οι αγροτες που εχουν βγει στους δρομους, θέλουν να ειναι βιωσιμο αυτο που κανουν.
Οχι μεγάλε, στην καλύτερη θελουν να ειναι βιώσιμο αυτο που κανουν
με τον τροπο που τους αρεσει , για να μην πω οτι
απαιτουν για να ζουν οπως
γουσταρουν . Και εγω αρνουμαι να επιδωτω τον καθε παπαρα. Οπως εγω και αλλοι εργαζομενοι μπορουμε καλλιστα να ζουμε χωρίς επιδοτησεις, ενω θα ντρεπομασταν μαλιστα να παιρνουμε γιατι δειχνει οτι εισαι αχρηστος, ετσι μπορει και καθε γιδαρμεχτης να το κανει, ασχετως αν δεν γουσταρει ή εχει μαθει ολη του τη ζωη αλλιως. Το μονο πράγμα που εχουν καποιο δικιο ειναι η φορομπιχτικη στα καυσιμα, αλλα αν καταργηθει, να εφαρμοσει για ολους.
Να μαθουν να ειναι παραγωγικοι, ανταγωνιστικοι και να προσφερουν αυτο που θελει ο πελατης και οχι να εχουν απαιτησεις - και σε οποιον αρεσει. Αλλιως να βρουν αλλη δουλεια, όπως ολοι οι υπολοιποι.
Στην τελικη ρε μαργκα μου, σε εμποδιζω εγω να τους στηριξεις? Τραβα στον Κουλη, δωστου ενα κατοσταρικο να τους το δωσει.
για το πως εφαρμοστηκε η ΚΑΠ και οι επιδοτησεις, δεν φταινε αυτοι.
Ναι βρε, τους χαλασε. Για την ΑΑΔΕ ειδες τι θέλουν?
Και σοβαρα τωρα, αυτοι ειναι που εχουν ζημιωθει ή οι μαλακες που τα πληρωνουν?
τράβα στην τρύπα σου πάλι εριστικέ ακροδεξιούλη.
lol
lmao even
Ειμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για τις κατηγοριες που μου ριχνεις
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Δεκεμβρίου 2025
Ξέρεις τι νόημα έχουν αυτές οι επιδοτήσεις για μας τους εργαζόμενους του τριτογενή τομέα; Αν δε δοθούν, επομένως οι αγρότες πρέπει να ζήσουν μονο με τα έσοδα της παραγωγής τους, θα πρέπει να φτάσουν οι πατάτες πχ 8 ευρώ το κιλό, δηλ θα πεινάσουμε όλοι
Ρε ονομα και πράγμα, αφου 8 ευρω το κιλο στα πληρωνω και στις δυο περιπτώσεις, ποια ειναι η διαφορα στο να σου δωσω κάποια μεσω επιδοτησης και αλλα στην λαικη? Σοβαρα, μας κοροιδευεις? Για να μην πιασουμε και το τεραστιο ζητημα διαφανειας που υπαρχει στο σεναριο της επιδοτησης
Και να σου πω και το αλλο? Το προβλημα δηλαδη ειναι οτι εγω δεν σου δινω την εποδοτηση ή οτι εσυ θες να χρεωνεις τετοιες τιμες? Εσυ γιατι να μην κοψεις κοστη και να γινεις αποδοτικη? Αλλα αλλα ετσι εχει μαθει ο μεσος γυφτακλας, παντου επιδοτηση, μην τυχον και δουλεψει λιγο