:

dum dum boy

Περιβόητο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.567 μηνύματα.
Έλα ρε κόκκινε τιτάνα της οικονομικής διανόησης, με ξεβράκωσες τωρα. Έτσι, τα λέω αυτα επειδη δεν εχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου. Προφανέστατα, το απόλυτα λογικό και βιώσιμο ειναι όλοι να ζούμε με επιδοτήσεις :whatever:

όλα τα σοβαρά κράτη επιδοτούν τον πρωτογενή τομέα και εχουν σοβαρη αγροτικη πολιτικη και παραγωγή.

οι αγροτες που εχουν βγει στους δρομους, θέλουν να ειναι βιωσιμο αυτο που κανουν.

για το πως εφαρμοστηκε η ΚΑΠ και οι επιδοτησεις, δεν φταινε αυτοι.

τράβα στην τρύπα σου πάλι εριστικέ ακροδεξιούλη.

Τελευταία επεξεργασία:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.557 μηνύματα.
όλα τα σοβαρά κράτη επιδοτούν τον πρωτογενή τομέα και εχουν σοβαρη αγροτικη πολιτικη και παραγωγή.

Ναι αυτό ίσχυε πριν μερικά χρόνια, όχι πλέον όμως. Σε όλη την Ευρώπη οι αγρότες κατεβαίνουν στους δρόμους καθώς η αγαπημένη μας Ευρωπαϊκή Ένωση κόβει σταθερά τις επιδοτήσεις καθώς τάχα δεν φτάνουν τα χρήματα. Από την μια δεν φτάνουν τα χρήματα για τους αγρότες, όμως δίνουν €100 δισεκατομμύρια στην Ουκρανία και μερικά επιπλέον δις σε επιδόματα λαθρομεταναστών.

touvlo

Διάσημο μέλος

Αν τα κανουν ολα αυτα η κυβερνηση..ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
Μην λεμε και μαλακιες.
να τα πάρουν πίσω απ αυτούς που τα έκελψαν
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ναι αυτό ίσχυε πριν μερικά χρόνια, όχι πλέον όμως. Σε όλη την Ευρώπη οι αγρότες κατεβαίνουν στους δρόμους καθώς η αγαπημένη μας Ευρωπαϊκή Ένωση κόβει σταθερά τις επιδοτήσεις καθώς τάχα δεν φτάνουν τα χρήματα. Από την μια δεν φτάνουν τα χρήματα για τους αγρότες, όμως δίνουν €100 δισεκατομμύρια στην Ουκρανία και μερικά επιπλέον δις σε επιδόματα λαθρομεταναστών.

Ξέρεις τι νόημα έχουν αυτές οι επιδοτήσεις για μας τους εργαζόμενους του τριτογενή τομέα; Αν δε δοθούν, επομένως οι αγρότες πρέπει να ζήσουν μονο με τα έσοδα της παραγωγής τους, θα πρέπει να φτάσουν οι πατάτες πχ 8 ευρώ το κιλό, δηλ θα πεινάσουμε όλοι

Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Επιφανές μέλος

Η Ζωή για τη σημασία της έκφρασης "σιγα μη σκισεις κανενα καλσον".
Για να επιμορφώνεσαι @Πουπουλίνα
Αποτελεί ταξική έκφραση απο τις κλωστουφαντουργιες του παρελθόντος του '50-'60 ως αντισυμβολο για το ρόλο της γυναίκας στην εργατική τάξη.

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

οι αγροτες που εχουν βγει στους δρομους, θέλουν να ειναι βιωσιμο αυτο που κανουν.
Οχι μεγάλε, στην καλύτερη θελουν να ειναι βιώσιμο αυτο που κανουν με τον τροπο που τους αρεσει, για να μην πω οτι απαιτουν για να ζουν οπως γουσταρουν. Και εγω αρνουμαι να επιδωτω τον καθε παπαρα. Οπως εγω και αλλοι εργαζομενοι μπορουμε καλλιστα να ζουμε χωρίς επιδοτησεις, ενω θα ντρεπομασταν μαλιστα να παιρνουμε γιατι δειχνει οτι εισαι αχρηστος, ετσι μπορει και καθε γιδαρμεχτης να το κανει, ασχετως αν δεν γουσταρει ή εχει μαθει ολη του τη ζωη αλλιως. Το μονο πράγμα που εχουν καποιο δικιο ειναι η φορομπιχτικη στα καυσιμα, αλλα αν καταργηθει, να εφαρμοσει για ολους.
Να μαθουν να ειναι παραγωγικοι, ανταγωνιστικοι και να προσφερουν αυτο που θελει ο πελατης και οχι να εχουν απαιτησεις - και σε οποιον αρεσει. Αλλιως να βρουν αλλη δουλεια, όπως ολοι οι υπολοιποι.

Στην τελικη ρε μαργκα μου, σε εμποδιζω εγω να τους στηριξεις? Τραβα στον Κουλη, δωστου ενα κατοσταρικο να τους το δωσει.

για το πως εφαρμοστηκε η ΚΑΠ και οι επιδοτησεις, δεν φταινε αυτοι.
Ναι βρε, τους χαλασε. Για την ΑΑΔΕ ειδες τι θέλουν?
Και σοβαρα τωρα, αυτοι ειναι που εχουν ζημιωθει ή οι μαλακες που τα πληρωνουν?

τράβα στην τρύπα σου πάλι εριστικέ ακροδεξιούλη.
lol
lmao even
Ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για τις κατηγοριες που μου ριχνεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ξέρεις τι νόημα έχουν αυτές οι επιδοτήσεις για μας τους εργαζόμενους του τριτογενή τομέα; Αν δε δοθούν, επομένως οι αγρότες πρέπει να ζήσουν μονο με τα έσοδα της παραγωγής τους, θα πρέπει να φτάσουν οι πατάτες πχ 8 ευρώ το κιλό, δηλ θα πεινάσουμε όλοι
Ρε ονομα και πράγμα, αφου 8 ευρω το κιλο στα πληρωνω και στις δυο περιπτώσεις, ποια ειναι η διαφορα στο να σου δωσω κάποια μεσω επιδοτησης και αλλα στην λαικη? Σοβαρα, μας κοροιδευεις? Για να μην πιασουμε και το τεραστιο ζητημα διαφανειας που υπαρχει στο σεναριο της επιδοτησης
Και να σου πω και το αλλο? Το προβλημα δηλαδη ειναι οτι εγω δεν σου δινω την εποδοτηση ή οτι εσυ θες να χρεωνεις τετοιες τιμες? Εσυ γιατι να μην κοψεις κοστη και να γινεις αποδοτικη? Αλλα αλλα ετσι εχει μαθει ο μεσος γυφτακλας, παντου επιδοτηση, μην τυχον και δουλεψει λιγο

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια